Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hanady mila evo jedan najveci zagrljaj Bit ce to sve ok aBd,ti si jedna hrabra i jaka zenica,lijekovi ce pomoci curicama,ne razmisljaj o bolnici... Ljubi ih mnogo od mog djacaka i mene,da nam ozdrave cim prije aBd,pa da mama bude najveselija i najsretnija... Noa zenice ti vec rekose... Humana HN za proljev,mlijeko i ad izbaci,hipp ors i linex,caj od sipurka,mi uglavnom ovu kombinaciju koristimo kod proljeva... Nadam se da se temperatura nece vracati,a ja nakon sto ispucamo dozvoljenu dozu cepica,kombiniram paracetamol i dalsy ... Da nam krofnica brzo ozdravi
ti nas sve uvijek tjesis,sad ti moras biti jaka ja imam jednog pa sam sva nikakva kad se razboli,a kamoli dvoje,ali bit ce one dobro,vidis da je neki virus gadan naletio ,a i ti se drzi,moras zbog njih
i Mi sad iz Vrazove, bio dr. Adnan ....pise mi recept za antb prije nego sto smo usli, bukvalno, nismo ni sjeli ...rekoh hocete ga pregledati, poslusao mu pluca i nastavi nabrajati, ovo za alergiju, ovo za temp., antb rekoh, on nema temp, necu antb dok mu ne pogledate grlo, hocete mu pogledati grlo ...pogleda ovlas, kaze, pa dobro ne moras mu ovo davati, hajd evo njemu jedne inhalacije e pa, jeli normalan - NIJE! Al' bitno je da je on vidio sta sam po zanimanju, plus komentar: tebi je izgleda Adnan sudjen...il' kao muz ili kao dr ...u p.m.
hvala tajra i lady nego ona nije vise imala proljev a ja se naoruzala i sokicem i humanom a kuham joj i rizu za rucak smijem li joj dati sok uz rucak ja vas vjerovatno dusim al meni je sve ovo novo u 2,5 godine ovo nam je prvi antibiotik i ozbiljna temperatura i sve ove popratne pojave ispricavam se jos jednom ako previse davim
DAn... Noa enterofurili sirup je zakon kod proljeva od par kasika i gotovo,linex je blag Nemoj joj davat sok jedino od mrkve mozes jer on zaustavlja proljev Hanady zao mi je djevojcica,bit ce one ako bogda dobro,ne sikiraj ti si zena zmaj,saberi se....i polako....ljubim te Ja se danas umorila na poslu,guzva,penzije bile....SAd cekam da Antonio ustane,mislila peglati pa odgađam za veceras noge me bole... Eh na poslu stanje da places nasa magistra je rekla od sad s nom samo poslovnom,ne zanima je privatni zivoti,mislila je da sam joj prijateljica,ona je meni bila a ja njoj eto nisam....molim te dolazis ranije na posao da ode na frizurru,po 15 dana sama radis sve vodis ti ja dobijes 5 dana ili ne dobijes,3 mj nemas plate planes zbog toga i nevaljas za cjeli zivot....lijepo...a najvise me je zsbolila njena recenica ti ne znas cijeniti svoj posao(pa ne radim u humanitarne svrhe vec za platu) valjda ostala bez mame pa te razmazili...divno....bas joj hvala...ako itko nije bio razmazen kroz zivot to sam ja jer mati je mati...MOj otac nije osjecajan,vise je bio strog i ja nisam razmazena nikad bila al ajd...i njna je zadnja nece vis4 da cuje da se izvratim na nju.... Lady kakvo je stanje s tetom ostale pusaaaaaaaaa
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Hanady zao mi je curica. Zelimo brz oporavak bez dodatnih komplikacija i terapija.
ps. Nego gdje ste radile bris da je odmah bio gotov, znam da za kontaminaciju je potrebno 24h, pa me zanima u slucaju ne daj Boze da znam gdje ima taj cito.
ima ciro u labopratoriji stari grad.... stavi ti cito i radi ti ga gore za 30 minuta ti da...uglavnom do 15 su gore...doktorica kaže nije validan pokazatelj ali svakako ukaže na postojanje bakterija...elem zamisli cito briseve i cito urin rade i iza 10 na 3 spratu...čak nase ne šalju ni u crveni polumjesec gore
a pošto sma srela gore komšinicu koja radi u toj laboratoriji ona uzme briseve da odradi uredne do ponedeljka
fraha spava...valjda od inhalacije i urzbazona... hanadi ima turu 38 koja stoji ni gore ni dole...druga je tura zinata u 1 noćas..sutra u 13 treća kontam čekam tu treću bez neke dodatne panike... kašlju i povraćaju naizmjenično pjenu/šlajm... slabo mi jedu...tačnije nikako
evo sad sam napravila ono pile u jufci opet i peče se...kontam htjet će jer su ga posljednja dva puta slistile bez pogovora...mada ni supicu sa noklicama od griza mi nisu ojele ato tako vole
i kiflice stoje na stolu