|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1148 1149 [1150] 1151 1152   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.8.2011 23:08:44   
Hanady RR
hej vidi ove dvije kone...sad će s eone sastaviti i kafu oćeifitiuser posted image

lady samo prati...
pa ja nemam pojma više šta je ovo...

da vi sad kod mene u kuhinju uđete...kaže mama matija paunivska za mene je mala maca...user posted image

sve nešto prirono, posbeno za njih...al džaba ono kad s erazboli možeš vala zvjezdice s anema skinut neće usta ništa...a kako da joj natibiotike dajem gladnojuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 28726
4.8.2011 23:09:51   
iv@ncica
haj  eto me...

hahah  nama  super  ..njen  ulaz  preko puta  mog ;))))hahahha

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28727
4.8.2011 23:11:53   
Lady26
Zelim vam od SRCA mirnu noc, Hanady, doublemum i Noa... user posted image user posted image

Pusa svima ostalim user posted image , furam idem u prnje user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 28728
4.8.2011 23:14:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Zelim vam od SRCA mirnu noc, Hanady, doublemum i Noa... user posted image user posted image

Citiramuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28729
4.8.2011 23:14:10   
Hanady RR
pdph i ja malo leđa ispružit...tačno me sve boli...em mis tigla večerasuser posted image 10 dana prijeuser posted image
o ture natibitika imama fore da odlegim malouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28730
4.8.2011 23:14:41   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: Lady26

Citiramuser posted image

hvala drage mojeuser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28731
4.8.2011 23:21:48   
DM
Hvala vam puno!
Evo ovo moje starije dijete se nešto žali da mu je vruće-hoće da se rashladiuser posted image e ne daj mi Bože samo još kakvog belaja

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28732
4.8.2011 23:27:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

haj  eto me...

hahah  nama  super  ..njen  ulaz  preko puta  mog ;))))hahahha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hocu i ja user posted image user posted image user posted image poludih vise u kuciuser posted image
kod nas veceras nije bilo ture ni proljeva samo je bila nervozna ko paščeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 28733
4.8.2011 23:32:04   
DM
samo je bila nervozna ko paščeuser posted image user posted image user posted image user posted image

A ja pomislih-ja jesam nemajka-danas kad upotrijebih istu rečenicu za svoje mlađe dijete!
Bukvalno je takav, kažem mm večeras pred iftar-živ bio izvedi ih malo vani, dok nisu preko balkona počeli letiti1user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28734
4.8.2011 23:33:46   
Anoniman
noa, pa ne daj se bona, zar ni cigara ne pomazeuser posted image , izvini, moram te malouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28735
4.8.2011 23:34:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

samo je bila nervozna ko paščeuser posted image user posted image user posted image user posted image

A ja pomislih-ja jesam nemajka-danas kad upotrijebih istu rečenicu za svoje mlađe dijete!
Bukvalno je takav, kažem mm večeras pred iftar-živ bio izvedi ih malo vani, dok nisu preko balkona počeli letiti1user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vala ja drugu rijec ne nađohuser posted image user posted image user posted image user posted image dojadilo joj vise sto je u kuci,pa vjerovatno i istrzana od buđenja,toplomjera i ostaloguser posted image pa povrh svega jos i gladna...

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 28736
4.8.2011 23:37:22   
Anoniman

noa, pa ne daj se bona, zar ni cigara ne pomazeuser posted image , izvini, moram te malouser posted image

nista moja saharauser posted image user posted image user posted image user posted image sinoc sam i jednu ljutu drmnulauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image džabauser posted image user posted image user posted image user posted image
malo me usrecila vijest da je Severina nosecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hebala ih ona udarna vijest na svim emisijamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28737
4.8.2011 23:40:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

nista moja saharauser posted image user posted image user posted image user posted image sinoc sam i jednu ljutu drmnulauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image džabauser posted image user posted image user posted image user posted image
malo me usrecila vijest da je Severina nosecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hebala ih ona udarna vijest na svim emisijamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaaa, velis noseca, ma je li moguce, necu moci spavati veceras od uzbudjenjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28738
4.8.2011 23:48:23   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jel to nisi znala user posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu da vjerujemuser posted image user posted image user posted image user posted image
e da znas da super podnosi trudnocu al javit ce se ona na RR cim siđe s jahteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28739
4.8.2011 23:52:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jel to nisi znala user posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu da vjerujemuser posted image user posted image user posted image user posted image
e da znas da super podnosi trudnocu al javit ce se ona na RR cim siđe s jahteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E bas mi je drago, hahahahaha, evo sad sam rekla mm  pa ne moze da vjerujeuser posted image , eto imamo o cemu mislit narednih 9 mjeseci, kako sam radosnauser posted image

Nego ima li gdje one dadade, meni se javila kaze da ne brines jos cu ostati, mos misliti, pa fakat ne valja joj to, pretjerala jeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28740
4.8.2011 23:54:44   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image meni se ne javljauser posted image user posted image a uprat ce se koliko se placa sram je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28741
4.8.2011 23:57:53   
Anoniman
Samo da kazemo da smo jos tu user posted image user posted image user posted image user posted image , a i bicemo izgleda jos neko vrijeme, jer se ovi moji laznjaci polako smiruju... nisam mogla da vjerujem da moze onako jak bol biti lazni... jedno rodih bez laznjaka pa mi sad sve cudno kao da sam prvi put trudna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28742
5.8.2011 0:00:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Samo da kazemo da smo jos tu user posted image user posted image user posted image user posted image , a i bicemo izgleda jos neko vrijeme, jer se ovi moji laznjaci polako smiruju... nisam mogla da vjerujem da moze onako jak bol biti lazni... jedno rodih bez laznjaka pa mi sad sve cudno kao da sam prvi put trudna user posted image

neka vas jos koji danuser posted image
ja te laznjake nisam imala al mi se ni oni pravi ne sviđajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28743
5.8.2011 0:09:35   
Anoniman
Ja kazem neka ga jos bar do 8. user posted image , to mi onako jedan drag datum...
Stisnula sam ja noge pa cemo vidjeti ishoduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28744
5.8.2011 0:11:56   
Anoniman

Ja kazem neka ga jos bar do 8. user posted image , to mi onako jedan drag datum...

samo ti stisniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28745
5.8.2011 0:57:25   
Anoniman
Noa cim zavrsim s radovima  zovem te da dodjes da vidis jesmo li ovo dobro srediliuser posted image taman jos koji dan da i curica do kraja ozdravi.. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28746
5.8.2011 8:19:04   
bebacha
jutro.
Jelena ti si mene prava carica,6 prstiju otvorena i vratila se kuci.svaka cast na hrabrostiuser posted image user posted image user posted image
Hanady kako su cure danas,kako je prosla noc.
nama je dnas 7 dana kako ne dojimouser posted image user posted image djecak super,ne trazi,pije mlijeko na flasicu a evo polahko se smanjuje mlijeko mada jos boli.
odo im soremit dorucak pa na pijacu s njimauser posted image user posted image user posted image to uvjek bude veselo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28747
5.8.2011 8:57:44   
R&T@
Dobro jutrouser posted image

Iskreno se nadam da su se sve bolesti smirileuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 28748
5.8.2011 9:05:18   
tekja
Jutro...

Mi smo 'nakouser posted image ...V. se bas zakaslje, strasno slusati, ali ne mogu da ocijenim - nekad mu je kasalj suh, nekad skroz zreouser posted image

Hanady, kako vam prodje noc? Jesu cure jutros bolje imalo?

Ja sinoc nisam imala neta, a ni kablovskeuser posted image ...
Jelena kakvo je stanje danas? Jesu se smirile kontrakcije? Ja sam sa 6 otvorenih prstiju vec bila na stolu i porodila se za sat vremenauser posted image user posted image user posted image

Bebacha, znas super je sto ti je A. odmah prihvatio flasicu! A eto i tebi se mlijeko polako povlaci user posted image  V. na jedvite jade popije 200-300 ml cistog mlijeka dnevno...sreca pa voli ostale ml. proizvode, inace bih user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 28749
5.8.2011 9:22:30   
Lady26

Neka ga do 09. user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1148 1149 [1150] 1151 1152   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1148 1149 [1150] 1151 1152   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *