Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hej vidi ove dvije kone...sad će s eone sastaviti i kafu oćeifiti
lady samo prati... pa ja nemam pojma više šta je ovo...
da vi sad kod mene u kuhinju uđete...kaže mama matija paunivska za mene je mala maca...
sve nešto prirono, posbeno za njih...al džaba ono kad s erazboli možeš vala zvjezdice s anema skinut neće usta ništa...a kako da joj natibiotike dajem gladnoj
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Zelim vam od SRCA mirnu noc, Hanady, doublemum i Noa...
Citiram
hvala drage moje
A ja pomislih-ja jesam nemajka-danas kad upotrijebih istu rečenicu za svoje mlađe dijete! Bukvalno je takav, kažem mm večeras pred iftar-živ bio izvedi ih malo vani, dok nisu preko balkona počeli letiti1
A ja pomislih-ja jesam nemajka-danas kad upotrijebih istu rečenicu za svoje mlađe dijete! Bukvalno je takav, kažem mm večeras pred iftar-živ bio izvedi ih malo vani, dok nisu preko balkona počeli letiti1
vala ja drugu rijec ne nađoh dojadilo joj vise sto je u kuci,pa vjerovatno i istrzana od buđenja,toplomjera i ostalog pa povrh svega jos i gladna...
Samo da kazemo da smo jos tu , a i bicemo izgleda jos neko vrijeme, jer se ovi moji laznjaci polako smiruju... nisam mogla da vjerujem da moze onako jak bol biti lazni... jedno rodih bez laznjaka pa mi sad sve cudno kao da sam prvi put trudna
Samo da kazemo da smo jos tu , a i bicemo izgleda jos neko vrijeme, jer se ovi moji laznjaci polako smiruju... nisam mogla da vjerujem da moze onako jak bol biti lazni... jedno rodih bez laznjaka pa mi sad sve cudno kao da sam prvi put trudna
neka vas jos koji dan ja te laznjake nisam imala al mi se ni oni pravi ne sviđaju
jutro. Jelena ti si mene prava carica,6 prstiju otvorena i vratila se kuci.svaka cast na hrabrosti Hanady kako su cure danas,kako je prosla noc. nama je dnas 7 dana kako ne dojimo djecak super,ne trazi,pije mlijeko na flasicu a evo polahko se smanjuje mlijeko mada jos boli. odo im soremit dorucak pa na pijacu s njima to uvjek bude veselo
Mi smo 'nako ...V. se bas zakaslje, strasno slusati, ali ne mogu da ocijenim - nekad mu je kasalj suh, nekad skroz zreo
Hanady, kako vam prodje noc? Jesu cure jutros bolje imalo?
Ja sinoc nisam imala neta, a ni kablovske ... Jelena kakvo je stanje danas? Jesu se smirile kontrakcije? Ja sam sa 6 otvorenih prstiju vec bila na stolu i porodila se za sat vremena
Bebacha, znas super je sto ti je A. odmah prihvatio flasicu! A eto i tebi se mlijeko polako povlaci V. na jedvite jade popije 200-300 ml cistog mlijeka dnevno...sreca pa voli ostale ml. proizvode, inace bih ...