Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nego, nista od danasnjeg dogovora , vidi vremena...ma cim smo se mi dogovorile kisa, cudo nije grad pao
pa kad ona tajra samo kuha nešto mora da je kuhala nešto za shur vidi jutra kako nam osvanu
< Poruku je uredio Hanady RR -- 4.8.2011 10:09:20 >
hanady ljepoto ma sta je bilo misa mu drzimo fige da zlato ozdravi... sa enom sam se cula sada je u bolnici ali na pregled nista jos nije krenulo ma vidi bebara kisa pa ceka da se proljepota ma joj ja jedva cekam vijesti od nje sve mi nesto leti po stomaku..
e i meni po stomaku sve kulja... jedva čekam aBd da sve hairli porđe...
samo me ostavila u nedoumici jel dječak il djevojčica
rekla mi curica...pa na jendom BB reče seka dobila ćunu...a u potpisu upono piše da dolazi seka...slomih s ečekajući da sve hairli prođe i d ami javi d aje cura
bebcha koliko popije mlijeka? mi smo sad na nekih 600 ml u toku noci!vidis Alen je super on je odmah nakon dojenja poceo piti ovo mlijeko,ja sam se borila 3 mjeseca nakon dojenja,nije htio nikakvo,bas nikakvo,i sad kad pije pije bilo sta
Ovo mi nije jasno , jel majke ti odjednom popije ovoliko ili se budi vise puta i trazi? Lana popije ujutro+navece mozda 300ml, i onda jede abc sir, lino prozivode i sl pa mislim da unosi dovoljno
jedna prije spavanja,jedna u toku noci(ostavim je kraj njega kad ja idem spavat i on je nadje),i jedna ujutro nekad mislim oko 5 sati
plus jedna prije popodnevnog spavanja-i sve cijele popije,znaci unese 800 ml mlijeka u toku dana kako je poceo piti,moramo pomjerit dorucak,jer odmah ujutro ko prije nema sanse
evo ga tek sad doruckuje,nece kruh hoce samo jaje
Bila je sinoc kod mene , bilo nam lijepo vrijeme, moram vam reci da je T. predivna, tako mila, njezna, tiha, nismo je cule, igrala se sa Lanom i Deniz pa se onda igrala sama....ma preslatka Jutros ustadoh tmurno i kisa, bice da je kuhala Tajraaaaaaaaaaaaaaaa, van iz kuhinje
hanady zao mi je djecice da sto prije ozdrave Ja jedva gledam toliko mi se spavaaaaaaaa ovo vrijeme ubijaaa , napelo se nesto a nista kisa ce.......uh..... Tajra dobro je hb nema nista kao da krpo nije ni bio ...
Jutrica vam zenice Hanady saljemo veliki zagrljaj da curice ozdrave Sve bolesne bebare da nam budu dobro,a nije ni cudo za silne prehladice i ostale baje i bajice,pogledajte nam ludog vremena.Kisa slomi... Nunny ja nesto nisam mogli uc' na RR,moj djecacic i ja obavili sve jutarnje obavezice,pa on evo ''odradjuje'' svoju prvu turu spavanja... Kad se probudi,javnemo se... Kako nam je Mala?
ja ovo isto mislim ali ne mogu da ne reagujem , imam jako kratak fitilj... Po 100x fino kazem, 101x vrisnem ali bas...i bogme je i pucnem..mrzim to, mama je nas tukla i rekla sam ja necu ali nikad ne reci nikad...
Moj moto je:"Nasilje proizvodi nasilje" i moja djeca, hB, ne znaju sta je batina ili sipka... Vrhunac bijesa mi je kad viknem kao budala
ja ovo isto mislim ali ne mogu da ne reagujem , imam jako kratak fitilj... Po 100x fino kazem, 101x vrisnem ali bas...i bogme je i pucnem..mrzim to, mama je nas tukla i rekla sam ja necu ali nikad ne reci nikad...
tajra ...falili ste i vi meni ...ulazila sam nakratko, ali nisam sitgla da pisem...jucer nista nisam stigla, doduse i natovarila sam sebi obaveza mali milion ...evo V. i ja pijuckamo caj od trava sa medom i limunom, mene i dalje boli grlo, a V. poceo da kaslje ...
V. odjednom ne podnosi ni da se namrstim na njega kad je u zijanu...odmah dotrci, uzme mi lice u ruke i kaze: mama ne jutiti, simi se...i ne popusta, dok mu ne dam osmijeh...ja sam inace jako kratkog fitilja, najbolje osjeti MM, ali hB, za V. imam beskrajno strpljenje..ne znam otkud mi ...ali tu je
< Poruku je uredio tekja -- 4.8.2011 12:33:20 >
anel kad se ususti ili radi zijana ili kaki .Ja udjo u sobu on usmidio fujjjjjjjjjj tvoric mu ravan nije kaki sakrio se za storu i sve oko sebe stavio mede pokupio i oni snjim kaki prave mu drustvo
Dusica,i drustvo sebi nasao...
Ne kazem ni ja nikad... vidjela si T. s njom nikad nisam bila ni blizu da je pucnem... sad kad se sjetim zbog cega sam je ruzila, sramota me...
S R. pokusavam sve logicki objasniti, npr. popela se jer ne zna da je to opasno, prosipa hranu jer joj je zabavno, vice jer tako privlaci paznju...
Ali kad ona "poludi" ja se samo preznojavam...