|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1142 1143 [1144] 1145 1146   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.8.2011 4:47:40   
Ella_H
:( Zao mi djecice, nevolim ovo citati
nikako, stvarno ovo ljeto slomi nas sve.
I moj A. malo malo te slini te kaslje,
te nekakvi osipi od vrucine vjerovatno,
nervozan kenjka hoce da se mazi.
Danas bili kod zubara s velikim bracom,
ma prevrnuo je i ordinaciju i meni mozakuser posted image .
Sve me znoj oblijevao, ali zavrsilo se i to.
Pusa za sve zene i ostale zene ako budem nabrajala
gotova samuser posted image . I bebicama posebniuser posted image user posted image user posted image .
Nekako usporedujem malo starijeg i mladjeg sina
A. je nonstop po doktorima itd a ovaj veliki klinjo
ode godisnje na pregled 1-2 prehlade i to je to,
mladji je hafifan na mene izgleda.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28576
4.8.2011 7:50:23   
Bambi09
Dobar jutar drage moje...

noa vidim jos uvijek ste u boju protiv ture... nadam se da ce pobjeda danas biti izvojevana user posted image

iv@ncice i marijanna pa od kad vas nema... al eto opravdaste se odmah radovima... znam kako je to... sretan rad i da na kraju bude onako kako ste zeljele... kako su nam drugari???

Sad nesto kontam, obzirom da Nane samo slini vec nekoliko dana a imao je jak proljev jucer ujutro, da li bi to mogao biti jos koji zubic user posted image  Ako se dobro sjecam, do 2 godine treba da izraste ukupno 20 zubica... Cini mi se da mu fale samo 5-ce... Ehhhh... Da i to hoce proci...
Sabina mi je ljuta na mene, jer je nisam budila na sehur, jer nisam mogla ici na teraviju... Helem, moram se iskupiti sto prije... Koliko veceras... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 28577
4.8.2011 7:53:28   
mama2009
dobro jutro, jeste li se naspavali, kako su bebice dal je bilo tokom noci tura user posted image
mi smo hvala Bogu imali mirnu noc, mm jutros kaze naravno kad si raskomotila dijete, nije se nikako budila......

ja se opet nisam naspavala, danas opet kod zubara, vec me malo prpa hvata......

eh sad kafa ako je neko za bujrum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 28578
4.8.2011 8:12:52   
bebacha
mama2009 evo zajedno cemo pitiuser posted image user posted image
kod nas sve po starom.mlijeka i dalje ima puno,sinoc samo curiuser posted image Alena pomalo muci stolica,jer kao sto sam spominala samo pije mlijeko sa malo Benkvikauser posted image user posted image drugacije nema sanse.seka nam kod kuce do septembra pa malo ludimo al ima mama ona svoja 3 sata 13-16 kad oni spavajuuser posted image user posted image user posted image
moje grlo i dalje oteceno i jos uvjek mi gorko u ustima a imam jos dvije tablete samo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 28579
4.8.2011 8:16:18   
mama2009
IZVORNA PORUKA: bebacha

mama2009 evo zajedno cemo pitiuser posted image user posted image
kod nas sve po starom.mlijeka i dalje ima puno,sinoc samo curiuser posted image Alena pomalo muci stolica,jer kao sto sam spominala samo pije mlijeko sa malo Benkvikauser posted image user posted image drugacije nema sanse.seka nam kod kuce do septembra pa malo ludimo al ima mama ona svoja 3 sata 13-16 kad oni spavajuuser posted image user posted image user posted image
moje grlo i dalje oteceno i jos uvjek mi gorko u ustima a imam jos dvije tablete samo

user posted image izvoli draga, jesi li probala kras expres, hvala Bogu D nije imala problema sa stolicom kako je presla na kras umjesto AD, mada sam ja kod tog prelaza davala joj umijesto caja i vode kompot od sljiva i krusaka, moguce je da je i to uticalo na stolic....sretno kako god i da nam drug sto prije prebrodi to
p.s. ja sam D sa 10 mjeseci pocela davati kras i cokolino u mlijeku(200ml mlijeka, mala kasicica krasa, i mjerica od AD cokolina)

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 28580
4.8.2011 8:29:50   
bebacha
ma kontam Kras expres,Neskvik,Benkvik da je to sve isto,cokolada u prahu.cokolino nece jer mora malo vise vuci jer je gusce i ljuti se.naviko dok je dojio da nemal samo mlijeko ide.
pokusat cu mu dati kompot preko dana jer on flasicu pije u 13,21 i i toku noci

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 28581
4.8.2011 8:38:43   
mala86
jutro i od nas user posted image

joj sve cesce dozivim da ovu jutarnju user posted image mogu popit sama!malac spava user posted image

ja sam uzela neki cipiripi napitak(kao neskvik)ali ga stavljam samo u toku dana kad pije mllijeko!navece pije cisto,bez secera ili bilo cega!cokolino sigurno nebi htio pa i ne probavam

joj bebaca bas te namuci taj prestanak dojenja!ma pocet ce se ono smanjivat,jos koji dan,kad organizam skonta da nema potraznje user posted image

bolesni drugari nadam se da su jutros ok user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 28582
4.8.2011 8:43:33   
bebacha
ma on inace samo hoce pit kad treba spavat i u snu,ako osjeti da je cisto mlijeko samo pocne pljuvat cucu i onda ga jedva natjeram da pocne pit i kad stavim cokoladu.
a valjda ce se smanjit i to mlijeko.najgore mi sto sutra navece zavrsavam sa antibiotikom.bojim se onda da nedodem u iskusenje da ga podojimuser posted image onda se opet samo vrtili u krug

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28583
4.8.2011 8:47:16   
Bambi09
mama, moja S je imala "zatvor" od Kras Expresa, tako da ja izbjegavam te stvari... Al nije svaki organizam isti... Ljubi mi princezu D...

bebacha, meni su govorili da je za povlacenje mlijeka najbolje samo malo natrljati dojke odnosno oko bradavica bijelim lukom, kao mlijeko se povlaci odmah... Pa eto ne znam... inace kako su nam drugari???

mala, dobro jutro i tebi user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 28584
4.8.2011 8:57:40   
mala86
bambi user posted image

bebcha koliko popije mlijeka?
mi smo sad na nekih 600 ml u toku noci!vidis Alen je super on je odmah nakon dojenja poceo piti ovo mlijeko,ja sam se borila 3 mjeseca nakon dojenja,nije htio nikakvo,bas nikakvo,i sad kad pije pije bilo sta user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 28585
4.8.2011 8:59:17   
bebacha
pa popije oko pola litra dnevno.s tim da ne doji tek t dana.a voli i sve ostale mlijecne proizvode
Bambi inace su dobro,za sad

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28586
4.8.2011 9:01:53   
mala86
user posted image

obozavamo mace

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 28587
4.8.2011 9:16:37   
Lady26

IZVORNA PORUKA: bebacha

ma kontam Kras expres,Neskvik,Benkvik da je to sve isto,cokolada u prahu.cokolino nece jer mora malo vise vuci jer je gusce i ljuti se.naviko dok je dojio da nemal samo mlijeko ide.
pokusat cu mu dati kompot preko dana jer on flasicu pije u 13,21 i i toku noci

Bebacha, ne zna jesi li pokusala, ja sam Lani prorezala dude na flasicama, makazama iskruzila koliko mislim da joj je dovoljno da se ne muci kad pije mlijeko...
Znaci gdje je rupica ti je prosiri makazama, olaksaj mu (malo ruzno izlgeda ali ne ide na izlozbu user posted image i nece to niko gledati osim vas a bebac ce piti mlijeko sa lakocom) user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 28588
4.8.2011 9:18:18   
Anoniman
jutro.
mala maleni je sladak i anel voli sve zivotinje user posted image
bebacha ja A. stavljam u mlijeko cokolino.I ja sam kao Lady uradila sa cucama user posted image user posted image user posted image Mi popijemo oko 600ml mlijeka .....Ima 3 flase na dan ujutro, kad oce posle podne spavat i navacer pred spavanje po 200ml .
Bambi , user posted image
Mi smo dobro anel me jutros rano nadize...user posted image danas kisu javlja ,pa je vrijeme fujj...

< Poruku je uredio felix -- 4.8.2011 9:20:34 >

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 28589
4.8.2011 9:18:20   
Lady26

IZVORNA PORUKA: mala86

bambi user posted image

bebcha koliko popije mlijeka?
mi smo sad na nekih 600 ml u toku noci!vidis Alen je super on je odmah nakon dojenja poceo piti ovo mlijeko,ja sam se borila 3 mjeseca nakon dojenja,nije htio nikakvo,bas nikakvo,i sad kad pije pije bilo sta user posted image

Ovo mi nije jasno user posted image , jel majke ti odjednom popije ovoliko ili se budi vise puta i trazi?
Lana popije ujutro+navece mozda 300ml, i onda jede abc sir, lino prozivode i sl pa mislim da unosi dovoljno

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28590
4.8.2011 9:20:37   
Lady26
Dobro jutro user posted image
Lana zaspala u 9, mi za njom u 10 user posted image user posted image , ne mogu da dodjem sebi nikako od puta u Makarsku...nikako se odmoriti....
Noa zao mi je zurice hebem mu turu....
OSTALE sve vam saljem veeeeeeeeliku pusu user posted image
Mama - ostali vam "pingvini" user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28591
4.8.2011 9:26:52   
tekja
jutro i od mene...V. jos uvijek spavauser posted image

Mene grlo boli, jedva gutam, a ne pamtim kad me je boljelo...i usi su mi zacepljene...bice sto sam legla, a nisam dobro osusila kosuuser posted image user posted image user posted image

Bebacha, bogme ti nije lahko, zao mi je sto vas prestanak nije isao postepeno, onda bude bas lakseuser posted image nadam se da ce ovih dana biti boljeuser posted image ...a vjerujem da se bojis da ne pokleknes i meni je par puta palo na pamet da mu opet ponudim, jer me je u zadnje vrijeme slomio trazeci samo majo sisiuser posted image ...jos uvijek kad mi je u krilu, ruka je u mom dekolteuuser posted image

Noa, kako prodje noc? ivancice, marijana, neka ste se malo javileuser posted image

Bambi, aferim za S.user posted image ...dusica slatka...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28592
4.8.2011 9:39:32   
Nunny
jutro i od mene...
ja dosla da vidim ima li kakvih lijepih vijesti...
bebice su koliko vidim malo bolje...user posted image
Lady zafrkava ko i obicno...user posted image user posted image user posted image
felix anegdote tvog sina su mi uljepsale danuser posted image
mama2009 hoce li te biti manje strah da ja podjem sa tobom user posted image
amani budite se, idemo papauser posted image user posted image
bambi obavezno post bajramsko druzenje
tajra di si ti draga ...jesi li me pozeljela ja vala tebe jesam user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28593
4.8.2011 9:47:40   
Hanady RR
Jutro...
kako su djeca...
noauser posted image

Moja starija noćas temperatura 39.5 u 3 satauser posted image

ja nemama pojma šta da radim...da je vodim doktoru opetuser posted image

nisma pametna nikako više...
mlađa smao kašlje la bašružno ko tuberan...a strarija je dibidus bolesna...

eto kako su bile budne jutros do 7...sad spavaju sa nanom user posted image

Nunny user posted image
ljubim ruku malu..
a imal nam šta novo od Eneuser posted image
ja sve nešto jedva čekam taj muštulukuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 28594
4.8.2011 9:56:35   
tekja
Hanady, uh zao mi je...grozna noc iza vasuser posted image ...kod H. bas visoka temp.user posted image  ...nego, sjetih se, V. je jednom strasno kasljao - nikakvi drugi simptomi, ma samo kaslje kao starac, dr. dala antb, koji nije uopce pomogaouser posted image ...tek na moje insistiranje ukljuci mu dvije inhalacije od kojih je odmah, al' odmah prestao kasljatiuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28595
4.8.2011 10:02:36   
Hanady RR
ma ja inhaliram njih...
imama inhačlator...čak sma stavila po 23- kapi ventolina...
to je maloj sigurno pomoglo...al starija i temepartura opet nisu mi jansi...i plače boli je grlo...user posted image
brisevi nedavno uredni bili...radili ih u četvrka a utorak digli...
u utorak CRP miran...
ne kotanm...koji je ovo vraguser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28596
4.8.2011 10:04:00   
Lady26
Joj Hanady, bas mi je zao...obje u isto vrijeme....
Jesi li ih ikako vodila dr, nisam upratila, piju li sta ili?

Onaj ESBI ti je u Sentadi, na Socijalnom

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28597
4.8.2011 10:05:04   
Lady26
Kasni mi internet....kako me nerviraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28598
4.8.2011 10:06:44   
Hanady RR
a zato ja ne znam gdje je taj esbi...nije to meni usut...hvala odem maksuzuser posted image

ma lady prije 15 dana pile su ntibiotik obe...
radila im kontolne briseve i ozdravile...
malo iza toga farah počne nos curiti oopet...nisma je vodila anije bilo ture...
elem sad počela i hanadi...ali kod nje je gore...
ja ih vodila u utorak radile CRP i miran je...
zar je moguće da od utorka do juče za dan opet upala neka...
al morat ćemo doktoruuser posted image
jer hanadi mi je baš lošeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28599
4.8.2011 10:06:59   
Nunny
hanady ljepoto ma sta je bilo misa mu drzimo fige da zlato ozdravi...
sa enom sam se cula sada je u bolnici ali na pregled nista jos nije krenulo ma vidi bebara kisa pa ceka da se proljepota user posted image
ma joj ja jedva cekam vijesti od nje sve mi nesto leti po stomaku..

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1142 1143 [1144] 1145 1146   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1142 1143 [1144] 1145 1146   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *