|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1141 1142 [1143] 1144 1145   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.8.2011 15:59:05   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Ili Tajra proba za tebe user posted image user posted image

Samo ja ne nosim vise 36 vec 38user posted image

Rece ona ponosno.... user posted image

Malo mi je dosadilo da budem podupirac za ves iliti sohauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sad sam samo vjesalicauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28551
3.8.2011 16:00:41   
Anoniman
tajra pa de se onda zarovi u tu ''malu'' robuuser posted image user posted image user posted image user posted image pa da pazarim kod tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 28552
3.8.2011 16:01:51   
Lady26
Sad kad buknu ( . ) ( . ) user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28553
3.8.2011 16:22:20   
Lady26
Idem, hajde cao user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28554
3.8.2011 16:34:20   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Samo jedno pitanjce od mene user posted image . Je li vam se desavalo da pijete neki preparat za zeljezo, i da posle njega zeljezo jos nize bude?

Kod mene prije mjesec dana bilo 8, sada 3,5 a na thotemi sam dva puta na dan mjesec dana i plus caj i sok od zare, c vitamin, spinat, maline, kupine, borovnice i sve ostalo sto je dobro za krvnu sliku bukvalno zderem.

jelena...
ja sma s ekomletnu drugu trunoću ispatila...
uđem kod doktora sva ponosan kako mi je željezo 26...nakon svih mogućig preparata i huber vode...
kad se čovjek umalo šlagira preda mnom kaže jel ti vidiš zarez između 2 i 6...meni željezo gore nego na nalazu prije 3 mjesecauser posted image

i da ti kažem...kako sma s eporodila...sve te silne boljke...od željeza do teških upala dole na koje sma inekcije u bolnici 3 puta dnevno primala...odoše sa porodomuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28555
3.8.2011 17:08:30   
Anoniman
anel se ipak siso tajo ga vodio kaze nije se mako s mjesta niti je kmecouser posted image user posted image user posted image eto mos te misliti da taju bolje slusa od mene a l super meni drago uvjek ce ga on voditi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28556
3.8.2011 17:34:26   
Lady26
user posted image
Evo Noa, malo je ljeFsa u zivo user posted image user posted image user posted image user posted image

I naravno ljepsa je manji broj... user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 3.8.2011 17:35:19 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28557
3.8.2011 17:43:17   
Anoniman
anelu sam nasla krpelja juce bio na vikendici na rukici uspjela sam ga izvaditi al sta da radim trebam li s necim mazat ili user posted image Tajra je jednom pisala al ja zaboravila sta ide.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28558
3.8.2011 17:43:59   
Anoniman

user posted image
Evo Noa, malo je ljeFsa u zivo user posted image user posted image user posted image user posted image

lijepa je .
A dokle dodje duzina ???

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28559
3.8.2011 17:45:09   
Lady26
Meni do preko koljena tacno, koljena moja debela se ne vide user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 3.8.2011 17:46:26 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28560
3.8.2011 17:52:56   
Hanady RR
lady gdje si ovo pazarila...lijep je...a dužina mi s edopada....

de mi kaži živa bila...trebam jednu lijepu teksasnuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28561
3.8.2011 17:54:03   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: felix

anelu sam nasla krpelja juce bio na vikendici na rukici uspjela sam ga izvaditi al sta da radim trebam li s necim mazat ili user posted image Tajra je jednom pisala al ja zaboravila sta ide.

ja nisma ničim mazala...
ali ako vidiš da se oko mjesta gdje je bio crveni ili je otkelo...odevdi ga doktoru
ja to ne vadim...ja djecu vodim hirurgu da to izvadiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28562
3.8.2011 17:58:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: felix

ja nisma ničim mazala...
ali ako vidiš da se oko mjesta gdje je bio crveni ili je otkelo...odevdi ga doktoru
ja to ne vadim...ja djecu vodim hirurgu da to izvadiuser posted image
pa na mjestu gdje sam zaprvo nisam ja izvadila sveki,ja njoj kazem vani smo vidi haman ovo krpelj a maliiiii skroz kaze nije a ima naocaleuser posted image user posted image user posted image ma jest reko vidi .Ona ni ne pita hop izvadi ga reko de polako strah me da glava ne ostane od krpe moze ga ruzno izvadi kaze nece.
Tu gdje je bio krpa , je crveno malo nije previse nadgledacu pa vidjecu

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 28563
3.8.2011 18:11:50   
Anoniman

user posted image

bas mi se sviđauser posted image e ovako nesto ja trazim i da nije ko sto jest odmah bi ti slala lovu da mi je kupisuser posted image
u zadnje vrijeme imadoh nekih losih investicija pa sam sve podjelilauser posted image user posted image user posted image user posted image a niko se ne zna sjetiti pa meni nesto kupitiuser posted image e zato nedam vise..samo mi je marijanna poklonila finu majicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ja njoj nista.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28564
3.8.2011 18:12:57   
Anoniman
felix haj ti njega odvedi fino neka mu to videuser posted image mene strah tih bajauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28565
3.8.2011 18:22:59   
Anoniman
Ahojuser posted image
Veliki pozzzzz svimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28566
3.8.2011 20:49:59   
Lady26

lady gdje si ovo pazarila...lijep je...a dužina mi s edopada....

de mi kaži živa bila...trebam jednu lijepu teksasnuuser posted image

Napisala sam na temi snizenja, ESBI Jeans...rasprodaja, sve po 20KM

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 28567
3.8.2011 22:04:03   
dafri
veče,
nemam kad sve iščitati,nadam se da su nam svi drugari zdravi i da slušaju
gosti su otišli i bome pokvarili mi dijete ,tješim se da je do njih user posted image baš ovih dana ništa ne sluša ali smo joj se ismijali juče, piškila ,gleda u tutu pa u nas, a puna nas kuća i kaže vidi žuto ko sunceuser posted image user posted image

još dva dana radim i  godišnji
iduće sedmice more a mama mi tamo,naspavaću se,nahodati,jedva čekam

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28568
3.8.2011 22:31:01   
iv@ncica
vecer... ;)))
pozzz  svima ,
kod  nas  radovi  pomalo  u  kuci, a i  u  marijane ;)))
andrej   zloco,naviukao se  na  nas,  stalno  igra,  skace, setnje, igraone,  zanimljivo  mu,  prica, svasta  zna,  tuta  nam  ide  dobro..jos  malo se  mucimo  oko velike nuzde, ne  stigne do  tute  i  kuci  bi  samo..ali  je  dobro,  oh  tko ce  opet  uskoro  u  vttic ;)))
aaa  vidim noa  je  bolje...i  ostale  se  drze...ehhh  draga  moja  noa sta  sam  ja  imala  tih  stvari  kad  sam  ono  nekad  bila  sitnauser posted image user posted image   i  sve  razdijelila..ako sta  nadjem  dam  ti...sad  ce  cistka  one  moje  zbace,  pa  je moguce  da  po  kutijama bude  sta  god ;))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 28569
3.8.2011 22:49:17   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image ivancice taman ja prestala pricati s tobom kad donesose mi Nou..temperatura 38.3user posted image
opet cepic i preznojila se i sad je 36,7

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 28570
3.8.2011 23:13:28   
Hanady RR
noa miša mu...još se vraća...
jeste poršle 3 turu antibiotikauser posted image

kod mene stanje ludnica...obe kašlju i sline i u duetu pred spavanje izbacuju povraćanjem šlajm i svu hranu koje su vadan unosileuser posted image

valjda će prestati više...slomiše i sebe i meneuser posted image

Lady ja ti nemama pojma gdje je ta radnjauser posted image
hajde pls napiši mi gdje je tačno...da letim...
noa koji brojuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28571
3.8.2011 23:20:33   
Anoniman
evo racunam i mislim da trecu zavrasvam nocasuser posted image al vala ovaj Ospen slab znam da ni meni ni mm nije pomagaouser posted image
prosle zime smo oboje pili ospen pa nakon ispijenog ospena dobili drugi antibiotik..

Neposredna veza do poruke: 28572
3.8.2011 23:28:00   
Hanady RR
ospen bi za grlo trebao biti dobra...smao d as en aplućža ne spusti...on nije u stanju dobro ih štitituser posted image

biće ona nakon treće ok...vidjet ćešuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28573
3.8.2011 23:39:50   
Anoniman
vecer žene.. Noa ja usla na rr da procitam kako mi je curica da te vise ne dusim porukama,a misa mu opet veceras tura , valjda se vise uopce nece vracati,bas vas ispatiuser posted image hanady nadam se da cete se brzo rijesiti kasljauser posted image kod mene radovi u stanu,prasine do koljena,al jos sutra rade  pa izdržat cu nekako.. onda vam slikam kako je sve ispalouser posted image  

Neposredna veza do poruke: 28574
3.8.2011 23:59:43   
Anoniman

ospen bi za grlo trebao biti dobra...smao d as en aplućža ne spusti...on nije u stanju dobro ih štitituser posted image

biće ona nakon treće ok...vidjet ćešuser posted image

nadam se da ce vec sutra ovo biti iza nasuser posted image user posted image
marijana ti mene ne dusis i taman se veceras cula s Ivanom i posla da tebi posaljem poruku i smete me temperaturauser posted image

Neposredna veza do poruke: 28575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1141 1142 [1143] 1144 1145   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1141 1142 [1143] 1144 1145   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *