|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
29.12.2010 10:36:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 5626
   RE: Bebe od 0 -1 godine
29.12.2010 10:38:45   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: Radoznalica

Lijep pozdrav drage mamice i slatke bebice!

Evo i ja sam se aktivirala nakon sto godina, ali haman da rijetko ko ima od stare raje, niko me se nece ni sjetitiuser posted image Mom malom dječaku je punih 5 mjeseci i 4 dana. Nema jos zubica, ali ima novu cunuuser posted image Uglavnom je dobar hvala Allahu, samo sto se mucim sa njegovim stolicama, ili je proliv, ili je sluzava, pa onda normalna, pa onda zelena, pa je nije imao 4 dana, ma uh... Nadam se da ce nam se i to normalizirati. Sad cekamo jos 20 i nesto dana pa da pocnemo uvoditi gustu hranu. Evo ja se napisah, da vas upoznam sa sobom i bebacem
user posted image

Svim mamicama i bebicama veliki poljubac i user posted image , posebno staroj raji ko bude citao prepoznace seuser posted image

Prepoznala sam se! user posted image
Dobro dosla opet! Ne znam koji je ovo put da ti zelim dobrodoslicu ali ti se cesto nama gubis. user posted image
Nadam se da ste i ti i bebac dobro, zdravo. Jaaaaaaaaaavljaj se. Big hug.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Radoznalica)
Neposredna veza do poruke: 5627
29.12.2010 10:40:15   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: Iman83

Mjeseceva Pratiljo sad htjedoh pitati gdje si nam? Slabo nam nesto navratis.

Ljubi malu ljepoticu...

Tu sam ja, Iman ali rijetko (gotovo nikako) ne ulazim na ovu temu. user posted image
Do mene je naravno..Ne bas mnogo vremena..No danas sam odlucila uskociti.
Pusica i tebi i curetku.
Kako se osjecas? Jesi se smirila? Bice bolje aBd..Za neke stvari naprosto treba vremena..

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 5628
29.12.2010 10:40:25   
Leena
Dobro jutro, drage moje,
evo kanim se da radim, ali rekoh prvo da vidim sta ima kod vas:)

Jelena, esma gleda fifi i elmu, fifi i nekako podnosim, ali onaj elmov iritantni glas-aaaaaaaa!!! Jedino, sto ti kazes, opet imas malo mira dok to gledaju... user posted image za curetinu malu sto sama jede!

Idacha, vama vec cetvorke nicu, mi imamo ona dva i tako stoji user posted image . Ljubi Imija momcinu i pomilki pupu:)

Sulty, sacekaj jos malo, da samo jedan dan skontas da sve znaju, samo se prave blesavi hihihi, a. kaze: vidis da ona sve konta, moramo paziti sta pred njom pricamouser posted image

Tajcika, veeeeeeliki poljubac tebi, drugaru i lamiji!

Selina, user posted image za zubic!

A vakcine..... nisam pametna, kasnimo sa ovom pravo, ali nemam hrabrosti da je odvedem nikako...........

Sherpa, i mene cudi to kako je u Starom Gradu pocela vakcinacija, u Centru nije... ne kontam...

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5629
29.12.2010 10:49:32   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: Nana84

Drage moje, javljam se nakon mjesec i po: moja Mia je imala problema sa grčevima, nije spavala po cijeli dan i noć od bolova a i stolica koja joj je bila redovna prvi mjesec dana se skroz poremetila, naime po 14 dana dijete ne kaki a dojim je, pa je i to još više poticalo grčeve u stomaku. Vodila sam je pedijatru privatno, nalazi krvi i urina su uredni,dala nam je sirup-Protalak i rekla da joj je vjerovatno tvrda stolica te da mora piti što više tečnosti (prokuhane vode i čaja) i toplomjerom da joj izazivamo stolicu ako ne pomogne jer dijete muči stomak strašno. Kad kaki stolica je zlatno smeđe boje i to znači da nije gladna.
Mi smo 24. napunili dva mjeseca života user posted image
pozdrav svim mamama i njihovim bebama

Nana, mi smo dobili glicerin..Onako nesto maleno, gumeno, izgleda kao cepic..Nakon sto joj stavim, u roku od par min ona napuni pelenu.
Pokusaj joj masirati guzu. Stavi kreme ili ulja na prs i polahko. Nama je to pomagalo.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 5630
   [Obrisana poruka]
29.12.2010 10:50:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
  Neposredna veza do poruke: 5631
29.12.2010 11:06:41   
Leena
iman, nisam jos predala, trebam se danas naci sa mentorom... ljubi mi curu moju!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 5632
29.12.2010 11:08:01   
Anoniman
Jutro drage nase, evo i nas... Moja cura jutros u cetiri ustala, pa bila budna do osam, onda zaspala do pola deset. Tajo nam sinoc stigao pa smo se cijelo jutro valjali po krevetu. Moje dijete ima novi fazon, pocnem ja da joj pijevam "cica, maca..." i ona sebe mazi po obrazima, ali kad dodje do onoga "pis, pis" onda pridje meni i mene pocne samarati user posted image .

Lence dokle sa diplomskim, ljubi nam tu princezicu sto raste, mašala. Kad budes free javi se za kafu.
Sta nam je sa Amelom, evo par dana je nema nikao?
Selina cestitamo zubićuser posted image
Iman draga sve zaboravih reci da je makovnjaca woooow vizuelno, a sigurna sam i ukusom. Jesi pravila fondant, ako hoces imam ti ja recept fondanta iz kolačare dacu ti, ali samo da ga ne objavljujes user posted image
Nema nam ni Nenči user posted image

Ljubimo vas sveee, odosmo da papamo pa se vratimo user posted image

Neposredna veza do poruke: 5633
29.12.2010 11:10:42   
sherpa
Draga Dubravkao1,
hvala mnogo na podrsci. Vjerovatno cemo i mi u ponedjeljak na bocu.
A saznala sam da u Vrazovoj ne daju jos uvijek jer ne zele guzve da stvaraju?!!
A sto se panika stvara, to nije bitno, user posted image . Uglavnom ce poceti iza Nove godine.
Istog sam razmisljanja kao i ti, ali nazalost danas ljudi od profesije ne rade svoj posao, i dovedes se u situaciju da pocnes razmisljati o stvarima o kojima uopste ne bi trebao (stajem da ne bih otvorila drugu temu, user posted image ).

Tanx a lot!

"Ništa mi neće ovaj dan pokvarit'''''''''''''''', nikakvi crnjaci ni ružne stvari..."

Neposredna veza do poruke: 5634
29.12.2010 11:30:42   
NemAna
Drage,

hvala vam puno na savjetu...Dojim na zahtjev..Srce moje je spavalo sinoc od ponoci do osam ujutru user posted image user posted image user posted image . A onda se naruchkio, malo igrao ruchicama , pa opet pajki. Mislim da ubrzo slijedi budjenjeeee. da ruchkimo, pa da iskochimo malo na terasu da nas sunce vidi, jer josh nismo bili u pravoj shetnjici user posted image Bilo loshe vrijemeuser posted image

poljubac od mame i bebe

(odgovor članu sherpa)
Neposredna veza do poruke: 5635
29.12.2010 11:54:09   
samedi
Hello drage moje,mene nesto zeza kompjuter oooopet ma katastrofa,nema druge nego da kupujem novi,a to sada ne mogu nema sanse...Vidim da ste mi sve dobro i zdravo,Radoznalice ma sjecam te se i ja,pitala sam za tebe,drago mi je da si nam se vratila@@@
Moja lopovcica je i dalje ista sa hranom izludjuje me vise,nekad hoce nekad nece. I ja sam danas imala u planu da sredim njen ormar jer joj dosta stvari vise ne moze ali ne znam hocu li moci jer me ledja bole. Kasni mi user posted image evo drugi dan,a ovaj mjesec je bilo akcije,moglo bi biti i veselo user posted image Sve se nadam da cu dobiti a nadam se i da necu user posted image ne znam ni sama sta da mislim,sacekacu jos par dana da vidim hoce li doci pa da uradim test. Radujem se,ali kad pomislim na sve one nalaze i preglede zlo mi dodje majke mi user posted image
Ljubimo vas Nejra i ja user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

Neposredna veza do poruke: 5636
29.12.2010 12:15:34   
aida.
Mjeseceva pratilja pa stvarno je red da nam i ovdje uskocis user posted image kakos te nam ti i ljepotica nasha?

Iman nedavno sam u jednom supermarketu medju djecijim igrackama pitala jel imate crni djeciji mobitel a zena gleda u mene blijedo i veli "Sta ce vam DJECIJI-CRNI??" user posted image user posted image user posted image E reko moje dijete voli samo crne stvari... I stvarno je cudno.. Nista sto je sareno ne zanima ga posebno user posted image user posted image
Sinoc zaspo u 21h user posted image bas sam se bila iznervitrala, reko ima da porani ko pravi user posted image u 24h se budio da jede, jutros pola 6 i onda spavo opet do pola 10:30 user posted image user posted image
dobrica moja prava... sad se napapo i igra se user posted image
odoh i ja sta da uradim pa se pisemo user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 5637
   [Obrisana poruka]
29.12.2010 12:41:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5638
29.12.2010 12:53:10   
bebacha
Jelena hocu i ja recept na pp,za fondanuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 5639
   [Obrisana poruka]
29.12.2010 12:59:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5640
29.12.2010 13:04:05   
Anoniman
poslala sam objema i dosta user posted image , ubiće me Sadia user posted image

Neposredna veza do poruke: 5641
29.12.2010 13:07:16   
Mamica24
Heeeej zenice i bebice nisam nista stigla procitati ali evo na brzinu da vas ljubnem i da vas zamolilm za informaciju...

Gdje se u Sarajevu djeca mogu slikati sa djed Mrazom??? Tako bih voljela Bekira odvesti user posted image user posted image

odoh prostrijet ves pa doleticu cu odma kissssssssssss

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5642
29.12.2010 13:09:09   
Anoniman
Mamice sutra u Intereksu u Kolodvorskoj pocinje u 15.00, a na Stupu u 18.00 isto u Interexu. To znam iz provjerenih izvora user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 29.12.2010 13:11:52 >

(odgovor članu Mamica24)
  Neposredna veza do poruke: 5643
   [Obrisana poruka]
29.12.2010 13:24:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5644
29.12.2010 13:24:47   
Mamica24
JelenaT srce se OVOLIIIIIIIIIKOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image

samedi masala rastu nase bebice prilicno brzo... ja sad kad pogleda bekira prije 8 mj kako je bio mali bucika sva se raspekmezim... meni je skoro kasnilo pa sam bila ko na nekim slatkim trncima user posted image user posted image user posted image

sherpa ja ti mogu reci za hadzice sve vakcinu idu po planu osim ove jedne koja je doci iza NG... ni ja nisam bas sretna kad vodim bekira na vakcinu al sta ces...

Nana nama su pomogle vjezbice lagano sa nogicama prema stomaku i masiranje stomaka...

Dubravka dojenje sto vise mozes ja sam dojila punih 6 mjeseci i samo po nekad bih ga dohranila iskljucivo bebi formulama jer je bio prava poguzija ko i danas danile...

Iman83 draga moja ja sam znala Bekira dojiti skoro po sat vremena... na posljetku ga spustim da legnem i lezim dok on doji.. znala sam i zaspati tako jer bih bila totalno iscrpljena...samo nek doji dusa moja draga ... ma ljubiim ti je puuuuuunoooo!!

aida. moram te naruziti malo nisi nam se dugo nesto javljala... kako nam je erol??

selina ljubimooo zubiiic user posted image user posted image user posted image user posted image samo neka nicu da djeca mogu fino grickati.. kod Bekira jos nigdje ni jednog al valjda djed Mraz donese bar jedan user posted image user posted image

Uh... e veeeeeeeelikiiiiiiii poljubac za sve vas i vase bebusare...

< Poruku je uredio Mamica24 -- 29.12.2010 13:33:03 >

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5645
29.12.2010 13:25:47   
Anoniman
Nema na cemu Mamice...
Iman teta koja drzi Kolacaru user posted image

(odgovor članu Mamica24)
  Neposredna veza do poruke: 5646
29.12.2010 13:34:59   
Mamica24
Još nešto da se pohvalim....

user posted image Bekir fura ko veliki momak cak nam ne trazi da ga drzimo u opste hoce sam da hoda i sve manje pada user posted image .... bas sam ponosna na njeg!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5647
29.12.2010 15:54:34   
esmina i bebina mam
Sulty kako sam ja skontala HBV(valjda sam dobro napisala) i da nakon nje nema reakcije al me opet frka user posted image
dubravka 01 ja sam svoju Esmu dojila jako dugo a iskljucivo 6 mj samo sika ali sam u 6om mj pocela da joj dam da proba tj lizne okus jabuke,rize itd....

Odoh bebac zove glaaaaaaadan je pusa mame

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5648
29.12.2010 16:05:36   
dubravka01
Evo nas i po drugi put danas,

Hvala Mamica24 na savjetu za dojenje,a Bekiru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za furanje.
Ja svakako planiram dojiti što duže, cilj nam je 6mj a sve preko dobro će doći,samo sam nekad zbunjena, jer ja svog sina redovno budim u 00:00 i 03:00 da doji a već u 06:00 sam trazi..inače jedemo svaka 3h, ne znam da li je uredu sto ga budim da doji user posted image a mlijeka ima pa reko šta fali i kad uopće da znam kad trebam ukinuti noćne obroke? - to mene zbunjujeuser posted image

Iman83 svaka tebi čast ženo za ovo kuhanje,da mi je samo znati kako stigneš još i to, svaka čast još jednom. Kod nas je kuhanje trenutno palo na mm.

Sherpa nema na čemu, samo hrabro i javite nam kako je prošla boca.

Mali gazda je danas jako sretan, dobio je paketić od mene a sutra i od babe svog...ne znam samo kako ovako malen a već pokazuje radost - ili sam ja si to umislila.user posted image

Poljupci svima pa tipkamo se opet user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5649
29.12.2010 16:45:16   
vjestica
dubravka moj ti je savjet da dojiš bebu na zahtjev - znači kad beba traži
nema potrebe da ga budiš ako spava, sam će se probuditi kad ogladni, nit trebaš ukidati noćne podoje, kad mu bude dosta, sam će ih ukinuti

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 5650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *