|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1139 1140 [1141] 1142 1143   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.8.2011 14:25:28   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: helena_7

MALA...ne mogu brata...njega planiram za drugi rođendan da dobije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e pa ti onda skontaj nesto drugo za prvi pa za drugi bracu ili seku naravno user posted image

meni je uvijek bila zelja da im kupim onog konju sto se ljulja i Luki nisam, a ovom malom ne smijem jer ce se slomiti jer visi odakle stigne svakakouser posted image

da
si mi blize dala bi ti majkemi user posted image bezz mi stoji ..

kod moje tetke je bio bijeli konjo ima ga dan danas i ja sam ga uvijek voljela bas i zato mi je bila zelja to ali sta bi ovaj moj divljak s tim on bi to nosao i gadjao svijet s tim, ali hvala tebi puno kao da si nam poklonila user posted image

svaka igracka u Igorovim rukama postaje oruzje, bas je postao divlji ja se zezam ali nije sega bas me brine, maloprije fino lady nogom udara a zena mu se samo obratila i to fino sa osmjehom user posted image

mene sinoc ujeda, autice baca to mu je normala i to iznad glave, sve me strah pogodice neekoga u glavu (citaj brata) user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28501
3.8.2011 14:26:44   
Hanady RR
bratauser posted image user posted image user posted image user posted image

mala ti si legendauser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo starijoj kupili naušnice od bijelog zlata sa brilijantom...
sad me pitajte što...nemama pojma...
a pitajte me gdje su...ni to nemama pojma....
nismo ih nikada djetetu stavili...
al moj pametni muž otišao i naručio nakav unikat ( niđe veze)
od mene uvijek dobiju haljinu i zabavu da pamte...
to im je poklon od mame

a mlađoj poučena isksutvom od starije i muževog izleta u zlataru kupila sam igračku user posted image za koju također nemamo pojma gdje jeuser posted image
muž je imao isto jedna glup izlet al blaži je bio nego s astarijomuser posted image

uglavnom fotografije su ono što im pokazuje savršenstvo života s aovakvom mamom i babom...a sve ostalo dobiju dod rugihuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28502
3.8.2011 14:27:27   
Anoniman
mala1994 ovaj nebi mogao nosati bas sam user posted image user posted image user posted image i anel se tuce iz cista mira mamu moju stipa i kesla se ,udara nogom tako i seku mladju samo se zadirkuje namjerno i rukico lupi a ujeda samo tako ...puna sam fleka kaze mama odvikaji ga od ovog nista ne valja sto se udara iz cista mira reko kako sam je i nauciouser posted image djete sejtan nad sejtanima boze oprostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 28503
3.8.2011 14:29:51   
Amani12
Felix ne ruzi mi dijete moje malo slatko...user posted image
Ljubimo ga moja spavalica i ja! user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28504
3.8.2011 14:29:51   
Lady26

IZVORNA PORUKA: mama2009

evo mene, nego tajra kako ce izgledat to sve i gdje mislis pregledat ove stvarcice ...i ova ostala zena nista ne rece ....meni odgovara veceras 18 pa gdje god da bude

Hajte kod ostale na terasu user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 28505
3.8.2011 14:30:36   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: felix

mala1994 ovaj nebi mogao nosati bas sam user posted image user posted image user posted image i anel se tuce iz cista mira mamu moju stipa i kesla se ,udara nogom tako i seku mladju samo se zadirkuje namjerno i rukico lupi a ujeda samo tako ...puna sam fleka kaze mama odvikaji ga od ovog nista ne valja sto se udara iz cista mira reko kako sam je i nauciouser posted image djete sejtan nad sejtanima boze oprostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

moja felix da ti vidis njega sta uprti ne bi vjerovala, sav se napne i ponese sve zivo i onda baca.
a ne valja to nikako, ja Igoru stalno objasnjavam i on vidim da konta da ne valja ali kad je ljut i kada ga huja uhvati on onda krene da mi se osveti sto mu nesto ne dam ili sto mu uzmem.

nema samo treba i dalje objasnjavati da ne valja i da boli pa valjda prestanu...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28506
3.8.2011 14:30:49   
Amani12
Ja tek skonta ko je ''ostala''...
Luda si Lady user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28507
3.8.2011 14:31:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Felix ne ruzi mi dijete moje malo slatko...user posted image
Ljubimo ga moja spavalica i ja! user posted image

ma ne ruzim samo da je "teke" dokazniji al eto opametnice nekad user posted image user posted image i skontat sta valja a sta ne valja .....
Ljubimo i mi vas ...user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 28508
3.8.2011 14:32:17   
koka i po
dobar dan..
ja neznam zasto je vazno sta kupiti bas za prvi rodjendan.dijete ko dijete svemu ce se obradovati i skupom i jeftinom.e sad ne kazem da to mora biti nesto bezveze ali nemora biti ni specijalno.moje misljenje je da je bolje kako godine prolaze kupovati poklone shodno djecijim potrebama tj.mao dijete nezna ali zato veliko itekako zna sta hoce i sta mu izaziva interesovanje.
npr.moj S.je za prvi rodjendan dobio auto koji svira...ista posebno...ali je zato za drugi sam trazio biciklo user posted image .
poenta svega...stedite lovu za predstojece rodjendane jer ce vam vjerovatno za treci i svaki naredni traziti playstation,vlastiti kompjuter i sl user posted image (slucaj mog I.)
za malo dijete "kupite" sebe citav dan(ovo posebno vazi za majke koje rade) jer je to naljepsi poklon koji im mozete dati .

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28509
3.8.2011 14:32:35   
Malenaoduvijek
a sto vam je ova moja kona zamjrila ovo ostale, auuu

kod mene svi zaspali, hajde djecaci nego i moj tata....user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 28510
3.8.2011 14:32:53   
Lady26
Pa nabroje ova, ona...i onda ostalim zenama mahanje... user posted image user posted image
Ja sam ti ostala zena user posted image a druge nek se deklarisu kako hoce user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 28511
3.8.2011 14:34:28   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Lady26

evo mene, nego tajra kako ce izgledat to sve i gdje mislis pregledat ove stvarcice ...i ova ostala zena nista ne rece ....meni odgovara veceras 18 pa gdje god da bude

ostala meni je to naumpalo al me bilo sramota predloziti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28512
3.8.2011 14:35:02   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 28513
3.8.2011 14:36:36   
Hanady RR
ko je to Lady pozdravljo...
da vidim jesam ostala i me nema nikakouser posted image

šalim se...

ma koko...i ono što su od drugih dobile dosada su pokvarileuser posted image

Knjiga je zakon...kupiš im brate knjigu dok su mali, pokazuješ iz svoje ruke...kad nače čitata nek čitajuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28514
3.8.2011 14:38:45   
Anoniman
Samo jedno pitanjce od mene user posted image . Je li vam se desavalo da pijete neki preparat za zeljezo, i da posle njega zeljezo jos nize bude?

Kod mene prije mjesec dana bilo 8, sada 3,5 a na thotemi sam dva puta na dan mjesec dana i plus caj i sok od zare, c vitamin, spinat, maline, kupine, borovnice i sve ostalo sto je dobro za krvnu sliku bukvalno zderem.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 28515
3.8.2011 14:39:09   
koka i po
lijepo je nekad biti i ostala...taman te niko nizasta ne pita user posted image i glava te najmanje boliuser posted image
meni je bas fino...lady primi me u klub ostalih user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28516
3.8.2011 14:39:16   
Anoniman

ostala meni je to naumpalo al me bilo sramota predloziti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidis Lady sto si nahebala ko i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve fino kupile stanove i nece blizu svekrva a tvoja i moja tarasa valjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 28517
3.8.2011 14:42:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Samo jedno pitanjce od mene user posted image . Je li vam se desavalo da pijete neki preparat za zeljezo, i da posle njega zeljezo jos nize bude?

Kod mene prije mjesec dana bilo 8, sada 3,5 a na thotemi sam dva puta na dan mjesec dana i plus caj i sok od zare, c vitamin, spinat, maline, kupine, borovnice i sve ostalo sto je dobro za krvnu sliku bukvalno zderem.

jest meniuser posted image džaba sve bilo dr.se mislio da me hospitalizira i da mi daju željezo valjda kroz infuzijuuser posted image al on ode na odmor,noa malo porani i tako ta epizoda zavrsiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28518
3.8.2011 14:43:18   
Lady26
Wellcome ko zeli user posted image user posted image user posted image ima mjesta user posted image u ostalim...
IZVORNA PORUKA: noa

sve fino kupile stanove i nece blizu svekrva a tvoja i moja tarasa valjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jesi vidjela moja ti.... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28519
3.8.2011 14:57:03   
mama2009

vidis Lady sto si nahebala ko i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve fino kupile stanove i nece blizu svekrva a tvoja i moja tarasa valjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovo je tebi

a kako je princeza, jel ima ture

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28520
3.8.2011 15:06:07   
Lady26
Znaju da mi je sveki na moru pa mozda zato user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 28521
3.8.2011 15:09:54   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image
princeza nema ture od jutros al cini mi se da imamo problem sa kakomuser posted image plakala je cijelo jutro da je boli guza pa se pred spavanje ''razrahatila'' onako nije proljev a nije ni tvdo..sad uđoh u sobu ona spava ko top a smrdi ko tvoruser posted image
jos bi joj samo proljev trebao na sveuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28522
3.8.2011 15:10:45   
Anoniman

Znaju da mi je sveki na moru pa mozda zato user posted image user posted image user posted image user posted image

jesi li to dala sveki cenera i poslala je 7 dana u Makarskuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28523
3.8.2011 15:12:32   
mama2009

user posted image user posted image user posted image user posted image
princeza nema ture od jutros al cini mi se da imamo problem sa kakomuser posted image plakala je cijelo jutro da je boli guza pa se pred spavanje ''razrahatila'' onako nije proljev a nije ni tvdo..sad uđoh u sobu ona spava ko top a smrdi ko tvoruser posted image
jos bi joj samo proljev trebao na sveuser posted image

moguce i od ture da je malo tvrdja bila stolica, ma mama ti nista ne valjas, ona je prava hrabrica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28524
3.8.2011 15:12:42   
Lady26
Cuj cenera?! Puno je to user posted image user posted image user posted image user posted image , to je vec rasipanje user posted image
Po markicu za svaki dan user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1139 1140 [1141] 1142 1143   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1139 1140 [1141] 1142 1143   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *