Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
anel kad se ususti ili radi zijana ili kaki .Ja udjo u sobu on usmidio fujjjjjjjjjj tvoric mu ravan nije kaki sakrio se za storu i sve oko sebe stavio mede pokupio i oni snjim kaki prave mu drustvo
Dusica,i drustvo sebi nasao...
jeste nemam aparata ovdje a uslikala bi ga .... Smjesan je , moral sam otoriti sobu auuuuuuuuuuuu sto smidiiiiiiiiiii auuuuuuuuuuu KAKO je tvoj djecak Tekja Mi svako jutro med,pekmez na taste i pikovit1+
Farah ima opstruktivni brohitis sumemade 6 dana...inahlacije 2 x dnevno sa 5 kapi ventolina, pod cito nalaz urina joj uredan, sedimentacija povećana...bris grla i nos apokazuje prisustvo bakterije dali smo još jedna na detaljniju nalazilu a sa terapijom počinjemo, CRP 56 je dnas uzrazon inekcije 3x snevno danas i sutra
a hanadi... CRP 123 urin pod cito pokazuje upalu mokraćnih kanala i prisustvo nešto bakterija bris grla i nosa isto dlai smo detaljnije briseve grla i nosa da sačekamo nalaze za ponedeljak al terapija uključena zinat 2 puta dnevno.... dok nalaz urinokulture bude iz kojeg će izdvojiti koja je bakterija onda ćemo pričati o inekcijasma.... u slučaju d ane mogu skinuti turu čepićem što nisma upjela cijelu noć dobilie smo veliku u putnicu za pedijatriju
Moj život je užas
ako sad ne umrem nikada neću
Hanady stvarno mi je zao djevojcica zelim im sto brzi oporavak a ti zeno nemoj panicariti nego se pokusaj smiriti, znam da je to nemoguce ali zbog njih. One sve osjete a kad osjete da si ti smirena i pribrana i njima ce biti lakse i one ce biti smirenije. Znam kako ti je jer sam i ja kroz slicno prolazila sa mladjom djevojcicom s tim da smo mi zbog opstruktivnog bronhitisa bile sedam dana na pedijatriji Zelim vam brz oporavak
a joj Hanady misa mu sta je vise mi nemamo turu al imamo proljev dođe mi da odem negdje privatno ako se nastavi jer u DZ i onoj ludaci ne mislim vise ici
noa uključi joj linekx...od ospena hoće porljev .... dobro je d anema ture smao d as en verati i obavezno radi kontolne naleze briseva nakon terapije... obavezno...vidiš kako se negdje skarije... sad doh sjecu uspavati malo...
joj bože
Farah ima opstruktivni brohitis sumemade 6 dana...inahlacije 2 x dnevno sa 5 kapi ventolina, pod cito nalaz urina joj uredan, sedimentacija povećana...bris grla i nos apokazuje prisustvo bakterije dali smo još jedna na detaljniju nalazilu a sa terapijom počinjemo, CRP 56 je dnas uzrazon inekcije 3x snevno danas i sutra
a hanadi... CRP 123 urin pod cito pokazuje upalu mokraćnih kanala i prisustvo nešto bakterija bris grla i nosa isto dlai smo detaljnije briseve grla i nosa da sačekamo nalaze za ponedeljak al terapija uključena zinat 2 puta dnevno.... dok nalaz urinokulture bude iz kojeg će izdvojiti koja je bakterija onda ćemo pričati o inekcijasma.... u slučaju d ane mogu skinuti turu čepićem što nisma upjela cijelu noć dobilie smo veliku u putnicu za pedijatriju
Moj život je užas
ako sad ne umrem nikada neću
Draga Hanady,da vam Allah olaksa i izlijeci ljepotice.Bas mi je zao :(.
hoće pamet do mene da odskoči...
omrsih se...dušu sam ispovraćala svoju
Znas da sam ja sa Lanom od 6mj lezala u bolnici zbog upale mokracnih kanala...Ne daj mi Boze opet...Nikome... Drzim palceve da ne bude taj slucaj.... Do 2god djeca su sa majkom, ako je dijete starije mozes biti do 22h s njom a spava sama...ili da nekako ti daju stolicu pa da sjedis uz nju ali tesko Al nece vam trebati aBd
Hanady jako mi je zao zbog curice al i tebe.sta da ti kazem kad sve znas.jedino da ti napomeneme da je Alen najvise slajma izbacio kad ga stavim preko noge,u kadi,pustim toplu vodu da ga pari i lupkam ga.al posto one imaju temp lupkanje ne dolazi u obzir.al kad spadne tenp onda.saljemo puno zagrljala podrske
Hanady Samo da vas ne posalju u bolnicu, samo da ne nadju bakteriju.... Strasnooooo
joj kako me ovoga trah... da jednu ostavim ovdje bolesnu a sad drugom gore... il d ai je ostave bez mene gore nedo mi Bog
hoće pamet do mene da odskoči...
omrsih se...dušu sam ispovraćala svoju
ma nece mila jok nece jake su one i ako bude baja dobicete prema antibiogramu odg.lek Nemoj mi se sekirati molim te sto kaze tajra prosle ste i gore i ovo cete abd . bit ce dobro Neka si se omrsila i da nisi povratila jer te sad trebaju jaku, snaznu vidi Bog oprostice ti ..... Lady kod nas ne daju djete bez roditelja u bolnici da bude .... Bilo malo-veliko dojilo-ne dojilo .....
a joj Hanady misa mu sta je vise mi nemamo turu al imamo proljev dođe mi da odem negdje privatno ako se nastavi jer u DZ i onoj ludaci ne mislim vise ici
linex , i djetna hrana .....proce abd ... izbaci mlijeko ako pije .....
meni to prvo kazu da mlijeko izbacim i daju mi humanu onu za proliv .Bilo AD ili obicno mlijeko da sam davala .Jer i kad je povracao AD izbacili mi .... Vidjeces usostalom samo kuhano neka jede , dijetno riza,mrkvica, keks petit ,banana,sipak caj mozes joj skuhat .... Linex baby ja sam davala ima sad novi za bebe u prahu i uz to uvjek mi da pro life. Al vidjeces nedo Bog sta odvedi je , znas najbolje mama si joj snjom si
tajra jel mislis na onaj hipp ors sad je po kontrolom pije linex i jede stapice pa vidjet cu jos najgore mi je ako se proljev nastavi a temperatura vrati jer njoj jedino cepici snize temperaturu
tajra jel mislis na onaj hipp ors sad je po kontrolom pije linex i jede stapice pa vidjet cu jos najgore mi je ako se proljev nastavi a temperatura vrati jer njoj jedino cepici snize temperaturu
izbaci bebimil...uzmi onaj humanu sa bananom pa daji umjesto hape... možda i baby mill ima na taj fol nešto... i mliejko i AD mlijeka pospješuju porljev...zato budi oprezna...nemoj da sad to istoši... e da ors 2000 hipov od mrkev je super
jmoje spavaju...a ja im kuham svega i svačega...ko da jdeu...valjd aće
odoh smao naletih d akažem za mlijeko no