|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  221 222 [223] 224 225   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
24.12.2010 22:38:14   
Nenci
Evo i nas user posted image
Prvo da se zahvalim svima na lijepim zeljama, hvala punooo user posted image

Amela i samedi cestitamo bebarama zubice

Moj V je u fazi kad se ujeda , jel mu moja ruka blizu usta odma navali ko mali cuko user posted image
Jelena bas mi zao sto se Anica tako ispovracala, jel se prepala dusa draga?
Ljubi je...
Vjestice i moj mozak ne radi odkako se porodih user posted image user posted image

selina, lilix, iman, sulty ma sve vas puno pusamo

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 5551
25.12.2010 11:34:30   
Sulty
Jutro svima,
ja tek sad sjedoh od jutros.  Jos danas ne moram ni rucak pravit, idemo svekru i svekrvi na Bozic.  A da moram rucak jos pravit, ma ne bi me nigdje bilo.  Ja se vazda vikendom vise umorim nego radnim danima, jer vikendom se kuca cisti, pere se ves, uz dodatne one noramala obaveze.  Eno ves se susi, pa ce se veceras nekad peglat.

Kako ste mi vi? 

Prije svega, sretan Bozic svima koji slave.  Zelim vam mnogo, mnogo, mnogo prelijepih Bozica, sjajnih jelki, puno poklona za vase najmilije i da nam uvijek budete skupa sa svojom djecicom zdravi i veseli.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenci, i Vega mene ujeda, a jos nema ni jedan zubic, a vec boli.  Mogu mislit kako ce tek bolit kad joj narastu zubici.  Ona uvijek ima svoj prstic u ustima i tacno se pitam kako nju ne zaboli, mozda zna da je njen pa sebe manje ujeda, a mamu ujede bas onako momacki user posted image .

Jelena, nadam se da je Anici bolje.  A u ponedjeljak izdrzi.  Kazem ti, i ja na vjezbicama samo sebi ponavljam da je to za njeno dobro.  Jesi li ocistila zovin auto?  Drago mi je da smo se juce cule telefonom.  Ljubi malu prozdrljivicu.

Samedi, cestitamo na prvom zubicu.  Ljubi nam djevojcicu nasu veliku, a ti samo radi, razumijemo mi, mada nam falis ovdje.

Lilix, gdje si nam ti?  Ti od kako si pocela raditi izgleda ne mozes da stignes da nam se javis.  Vjerujem da je frka sada puno veca.  Ljubi nam djecicu i nadam se da se vidimo uskoro.

Leena, uzivaj sutra u praznicnom rucku.

Ostale, ljubimo vas Vegica i ja.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 5552
25.12.2010 13:56:28   
selina
gdje ste mile evo i mi da se malo javimo nemamo vremena melina nervozna slini na nos pomalo i kaslje skupio joj se slajm pa nezna da izbaci pa katastrofa al hvala bogu za sada nema temperature a drugi nam zubic izbija uh kako smo sa prvim fino prosle a sad user posted image kupila sam joj jucer onaj sirup na biljnoj bazi zmajac za iskasljavanje ako nebude bolje onda ponedeljak doktoru za svaki slucaj da preslusa pluca.......ali eto nadamo se da ce nam do tada proci!!!

ostale mamice i bebice kako te nam ????

gdje nam je idacha nasa trudnica???kako podnosi napreduje li stomacic???

imamo li novih trudnica????

pusa ostalim

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 5553
25.12.2010 13:58:16   
selina
nenci zaboravi vam cestitati prve koracice user posted image user posted image user posted image bravo za viktora
i melina je se pocela pustati napravi po jedan korak pa pane ali nije jos prohodala
ljubimo vas

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5554
25.12.2010 14:01:10   
selina
ja sam vas trebala prvo iscitati pa komentarisati inace ce biti cijela moja stranica sa postovima user posted image user posted image user posted image user posted image

sulty sretan vam bozic da ga provedete u zdravlju i veselju i miru......ljubimo i vas

eto dalje ako sta procitam nesmijem ni komantar ostaviti zato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5555
25.12.2010 15:08:31   
Mamica24
najprije ********Sretan Božić**********

drugo... user posted image user posted image Bekir pravi prve korake, 2-3 sam koraca i onda troh na guzu user posted image kako je samo sretan kad se otisne... zacehne se od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vještice draga mogu i ja staviti 101 link al ipak ...ovo je za nase bebice od 0-1 user posted image user posted image user posted image oki mila.. kisss!!

jelena ne sikiraj se draga ipak nek bebusara jede znas kako kazu snaga ulazi na usta.. samo nek nema temper. Moj bebac i danas danilepovrati po malo bez nekog razloga... jednostavno nesto mu ne odgovara!!!

Amela, samedi ljubim zubice user posted image kod mog Bekira jos nema..

sulty blago tebi meni s&S dolaze veceras ... a ja taman htjela u grad malo!! Ja vesa ne mogu naprati stalno nesto... jos jauvijek odvajam Bekirove haljine od nasih mada mi je dr rekla da to ne moram raditi..

Selinaaa dragaaa ne brini i Bekir je imao slajm ja sam kupovala prospan i pomogao je za iskasljavanje.. Bekiru je strasno bio nos zacepljen ali su mi pomogle one aquamaris sprej... ma ovo vrijeme je uzas cas hladno cas zima...

lilix, iman, idacha, rose87, mjeseceva pratilja... gdje ste zene... evo vam veeeeeeliki user posted image user posted image od mene i Bekira!!!

user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mamica24 -- 25.12.2010 15:15:50 >

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 5556
25.12.2010 15:30:14   
mery s.
Pozdrav svim clanicama! treba mi savjet,moj sin ima 22 dana,i imam veliki problem s kupanjem, toliko se plasi,place,vristi,sav mi pocrveni,ostane mi bez daha,pa ga stipnem za nosic,al nikako ga ne mogu smiriti,sinoc sam poludila,polako ga krenula kupati,a on odmah u plac,nisam ni krenula kako treba vec mi se zakocenuo-ziva se isprepada,hoce mi dijete prestat disati!!!i  Sta da radim?? nesmijem ga vise kupati dok nesto ne smislim,srce mu lupa,oj majko mila!! Jel imao ko sl.iskustvo?

04.12.2010.rodio se moj mali princ!

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5557
25.12.2010 16:08:08   
Sulty
Mery, draga, moja Vega je isto vristala tako kad je bila mala i ja se sekirala ko luda i pokusavala da pronadjem rjesenje.  Jedino sto je pomoglo je da je ne stavljam da mi lezi na rukama na ledjima, jer to je mrzila pravo, vec sam je drzala u uspravnom polozaju, prsima na moje ruke, a muz je poljevao.  Tako je puno manje plakala.  Kosicu sam joj prala posebno.  Umotam je u peskir i samo joj stavim glavicu iznad kadice i na brzinu operem.  Plakala je, ali barem krace.  Ne brini, proci ce, malo sta ti tu mozes uradit, kasnije ce zavoljet vodu, a i ti ces malo postati imunija na njen plac i shvatiti da nekad stvarno ne mozes nista uraditi da ona prestane plakat.  Moja Vega sad place kad je vadim iz vode.  Doci cete i vi do te faze user posted image .  I da, ja sam ko kreten insistirala na pocetku na svakodnenvom kupanju, ne znam ni sama zasto, jer hem sam Vegicu maltretirala, hem sebe, jer bih bila sva iscrpljena od njenog placa.  Sad je kupam jednom sedmicno, a tusnem je na brzaka jos par puta.  Tako, opusti se, proci ce to, vidi da je drzis ovako u uspravnom polozaju i ne brini, normalno je da bebice placu na pocetku.

Mamice, cestitamo na prvim koracima.  A i ja Vegicino sve posebno perem i peglam i vjerujem da cu tako jos dugo. Znam da ljudi u po frke prestanu i peglati.  Meni koliko god je mrsko peglati, nekako i nije za nju.  Vegic inace ima pomalo osjetljivu kozu, pa je bolje da ja to peglam.  A jos mi mama kad mi se rodila kupila masinu za susenje vesa, to je zakon, zacas se osusi, a i to jos dodatno dezinfikuje odjecu.

Selina, hvala lijepa na cestitkama.  Kod nas samo pola familije slavi Bozic.  hahahaha.  Moj muz je katolik, a ja muslimanka.  Zato Vega slavi sve! user posted image user posted image   I dobiva poklone i za Bajram i za Bozic.  A cestitamo i vama na prvim koracima. Sta je ovo, sva nam djeca, mashallah, prohodase.  Nadam se da ce bebici biti bolje do ponedjeljka.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu mery s.)
Neposredna veza do poruke: 5558
25.12.2010 16:29:11   
selina
sulty nisam znala po citavoj prici ja sam mislila da si i ti katolkinja ali ja pogresno skontala uglavnom vega prima poklone i to duple ja njene radosti user posted image user posted image

bas sam maloprije pisala na jednoj temi i ja sav melinin ves odvajam od naseg i ne bi nikad sasatvila zajedno to mi je nekako ruzno neznam nemojte me pogresno shvatit al kad pomislim da je nesto bilo kao na g.... kao npr gacice pa da perem zajedno sa melinim sipercicima ili uopste njenim haljinama gadi mi se tako da djecije mogu se sastavljati ali sa odraslim ja sam bas protiv toga da li dijete bilo osjetljivo ili ne

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 5559
25.12.2010 16:31:48   
Sulty
Selina, ista sam ti po pitanju vesa i u stvari svega sto je Vegino.  Vega ima sve posebno, od pribora za jelo, loncica, ma sve sve sve.  I tako i kod mene i kod mame.  Znate sta je meni jos cudno, nemojte se uvrijediti ako to radite, kad ono zene probaju istom kasikom djeciju hapu da vide je li vruce, pa onda istom tom kasikom hrane dijete.  Ja to ne bih mogla nikako.  

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5560
25.12.2010 16:32:46   
Sulty
http://www.gracija.ba/novost/11735/genijalan-dan

Evo jedan tekst u kojem ce se svaka naci.  Stavila ga jedna nasa forumasica na fejsbuk, pa sad i ja vama stavljam.  Nasmijao me bas...

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 5561
25.12.2010 16:47:21   
mery s.
IZVORNA PORUKA: Sulty

Mery, draga, moja Vega je isto vristala tako kad je bila mala i ja se sekirala ko luda i pokusavala da pronadjem rjesenje.  Jedino sto je pomoglo je da je ne stavljam da mi lezi na rukama na ledjima, jer to je mrzila pravo, vec sam je drzala u uspravnom polozaju, prsima na moje ruke, a muz je poljevao.  Tako je puno manje plakala.  Kosicu sam joj prala posebno.  Umotam je u peskir i samo joj stavim glavicu iznad kadice i na brzinu operem.  Plakala je, ali barem krace.  Ne brini, proci ce, malo sta ti tu mozes uradit, kasnije ce zavoljet vodu, a i ti ces malo postati imunija na njen plac i shvatiti da nekad stvarno ne mozes nista uraditi da ona prestane plakat.  Moja Vega sad place kad je vadim iz vode.  Doci cete i vi do te faze user posted image .  I da, ja sam ko kreten insistirala na pocetku na svakodnenvom kupanju, ne znam ni sama zasto, jer hem sam Vegicu maltretirala, hem sebe, jer bih bila sva iscrpljena od njenog placa.  Sad je kupam jednom sedmicno, a tusnem je na brzaka jos par puta.  Tako, opusti se, proci ce to, vidi da je drzis ovako u uspravnom polozaju i ne brini, normalno je da bebice placu na pocetku.

Mamice, cestitamo na prvim koracima.  A i ja Vegicino sve posebno perem i peglam i vjerujem da cu tako jos dugo. Znam da ljudi u po frke prestanu i peglati.  Meni koliko god je mrsko peglati, nekako i nije za nju.  Vegic inace ima pomalo osjetljivu kozu, pa je bolje da ja to peglam.  A jos mi mama kad mi se rodila kupila masinu za susenje vesa, to je zakon, zacas se osusi, a i to jos dodatno dezinfikuje odjecu.

Selina, hvala lijepa na cestitkama.  Kod nas samo pola familije slavi Bozic.  hahahaha.  Moj muz je katolik, a ja muslimanka.  Zato Vega slavi sve! user posted image user posted image   I dobiva poklone i za Bajram i za Bozic.  A cestitamo i vama na prvim koracima. Sta je ovo, sva nam djeca, mashallah, prohodase.  Nadam se da ce bebici biti bolje do ponedjeljka.

Sulty draga,hvala na odgovoru,najgore sto je taj plac stvarno strasan,bojim se da ce ga srce prekinuti! i svekrva mi veli da ga ne smijem tako pustit da place,ma neznam sta bi,kupacu ga rijedje,i tako polako, ma brisacu ga krpicom,glavicu posebno malo oprati,a guzu mi da da operem kad se ukaki. koliko cesto bi ga trebala kupati,s obzirom da je mali skroz? i ja sam htjela svaki dan da ga kupam,i kamilicom da ga oblijem,al sad vidim da je to nemoguce,maltretiram dijete,a to nikako ne zelim!!!
kolika je tvoja bebica?
Vidim u slicnoj smo situaciji,sto se tice slavljenja praznika,ja danas slavim Bozic:) a muz Bajram:) a zapravo slavimo sve zajedno:)))

< Poruku je uredio mery s. -- 25.12.2010 16:58:20 >

04.12.2010.rodio se moj mali princ!

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 5562
25.12.2010 18:32:17   
Anoniman
Moj savjet ti je za kupanje da ga npr ti uzmes preko rukice, a prethodno banjicu napunis vodom, a neko ko ti pomaze da kupas bebana da da prst bebi da on uhvati, jer to im daje sigurnost, djeca prilikom kupanja posebno ako se naglo posipa voda imaju osjecaj kao da tonu u ponor. Znaci najbitniji je pristup. Ja sam Anu kupala svaki dan, i danas sa 10 i po mjeseci je kupam svaki dan, dok je bila manja mozda do nekih dva mjeseca sam je kupala u njenoj kadici u sobi, znaci uzmem u kadicu naspem vode i stavim je preko ruke, znaci moja ruka preko stomacica, a mm joj da prst i ona tako uhvati za prst njega i odmah se smiri. Onda prvo malo po malo je kvasim tom vodom iz banjice da se postepeno navikava na vodu, zatim je nasapunjam i onda mm mi pospe da je sperem, ali cijelo vrijeme ga ona drzi za prst i mi smo tako prebrodili strah od kupanja, sada place kad se vadi iz vode user posted image . Posle dva mjeseca je kupamo u njenoj kadici koju stavimo u kadu u kupatilo i tušem. Ja nju nisam nikad u kamilici kupala jer kamilica isusuje kozu, kamilica je dobra ako dijete je bubuljicasto, ako ima osipa nekog da li po guzi ili negdje drugo da zasusi. Dok je bila skroz mala, negdje do mjesec dana svako vece posle kupanja sam je mazala jekodermom, zatim beby uljem, a dok su one vrucine bile hidrantnim mlijekom za tijelo i sve Nivea koristim. Nikad mi se nije osula, ni jedne bubuljice nije imala nigdje.

(odgovor članu mery s.)
  Neposredna veza do poruke: 5563
   [Obrisana poruka]
25.12.2010 20:14:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5564
25.12.2010 23:24:07   
rose

IZVORNA PORUKA: mery s.

Pozdrav svim clanicama! treba mi savjet,moj sin ima 22 dana,i imam veliki problem s kupanjem, toliko se plasi,place,vristi,sav mi pocrveni,ostane mi bez daha,pa ga stipnem za nosic,al nikako ga ne mogu smiriti,sinoc sam poludila,polako ga krenula kupati,a on odmah u plac,nisam ni krenula kako treba vec mi se zakocenuo-ziva se isprepada,hoce mi dijete prestat disati!!!i  Sta da radim?? nesmijem ga vise kupati dok nesto ne smislim,srce mu lupa,oj majko mila!! Jel imao ko sl.iskustvo?

moja soraja je tako vristala dok sam je jupala preko ruke, valjda udahne malo vode pa se prepadne a onda sam kupila lezaljku za kadicu i polako je drzim ispod glave i lijeve rukice i spustim na lezaljku, pricam joj i kvasim je, onda joj mm opere kosicu, ja tijelo, saperem je i okrenem preko ruke da joj operem ledja...ukoci se malo al ne place vise...i meni je bio ogroman stres kad pocne vristati...sad je ok user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu mery s.)
Neposredna veza do poruke: 5565
25.12.2010 23:28:53   
rose

IZVORNA PORUKA: mery s.

IZVORNA PORUKA: Sulty

Sulty draga,hvala na odgovoru,najgore sto je taj plac stvarno strasan,bojim se da ce ga srce prekinuti! i svekrva mi veli da ga ne smijem tako pustit da place,ma neznam sta bi,kupacu ga rijedje,i tako polako, ma brisacu ga krpicom,glavicu posebno malo oprati,a guzu mi da da operem kad se ukaki. koliko cesto bi ga trebala kupati,s obzirom da je mali skroz? i ja sam htjela svaki dan da ga kupam,i kamilicom da ga oblijem,al sad vidim da je to nemoguce,maltretiram dijete,a to nikako ne zelim!!!
kolika je tvoja bebica?
Vidim u slicnoj smo situaciji,sto se tice slavljenja praznika,ja danas slavim Bozic:) a muz Bajram:) a zapravo slavimo sve zajedno:)))

ja svoju kupam svaki drugi, treci dan...u pocetku jer mi je stres bio njen plac a sada jer nema potrebe za kupanjenm svaki dan, nekad je samo malo na cesmi osvjezim vodom po ledjima i licu..moju sada nekad naljuti samo provlacenje ruku kroz rukave pa nastane drama user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu mery s.)
Neposredna veza do poruke: 5566
26.12.2010 9:12:48   
Leena
Samo da vas pozdravim i cestitam Bozic onima koji slave!

Iman, ... pretuzno... A. je od juce bas nikakav, bili su komsije, zna je... A meni je najtuznije sto je napokon dobila srce i svi se ponadali i onda... uh. Samo da Bog Dragi da sabura tim roditeljima:(((((((((((( i sto ti kazes da niko nikada to ne dozivi...

Sulty, ljubi mi vegicu puuuunooo!!!

odoh, ova moja maca jutros nesto nervozna, dusa, ima tvrdu stolicu, pa se, evo cijelo jutro pati, ode mama masirati stomacic...

Ljubim vas i user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5567
26.12.2010 12:53:56   
Sulty
Mery, ne sekiraj se.  Kazem ti, Vega je vristala ko luda.  Sve je to normalno.  Kupaj je jednom sedmicno slobodno.  A mozda jos jednom u sedmici samo na brzinu tusni kad joj peres guzu.  Kad je kupas, polij je i kamilicom, to ja i sad radim.  Eto Jelena rece, to njenoj bebi isusuje kozu, mojoj bas godi.  Ma to ti je, svako dijete je razlicito.  I ne brini, nije to tako strasno.  Male bebe placu, nama se to cini strasnije, ali proci ce to, pa ce te se vas dvoje ubrzo i uskladiti i skontati.  A ko sto Rose kaze, moja Vega vristi kad joj oblacim majicu preko glave i stavljam ruke u rukave.  Ma reko bi covjek da joj laktove zavrcem user posted image user posted image user posted image .  Al ja sam sada drugacija.  Ja fino smireno na brzinu je obucem i pustim da place i nista se ne sekiram.  cim je obucem, ona se pocne smijati.  Znaci samo njihov tersaluk user posted image .  Ah da, kako god je drzis, bitno je da joj nogice ili rukice ili guza dodiruju pod, jer inace ko sto Jelena kaze imaju osjecaj da padaju i nemaju oslonca pa se toga boje.  I polako, kazem ti, skontacete vi vec kako i sta.  Ja sam cak gledala malo neke filmice na youtubu kako kupati bebe.  Nije lose za pogledati, jer daju ti neke ideje.  A i ja sam bila kupila tu lezaljku i Vegica se na njoj osjecala sigurnije, jer nije visila u zraku.  Samo ko sto rekoh polako i ne brini toliko sto place.  Ja sam bila luda pa sam se bas sekirala oko toga, a sad znam da nije bilo razloga.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 5568
   [Obrisana poruka]
26.12.2010 12:54:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 5569
26.12.2010 13:06:23   
Anoniman
Evo i nas, juce i danas smo vas samo letimicno procitali, tajo nam dosao pa nemamo vremena user posted image , ali nam sutra opet ode user posted image .
Bas mi je zao ove djevojke, prije desetak dana je moj prijatelj umro jer nije docekao na srceuser posted image i bas mi je bilo drago sto je ona docekala i sto su nasli donatora i sad ovo, bas jbga user posted image .
Sto se tice oblacenja majica moja Ana i dan danas vristi, tako da to nista novo user posted image . Sto kaze sulty na brzinu, znam da je nista ne boli pa se i ne uznemiravam zbog tog njenog placa prilikom oblacenja.
Mi mrezicu za kupanje koristimo negdje od mjesec i po, dva i super je. Ona pravo uziva prilikom kupanja, a ljetos na moru nije htjela iz vode izaci, djeca vriste nece u vodu, a ova nece iz vode user posted image
I mi Leence danas imamo problema sa stolicom, tri puta sam je presvlacila koliko se znoji stenjući, bas joj tvrda, a i na dijeti smo zbog prezderavanja i povracanja, jer je juce vristala i trazila da jede i ja daj, daj i opet sve povrati, tako da smo od juce popodne na dijeti pa je nervozna pravo, a i ove dvojke nas muce. Danas u tri idemo kod cika Deda Mraza user posted image , nadam se da ovaj moj harambasa se nece pobiti sa ostalom djecom, jer ona to zna.
Ljubimo vas punoooo, odoh da se feniram user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 5570
26.12.2010 14:01:02   
aida.
Evo i naaas user posted image
Vratili smo se hehehe user posted image user posted image
Bas ste nam nedostajali pravoooo......
Uhhh kako je neobicno bez neta hodam po kuci ko bez glave nesto mi fali user posted image al bar sam poradila cijelu kucu dok je bio u kvaru user posted image user posted image
Kod nas sve tece 300 na sat... Svaku smo noc negdje na sjelu, nikad nismo kuci prije 2, 3 a Erol ko pravi... Slusa dobrica moja ko veliki momak... Spava po cijelu noc... user posted image user posted image Ja sam se resetovala u ovih zadnjih mjesec dana tako da sam bas dosla sebi i postala ona stara user posted image Bila sam od poroda uzasno, kuca, samo po kuci, te kafe po kucama, jednostavno to nisam ja i hvala Bogu dragom da sam "zivnula" vec jednom , a valjda je trrebalo i proci vremena dok malac ne ojaca i ne poraste bar malo... Sad smo u fazi upadanja, svaki dan novi udarac user posted image svaki dan glava fasuje user posted image puze unazad pa kad hoce unaprijed pusti obje rukice i "duhne" user posted image Hoce da ustaje a nije jos savladao pa se izubija jadnicak, al ne place kad se udari, ja samo kazeb bravooo i on se pocne da smije user posted image user posted image

Malo sam vas prelistala al nisam bas sve popamtila user posted image
CVestitamo sve sto smo propustili, SRETAN BOZIC SVIMA KOJI SLAVE, a od sad se druzimo opet redovno pa cu da vas pratim user posted image

Ljubimo vas sve Erol i jauser posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5571
26.12.2010 23:56:15   
aida.
Ja dosla svi otisli user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 5572
27.12.2010 11:20:25   
Sulty
Jutro svima!!!!

Aida, svaka cast za aktiviranje.  Ja se jos nisam aktivirala.  Vise, manje kod mene je samo kuca.  Al nama Vegica jos uvijek ne spava bas dobro, pa je nama i dalje prioritet naspavati se.  A sto se tice puzanja, Vega vec uveliko puze naprijed, a sad se pocela i dizati na noge.  Visok joj kauc, pa uz njega ne moze, ali ja joj stavim neki debeli jastuk na pod ili paket pelena i ona se odmah dize.  Kako je krenulo, dijete ce mi zacas i prohodati, mashallah.  Neka, nek se ona meni samo razvija i jaca, jer cim ojaca i vratic ce biti bolje, ako bog da.

Jelena, je li to tata stalno na putu, nisam to upratila?  Svaka cast kad mozes sama.  Ja sam svom rekla, nema putovanja prvu godinu Veginog zivota.  hahahahhaha...user posted image

A za ovu djevojku, pretuzno.  Ko sto neko rece, jadni njeni roditelji, ne dao bog nikome. 

Boze, samo zdravlja.  Ja dok nisam dobila Vegu uvijek sam se namastavala kako cu ja svoje dijete kad ga budem imala svasta uciti, kako ce biti pametno.  A sad samo od dragog Boga za Vegu trazim zdravlja i srece.  Nije mi uopste bitno hoce li biti pametna ili ne.  Naravno, ja cu se potruditi da je naucim svemu, ali najbitnije je da je ona meni zdrava i sretna.  Pa makar i sa vodoinstalaterom zavrsila, samo nek je sretna.  hahahaha.. Nek se neko ne uvrijedi za ovo vodoinstalater, meni je dajdza vodoinstalater, ja to onako vise radi zezancije.  user posted image user posted image

Eto, ljubimo vas sve.  Gdje cete za Novu godinu?  Moj muz i ja kuci sa Vegom.  Odlucili da to tretiramo kao normalan dan.  Zaspat cemo nadam se u isto vrijeme, samo da nas vatromet sve troje ne probudi.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 5573
   [Obrisana poruka]
27.12.2010 11:49:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sulty)
  Neposredna veza do poruke: 5574
27.12.2010 12:01:19   
samedi
Jutro drage moje!
Prvo: Sretan Bozic svima koji slave!!!
Mi smo nesto stalno u frci ali i godi mi mogu vam reci,kad imam vise obaveza ja nekako bolje funkcionisem i bolje se organizujem,a kad nemam obaveza zaboravim i ono malo sto trebam uraditi user posted image
Mi smo dobro hvala Bogu,jedemo,rastemo,lopovijamo,ma svasta nesto,ja samo malo da uletim ko padobranac da vas pozdravim i odoh odmah,ljubim vas sve!! Cuvajte i mazite male bebare user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 5575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  221 222 [223] 224 225   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  221 222 [223] 224 225   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *