|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1147 1148 [1149] 1150 1151   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.8.2011 21:55:47   
Anoniman
Ipak su lažice bile kod mene... bila sam kod dr, otvorena cijelih sest prstiju, kontrakcija ima ali jos su u nepravilnim intervalima... kaze moze i u toku noci krenuti, u slucaju jakog pritiska dole da odmah dodjem. Pitali me da li hocu da ostanem da me odmah porode na CR ili da cekam jos, ja naravno cekam jos user posted image . Posto sam prije tri sedmice bila tri prsta otvorena kaze da se nada da cu izdrzati do 12, ali ne vjeruje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28701
4.8.2011 22:13:43   
Lady26
Cuj nisi htjela, znaci mogao je za pola sata Luka(S) da bude tu, hahahahaha, jel te to strah user posted image
Salim se...masallah 6 prstiju...eh da moze prirodno..kako se lijepo otvaras...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28702
4.8.2011 22:15:46   
Lady26
Recite mi omjer sode bikarbone i vode za bijelo pranje, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28703
4.8.2011 22:17:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ipak su lažice bile kod mene... bila sam kod dr, otvorena cijelih sest prstiju, kontrakcija ima ali jos su u nepravilnim intervalima... kaze moze i u toku noci krenuti, u slucaju jakog pritiska dole da odmah dodjem. Pitali me da li hocu da ostanem da me odmah porode na CR ili da cekam jos, ja naravno cekam jos user posted image . Posto sam prije tri sedmice bila tri prsta otvorena kaze da se nada da cu izdrzati do 12, ali ne vjeruje user posted image
a ti bi prirodno jel cekas ili bas cekas termin za CR .
jA mislim da ces roditi prirodno kako je sve krenulo ako smijes /mozes.
Sretno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28704
4.8.2011 22:27:00   
iv@ncica
noa-user posted image user posted image user posted image   za  turu..sad  ce polako  doci  na svoje..a  rekoh t i  ja  da  ce  neko  vrijeme  odbijati  hranu...

vi s e  zalite   na  mlijeko  i  slicno...moj  andrej  odboja  sve i  ne  pije  nikako  mlijeko,  i  ja s am s e pocela  miriti  s tim  vec, i pije  slabo  sokove  i slicno..uglavnom  noa bas  zbog  ovih  nasih  problema  i  odbijanja ja  bi  njemu  spricom davala  pomalo te  sokove i orosol rastvore i  to  silom  pomalo,  kao i sve  ostalo  sto  mora  piti
hanady-user posted image o  misa mu pa i  ljeto  i sve..nekako  uvijek  se  ocekuje  zimi  ovoliko  problema...drzite  se...sad ce  cure doci  sebi...izdrzi  draga ;))

za  sve pilice  malene  i  mame  i da nikoga  ne  boli ..
nama  je  hemoglobin  i dalje  nizak, ali su nam prekinuli tj. pauzirali  sa  sirupom..i sad  ne  znam sto cu ..ipak  ce  ubrzo u  vrtic  i  sto  da radim  da ga  pripremim bar  malo..voce  ne  jede ;((((

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28705
4.8.2011 22:40:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Aaaaaaaaa, kraljice, jos kuci dosla, pa stvarno si hrabra, ja bih ostala u bolnici kakva sam strasljivauser posted image , super, pa sretnoo, sutra akobogda svi na temu jelena se porodilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28706
4.8.2011 22:46:36   
Lady26
Ignoriset__e me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Odoh, naspusĆam forum

< Poruku je uredio Lady26 -- 4.8.2011 22:47:14 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28707
4.8.2011 22:49:10   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ignoriset__e me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Odoh, naspusĆam forum

joj lady sad čitam tamo na temi i sve mislim nešto nisma skontala...user posted image
soda bikarbona za bijelo pranje...kod tebe dole ili šta veš...ne kontamuser posted image

možda sma umornala sve bih d ati pomognem al nisma skontala pitanjeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28708
4.8.2011 22:51:07   
Lady26
MA protiv bijelog pranja, nesto s esoda bikarbona razmuti u vodi ili tako nesto user posted image
Yes, u mene u gospoje mi

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28709
4.8.2011 22:52:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Odoh, naspusĆam forum

joj lady sad čitam tamo na temi i sve mislim nešto nisma skontala...user posted image
soda bikarbona za bijelo pranje...kod tebe dole ili šta veš...ne kontamuser posted image

možda sma umornala sve bih d ati pomognem al nisma skontala pitanjeuser posted image
i ja se ovo pitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hanady kako su cure , jesul imalo bolje ? Jesul jele ista?Jesil se uspjela malo odmoriti ,...
user posted image

Neposredna veza do poruke: 28710
4.8.2011 22:54:35   
Anoniman

MA protiv bijelog pranja, nesto s esoda bikarbona razmuti u vodi ili tako nesto user posted image
Yes, u mene u gospoje mi
kamilica ti je najbolja ,ja prokuham kamilice pa se dole , perem s njom i znam onu kesu od kamilice stavi na gazu pa dole da izvlaci ....
Ako puno imas bjelog pranja javi se ginicu da ti da neke vaginalete jer su ti to gljivice dole da nebi posle izazvalo svrab i ako imas cansten mazu odma namazi se smijes nece ti nista biti meni koje god vag.daje obavezno da i canasten ....mazu.....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28711
4.8.2011 22:55:10   
Hanady RR

Yes, u mene u gospoje mi

a za to...pa u lavor stavi jedno pola litra vide i kašiku kafenu sode bikarbone i ono kao razmuti i time s eopereš...

jednom ujutro-jednom uvečer...

samo d ati kažem ja sma to radila i nije mi pomoglo...

bolja je opcija peršunov list...u 5 litara vode skuhaš 300 gr lista peršuna...procjediš i staviš u flašu na pločice i time s esvako jutro preše...

samo i vanestern se moće dobiti bez recepta...
pa najbolje 3 vaginalete tri noći i dosta brusnice...ako ne prestane direkt giniću

< Poruku je uredio Hanady RR -- 4.8.2011 22:58:53 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28712
4.8.2011 22:56:34   
iv@ncica
lady- i  ja sam  se pitala za  sta  ti je...ako  je  za tebe..tj. dolje  ni ne  pomisljaj na  sodu,  isusuje jos  vise  i unistava  prirodnu odbranbenu  floru,  kmoju  su  gljivice  vec zeznule,  ja  sam se  o  jadu  zabavila  zbog  toga,  treba  koristiti druge  preparate..jedino  me  spasio  od  svega  isprobanog  neopentoran vaginalete i canesten ili  travocort mast...

jelena-user posted image ..drzi  se  jos malo...meni su  stalno  bili  laznjaci,  i ja  stalno  isla  na preglede, na  kraju sisla  s  5-tog  kata i  umal  pjeske  otisla  rodit, jer  mi je  do bolnice  samo  proci  između  zgrada,  koliko  mi  se  muz uspaniciouser posted image user posted image  i  isto  me  bolilo ko laznjaci..ja  milila  opet  loza..otisla  u  ponoc  i  u 3 sve  vec  obavila ;)))sretno ;)))

< Poruku je uredio iv@ncica -- 4.8.2011 23:00:20 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 28713
4.8.2011 22:56:48   
Hanady RR
moje spavaju...
mlađa ne kašlje sada smirila s ei mirnije spava..
a velika ima turu koja šeta do 37 do 38....

stalno mjerino ona kašljuca ali legi i spava...

najbolje su uspjele posjeti renadnu jabuku i mrkvu s ašlagom doozgo...to jedinor ačunam pod hranu danasuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 28714
4.8.2011 22:58:39   
DM
E drago mi je da su cure bolje!
Mi imali goste na iftaru i jedan dječak se žali na stomak, kad malo prođe-dijete povrati-ma litri tečnosti....Baš mi ga žao bi.,...

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 28715
4.8.2011 22:59:34   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

E drago mi je da su cure bolje!
Mi imali goste na iftaru i jedan dječak se žali na stomak, kad malo prođe-dijete povrati-ma litri tečnosti....Baš mi ga žao bi.,...

user posted image

ej bože ovoga vreman satra nam djecuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 28716
4.8.2011 23:01:10   
iv@ncica
evo i  ovamo  cujem  na svako  koraku  povracanje  -proljevuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Neposredna veza do poruke: 28717
4.8.2011 23:01:11   
Lady26
Hvala Hanady na to sam mislila...
Sad sam napravila kamilicu pa cu s tim veceras...
A Canesten kremu sam stavljala sinoc bila 3 doza...ali eto kontala sam jos neku prirodnu terapiju...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 28718
4.8.2011 23:02:10   
amela2208
cao svima samo da vam kazm da vas nisam zaboravila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hanady draga moja lavice zao mi je tvojih slatkih curicauser posted image user posted image user posted image želimo vam brzo ozdravljene i što manje sikiracije. ljubimo puno punoooo
jelenaT draga sretno pa kad god kreneuser posted image
zna li se jel ena23 jos 2u1?
ostale nadam se da ste svi ok, nisam vas mogla upratiti.
Mi smo bolesni evo par dana nos curi i ima po nekad sčabu turu ali nista strasno

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 28719
4.8.2011 23:04:08   
Anoniman
Jelo znaci mogao bi nam Luka i veceras user posted image iv@ncice hajd  predji  ako hoces, ja legla djecaka a mm na utakmiciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 28720
4.8.2011 23:04:22   
Lady26
Zao mi je djecice ali zaista.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je Lana preksinoc povratila nakon 30ml popijenog mlijeka, povratila voce sto je jela jedno 3h prije...ali 3 mlaza iz nje...
Nisam nista govorila niti sta radila po tom pitnaju jer je bio izolovan slucaj, samo malcice caja je popila i spvala je cijelu noc bez problema...ni prije ni poslije nista...hB
Ali evo danas slabo jela skroz user posted image , molila me za cokoladicu user posted image , pojela poslije vise od pola "pruta" pite sa malo jogurta i sad pred spavanje 100ml mlijeka...
Hm...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28721
4.8.2011 23:05:25   
Anoniman
Ma iskreno ne znam koji je ovo vrag, ali oko mene svi su imali problema sa povracanjem ovih dana, moje dijete, ja, i jos nekoliko osoba ista stvar, sreca pa to traje samo jedan danuser posted image

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 28722
4.8.2011 23:05:32   
iv@ncica
marijana  , jel  nam kasno ;))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28723
4.8.2011 23:06:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

marijana  , jel  nam kasno ;))))

Joj, jest vama superuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 28724
4.8.2011 23:06:59   
Anoniman
ma cuj kasno,haj prelaziuser posted image  

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 28725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1147 1148 [1149] 1150 1151   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1147 1148 [1149] 1150 1151   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *