|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  223 224 [225] 226 227   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
27.12.2010 21:22:02   
bebacha
Jelena-bas mi zao sto se toliko izmucite al mi je fascinantno kako se ona vec zna naljuti.ja sam se malo smirila,Alen je dobar,nema temperaturu,samo puno spava,valjda reakcija na vakcinu.maloprije im dali paketice.Ajla se bas obradovala a i Alenuser posted image user posted image user posted image uzeo svoju glodalicu i zvecku pa se igra,bas je bio sladak.samo da mi nedobije temp u toku noci.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5601
   [Obrisana poruka]
27.12.2010 21:36:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5602
27.12.2010 23:12:49   
Leena
Drage moje,
samo da se na brzaka javnem:). Danas sam, pored svega, morala jos raspremati Esmin ormaric jer je dijete (masAllah) preko noci naraslo... Sreca, imala sam puno vecih stvarcica, jedino smo cizmice morali kupiti (tj. nagovoriti nanu da kupi za ng i diiiivneee suuuuser posted image ), a imala je toliko divnih... Koje su joj do juce mogle, sto je najcudnije...
I jos nesto da prijavim: kada joj kazemo: posalji pusu ili poljubi-odmah nas ljubi, a kada joj kazemo: mahni-maseuser posted image , curetak pametni mamin:). I danas je ja nesto sto puta molim da se ne naginje naprijed u stolici jer je pokusavam nahraniti, ona se naginje i naginje i ja joj kazem: ako znas sta znaci: poljubi i masi, znas i da se ne naginjes, a ona, legenda, digne glavu i mahne. kazem: ama nemoj se naginjati., Ona prestane, pogleda me i pocne se svađati:da da da da...user posted image
Radoznaliceeee, pa gdje ste mi vas dvoje? Joj i nas je ta stolica mucila, pa se bilo taman regulisalo i evo krenulo sada opet ovo... ali, proci ce:). Kako ste mi vi?
Lilix, cmooookic tebi i kolacicima!
Jelena, user posted image user posted image za zubic!
mery, welcomeuser posted image
Sulty, ljubi mi Vegicu:***********
Iman, kako mi je mancica? Jesi se ti smirila imalo:(?

joj i meni frka od vakcine, samo odgađamoooo:((((((((((((((((((((

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5603
28.12.2010 0:05:56   
idacha
caoooos...opet ja samo da proletim na brzaka... nadam se da cu uskoro imati malo vise vremena, pa da mahalam k'o prava...
dan mi nekako prekratak.. il sam ja ''usporila'', pa sve nesto na vrat na nos... ko ce ga znati..

procitala sam na brzaka novosti... ismijah se za Erola i ribicu mashallah za momcinu... aida., bas mi je drago zbog tebe, bas mi djelujes skorz happy... go girl... :) kisssssss
jelena, kako nam je ancica? jel se odljutila? strasna je.. nadam se da se smirila i da ti nije pretesko samoj... kako si nam ti? ljubimo vas punooooo
selina, nadam se da ste nam i vi dobro i zdravo... cmokni jednom principesu za nas...
amela, kako nam je cupkica? kissevi i vamaaaaaaaa
felix, prolazi Bogami vrijeme brzo... i neka... nadam se da je anel dobro i da slusa mamicu svoju, a posebno da mamica slusa njega

kod nas je haos.. mm dosao u petak iz Sarajeva i eto, tri dana i tri noci ''gostovanja''... Imi je dobio puuuuuuuuuuuno paketica i svasta nesto... ja bila najsretnija, naravno juce bili kod sveki na rucku, poslije kod mojih malo... u toku noci, djavo mi nije dao mira, pa sam se na svaki Imijev trzaj budila, ko da sam predosjetila.. oko 4 ujutro se TOOOOOOOLIKO ukakio, proliv dobio, da ne mozete zamisliti.. bukvalno do vrata, ali je toooooooooliko smrdilo da je neopisivo... jutros ustanem, osjetim vruc mi kad ono temperatura 38,5.. i tako cijeli dan.. hB pa djeluje Paracetamol sirup, dajem mu svaka  4 sata... prosli put mu sirup nije pomagao, tako da me sada tjesi sto pomaze, odmah kontam da je ''nesto blaze''... lici mi na zubice i to cetvorke gornje.. kazu da su one najteze za nicanje... imi mi nije ''pljuvao'' otkako su mu nikle gornje jedinice i dvojke, a sada, vec 5 dana, opet pljuje toliko da izgleda kao da uzme pola litre vode u usta i pljune...neopisivo... eto, haos citav.. zao mi ga, dusa moja lijepa... bas mi izgleda iscrpljeno...

inace je i dalje hB moja princezica... slusa po nekada u cetvrtak sam ga vodila na rutinsku kontrolu i dr prezadovoljna, pohvalila ga u svemu.. on je haos pravio na pedijatriji... dok smo cekali na red, ljudi prolaze on ih doziva, vristi im, nabacuje petice rukicom sam od sebe, mase i vise pa-pa, ma bili smo ko u cirkusu... svi pitaju ima li mu godina, kad kazem da mu j e8 mjeseci, cude se... a, on ko dasa pravi, izaziva sve redom...
ja sam dobro, beba je nadam se dobro (ova u stomaku) sljedece nedjelje aBd trebam raditi nalaz alfabeta protein, dakle 14ta nedjelja smo, i onda na kontorlu... Felix, mozda uspijem i saznati pol javljam odmah naravno

uh, jesam pozelila mahalati sa vama, pravo....

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 5604
28.12.2010 1:01:45   
Anoniman
Idacha draga vjeruj mi maloprije lezim i gledam neki film i razmisljam o tebi, htjela sam ti sms pisati. Drago mi je da si dobro, a nadamo se da ce nas drug biti dobro i da nije nista ozbiljno. Ljubni nam ga user posted image
Anci dok smo isli kuci na pet minuta prije kuce zaspala, ja je iznijela iz sjedalice, skinula jaknicu i cipele i stavila u krevetac i dijete nastavilo. Morala sam je oko deset buditi da je presvucem i nahranim, reko bolje da je ja probudim nego da mene ona nekad nocas user posted image . Nervoza bila na nivou, ali uspjeli smo se malo smiriti uz Traktor Toma (zivio onaj ko ga izmislio 100 godina user posted image )Nisam vam rekla da smo je tokom pregleda drzali sestra, jedan mladi doktor od dva metra i 200kguser posted image i ja, ona se toliko nogetala da je jadnog doktora izudarala samo tako i na kraju posto se ona vrpoljila ustane malo dr sa stolice da joj vidi grlo ona kako je mlatila nogama udari jadnog covjeka po preponama user posted image , nisam znala da li da se smijem ili placem, on se malo namrsti na sekundu pa se poce smijati i jos kaze "Damo moja draga sledeci put na pregledu molim te skini te cizmice" user posted image .

PS. Zaboravila sam cestitati od Rose malenom rodjendan, koliko se sjecam bio 26. Rose sve najbolje drugu nasem od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 5605
28.12.2010 8:53:06   
bebacha
mi samo da prijavimo da je noc prosla super,dva budenja,nema temperaturu.
Idacha user posted image user posted image neka si se malo javila.naumpadnes mi svaki put kad se sjetim da evo i nakon 6 mjesci poslije poroda jos nisam dobila menstruacijuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5606
28.12.2010 11:14:05   
Sulty
Bebacha, drago mi je da je vakcina prosla u redu.  Mogu mislit koliko si se zabrinula, ali hvala bogu eto sve je proslo kako treba.  Mi Vegi jos necemo davat vakcinu, prvo da vidim sta ce se izdesavat.  Ja sam nesto kontala i da vidim mogu li ja njoj kupiti neku provjerenu vakcinu, pa joj privatno dati.  Sto moram davati djetetu te vakcine koje su nesigurne?  Katastrofa nam je ova drzava vala.

Jelena, nasmija ti mene sa Anicom malom.  Neka, neka, nek je ona tako zeznuta, nek se zna borit za sebe.  Drago mi je da je sve to dobro proslo.

Idacha, nadam se da ce Imiju brzo proci ta temperatura.  Ljubi ga i bebicu malu u pupi i obavezno nam javljaj kako je prosla kontrola. 

Leena, mogu misliti sto je Esma slatka.  A i Vegi su nevjerovatno noge narasle u posljednje vrijeme.  Gledam joj prstice na nogama, pa ne mogu da se nacudim kako su veliki,a  do juce bili oni mali, mali.  A ja Vegu ucim da mase, ali ona to jos ne konta.

NemAna, dobila si puno dobrih savjeta ovdje.  A sto se tice ritma, jos je rano, mila, za ritam.  Uspostavit ce ga bebica sama kad za to dodje vrijeme, vjeruj mi.  Bljuckanje ne mora uvijek znaciti da se beba prejela, moze znaciti i dase nagutala zraka.  To je kod mene i Vege bio slucaj.  Mislim da sam joj ja nepravilno na pocetku stavljala siku u usta.  Ko sto ti rekose, LejlaKA ce ti puno pomoci.  Nek ti posalje link kako pravilno dojiti bebu, ima neki filmic, meni je puno pomogao.  Sretno, mila, sa dojenjem.

Mi danas standardno, idemo na fizikalnu, pa ce namposlijepodne doci prijateljica koju dugo nismo vidjele, pa se bas radujemo.  Eto, ljubimo vas sve i javljajte se da znamo kako ste nam.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Radoznalica)
Neposredna veza do poruke: 5607
28.12.2010 13:36:04   
Anoniman
pozz mala raja i velike mameuser posted image
Mi smo dobro hb.samo da vam mahnem.Vidim pricate o bocamauser posted image joj boze sta je njima sto,se tako igraju stim vakc.i djecom user posted image bas mi je zao.
mi imamo jos jednu dobiti ovu od 18mjes.malo me strah al nema ih vise Bogu hvala dok nepodje u skolu.

(odgovor članu Sulty)
  Neposredna veza do poruke: 5608
28.12.2010 13:55:31   
esmina i bebina mam
felix kako nema do skole moja Esma treba sa 4 g da dobije vakcinu. A Salko ce u cetvrtak user posted image valjda ce biti sve ok jao kakve je cizmice danas dobio samo da znam postaviti slike user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5609
28.12.2010 13:58:00   
Anoniman
pa tako sam culauser posted image a mozda i nije istina sta ja znamuser posted image
idi na
ImageShack® - Online Photo and Video Hostingpreko ovoga ja slike postavljam pokusaj

< Poruku je uredio felix -- 28.12.2010 13:59:00 >

(odgovor članu esmina i bebina mam)
  Neposredna veza do poruke: 5610
28.12.2010 14:04:56   
Mamica24
Evo i nas konacno... malo smo isli hodali skitali al nista nismo kupili.. Bekir je dobio samo jedan paketic i to od svoje tetke user posted image user posted image i nikog vise... eheto... cak ni mama ni babo nistanisu kupili jos uvijek user posted image user posted image user posted image

On je postao tako smijesan samo gleda gdje sam ja i penje mi se uz nogu... ama bas nistane mogu uraditi dok je budan... nista ga n ezanima nikakve igracke samo moja noga user posted image user posted image

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5611
28.12.2010 14:06:59   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image mamica nasmija se ja slatkouser posted image user posted image ....proce vjerujmi kad prohoda tad ces imat posla i dodatak vise,al moces uraditi od njega svasta sad je mali i naravno da nemozes nisam ni ja mogla.

(odgovor članu Mamica24)
  Neposredna veza do poruke: 5612
28.12.2010 14:23:40   
Anoniman
Moram da vam kazem da je mama ponosna na svoje dijete i da danas je najbolje dijete na svijetu user posted image
Jutros joj ja na pladanj onaj od hranilice isjeckala tvrdog sira i stavila komadica hljeba i cura sama doruckovala, sve pojela, ni jedan komadic joj nije ispao i trazila jos. Zatim je dva sata se ljuljala i gledala crtani dok je mama generalno raspremila sobe i kuhinju, posle toga izasle vani i pravo cura uzivala i evo sad zaspa, pa ode mama da zavrsi dn boravak i kupatilo. Popodne je vodim u shoping da sama sebi izabere igracku user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5613
28.12.2010 14:34:46   
tajcika
evo malo i nas mi samo malo uletimo ko padobranci da pozdravimo drustvo,nadamo se da su sve bebare dobro i zdravo i da nema nikakvih problemcica i da slusaju svoje mame i da im kazemo da ih sve puno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5614
28.12.2010 15:33:17   
Sulty
Tajcikauser posted image user posted image user posted image . Ljubi nam djecicu.

Jelena, bravo za malu Anu.  Kako je divna djevojcica.

E moram i ja da se pohvalim.  Vegica se danas prvi put uz kauc digla na noge.  Do sad se dizala uz neki deblji jastuk, kauc joj je bio previsok.  A danas fino i uz kauc.  Jest smijesna, iste visine ko i kauc, viri iznad njega i gleda u daljinski na njemu da ga dokuci.

Mamice24, neka ih nek se penju uz nogu medici mali.  Ni ja vala nista ne radim dok je Vegic budna.  Doduse, hoce malo u onu igraonu, pa eto nesto ko malo i odradim.  Ali vecinom se ja igram s njom.

Esmina i bebina mama, koju ti Salko mora primiti vakcinu?  Je li ti frka?  Joj meni frka pravo.  Ja jos necu Vegi davati.  Neka jos malo da prodje da vidim sta ce se desavati.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 5615
28.12.2010 17:04:35   
dubravka01
Večer svima,

Evo nas opet, prvo da ljubimo sve bebe koje su dobile bocu user posted image user posted image
one koje još nisu puno sreće i čuvamo fige da sve prođe u najboljem redu.
Naša sljedeća boca je 17.02. ove su hvala Bogu prošle dobro.

Nego da vas pitam drage mamice, meni je prva bebba pa sam vazda s nekim pitanjima i u nekim dilemama.
Ja dojim svog user posted image i nikad mu još ništa nisam dala osim mlijeka (jednu sedmicu je imao grčeve tad je pio svaki dan pomalo hipp čaja od komorača to još u 40-nici)
sve nešto kontam pedijatrica ce mi rec ako mu još nešto trebam davati.
Danas gledam u dm-u ima nekih raznih kašica za user posted image od 4.mjeseca pa se razmišljam mozda bi ja to trebala davati pored dojenja svom user posted image kad napuni 4. mj. aBd.
Ili dok doji ide samo i iskljucivo samo dojenje????
Boga mi ne znam...

Eto malo smo va se javili malo vas pitali ljubimo vas do sljedeceg puta
user posted image user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 5616
28.12.2010 17:16:28   
bebacha
svi pedijatri preporucuju iskljucivo dojenje sest mjesci.e sad na tebi hoces li il neces tako radir.ja sam curicu dohranjivala s 4,5 mjesca.sinu sam pocela s 4 davat pomalo tek kasikicu-dvije,da se upozma s okusom.s 5 mjesci je samo mu davala pomalo svaki dan,jedan dan neko voce,drugi povrce.treci rizu iz Dm-a,pahuljice instant.

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 5617
28.12.2010 18:36:25   
sherpa
Veliki pozdrav svima,
neki su me do sada skontali, a oni koji nisu jos jednom puspas s moje strane,user posted image .
Trenutno nam treba malo podrske... trebali bi na vakcinu, a iskreno ne znam sta da radim/o?
Da li da jos malo pricekamo?!
Zbunjuje me cinjenica da nisu svugdje poceli s vakcinacijom, npr. u Saraj polju, Ilidza jesu, a Vrazova nije?!
Da li neko od vas ima info o cemu se radi?  

"Ništa mi neće ovaj dan pokvarit'''''''''''''''', nikakvi crnjaci ni ružne stvari..."

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5618
28.12.2010 22:11:01   
aida.
Eh da i mi koju protipkamo user posted image Erol zaspo, ja oprala sudje, sredila sto sam imala pa da na miru vidim sta ima ovdje...
Idacha bas mi je zao sto Imi ima turu, ljubim ga i zelim stooo brze ozdravljenje user posted image
I Erol se bas obraduje paketicima, veceras je dobio u paketicu od strine kapu od djeda mraza pa je zgrahno na nju user posted image a s obzirom koliko je lud za mobitelom mama mu kupila posebno van paketica jedan, bijeli, ali uopste mu nije zanimljiv (nije crnuser posted image )... A do sad je dobio 7 paketica, a treba ih dobiti jos (mama i tata jos nisu kupili) user posted image user posted image
Bas se obraduje ko veliki djecak...  Hmmm vec i jeste veliki djecak user posted image
Pametnica je mi je prava, ne smijem puno ni da ga hvalim samo to govorim.. Spava fino (sinoc nije jer nije kakio pred spavanjeuser posted image ), po cijeli dan je u krevetcu ili na podu i igra se...
Mi smo hodalicu povremeno koristili a sada smo je skroz izbacili iz upotrebe, sad gledam da je sto vise samostalan, da se bori sam, jer nije bas uporan...
Pisem jos poslije dodje mi dragi user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu sherpa)
Neposredna veza do poruke: 5619
29.12.2010 0:37:03   
selina
gdje ste mili nasi,da se i mi malo javimo ovako kasno ali nije ni bitno ranije nisam ni uspjela
vidim imamo novih mamica dobro nam dosle.........

jelena cestitamo zubice user posted image kako ste podnijele???
i melina je dobila drugi zubic ali je nosic jos malo zeza i kasljanje pa smo bili kod doke u ponedeljak i prepisala nam amacin od 250mg zajedno da pije i sa onom sto sam joj vec i predhodno davala na biljnoj bazi od jagorcevine za iskasljavanje,slabo mi izbacuje slajm a i na stolicu nista neizlazi jer je i nema nesto tako cesto i kad je ima tvrda je ali ona je onako vesela i sve to super podnosi uglavnom nema temperature!!!!

amela gdje nam je sara,trckarali lopuza mala???ljubi je od nas

idacha mila drago mi je da se dobro osjecas sa trudnocom pa nam ostavljaj izvjestaj za daljeuser posted image
cmokni imija pa nek sto prije iznikne zubic da ga sto manje muci

ostalim velika pusa

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 5620
29.12.2010 0:38:54   
aida.
selinaaaauser posted image user posted image
cestitam vam zubic i zelim brzo ozdravljenje user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5621
29.12.2010 0:41:43   
selina

IZVORNA PORUKA: aida.

selinaaaauser posted image user posted image
cestitam vam zubic i zelim brzo ozdravljenje user posted image

hvala velika ljubimo i mi vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 5622
29.12.2010 10:25:08   
Mjeseceva Pratilja
Kisa pada, trava raste, gora zelenaaa..user posted image

Mi smo dobro, zdravo hvala Bogu. 30. 12. idemo na redovnu kontrolu.

Big hug!

P.S. Idem vas malo citati, a ako ko bude srece i citirati. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5623
29.12.2010 10:29:21   
dubravka01
IZVORNA PORUKA: sherpa

Veliki pozdrav svima,
neki su me do sada skontali, a oni koji nisu jos jednom puspas s moje strane,user posted image .
Trenutno nam treba malo podrske... trebali bi na vakcinu, a iskreno ne znam sta da radim/o?
Da li da jos malo pricekamo?!
Zbunjuje me cinjenica da nisu svugdje poceli s vakcinacijom, npr. u Saraj polju, Ilidza jesu, a Vrazova nije?!
Da li neko od vas ima info o cemu se radi?  

Draga sherpa,
Mi smo dobili bocu(diteper) i popili(polio) u DZ na Ilidži 21.12. sve je prošlo u najboljem redu,znaci dvije vakcine, ja radila onako kako mi je pedica i rekla, pola kasikice paracetamola cim smo dosli kuci i cijeli taj dan oblog od stajace vode na rukicu.
Hvala Bogu nije bilo ture niti bilo kakve promjene.. - zelimo da svim drugarima i drugaricama boce prođu što bezbolnije i bez ture

Eto to ti je nase iskustvo, e sad ti znas najbolje sta je najbolje za tvoje dijete, i mene je bilo strah s jedne strane,ja sam mjesec dana samo citala i raspitivala se o diteper vakcini,dok s druge strane nisam zeljela da moj djecak preskace vakcine..

Eto, puno srece i sve najbolje tebi i user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu sherpa)
Neposredna veza do poruke: 5624
   [Obrisana poruka]
29.12.2010 10:35:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 5625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  223 224 [225] 226 227   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  223 224 [225] 226 227   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *