Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
MALA...ne mogu brata...njega planiram za drugi rođendan da dobije
e pa ti onda skontaj nesto drugo za prvi pa za drugi bracu ili seku naravno
meni je uvijek bila zelja da im kupim onog konju sto se ljulja i Luki nisam, a ovom malom ne smijem jer ce se slomiti jer visi odakle stigne svakako
da si mi blize dala bi ti majkemi bezz mi stoji ..
kod moje tetke je bio bijeli konjo ima ga dan danas i ja sam ga uvijek voljela bas i zato mi je bila zelja to ali sta bi ovaj moj divljak s tim on bi to nosao i gadjao svijet s tim, ali hvala tebi puno kao da si nam poklonila
svaka igracka u Igorovim rukama postaje oruzje, bas je postao divlji ja se zezam ali nije sega bas me brine, maloprije fino lady nogom udara a zena mu se samo obratila i to fino sa osmjehom
mene sinoc ujeda, autice baca to mu je normala i to iznad glave, sve me strah pogodice neekoga u glavu (citaj brata)
mi smo starijoj kupili naušnice od bijelog zlata sa brilijantom... sad me pitajte što...nemama pojma... a pitajte me gdje su...ni to nemama pojma.... nismo ih nikada djetetu stavili... al moj pametni muž otišao i naručio nakav unikat ( niđe veze) od mene uvijek dobiju haljinu i zabavu da pamte... to im je poklon od mame
a mlađoj poučena isksutvom od starije i muževog izleta u zlataru kupila sam igračku za koju također nemamo pojma gdje je muž je imao isto jedna glup izlet al blaži je bio nego s astarijom
uglavnom fotografije su ono što im pokazuje savršenstvo života s aovakvom mamom i babom...a sve ostalo dobiju dod rugih
mala1994 ovaj nebi mogao nosati bas sam i anel se tuce iz cista mira mamu moju stipa i kesla se ,udara nogom tako i seku mladju samo se zadirkuje namjerno i rukico lupi a ujeda samo tako ...puna sam fleka kaze mama odvikaji ga od ovog nista ne valja sto se udara iz cista mira reko kako sam je i naucio djete sejtan nad sejtanima boze oprosti
evo mene, nego tajra kako ce izgledat to sve i gdje mislis pregledat ove stvarcice ...i ova ostala zena nista ne rece ....meni odgovara veceras 18 pa gdje god da bude
mala1994 ovaj nebi mogao nosati bas sam i anel se tuce iz cista mira mamu moju stipa i kesla se ,udara nogom tako i seku mladju samo se zadirkuje namjerno i rukico lupi a ujeda samo tako ...puna sam fleka kaze mama odvikaji ga od ovog nista ne valja sto se udara iz cista mira reko kako sam je i naucio djete sejtan nad sejtanima boze oprosti
moja felix da ti vidis njega sta uprti ne bi vjerovala, sav se napne i ponese sve zivo i onda baca. a ne valja to nikako, ja Igoru stalno objasnjavam i on vidim da konta da ne valja ali kad je ljut i kada ga huja uhvati on onda krene da mi se osveti sto mu nesto ne dam ili sto mu uzmem.
nema samo treba i dalje objasnjavati da ne valja i da boli pa valjda prestanu...
dobar dan.. ja neznam zasto je vazno sta kupiti bas za prvi rodjendan.dijete ko dijete svemu ce se obradovati i skupom i jeftinom.e sad ne kazem da to mora biti nesto bezveze ali nemora biti ni specijalno.moje misljenje je da je bolje kako godine prolaze kupovati poklone shodno djecijim potrebama tj.mao dijete nezna ali zato veliko itekako zna sta hoce i sta mu izaziva interesovanje. npr.moj S.je za prvi rodjendan dobio auto koji svira...ista posebno...ali je zato za drugi sam trazio biciklo . poenta svega...stedite lovu za predstojece rodjendane jer ce vam vjerovatno za treci i svaki naredni traziti playstation,vlastiti kompjuter i sl (slucaj mog I.) za malo dijete "kupite" sebe citav dan(ovo posebno vazi za majke koje rade) jer je to naljepsi poklon koji im mozete dati .
Hajte kod ostale na terasu
ostala meni je to naumpalo al me bilo sramota predloziti
ko je to Lady pozdravljo... da vidim jesam ostala i me nema nikako
šalim se...
ma koko...i ono što su od drugih dobile dosada su pokvarile
Knjiga je zakon...kupiš im brate knjigu dok su mali, pokazuješ iz svoje ruke...kad nače čitata nek čitaju
Kod mene prije mjesec dana bilo 8, sada 3,5 a na thotemi sam dva puta na dan mjesec dana i plus caj i sok od zare, c vitamin, spinat, maline, kupine, borovnice i sve ostalo sto je dobro za krvnu sliku bukvalno zderem.
evo mene, nego tajra kako ce izgledat to sve i gdje mislis pregledat ove stvarcice ...i ova ostala zena nista ne rece ....meni odgovara veceras 18 pa gdje god da bude
vidis Lady sto si nahebala ko i ja sve fino kupile stanove i nece blizu svekrva a tvoja i moja tarasa valja
Samo jedno pitanjce od mene . Je li vam se desavalo da pijete neki preparat za zeljezo, i da posle njega zeljezo jos nize bude?
Kod mene prije mjesec dana bilo 8, sada 3,5 a na thotemi sam dva puta na dan mjesec dana i plus caj i sok od zare, c vitamin, spinat, maline, kupine, borovnice i sve ostalo sto je dobro za krvnu sliku bukvalno zderem.
jest meni džaba sve bilo dr.se mislio da me hospitalizira i da mi daju željezo valjda kroz infuziju al on ode na odmor,noa malo porani i tako ta epizoda zavrsi
vidis Lady sto si nahebala ko i ja sve fino kupile stanove i nece blizu svekrva a tvoja i moja tarasa valja
princeza nema ture od jutros al cini mi se da imamo problem sa kakom plakala je cijelo jutro da je boli guza pa se pred spavanje ''razrahatila'' onako nije proljev a nije ni tvdo..sad uđoh u sobu ona spava ko top a smrdi ko tvor jos bi joj samo proljev trebao na sve
princeza nema ture od jutros al cini mi se da imamo problem sa kakom plakala je cijelo jutro da je boli guza pa se pred spavanje ''razrahatila'' onako nije proljev a nije ni tvdo..sad uđoh u sobu ona spava ko top a smrdi ko tvor jos bi joj samo proljev trebao na sve
moguce i od ture da je malo tvrdja bila stolica, ma mama ti nista ne valjas, ona je prava hrabrica