Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
:( Zao mi djecice, nevolim ovo citati nikako, stvarno ovo ljeto slomi nas sve. I moj A. malo malo te slini te kaslje, te nekakvi osipi od vrucine vjerovatno, nervozan kenjka hoce da se mazi. Danas bili kod zubara s velikim bracom, ma prevrnuo je i ordinaciju i meni mozak . Sve me znoj oblijevao, ali zavrsilo se i to. Pusa za sve zene i ostale zene ako budem nabrajala gotova sam . I bebicama posebni . Nekako usporedujem malo starijeg i mladjeg sina A. je nonstop po doktorima itd a ovaj veliki klinjo ode godisnje na pregled 1-2 prehlade i to je to, mladji je hafifan na mene izgleda.
noa vidim jos uvijek ste u boju protiv ture... nadam se da ce pobjeda danas biti izvojevana
iv@ncice i marijanna pa od kad vas nema... al eto opravdaste se odmah radovima... znam kako je to... sretan rad i da na kraju bude onako kako ste zeljele... kako su nam drugari???
Sad nesto kontam, obzirom da Nane samo slini vec nekoliko dana a imao je jak proljev jucer ujutro, da li bi to mogao biti jos koji zubic Ako se dobro sjecam, do 2 godine treba da izraste ukupno 20 zubica... Cini mi se da mu fale samo 5-ce... Ehhhh... Da i to hoce proci... Sabina mi je ljuta na mene, jer je nisam budila na sehur, jer nisam mogla ici na teraviju... Helem, moram se iskupiti sto prije... Koliko veceras...
mama2009 evo zajedno cemo piti kod nas sve po starom.mlijeka i dalje ima puno,sinoc samo curi Alena pomalo muci stolica,jer kao sto sam spominala samo pije mlijeko sa malo Benkvika drugacije nema sanse.seka nam kod kuce do septembra pa malo ludimo al ima mama ona svoja 3 sata 13-16 kad oni spavaju moje grlo i dalje oteceno i jos uvjek mi gorko u ustima a imam jos dvije tablete samo
mama2009 evo zajedno cemo piti kod nas sve po starom.mlijeka i dalje ima puno,sinoc samo curi Alena pomalo muci stolica,jer kao sto sam spominala samo pije mlijeko sa malo Benkvika drugacije nema sanse.seka nam kod kuce do septembra pa malo ludimo al ima mama ona svoja 3 sata 13-16 kad oni spavaju moje grlo i dalje oteceno i jos uvjek mi gorko u ustima a imam jos dvije tablete samo
izvoli draga, jesi li probala kras expres, hvala Bogu D nije imala problema sa stolicom kako je presla na kras umjesto AD, mada sam ja kod tog prelaza davala joj umijesto caja i vode kompot od sljiva i krusaka, moguce je da je i to uticalo na stolic....sretno kako god i da nam drug sto prije prebrodi to p.s. ja sam D sa 10 mjeseci pocela davati kras i cokolino u mlijeku(200ml mlijeka, mala kasicica krasa, i mjerica od AD cokolina)
ma kontam Kras expres,Neskvik,Benkvik da je to sve isto,cokolada u prahu.cokolino nece jer mora malo vise vuci jer je gusce i ljuti se.naviko dok je dojio da nemal samo mlijeko ide. pokusat cu mu dati kompot preko dana jer on flasicu pije u 13,21 i i toku noci
joj sve cesce dozivim da ovu jutarnju mogu popit sama!malac spava
ja sam uzela neki cipiripi napitak(kao neskvik)ali ga stavljam samo u toku dana kad pije mllijeko!navece pije cisto,bez secera ili bilo cega!cokolino sigurno nebi htio pa i ne probavam
joj bebaca bas te namuci taj prestanak dojenja!ma pocet ce se ono smanjivat,jos koji dan,kad organizam skonta da nema potraznje
bolesni drugari nadam se da su jutros ok
ma on inace samo hoce pit kad treba spavat i u snu,ako osjeti da je cisto mlijeko samo pocne pljuvat cucu i onda ga jedva natjeram da pocne pit i kad stavim cokoladu. a valjda ce se smanjit i to mlijeko.najgore mi sto sutra navece zavrsavam sa antibiotikom.bojim se onda da nedodem u iskusenje da ga podojim onda se opet samo vrtili u krug
mama, moja S je imala "zatvor" od Kras Expresa, tako da ja izbjegavam te stvari... Al nije svaki organizam isti... Ljubi mi princezu D...
bebacha, meni su govorili da je za povlacenje mlijeka najbolje samo malo natrljati dojke odnosno oko bradavica bijelim lukom, kao mlijeko se povlaci odmah... Pa eto ne znam... inace kako su nam drugari???
mala, dobro jutro i tebi
bebcha koliko popije mlijeka? mi smo sad na nekih 600 ml u toku noci!vidis Alen je super on je odmah nakon dojenja poceo piti ovo mlijeko,ja sam se borila 3 mjeseca nakon dojenja,nije htio nikakvo,bas nikakvo,i sad kad pije pije bilo sta
ma kontam Kras expres,Neskvik,Benkvik da je to sve isto,cokolada u prahu.cokolino nece jer mora malo vise vuci jer je gusce i ljuti se.naviko dok je dojio da nemal samo mlijeko ide. pokusat cu mu dati kompot preko dana jer on flasicu pije u 13,21 i i toku noci
Bebacha, ne zna jesi li pokusala, ja sam Lani prorezala dude na flasicama, makazama iskruzila koliko mislim da joj je dovoljno da se ne muci kad pije mlijeko... Znaci gdje je rupica ti je prosiri makazama, olaksaj mu (malo ruzno izlgeda ali ne ide na izlozbu i nece to niko gledati osim vas a bebac ce piti mlijeko sa lakocom)
jutro. mala maleni je sladak i anel voli sve zivotinje bebacha ja A. stavljam u mlijeko cokolino.I ja sam kao Lady uradila sa cucama Mi popijemo oko 600ml mlijeka .....Ima 3 flase na dan ujutro, kad oce posle podne spavat i navacer pred spavanje po 200ml . Bambi , Mi smo dobro anel me jutros rano nadize... danas kisu javlja ,pa je vrijeme fujj...
bebcha koliko popije mlijeka? mi smo sad na nekih 600 ml u toku noci!vidis Alen je super on je odmah nakon dojenja poceo piti ovo mlijeko,ja sam se borila 3 mjeseca nakon dojenja,nije htio nikakvo,bas nikakvo,i sad kad pije pije bilo sta
Ovo mi nije jasno , jel majke ti odjednom popije ovoliko ili se budi vise puta i trazi? Lana popije ujutro+navece mozda 300ml, i onda jede abc sir, lino prozivode i sl pa mislim da unosi dovoljno
Dobro jutro Lana zaspala u 9, mi za njom u 10 , ne mogu da dodjem sebi nikako od puta u Makarsku...nikako se odmoriti.... Noa zao mi je zurice hebem mu turu.... OSTALE sve vam saljem veeeeeeeeliku pusu Mama - ostali vam "pingvini"
Mene grlo boli, jedva gutam, a ne pamtim kad me je boljelo...i usi su mi zacepljene...bice sto sam legla, a nisam dobro osusila kosu
Bebacha, bogme ti nije lahko, zao mi je sto vas prestanak nije isao postepeno, onda bude bas lakse nadam se da ce ovih dana biti bolje ...a vjerujem da se bojis da ne pokleknes i meni je par puta palo na pamet da mu opet ponudim, jer me je u zadnje vrijeme slomio trazeci samo majo sisi ...jos uvijek kad mi je u krilu, ruka je u mom dekolteu
Noa, kako prodje noc? ivancice, marijana, neka ste se malo javile
Bambi, aferim za S. ...dusica slatka...
jutro i od mene... ja dosla da vidim ima li kakvih lijepih vijesti... bebice su koliko vidim malo bolje... Lady zafrkava ko i obicno... felix anegdote tvog sina su mi uljepsale dan mama2009 hoce li te biti manje strah da ja podjem sa tobom amani budite se, idemo papa bambi obavezno post bajramsko druzenje tajra di si ti draga ...jesi li me pozeljela ja vala tebe jesam
ja nemama pojma šta da radim...da je vodim doktoru opet
nisma pametna nikako više... mlađa smao kašlje la bašružno ko tuberan...a strarija je dibidus bolesna...
eto kako su bile budne jutros do 7...sad spavaju sa nanom
Nunny ljubim ruku malu.. a imal nam šta novo od Ene ja sve nešto jedva čekam taj muštuluk
Hanady, uh zao mi je...grozna noc iza vas ...kod H. bas visoka temp. ...nego, sjetih se, V. je jednom strasno kasljao - nikakvi drugi simptomi, ma samo kaslje kao starac, dr. dala antb, koji nije uopce pomogao ...tek na moje insistiranje ukljuci mu dvije inhalacije od kojih je odmah, al' odmah prestao kasljati ...
ma ja inhaliram njih... imama inhačlator...čak sma stavila po 23- kapi ventolina... to je maloj sigurno pomoglo...al starija i temepartura opet nisu mi jansi...i plače boli je grlo... brisevi nedavno uredni bili...radili ih u četvrka a utorak digli... u utorak CRP miran... ne kotanm...koji je ovo vrag
ma lady prije 15 dana pile su ntibiotik obe... radila im kontolne briseve i ozdravile... malo iza toga farah počne nos curiti oopet...nisma je vodila anije bilo ture... elem sad počela i hanadi...ali kod nje je gore... ja ih vodila u utorak radile CRP i miran je... zar je moguće da od utorka do juče za dan opet upala neka... al morat ćemo doktoru jer hanadi mi je baš loše
hanady ljepoto ma sta je bilo misa mu drzimo fige da zlato ozdravi... sa enom sam se cula sada je u bolnici ali na pregled nista jos nije krenulo ma vidi bebara kisa pa ceka da se proljepota ma joj ja jedva cekam vijesti od nje sve mi nesto leti po stomaku..