Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ipak su lažice bile kod mene... bila sam kod dr, otvorena cijelih sest prstiju, kontrakcija ima ali jos su u nepravilnim intervalima... kaze moze i u toku noci krenuti, u slucaju jakog pritiska dole da odmah dodjem. Pitali me da li hocu da ostanem da me odmah porode na CR ili da cekam jos, ja naravno cekam jos . Posto sam prije tri sedmice bila tri prsta otvorena kaze da se nada da cu izdrzati do 12, ali ne vjeruje
Cuj nisi htjela, znaci mogao je za pola sata Luka(S) da bude tu, hahahahaha, jel te to strah Salim se...masallah 6 prstiju...eh da moze prirodno..kako se lijepo otvaras...
Ipak su lažice bile kod mene... bila sam kod dr, otvorena cijelih sest prstiju, kontrakcija ima ali jos su u nepravilnim intervalima... kaze moze i u toku noci krenuti, u slucaju jakog pritiska dole da odmah dodjem. Pitali me da li hocu da ostanem da me odmah porode na CR ili da cekam jos, ja naravno cekam jos . Posto sam prije tri sedmice bila tri prsta otvorena kaze da se nada da cu izdrzati do 12, ali ne vjeruje
a ti bi prirodno jel cekas ili bas cekas termin za CR . jA mislim da ces roditi prirodno kako je sve krenulo ako smijes /mozes. Sretno
noa- za turu..sad ce polako doci na svoje..a rekoh t i ja da ce neko vrijeme odbijati hranu...
vi s e zalite na mlijeko i slicno...moj andrej odboja sve i ne pije nikako mlijeko, i ja s am s e pocela miriti s tim vec, i pije slabo sokove i slicno..uglavnom noa bas zbog ovih nasih problema i odbijanja ja bi njemu spricom davala pomalo te sokove i orosol rastvore i to silom pomalo, kao i sve ostalo sto mora piti hanady- o misa mu pa i ljeto i sve..nekako uvijek se ocekuje zimi ovoliko problema...drzite se...sad ce cure doci sebi...izdrzi draga ;))
za sve pilice malene i mame i da nikoga ne boli .. nama je hemoglobin i dalje nizak, ali su nam prekinuli tj. pauzirali sa sirupom..i sad ne znam sto cu ..ipak ce ubrzo u vrtic i sto da radim da ga pripremim bar malo..voce ne jede ;((((
Aaaaaaaaa, kraljice, jos kuci dosla, pa stvarno si hrabra, ja bih ostala u bolnici kakva sam strasljiva , super, pa sretnoo, sutra akobogda svi na temu jelena se porodila
joj lady sad čitam tamo na temi i sve mislim nešto nisma skontala... soda bikarbona za bijelo pranje...kod tebe dole ili šta veš...ne kontam
možda sma umornala sve bih d ati pomognem al nisma skontala pitanje
kamilica ti je najbolja ,ja prokuham kamilice pa se dole , perem s njom i znam onu kesu od kamilice stavi na gazu pa dole da izvlaci .... Ako puno imas bjelog pranja javi se ginicu da ti da neke vaginalete jer su ti to gljivice dole da nebi posle izazvalo svrab i ako imas cansten mazu odma namazi se smijes nece ti nista biti meni koje god vag.daje obavezno da i canasten ....mazu.....
MA protiv bijelog pranja, nesto s esoda bikarbona razmuti u vodi ili tako nesto Yes, u mene u gospoje mi
a za to...pa u lavor stavi jedno pola litra vide i kašiku kafenu sode bikarbone i ono kao razmuti i time s eopereš...
jednom ujutro-jednom uvečer...
samo d ati kažem ja sma to radila i nije mi pomoglo...
bolja je opcija peršunov list...u 5 litara vode skuhaš 300 gr lista peršuna...procjediš i staviš u flašu na pločice i time s esvako jutro preše...
samo i vanestern se moće dobiti bez recepta... pa najbolje 3 vaginalete tri noći i dosta brusnice...ako ne prestane direkt giniću
< Poruku je uredio Hanady RR -- 4.8.2011 22:58:53 >
lady- i ja sam se pitala za sta ti je...ako je za tebe..tj. dolje ni ne pomisljaj na sodu, isusuje jos vise i unistava prirodnu odbranbenu floru, kmoju su gljivice vec zeznule, ja sam se o jadu zabavila zbog toga, treba koristiti druge preparate..jedino me spasio od svega isprobanog neopentoran vaginalete i canesten ili travocort mast...
jelena- ..drzi se jos malo...meni su stalno bili laznjaci, i ja stalno isla na preglede, na kraju sisla s 5-tog kata i umal pjeske otisla rodit, jer mi je do bolnice samo proci između zgrada, koliko mi se muz uspanicio i isto me bolilo ko laznjaci..ja milila opet loza..otisla u ponoc i u 3 sve vec obavila ;)))sretno ;)))
< Poruku je uredio iv@ncica -- 4.8.2011 23:00:20 >
stalno mjerino ona kašljuca ali legi i spava...
najbolje su uspjele posjeti renadnu jabuku i mrkvu s ašlagom doozgo...to jedinor ačunam pod hranu danas
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
E drago mi je da su cure bolje! Mi imali goste na iftaru i jedan dječak se žali na stomak, kad malo prođe-dijete povrati-ma litri tečnosti....Baš mi ga žao bi.,...
ej bože ovoga vreman satra nam djecu
cao svima samo da vam kazm da vas nisam zaboravila Hanady draga moja lavice zao mi je tvojih slatkih curica želimo vam brzo ozdravljene i što manje sikiracije. ljubimo puno punoooo jelenaT draga sretno pa kad god krene zna li se jel ena23 jos 2u1? ostale nadam se da ste svi ok, nisam vas mogla upratiti. Mi smo bolesni evo par dana nos curi i ima po nekad sčabu turu ali nista strasno
Meni je Lana preksinoc povratila nakon 30ml popijenog mlijeka, povratila voce sto je jela jedno 3h prije...ali 3 mlaza iz nje... Nisam nista govorila niti sta radila po tom pitnaju jer je bio izolovan slucaj, samo malcice caja je popila i spvala je cijelu noc bez problema...ni prije ni poslije nista...hB Ali evo danas slabo jela skroz , molila me za cokoladicu , pojela poslije vise od pola "pruta" pite sa malo jogurta i sad pred spavanje 100ml mlijeka... Hm...
Ma iskreno ne znam koji je ovo vrag, ali oko mene svi su imali problema sa povracanjem ovih dana, moje dijete, ja, i jos nekoliko osoba ista stvar, sreca pa to traje samo jedan dan