|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1144 1145 [1146] 1147 1148   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.8.2011 12:43:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

IZVORNA PORUKA: felix

anel kad se ususti ili radi zijana ili kaki .Ja udjo u sobu on usmidio user posted image user posted image fujjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tvoric mu ravan nije kaki sakrio se za storu i sve oko sebe stavio mede pokupio i oni snjim kaki prave mu drustvouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Dusica,i drustvo sebi nasao... user posted image user posted image user posted image

jeste nemam aparata ovdje a uslikala bi ga ....
Smjesan je , moral sam otoriti sobu auuuuuuuuuuuu sto smidiiiiiiiiiii auuuuuuuuuuu
user posted image user posted image user posted image KAKO je tvoj djecak
Tekjauser posted image user posted image
Mi svako jutro med,pekmez na taste i pikovit1+

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 28626
4.8.2011 13:06:24   
Hanady RR

ja od doktora....user posted image user posted image user posted image user posted image

Farah ima opstruktivni brohitisuser posted image user posted image user posted image user posted image
sumemade 6 dana...inahlacije 2 x dnevno sa 5 kapi ventolina,
pod cito nalaz urina joj uredan, sedimentacija povećana...bris grla i nos apokazuje prisustvo bakterije dali smo još jedna na detaljniju nalazilu a sa terapijom počinjemo, CRP 56 je dnas user posted image
uzrazon inekcije 3x snevno danas i sutrauser posted image

a hanadi...user posted image user posted image user posted image user posted image
CRP 123user posted image user posted image user posted image
urin pod cito pokazuje upalu mokraćnih kanala i prisustvo nešto bakterija
bris grla i nosa istouser posted image user posted image user posted image
dlai smo detaljnije briseve grla i nosa da sačekamo nalaze za ponedeljak al terapija uključena zinat 2 puta dnevno....
dok nalaz urinokulture bude iz kojeg će izdvojiti koja je bakterija onda ćemo pričati o inekcijasma....
u slučaju d ane mogu skinuti turu čepićem što nisma upjela cijelu noć dobilie smo veliku u putnicu za pedijatrijuuser posted image user posted image user posted image

Moj život je užasuser posted image user posted image user posted image

ako sad ne umrem nikada nećuuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28627
4.8.2011 13:10:26   
Anoniman
joj hanadyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zao mi je obadvije bolesne a duse drage .....
Bit ce dobro abd . ne sekiraj se  neznam sta da ti kazem sem velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image utjehe sve trima .....Da sto prije ozdravite

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 28628
4.8.2011 13:14:18   
*pcelica*
Hanady stvarno mi je zao djevojcica zelim im sto brzi oporavak a ti zeno nemoj panicariti nego se pokusaj smiriti, znam da je to nemoguce ali zbog njih. One sve osjete a kad osjete da si ti smirena i pribrana i njima ce biti lakse i one ce biti smirenije. Znam kako ti je jer sam i ja kroz slicno prolazila sa mladjom djevojcicom s tim da smo mi zbog opstruktivnog bronhitisa bile sedam dana na pedijatriji Zelim vam brz oporavak user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 28629
4.8.2011 13:16:14   
Anoniman
a joj Hanady misa mu user posted image sta je viseuser posted image
mi nemamo turu al imamo proljev user posted image dođe mi da odem negdje privatno ako se nastavi jer u DZ i onoj ludaci ne mislim vise iciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28630
4.8.2011 13:19:01   
Hanady RR
noa uključi joj linekx...od ospena hoće porljev ....
dobro je d anema ture smao d as en verati i obavezno radi kontolne naleze briseva nakon terapije...
obavezno...vidiš kako se negdje skarije...
sad doh sjecu uspavati malo...

joj bože

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28631
4.8.2011 13:21:40   
Lady26
Hanady user posted image user posted image user posted image
Samo da vas ne posalju u bolnicu, samo da ne nadju bakteriju....
Strasnooooo user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 28632
4.8.2011 13:23:03   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja od doktora....user posted image user posted image user posted image user posted image

Farah ima opstruktivni brohitisuser posted image user posted image user posted image user posted image
sumemade 6 dana...inahlacije 2 x dnevno sa 5 kapi ventolina,
pod cito nalaz urina joj uredan, sedimentacija povećana...bris grla i nos apokazuje prisustvo bakterije dali smo još jedna na detaljniju nalazilu a sa terapijom počinjemo, CRP 56 je dnas user posted image
uzrazon inekcije 3x snevno danas i sutrauser posted image

a hanadi...user posted image user posted image user posted image user posted image
CRP 123user posted image user posted image user posted image
urin pod cito pokazuje upalu mokraćnih kanala i prisustvo nešto bakterija
bris grla i nosa istouser posted image user posted image user posted image
dlai smo detaljnije briseve grla i nosa da sačekamo nalaze za ponedeljak al terapija uključena zinat 2 puta dnevno....
dok nalaz urinokulture bude iz kojeg će izdvojiti koja je bakterija onda ćemo pričati o inekcijasma....
u slučaju d ane mogu skinuti turu čepićem što nisma upjela cijelu noć dobilie smo veliku u putnicu za pedijatrijuuser posted image user posted image user posted image

Moj život je užasuser posted image user posted image user posted image

ako sad ne umrem nikada nećuuser posted image user posted image user posted image

Draga Hanady,da vam Allah olaksa i izlijeci ljepotice.Bas mi je zao :(.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 28633
4.8.2011 13:24:55   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

joj kako me ovoga trah...
da jednu ostavim ovdje bolesnu a sad drugom gore...
il d ai je ostave bez mene gore nedo mi Boguser posted image user posted image user posted image user posted image

hoće pamet do mene da odskoči...

omrsih se...dušu sam ispovraćala svojuuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28634
4.8.2011 13:25:55   
R&T@
Joj, Hanady, bas se sve sastavilouser posted image user posted image user posted image

Zao mi djevojcica, a i tebe, ali sve tri ste jake...
prosle ste i gore prehlade...

Jeste tesko kad su obje bolesne, ali i ono bolovanje na smjenu, jedna pa druga, slomi cijelu porodicuuser posted image

Razmisljaj pozitivno...
sta bi, ne daj Boze, da ste jutros otputovale, pa da se u tudjim sobama i s nepoznatim pedijatrima boris...

Cuvajte se i puuuuuuuuuuuuuno ljubakajte...
to je najbolji lijekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 28635
4.8.2011 13:26:25   
Lady26
Znas da sam ja sa Lanom od 6mj lezala u bolnici zbog upale mokracnih kanala...Ne daj mi Boze opet...Nikome...
Drzim palceve da ne bude taj slucaj.... user posted image
Do 2god djeca su sa majkom, ako je dijete starije mozes biti do 22h s njom a spava sama...ili da nekako ti daju stolicu pa da sjedis uz nju ali tesko user posted image
Al nece vam trebati aBd user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 4.8.2011 13:29:23 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 28636
4.8.2011 13:27:18   
jasmin

il d ai je ostave bez mene gore nedo mi Boguser posted image user posted image user posted image user posted image

omrsih se...dušu sam ispovraćala svojuuser posted image user posted image user posted image

Ma nece akobogda,bice dovoljni antibiotici i kucna njega.Nemoj da vide da si nasikirana.Dusice male.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 28637
4.8.2011 13:27:29   
Mya_81 RR
Ima li kraja ovim bolestima? user posted image

Hanady, drzi se user posted image i ljubimo vas.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 28638
4.8.2011 13:29:09   
bebacha
Hanady jako mi je zao zbog curice al i tebe.sta da ti kazem kad sve znas.jedino da ti napomeneme da je Alen najvise slajma izbacio kad ga stavim preko noge,u kadi,pustim toplu vodu da ga pari i lupkam ga.al posto one imaju temp lupkanje ne dolazi u obzir.al kad spadne tenp onda.saljemo puno zagrljala podrske

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28639
4.8.2011 13:36:39   
Anoniman

ma nece mila jok nece   jake su one i ako bude baja dobicete prema antibiogramu odg.lek
Nemoj mi se sekirati molim te sto kaze tajra prosle ste i gore i ovo cete abd . bit ce dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neka si se omrsila i da nisi povratila jer te sad trebaju jaku, snaznu vidi Bog oprostice ti .....
Lady kod nas ne daju  djete bez roditelja u bolnici da bude ....
Bilo malo-veliko dojilo-ne dojilo .....

< Poruku je uredio felix -- 4.8.2011 13:37:31 >

Neposredna veza do poruke: 28640
4.8.2011 13:38:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

a joj Hanady misa mu user posted image sta je viseuser posted image
mi nemamo turu al imamo proljev user posted image dođe mi da odem negdje privatno ako se nastavi jer u DZ i onoj ludaci ne mislim vise iciuser posted image

linex , i djetna hrana .....proce abd ...
user posted image user posted image user posted image izbaci mlijeko ako pije .....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28641
4.8.2011 13:42:58   
Anoniman
felix ukljucila sam linex a ona je jos na bebimilu ujutro i navece pa vidjet cemo kako ce proci danuser posted image ma samo da se tura vise ne vracauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28642
4.8.2011 13:44:22   
bebacha
noa ja sam cula da proliv najbolje zaustavlja Enterefuril

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28643
4.8.2011 13:44:24   
R&T@
Noa, hoce li onaj Hipp sok od mrkve?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28644
4.8.2011 13:45:40   
Anoniman
meni to prvo kazu da mlijeko izbacim i daju mi humanu onu za proliv .Bilo AD ili obicno mlijeko da sam davala .Jer i kad je povracao AD izbacili mi ....
Vidjeces usostalom samo kuhano neka jede , dijetno riza,mrkvica, keks petit ,banana,sipak caj mozes joj skuhat ....
Linex baby ja sam davala ima sad novi za bebe u prahu i uz to uvjek mi da pro life.
Al vidjeces nedo Bog sta odvedi je , znas najbolje mama si joj snjom siuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28645
4.8.2011 13:46:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

noa ja sam cula da proliv najbolje zaustavlja Enterefuril
neznam dal ovo smije djeca user posted image user posted image user posted image ja sam to pila u kapsulama , a za djecuuser posted image user posted image ja nebi smjela sta ja znam zasto ima linex

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 28646
4.8.2011 13:51:43   
Anoniman
tajra jel mislis na onaj hipp orsuser posted image
sad je po kontrolom pije linex i jede stapice pa vidjet cu josuser posted image
najgore mi je ako se proljev nastavi a temperatura vrati jer njoj jedino cepici snize temperaturuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28647
4.8.2011 13:55:24   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: noa

tajra jel mislis na onaj hipp orsuser posted image
sad je po kontrolom pije linex i jede stapice pa vidjet cu josuser posted image
najgore mi je ako se proljev nastavi a temperatura vrati jer njoj jedino cepici snize temperaturuuser posted image

izbaci bebimil...uzmi onaj humanu sa bananom pa daji umjesto hape...
možda i baby mill ima na taj fol nešto...
i mliejko i AD mlijeka pospješuju porljev...zato budi oprezna...nemoj da sad to istoši...
e da ors 2000 hipov od mrkev je super

jmoje spavaju...a ja im kuham svega i svačega...ko da jdeu...valjd aćeuser posted image

odoh smao naletih d akažem za mlijeko no

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28648
4.8.2011 14:01:16   
Anoniman
ok.hvala hanady user posted image ljubi cure i saljem ti pp pa kad stignes procitaj..

Neposredna veza do poruke: 28649
4.8.2011 14:08:00   
Anoniman
Hanady zao mi je curica. Zelimo brz oporavak bez dodatnih komplikacija i terapija.user posted image

ps. Nego gdje ste radile bris da je odmah bio gotov, znam da za kontaminaciju je potrebno 24h, pa me zanima u slucaju ne daj Boze da znam gdje ima taj cito.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1144 1145 [1146] 1147 1148   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1144 1145 [1146] 1147 1148   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *