|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1145 1146 [1147] 1148 1149   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.8.2011 14:08:54   
bebacha
Enterofurij sirup je za djecu.i et kazu oni koji su probali da brze zaustavlja od Linexa

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28651
4.8.2011 14:12:10   
Amani12
Hanady mila evo jedan najveci zagrljaj user posted image
Bit ce to sve ok aBd,ti si jedna hrabra i jaka zenica,lijekovi ce pomoci curicama,ne razmisljaj o bolnici...
Ljubi ih mnogo od mog djacaka i mene,da nam ozdrave cim prije aBd,pa da mama bude najveselija i najsretnija...user posted image
Noa zenice ti vec rekose...
Humana HN za proljev,mlijeko i ad izbaci,hipp ors i linex,caj od sipurka,mi uglavnom ovu kombinaciju koristimo kod proljeva...
Nadam se da se temperatura nece vracati,a ja nakon sto ispucamo dozvoljenu dozu cepica,kombiniram paracetamol i dalsy ...
Da nam krofnica brzo ozdravi user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28652
4.8.2011 14:12:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

Enterofurij sirup je za djecu.i et kazu oni koji su probali da brze zaustavlja od Linexa

cula sam za ovaj sirup a ja u kuci uvjek imam kapsule jer su cudouser posted image meni je isto linex bezveze.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 28653
4.8.2011 14:36:32   
mala86
hanady user posted image user posted image user posted image evo zagrljaji za sve tri

ti nas sve uvijek tjesis,sad ti moras biti jaka
ja imam jednog pa sam sva nikakva kad se razboli,a kamoli dvoje,ali bit ce one dobro,vidis da je neki virus gadan naletio ,a i ti se drzi,moras zbog njih

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28654
4.8.2011 14:45:29   
Anoniman
jest linex bezz i spor al je probiotik a dok je enerifurija sama hemija ....zato brze djeluje ....

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 28655
4.8.2011 14:56:30   
tekja
Hanady, mila, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..od srca zelim da terapija djeluje i da ne morate nigdje iz vaseg gnijezda ljubavi i mira

i Mi sad iz Vrazove, bio dr. Adnanuser posted image ....pise mi recept za antb prije nego sto smo usli, bukvalno, nismo ni sjeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...rekoh hocete ga pregledati, poslusao mu pluca i nastavi nabrajati, ovo za alergiju, ovo za temp., antbuser posted image user posted image user posted image rekoh, on nema temp, necu antb dok mu ne pogledate grlo, hocete mu pogledati grlouser posted image ...pogleda ovlas, kaze, pa dobro ne moras mu ovo davati, hajd evo njemu jedne inhalacijeuser posted image user posted image user posted image e pa, jeli normalan - NIJE! Al' bitno je da je on vidio sta sam po zanimanju, plus komentar: tebi je izgleda Adnan sudjen...il' kao muz ili kao druser posted image user posted image user posted image ...u p.m.

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28656
4.8.2011 15:09:37   
Lady26
Mene bole ramena user posted image user posted image user posted image
sva sam se skocanila sto bi Herr Zika rekao user posted image

Tekja - moram user posted image user posted image
Nasi vrli doktori....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28657
4.8.2011 15:20:29   
R&T@
tekjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Adnana bi trebalo izbaciti sve nogom u user posted image

Ja kad ga vidim, najezim se sva...
On dijete i ne pogleda, a pise recepte kao lud...
valjda ima mjesecni limit, pa da ga istrosi na onome ko zaluta njemuuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28658
4.8.2011 15:25:12   
Lady26
St' ima Tajra? user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28659
4.8.2011 15:32:08   
Anoniman
ej jel iko pravio ovu humanu u bočicuuser posted image ja čitam i čitam i ne mogu da skontam sta i kako..zapetljane ove švabe mamu imuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28660
4.8.2011 15:33:29   
Lady26
Jest Amani, mislim da je ona to koristila, tj Aman...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28661
4.8.2011 15:38:30   
R&T@
Joj, Lady, kad neko spomene tog Adnana, ja automatski osip dobijemuser posted image

Noa, pravi se isto kao i svako AD...
jedna mjerica na 30ml

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28662
4.8.2011 15:52:19   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28663
4.8.2011 16:00:16   
Anoniman
hvala tajra user posted image i ladyuser posted image
nego ona nije vise imala proljev a ja se naoruzala i sokicem i humanom a kuham joj i rizu za rucakuser posted image
smijem li joj dati sok uz rucakuser posted image
ja vas vjerovatno dusimuser posted image user posted image user posted image user posted image al meni je sve ovo novo u 2,5 godine ovo nam je prvi antibiotik i ozbiljna temperatura i sve ove popratne pojaveuser posted image
ispricavam se jos jednom ako previse davimuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28664
4.8.2011 16:05:06   
Lady26
Vjeruj ja ti oko toga ne znam, hvala Bogu, nadam se da ti ce ti neko odgovoriti...
user posted image
Super sto nema vise proljev user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28665
4.8.2011 16:07:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Vjeruj ja ti oko toga ne znam, hvala Bogu, nadam se da ti ce ti neko odgovoriti...
user posted image
Super sto nema vise proljev user posted image

eh da Bogdo niko ne zna i da pilici mali nisu nikad bolesniuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28666
4.8.2011 16:14:16   
Lady26
Ja pisem samo da bih sta napisala, ne mogu docekati pola 5, tako mi je tezak dan....

Gdje mi je kona cijeli dan, nadam se da je sve ok user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28667
4.8.2011 16:20:52   
Apotekarka
DAn...
Noa enterofurili sirup je zakon kod proljeva od par kasika i gotovo,linex je blag
Nemoj joj davat sok jedino od mrkve mozes jer on zaustavlja proljev
Hanady zao mi je djevojcica,bit ce one ako bogda dobro,ne sikiraj ti si zena zmaj,saberi se....i polako....ljubim te
Ja se danas umorila na poslu,guzva,penzije bile....SAd cekam da Antonio ustane,mislila peglati pa odgađam za veceras noge me bole...
Eh na poslu stanje da places nasa magistra je rekla od sad s nom samo poslovnom,ne zanima je privatni zivoti,mislila je da sam joj prijateljica,ona je meni bila a ja njoj eto nisam....molim te dolazis ranije na posao da ode na frizurru,po 15 dana sama radis sve vodis ti ja dobijes 5 dana ili ne dobijes,3 mj nemas plate planes zbog toga i nevaljas za cjeli zivot....lijepo...a najvise me je zsbolila njena recenica ti ne znas cijeniti svoj posao(pa ne radim u humanitarne svrhe vec za platu) valjda ostala bez mame pa te razmazili...divno....bas joj hvala...ako itko nije bio razmazen kroz zivot to sam ja jer mati je mati...MOj otac nije osjecajan,vise je bio strog i ja nisam razmazena nikad bila al ajd...i njna je zadnja nece vis4 da cuje da se izvratim na nju....
Lady kakvo je stanje s tetom
ostale pusaaaaaaaaa

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 28668
4.8.2011 16:23:22   
Anoniman
Apotekarka kupila sam hipp Ors smijem li njega dati user posted image nema proljeva od jutros a popila je i linex u sokicu user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 28669
4.8.2011 16:25:31   
Apotekarka
TO smijes svakako on se i daje kod proljeva i od mrkve je

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28670
4.8.2011 16:31:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

TO smijes svakako on se i daje kod proljeva i od mrkve je

al sta je ovo sve uz preporuku lijecnika i hipp ors i ova humanauser posted image ja sam zbunjena totalnouser posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 28671
4.8.2011 16:36:38   
Apotekarka
Humana ti je hrana bez laktoze koja se daje kod proljeva i povracanja a oicno se mlijeko tad ne smije davati...a ors sokic sadrzi elektrolite koji se izgube povracanjemi proljevom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28672
4.8.2011 16:59:57   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hanady zao mi je curica. Zelimo brz oporavak bez dodatnih komplikacija i terapija.user posted image

ps. Nego gdje ste radile bris da je odmah bio gotov, znam da za kontaminaciju je potrebno 24h, pa me zanima u slucaju ne daj Boze da znam gdje ima taj cito.

ima ciro u labopratoriji stari grad....
stavi ti cito i radi ti ga gore za 30 minuta ti da...uglavnom do 15 su gore...doktorica kaže nije validan pokazatelj ali svakako ukaže na postojanje bakterija...elem zamisli cito briseve i cito urin rade i iza 10 na 3 spratu...čak nase ne šalju ni u crveni polumjesec goreuser posted image

a pošto sma srela gore komšinicu koja radi u toj laboratoriji ona uzme briseve da odradi uredne do ponedeljka

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28673
4.8.2011 17:02:53   
R&T@
Hanady, kako su djevojcice sada?user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28674
4.8.2011 17:06:15   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Hanady, kako su djevojcice sada?user posted image

onakouser posted image

fraha spava...valjda od inhalacije i urzbazona...
hanadi ima turu 38 koja stoji ni gore ni dole...druga je tura zinata u 1 noćas..sutra u 13 treća kontam čekam tu treću bez neke dodatne panike...
kašlju i povraćaju naizmjenično pjenu/šlajm...
slabo mi jedu...tačnije nikakouser posted image

evo sad sam napravila ono pile u jufci opet i peče se...kontam htjet će jer su ga posljednja dva puta slistile bez pogovora...mada ni supicu sa noklicama od griza mi nisu ojele ato tako voleuser posted image

i kiflice stoje na stoluuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1145 1146 [1147] 1148 1149   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1145 1146 [1147] 1148 1149   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *