Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage moje mene pocelo boljeti, bolovi na pola sata su bili tri puta i evo vec 45 minuta nema jacih bolova sem intenzivnog bola po dnu stomaka i krsta... nadam se da su jos laznjaci. Je li se kojoj desavalo da ovako ide par pravilno vremenskih rasporedjenih bolova vremenski pa popustii na kraju bude da je lazna uzbuna
Jelo, pa kad ti je ono zakazan carski , ja ti ne znam z ate prirodne bolove, jbg meni bez dripa nije bilo pomoci , samo hrabro i prati to pa nam javi, nisi sama kod kuce nadam se
Evo vec gotovo sat nisam imala jak bol, onaj tipa truda, ali imam intenzivan bol u ledjima i dnu stomaka. Nadam se ipak da su laznjaci.
Sahara 12. mi zakazan, ali kazu mogu svaki dan jer sam bila otvorena 3 prsta prije 20dana. Nisam sama, sveki mi je tu, a i mm je u Sa, nije na putu . Svi u iscekivanju sem mene, meni nekako rano, nek ceka 12.
drage moje mene pocelo boljeti, bolovi na pola sata su bili tri puta i evo vec 45 minuta nema jacih bolova sem intenzivnog bola po dnu stomaka i krsta... nadam se da su jos laznjaci. Je li se kojoj desavalo da ovako ide par pravilno vremenskih rasporedjenih bolova vremenski pa popustii na kraju bude da je lazna uzbuna
Jelo meni to liči na trudove-u mene su bili takvi, neravnomjerni-čak i onda kad su sišli na 9 min-mi pošli za bolnicu i ja se htjela vratitit kad su ponovo sa 9 min prešli na 15 min! A da nazoveš doc pa da se posavjetuješ?! Zeznuto, ali puno sreće-ipak je to haman pa na tremin!
Farah ima opstruktivni brohitis sumemade 6 dana...inahlacije 2 x dnevno sa 5 kapi ventolina, pod cito nalaz urina joj uredan, sedimentacija povećana...bris grla i nos apokazuje prisustvo bakterije dali smo još jedna na detaljniju nalazilu a sa terapijom počinjemo, CRP 56 je dnas uzrazon inekcije 3x snevno danas i sutra
a hanadi... CRP 123 urin pod cito pokazuje upalu mokraćnih kanala i prisustvo nešto bakterija bris grla i nosa isto dlai smo detaljnije briseve grla i nosa da sačekamo nalaze za ponedeljak al terapija uključena zinat 2 puta dnevno.... dok nalaz urinokulture bude iz kojeg će izdvojiti koja je bakterija onda ćemo pričati o inekcijasma.... u slučaju d ane mogu skinuti turu čepićem što nisma upjela cijelu noć dobilie smo veliku u putnicu za pedijatriju
Moj život je užas
ako sad ne umrem nikada neću
Ovo sam tek sad pročitala(nešto mi RR nije mogla cijeli dan) i baš si mi raspoloženje i onako nikakvo srozala do dna-rasplaka me ženo i to baš! Bože dragi pa do kade, šta je ovo .... Nadam se da će curice biti bolje i želim da budu bolje! Ma mislim da nećete zvršiti na pulmologiji-dobili ste urbazon-nama je od prve injekcije bilo bolje! Kolika je satracija kod Farah bila? Želim vam mirnu noć!
I ja umrijet nećeš-možda boli tako(a zna tu bol svaka majka) nego ćeš skupljati snagu i baterije da im budeš na usluzi i na pomoći
< Poruku je uredio doublemum -- 4.8.2011 18:44:25 >
Farah ima opstruktivni brohitis sumemade 6 dana...inahlacije 2 x dnevno sa 5 kapi ventolina, pod cito nalaz urina joj uredan, sedimentacija povećana...bris grla i nos apokazuje prisustvo bakterije dali smo još jedna na detaljniju nalazilu a sa terapijom počinjemo, CRP 56 je dnas uzrazon inekcije 3x snevno danas i sutra
a hanadi... CRP 123 urin pod cito pokazuje upalu mokraćnih kanala i prisustvo nešto bakterija bris grla i nosa isto dlai smo detaljnije briseve grla i nosa da sačekamo nalaze za ponedeljak al terapija uključena zinat 2 puta dnevno.... dok nalaz urinokulture bude iz kojeg će izdvojiti koja je bakterija onda ćemo pričati o inekcijasma.... u slučaju d ane mogu skinuti turu čepićem što nisma upjela cijelu noć dobilie smo veliku u putnicu za pedijatriju
Moj život je užas
ako sad ne umrem nikada neću
Ovo sam tek sad pročitala(nešto mi RR nije mogla cijeli dan) i baš si mi raspoloženje i onako nikakvo srozala do dna-rasplaka me ženo i to baš! Bože dragi pa do kade, šta je ovo .... Nadam se da će curice biti bolje i želim da budu bolje! Ma mislim da nećete zvršiti na pulmologiji-dobili ste urbazon-nama je od prve injekcije bilo bolje! Kolika je satracija kod Farah bila? Želim vam mirnu noć!
I ja umrijet nećeš-možda boli tako(a zna tu bol svaka majka) nego ćeš skupljati snagu i baterije da im budeš na usluzi i na pomoći
Hanady, joj zeno tek vidjeh, pa bas mi je zao, a dusice malene, zelim vam puno srece i da lijekovi odmah pomognu , a tebi zelim snage da se sto manje sekiras, cuvaj se
da si mi bliže sad bih nakon iftra sa tobom najrađe kafu popila...
satuarciju sestrica reče doktorici i ona upisa...a doktorica kaže u niska niska.. elem sad je mahir odvede na uzbazon pa nek pita poslah mu poruku...
kokad sma ti sama s anjima bila jutros...mama ostala ovdje...ta bacanj po ordinaciji u temperaturi, inhalcije i ludilo opist ti ne mogu
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Hanady . Bit ce curice dobro polako samo se ti cuvaj i odmori malo. I da te utjesim ovdje meni prosli put mali isto tako jedva dise i kaze mi Dr. ne dajemo mi nista za bronhitis a meni mozak puca, antibiotik koji je djete dobilo inace mu blag amoxicilin a i meni dodje kao da vodu pijem kod jacih upala. Tako da glavu gore super si terapiju dobila, pazi cure i proci ce sve ubrzo InshAllah. Kod mene danas veselo braca se igraju i rasturaju sta stignu nek su zivi i zdravi i vama vasi isto. Pusa .
A ne bi mi samo kafu zajedno pile-mi bi zajedno iftarile! jučer se čujem sa hanabananom-i kad sam joj stala nabrajati šta smo sve predeverali ovaj mjesec-ženi loše bi, a tek za tvoj slučaj.....
evo mahir sa njoms e vraća odmah mu u autu zaspala... duša majkina
a velika s ananom tamo spava...
mogu mislit hanababne i ljutnje na medicinu nakon vašeg devera... još kad vidi da nte pratim haman
kažem mužu da su napolju spavale bolje bi bile miša mu
Igor je isti takav bio u januaru, mjesec dana na inhalacijama, antibioticima, 2x dnevno urbazon 8 dana, dijete pod opstrukcijom katastrofa, ne moze da dise sve sjedi u krevetu. crp isto ludjacki visok, nakon zinata i sumameda i i svih gluposti je bio dobro,
ali
ti mene neces da poslusas
otidji u ord.suncokret i vidi za singular jer kod njih meni to sve lici na ovo njegovo stanje, od kako je dobio (ovo ponavljam sto puta) singular dijete je jednom bilo bolesno...
a stvarno mi je zao cura
a za mokracne kanale, imao je i eserihiju i temp 40 pa smo zavrsili na inj 8 dana jer je bila 10 na 6 i poslije toga je bilo ok.
kod tebe isti scenario kao kod mene, cuvajte se i ne dajte se ljubim vas
noa a gdje duso moja nadje tu humanu HN meni kad je trebala ja do srbije dosla nisam je nasla jer je nije bilo bio samo novalac bez laktoze. a kod djece koja piju mlijeko mozes dati dukatovo lagano jutro, ono je sa 90% manje laktoze i daje se kod proljeva....ja sam Luki davala i nije mu se proljev pogorsao.
mala već sma kontaktirala suncokret i vjeruj mi kontala nakon mora da odem tamo na pregled i da vidim za singular jer ja sma ovo njeno očekivala nakon mora a reko d au zimu uđemo spremne...al vidi vraga
da znaš da ću se naručiti nakon pregled au ponedeljak kod doktorice i kod njih da odem
dobro vece.. ni ja nisam mogla uci citav dan na RR.. vidim niste pitale za mene....dooooobro enterofuril se daje kod tezih infekcija tj.proliva ...linex se daje u laksim slucajevima. jelena sretno sta god bilo.... hanady .....proci ce samo sabura imaj.... feliks i kod nas je vrijeme .. tajra i moj S.terorise sve redom ,od ljubavi udara ,stipa i ujeda trenutno imam jedan "sat" na miski bambi sele moja izvini...ja izasla vani ...cujemo se sutra
EVO stisala se hb . Moji momci kod jetrve sad ce oni pa idemo prijateljima na palacinke mmmm .... Koko, znaci i kod vas ludo vrijeme . Hanady kako su cure ? noa jel stao proliv idel na bolje . Bambika moja
evo i mene..proljeva nema al nista nije jela,humanu nece da primirise,hipp ors isto kaze mama nije ovo moj bembil(bebimil) a sok smrdi sad je malo kod svekrve i nadam se da nece biti temperature.
MALA humanu nasli u ljekarnoj pa ako ti nedaj Boze zatreba zovi Hanady nadam se da cete imati mirnu noc
ni ja nikako nisam mogla na rr hanady draga bas mi je zao da ti Allah dragi da hrabrosti i sabura i da to sve brzo prodje... ti si nas bice bolje sigurno nego sto covjek misli... saljem ti milion
jelena kakvo je stanje kod tebe...kako se osjecas je li krenuo porod...sva sam se najezila.. lady nisam ti mogla odgovoriti nisam imala net, mob, niti tv ja sam bila u kamenom dobu procitala sam poruku kasno al eto ja i A. smo malo prosetali sami..
amani ljubavi sutra kad se probudis vidimo se ok? tajra duso u subotu mi dolaze roditelji + moram pod hitno srediti stan za izdavanje...ako ikako stignem naleticu ali su jaaaakooo male sanse
Hanady draga..a hebemu, pa bas se sve sastalo sta da ti kažem, drži se, ti si jako snažna , izdržati ces.. nema nista gore nego kad je dijete bolesno al bit ce dobro aBda,dobile su terapiju,proci ce.. ljubi curice i želim vam mirnu noc. veeliki Noa bas mi je drago da ste se rijesili ture, vidim imala je prolijev ma to je sigurno malo od antibiotika , nece se valjda vise vracati..ma to je vec sve iza vas kaže meni Nikola veceras :"mama vojim te do neba"