|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1146 1147 [1148] 1149 1150   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.8.2011 17:50:24   
Anoniman
drage moje mene pocelo boljeti, bolovi na pola sata su bili tri puta i evo vec 45 minuta nema jacih bolova sem intenzivnog bola po dnu stomaka i krsta... nadam se da su jos laznjaci. Je li se kojoj desavalo da ovako ide par pravilno vremenskih rasporedjenih bolova vremenski pa popustii na kraju bude da je lazna uzbunauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 28676
4.8.2011 17:56:21   
Anoniman
Jelo, pa kad ti je ono zakazan carskiuser posted image , ja ti ne znam z ate prirodne bolove, jbg meni bez dripa nije bilo pomociuser posted image , samo hrabro i prati to pa nam javi, nisi sama kod kuce nadam seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28677
4.8.2011 17:59:26   
Anoniman
Evo vec gotovo sat nisam imala jak bol, onaj tipa truda, ali imam intenzivan bol u ledjima i dnu stomaka. Nadam se ipak da su laznjaci.

Sahara 12. mi zakazan, ali kazu mogu svaki dan jer sam bila otvorena 3 prsta prije 20dana. Nisam sama, sveki mi je tu, a i mm je u Sa, nije na putu user posted image . Svi u iscekivanju sem mene, meni nekako rano, nek ceka 12. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28678
4.8.2011 18:16:24   
Anoniman
Sto bona, kako rano, hahahhaah, samo neka se rodi ziv i zdrav, lijep je 4. datumuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28679
4.8.2011 18:19:09   
DM

IZVORNA PORUKA: jelenaT

drage moje mene pocelo boljeti, bolovi na pola sata su bili tri puta i evo vec 45 minuta nema jacih bolova sem intenzivnog bola po dnu stomaka i krsta... nadam se da su jos laznjaci. Je li se kojoj desavalo da ovako ide par pravilno vremenskih rasporedjenih bolova vremenski pa popustii na kraju bude da je lazna uzbunauser posted image

Jelo meni to liči na trudove-u mene su bili takvi, neravnomjerni-čak i onda kad su sišli na 9 min-mi pošli za bolnicu i ja se htjela vratitit kad su ponovo sa 9 min prešli na 15 min!
A da nazoveš doc pa da se posavjetuješ?!
Zeznuto, ali puno sreće-ipak je to haman pa na tremin!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28680
4.8.2011 18:42:40   
DM
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja od doktora....user posted image user posted image user posted image user posted image

Farah ima opstruktivni brohitisuser posted image user posted image user posted image user posted image
sumemade 6 dana...inahlacije 2 x dnevno sa 5 kapi ventolina,
pod cito nalaz urina joj uredan, sedimentacija povećana...bris grla i nos apokazuje prisustvo bakterije dali smo još jedna na detaljniju nalazilu a sa terapijom počinjemo, CRP 56 je dnas user posted image
uzrazon inekcije 3x snevno danas i sutrauser posted image

a hanadi...user posted image user posted image user posted image user posted image
CRP 123user posted image user posted image user posted image
urin pod cito pokazuje upalu mokraćnih kanala i prisustvo nešto bakterija
bris grla i nosa istouser posted image user posted image user posted image
dlai smo detaljnije briseve grla i nosa da sačekamo nalaze za ponedeljak al terapija uključena zinat 2 puta dnevno....
dok nalaz urinokulture bude iz kojeg će izdvojiti koja je bakterija onda ćemo pričati o inekcijasma....
u slučaju d ane mogu skinuti turu čepićem što nisma upjela cijelu noć dobilie smo veliku u putnicu za pedijatrijuuser posted image user posted image user posted image

Moj život je užasuser posted image user posted image user posted image

ako sad ne umrem nikada nećuuser posted image user posted image user posted image

Ovo sam tek sad pročitala(nešto mi RR nije mogla cijeli dan) i baš si mi raspoloženje i onako nikakvo srozala do dna-rasplaka me ženo i to baš!
Bože dragi pa do kade, šta je ovo ....
Nadam se da će curice biti bolje i želim da budu bolje!
Ma mislim da nećete zvršiti na pulmologiji-dobili ste urbazon-nama je od prve injekcije bilo bolje!
Kolika je satracija kod Farah bila?
Želim vam mirnu noć!

I ja umrijet nećeš-možda boli tako(a zna tu bol svaka majka) nego ćeš skupljati snagu i baterije da im budeš na usluzi i na pomoćiuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio doublemum -- 4.8.2011 18:44:25 >

Neposredna veza do poruke: 28681
4.8.2011 18:50:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja od doktora....user posted image user posted image user posted image user posted image

Farah ima opstruktivni brohitisuser posted image user posted image user posted image user posted image
sumemade 6 dana...inahlacije 2 x dnevno sa 5 kapi ventolina,
pod cito nalaz urina joj uredan, sedimentacija povećana...bris grla i nos apokazuje prisustvo bakterije dali smo još jedna na detaljniju nalazilu a sa terapijom počinjemo, CRP 56 je dnas user posted image
uzrazon inekcije 3x snevno danas i sutrauser posted image

a hanadi...user posted image user posted image user posted image user posted image
CRP 123user posted image user posted image user posted image
urin pod cito pokazuje upalu mokraćnih kanala i prisustvo nešto bakterija
bris grla i nosa istouser posted image user posted image user posted image
dlai smo detaljnije briseve grla i nosa da sačekamo nalaze za ponedeljak al terapija uključena zinat 2 puta dnevno....
dok nalaz urinokulture bude iz kojeg će izdvojiti koja je bakterija onda ćemo pričati o inekcijasma....
u slučaju d ane mogu skinuti turu čepićem što nisma upjela cijelu noć dobilie smo veliku u putnicu za pedijatrijuuser posted image user posted image user posted image

Moj život je užasuser posted image user posted image user posted image

ako sad ne umrem nikada nećuuser posted image user posted image user posted image

Ovo sam tek sad pročitala(nešto mi RR nije mogla cijeli dan) i baš si mi raspoloženje i onako nikakvo srozala do dna-rasplaka me ženo i to baš!
Bože dragi pa do kade, šta je ovo ....
Nadam se da će curice biti bolje i želim da budu bolje!
Ma mislim da nećete zvršiti na pulmologiji-dobili ste urbazon-nama je od prve injekcije bilo bolje!
Kolika je satracija kod Farah bila?
Želim vam mirnu noć!

I ja umrijet nećeš-možda boli tako(a zna tu bol svaka majka) nego ćeš skupljati snagu i baterije da im budeš na usluzi i na pomoćiuser posted image user posted image user posted image

Hanady, joj zeno tek vidjeh, pa bas mi je zao, a dusice malene, zelim vam puno srece i da lijekovi odmah pomognuuser posted image user posted image user posted image user posted image , a tebi zelim snage da se sto manje sekiras, cuvaj seuser posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 28682
4.8.2011 18:51:03   
Hanady RR
moja prijouser posted image user posted image user posted image user posted image

da si mi bliže sad bih nakon iftra sa tobom najrađe kafu popila...user posted image

satuarciju sestrica reče doktorici i ona upisa...a doktorica kaže u niska niska..
elem sad je mahir odvede na uzbazon pa nek pita poslah mu poruku...

kokad sma ti sama s anjima bila jutros...mama ostala ovdje...ta bacanj po ordinaciji u temperaturi, inhalcije i ludilo opist ti ne moguuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 28683
4.8.2011 18:52:18   
Hanady RR
saharauser posted image user posted image

vi ste meni najbolji lijek...
tačno sam bila potonula dans...
al tajra fino kaže...zamisli d ajutros otputovah na more bi mi djeca glavom platila...
svako lože za neko dobro hamanuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 28684
4.8.2011 18:56:59   
Ella_H
Hanadyuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Bit ce curice dobro polako samo
se ti cuvaj i odmori malo.
I da te utjesim ovdje meni prosli
put mali isto tako jedva dise i kaze mi
Dr. ne dajemo mi nista za bronhitis a meni mozak
puca, antibiotik koji je djete dobilo inace mu blag
amoxicilin a i meni dodje kao da vodu pijem kod jacih upala.
Tako da glavu gore super si terapiju dobila,
pazi cure i proci ce sve ubrzo InshAllah.
Kod mene danas veselo braca se igraju i rasturaju
sta stignu nek su zivi i zdravi i vama vasi isto.
Pusauser posted image .

Neposredna veza do poruke: 28685
4.8.2011 18:58:35   
R&T@
Tako,trznula si se...

Znas da sam ja vjecni optimista...pa i kad placem kao kisna godinauser posted image user posted image user posted image

Boli kad ne jedu i svaki im se zalogaj broji, ali i tvoje i moje, hvala bogu, imaju zaliha...

Neka oboluju svoje, a onda na plavi Jadran i prirodne inhalacije, aBduser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 28686
4.8.2011 18:59:48   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Kod mene danas veselo braca se igraju i rasturaju
sta stignu nek su zivi i zdravi i vama vasi isto.
Pusauser posted image .

Amin

I svako svaciji, aBduser posted image

Ja danas samo o tome mislim, nakon one muke i svadje s R.user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 28687
4.8.2011 19:04:02   
DM
A ne bi mi samo  kafu zajedno pile-mi bi zajedno iftarile!
jučer se čujem sa hanabananom-i kad sam joj stala nabrajati šta smo sve predeverali ovaj mjesec-ženi loše bi, a tek za tvoj slučaj.....

Neposredna veza do poruke: 28688
4.8.2011 19:08:24   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

A ne bi mi samo  kafu zajedno pile-mi bi zajedno iftarile!
jučer se čujem sa hanabananom-i kad sam joj stala nabrajati šta smo sve predeverali ovaj mjesec-ženi loše bi, a tek za tvoj slučaj.....

e dobro si duša moja...

evo mahir sa njoms e vraća odmah mu u autu zaspala...
duša majkina

a velika s ananom tamo spava...

mogu mislit hanababne i ljutnje na medicinu nakon vašeg devera...
još kad vidi da nte pratim hamanuser posted image

kažem mužu da su napolju spavale bolje bi bile miša muuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 28689
4.8.2011 19:10:05   
Malenaoduvijek
dobro vece

ja nisam cijeli dan moglla uci na RR...

vidim pitale ste za mene user posted image user posted image

hanady
prvo tebi da kazem

Igor je isti takav bio u januaru, mjesec dana na inhalacijama, antibioticima, 2x dnevno urbazon 8 dana, dijete pod opstrukcijom katastrofa, ne moze da dise sve sjedi u krevetu.
crp isto ludjacki visok, nakon zinata i sumameda i i svih gluposti je bio dobro,

ali

ti mene neces da poslusas

otidji u ord.suncokret i vidi za singular jer kod njih meni to sve lici na ovo njegovo stanje, od kako je dobio (ovo ponavljam sto puta) singular dijete je jednom bilo bolesno...

a stvarno mi je zao cura

a za mokracne kanale,
imao je i eserihiju i temp 40 pa smo zavrsili na inj 8 dana jer je bila 10 na 6 i poslije toga je bilo ok.

kod tebe isti scenario kao kod mene, cuvajte se i ne dajte se ljubim vas user posted image user posted image user posted image

noa
a gdje duso moja nadje tu humanu HN
meni kad je trebala ja do srbije dosla nisam je nasla jer je nije bilo bio samo novalac bez laktoze.
a kod djece koja piju mlijeko mozes dati dukatovo lagano jutro, ono je sa 90% manje laktoze i daje se kod proljeva....ja sam Luki davala i nije mu se proljev pogorsao.

tekja nadam se da ce pile biti dobro

ostale i moja kona user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28690
4.8.2011 19:15:01   
Hanady RR
mala već sma kontaktirala suncokret i vjeruj mi kontala nakon mora da odem tamo na pregled i da vidim za singular jer ja sma ovo njeno očekivala nakon mora a reko d au zimu uđemo spremne...al vidi vragauser posted image

da znaš da ću se naručiti nakon pregled au ponedeljak kod doktorice i kod njih da odemuser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 28691
4.8.2011 19:46:39   
Bambi09
Jelo sretno draga, ako krene nek bude sto lakse i sto brze... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 28692
4.8.2011 20:05:04   
Anoniman
Kod nas tek sad kisa udarila alahumesali a vremena user posted image prolom oblaka a toliko sjeva grmi bizi odo sa laptuser posted image user posted image i mene lude zdrmat ce me struja !

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 28693
4.8.2011 20:15:49   
koka i po
dobro vece..
ni ja nisam mogla uci citav dan na RR..
vidim niste pitale za mene....dooooobro user posted image
enterofuril se daje kod tezih infekcija tj.proliva ...linex se daje u laksim slucajevima.
jelena sretno sta god bilo....
hanady .....proci ce samo sabura imaj....
feliks i kod nas je vrijeme user posted image ..
tajra i moj S.terorise sve redomuser posted image ,od ljubavi udara ,stipa i ujeda user posted image
trenutno imam jedan "sat" na miskiuser posted image
bambi sele moja izvini...ja izasla vani ...cujemo se sutrauser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28694
4.8.2011 20:26:14   
Anoniman
EVO stisala se hb . Moji momci kod jetrve sad ce oni pa idemo prijateljima na palacinke mmmm ....
Koko, znaci i kod vas ludo vrijeme .
Hanady kako su cure ?
noa jel stao proliv idel na bolje .
Bambika moja user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 28695
4.8.2011 20:45:59   
Anoniman
evo i mene..proljeva nema al nista nije jela,humanu nece da primirise,hipp ors istouser posted image
kaze mama nije ovo moj bembil(bebimil)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a sok smrdiuser posted image
sad je malo kod svekrve i nadam se da nece biti temperature.

MALA humanu nasli u ljekarnoj pa ako ti nedaj Boze zatreba zoviuser posted image
Hanady nadam se da cete imati mirnu nocuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28696
4.8.2011 20:51:54   
R&T@
Samo da bude svima nama mirna noc...user posted image

Moja R. se igra makazama...
ta ideja samo mm moze pasti na pamet...user posted image user posted image user posted image

ali za veliko cudo miruje vec pola satauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28697
4.8.2011 21:01:45   
Nunny
ni ja nikako nisam mogla na rr user posted image
hanady draga bas mi je zao da ti Allah dragi da hrabrosti i sabura i da to sve brzo prodje...
ti si nas user posted image bice bolje sigurno nego sto covjek misli...
saljem ti milion user posted image user posted image user posted image user posted image

jelena kakvo je stanje kod tebe...kako se osjecas je li krenuo porod...sva sam se najezila..
lady nisam ti mogla odgovoriti nisam imala net,  mob, niti tv ja sam bila u kamenom dobu user posted image user posted image
procitala sam poruku kasno al eto ja i A. smo malo prosetali sami..

amani ljubavi sutra kad se probudis vidimo se ok?
tajra duso u subotu mi dolaze roditelji + moram pod hitno srediti stan za izdavanje...ako ikako stignem naleticu ali su jaaaakooo male sanse

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28698
4.8.2011 21:11:45   
Anoniman
 Hanady draga..a hebemu, pa  bas se sve sastalouser posted image sta da ti kažem, drži se, ti si jako snažna , izdržati ces.. nema nista gore nego kad je  dijete bolesno al bit ce dobro aBda,dobile su terapiju,proci ce.. ljubi curice i želim vam mirnu noc. veelikiuser posted image Noa bas mi je drago da ste se rijesili ture, vidim imala je prolijev ma to je sigurno malo od antibiotika , nece se valjda vise vracati..ma to je vec sve iza vasuser posted image kaže meni Nikola veceras :"mama vojim te do neba"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 28699
4.8.2011 21:14:01   
Anoniman
tajra pa gdje bas makaze za igruuser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1146 1147 [1148] 1149 1150   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1146 1147 [1148] 1149 1150   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *