|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  220 221 [222] 223 224   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
23.12.2010 12:18:04   
rose 87
mmmmmmm amela jesu ti dobri ovi kolaci user posted image user posted image user posted image
jesmo draga preselili smjestili se,pa nam onda 19-tog bila godisnjica a 20-tog moj rodjendan,a sad 26-tog je mojoj bebi velikoj rodjendan,a ja se spremam praviti tortu,pa prikupljam sastojke i pripremam proslavu,zubici nam nicu pa je i nervoza tu,ali svratim,citam ponekad se javim i tako
vidjela sam da je malena prohodalauser posted image user posted image user posted image user posted image ,sad ce kile dole,ja sam sinoc ovog svog vodala,nesto nesmije da se pusti vec samo kad ga za rukicu vodam hoce da hoda,a i pado je bezbroj puta,mozda ga i zato strah,kako ste nam viuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5526
23.12.2010 14:58:08   
š t a
žene moje užasno se osjećam, od sinoć imam temperaturu i kašljem užasno, bebića su mi odnijeli malo je kod jedne bake malo kod druge, kao da mu ne prenesemo virus jer mi je mm bolestan. Užasno mi nedostaje bebić i sva mi je kuća prazna samo mi se plačeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 5527
23.12.2010 15:23:06   
Anoniman
s t a, ah zao mi je sto si bolesna proce abd.user posted image budi sretna da ti ga tko hoce cuvati da ga nezarazis mila misli na njegovo dobro.Znam da je pusto i ruzno bez bebaca al brzo ce on mami.Ocel ti ga donositi kuci veceras ili ce kod baki da noci.
Idacha,masallah zeno zar 4mjes.user posted image user posted image user posted image vec proslo kako samo vrijeme ide bas mi je drago da je sve o. jedva cekam da nam spol javisuser posted image user posted image
Rose,mila kako je drug ljubni ga puno.
Amela,bebacha,aida,iman,jelena,rose,sulty,salmy,i ostala druzina veliki pozdrav od mene i zvrkauser posted image anelauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 23.12.2010 15:26:55 >

(odgovor članu š t a)
  Neposredna veza do poruke: 5528
23.12.2010 15:46:55   
amanullah
cure moje ja vremena bas i nemam, tako izvinite me, i jedno veliko hvala svima koji se raduju uz meneuser posted image

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 5529
23.12.2010 18:08:31   
š t a
bio mi je bebić da doji i opet ga odnijeli a počeo je kašljati nedam ja da spava kod njih malešan je još kako će to???

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 5530
23.12.2010 19:11:59   
rose
mi smo danas bili u prvoj opravoj setnji...otisli u BBI, potrosili bodove koje smo zaradili i ustedili cca 60 KM, svasta curici kupili i kuci...ona je sve prespavala...a bas sam se bojala kako ce reagovati user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 5531
23.12.2010 20:01:10   
Mamica24
sulty, saNA, jelena zene moje dacu vam ja dobar prut pa me dobro naudarajte zbog ovog... bas sam mahnita hehehe a nisam vam rekla ono najsmjesnije da sam juce procitala kako zbog te bolesti natekne slazena i ja sam vec sebi umislila kako me boli sa lijeve strane gluuuuhoooooo bilo sto ti je placebo evo sad citam o tome na internetu...

Stvarno cu pokusati misli svoje skrenuti s tog mada kazem vam to je jos strah iz djetinjstva...

Mi smo evo dosli kuci bili malo kod nane i malo u sopingu... jos nsiam okitila jelku user posted image user posted image dzaba ja to volim iako ne slavim bozic meni su jelka i djed mraz glavni...

ma ljubiiim vas sveeeeeeeeeeeeeeee

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5532
23.12.2010 20:09:59   
Anoniman
Kod nas se kiti jelka za Novu godinu, za Božić se kiti Badnjak. Tako je bar kod pravoslavaca. 

(odgovor članu Mamica24)
  Neposredna veza do poruke: 5533
23.12.2010 21:31:01   
selina
pozdrav mile

amela user posted image user posted image user posted image evo mene hvala sto pitas za mene al ja sam ti u muci melina nervozna nosic joj zacepljen sve ok nije bolesna samo taj nosic nas zeza pa pogotov noci kad treba da zaspi inace sa pipom a sad nemoze da dise pa zeznuto a nemogu onim babyvacom da joj naizvlacim slinica koliko ima a i to mi je borba neda sebi priciuser posted image user posted image user posted image bas sam nikaka ali nedo bog gore

jelena mi cemo slaviti za isti dan pravoslavnu novu godinu i melinin rodjendan.....ma dernek cemo napravitiuser posted image

ostalim poljubac

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5534
23.12.2010 21:44:55   
Mamica24
selina ja sam Bekiru uspricavala onaj aquamaris ali ne kapi nego sprej i puno je bolji odma mu se fino nosic malo ocisti.. brzo ce to proci... kissssssss

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5535
24.12.2010 0:06:16   
vjestica
š t a ako dojiš bebu, ona je zaštićena jer preko mlijeka dobija antitijela, nema potrebe da je nosiš bakama
nedavno je mm imao upalu pluća i sasvim normalno smo se ponašali, spavao je s nama u sobi (dr rekla samo da ne ljubi bebu prva 2-3 dana) i sve prošlo ok
mamice placebo je lažni lijek, a umišljanje bolesti je hipohondrija
i sreća tvoja da nisi zdravstveni radnik, šta bi tek onda umišljala, da znaš koliki je širok spektar oboljenja i simptoma
ne opterećuj se bezveze

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5536
24.12.2010 0:07:03   
Nenci
Drage mame i user posted image , pozelili smo vas punooo
Nesto sam u fazi kad ne volim racunar pa se ne javljam user posted image
A imamo divnih vijesti user posted image
Mali shvrco mamin veseli je prohodaoooo user posted image   user posted image
   user posted image    user posted image     user posted image     user posted image
ljubi ga mama dragog nek je ziv i zdrav
Mama napravila tortu, Viktor je pogazao user posted image  pa hajte na slatku user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5537
24.12.2010 7:39:58   
rose 87
jutro
ajjj jesu nam bebice vrijedne ovih dana
Viktoru cestitamo i zelimo jos punooo punooo sretnih koracica zajedno sa svojom mamomuser posted image user posted image user posted image
felix pa nisam tebe ovdje vidjela uhhh dugo,dobro smo borimo se user posted image user posted image user posted image ,mali bi samo da ga vodam a ja imam i drugog posla ali hajde proce,kako nam je drug,ljubimo i mi vas punoooo
moj mali nestasko je otisao svojoj neni,ja danas imam posla nekog po kuci,sutra cemo praviti tortu a u nedelju cemo aBd da uzivamo,idemo se slikati sa djedicomuser posted image user posted image user posted image ,neka ima slikicu imam i ja jednu kad sam bila mala i da mu kupimo poklon
eh kad pomislim koliko je proslo i koliko je narastao dodje mi da placem i da se smijem,uhvate me neki cudni osjecaji,uhhh
veliki pozdrav za sve

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 5538
   [Obrisana poruka]
24.12.2010 9:27:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 5539
24.12.2010 10:09:02   
Leena
Samo da mahnemo, da nas ne zaboraviteuser posted image , čitam, ali nemam kada pisati... kuća mi je kao da je pala bomba, moram raditi diplomski, pisati nesto za posao, sutra mi je nani rahmetli godisnjica, pa moram na tevhid, u nedjelju moram kod najbolje prijateljice na bozicni rucak, u ponedjeljak i utorak radim od jutra do mraka, a u srijedu trebam predati verziju dipl. koja ce se ocito morati sama napisati... al' hajd, proci ce i to sve... evo esma mi baca miša i lupa po tastaturi..buv uttvexwec. š0njbm xe..... evo i ona vam se javljauser posted image
ljubac za sve!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5540
24.12.2010 10:47:51   
Sulty
Leena,d raga nek si se ti nama javila i nek si tako zauzeta.  To je bas super user posted image user posted image user posted image user posted image .. Ljubi nam Esmu tekstopsica user posted image .

Nenci, cestitamo na hodanju user posted image .

Selina, probaj je namazati i dr. Theiss kremom i ona je dobra protiv tih prehlada.

Rose, cestitamo na prvoj setnji.  Sad ste ocepile, pa u tutnjazu non-stop.

Sta, jesi li nam bolje?  Je li se bebica vratila kuci?  Sto fino ne kupis one maske, pa stavite i ti i muz preko usta, pa neka bebice s vama ako ne mozes bez nje.

Odoh, izgori mi rucak, pa na vjezbice.  Sta cemo moramo.  Ljubimo vas...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 5541
24.12.2010 10:51:57   
Anoniman
Nenci cestitamo Viktoru prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iman draga napravi li makovnjacu user posted image ?
Leence uspjeces ti to i izdrzati, brzo ce to proci, ljubimo vas user posted image

(odgovor članu Sulty)
  Neposredna veza do poruke: 5542
24.12.2010 11:46:28   
amela2208
zdravooooooooooooooo svima
Mi smo dobili peti zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image gornja lijeva dvojka a uskoro ce i desnauser posted image user posted image
Selina nosic ja mislim da vam je od zuba, jer i mojoj kad god izlaze zubi nos po malo curi. Pubnı curıcu od nas
Nenci Viktoru sa srecom prvi koraci i da sto manje bude padovauser posted image
rose87 e jes se tebı nakupılo zadnjıh dana sve sa slatkog na slatkouser posted image user posted image user posted image
mamica24user posted image user posted image kako malı maneken
sulty kako vegica
vjestica dobro si se javila, ti nas skroz zaboravilauser posted image
a ti majko od nase kopıje nek si tako zauzeta ı ja bıh rado setala tako ali.....
iman83 user posted image user posted image user posted image user posted image
jelena ima li jos krempıte;?
ostalıma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5543
24.12.2010 11:53:08   
Mamica24
Da draga vještice kad covjek sam sebe ubjedi u nesto da mu organizam njegov zaista počne u to vjerovati user posted image user posted image samo sto je taj "efekat placeba" kao pojam dosta siri i ne odnosi se samo na lijekove, bar koliko sam ja mogla procitati.. al nejse kissssssssssss

amela dobar je mašallah trenutno spava a ja evo udavi se doruckom... kako je tvoje mace malo jel slusa, cestitamo zubic i saljemo puuuuuuuuuunoo poljubaca??

Iman sad vidis koliko sam besposlena user posted image user posted image salim se... zahvaljujuci vama ovdje vec sam na to i zaboravila.. ma mahnito zensko... user posted image user posted image

zene moje drage vraticu se brzo evo dosli mi majstori za kablovsku user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mamica24 -- 24.12.2010 11:55:34 >

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 5544
24.12.2010 12:52:05   
amanullah
Amelauser posted image user posted image   ljubi mi princes, zubići se polahko bijele mashAllah ,

Nenci cestitamo Viktoru prve korake user posted image user posted image

Sta brzo ozdravljenje, a ostalim big hug  user posted image user posted image

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5545
24.12.2010 14:04:02   
Mamica24
Jooooooj opet ja ovdje s vama... sta cu to je jace od mene.... Bekir spava a ja uzivam u Fashion TV user posted image konačnooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

samo da vas ljubnem i vase bebusare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ja odoh user posted image da sta pravim rucku...

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 5546
24.12.2010 15:46:58   
samedi
Drage moje nadam se da ste mi vi i vase bebice dobro i zdravo. Ja bas nemam vremena zadnjih dana,posao malo bolje krenuo i odmah nemam vremena ni otici do wc-a a kamoli nesto drugo. Samo da vam mahnem i da kazem da mislim na vas!! Juce je Nejri poceo nicati prvi zubic,ne mogu da vjerujem bas sam nesto sretna user posted image Ljubimo vas puno~~~

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5547
24.12.2010 16:10:38   
Mamica24
samedi draga samo radi, čestitamo na zubicuu user posted image user posted image user posted image kod mog fraera jos ni jednog nema a vec je 8-9 mjesec user posted image user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 5548
24.12.2010 18:22:27   
Anoniman
Da vam i mi mahnemo user posted image
Trebali u pola sest na kontrolu i opet da ciste ani nosic i ja cijeli dan bljak, sve mi u glavi koliko je dusa moja mala plakala prosli put i kakva je bila posle pregleda. I tako se mi spremimo i krenemo, nismo ni pet minuta od kuce ona poce povracati, toliko je dijete povratilo da je sa zadnjeg sjedista do sofersajbne sve ispovracala. Zadnja dva dana dijete samo jede i prejela se, a ja je jos ne stavim odmah u sjedalicu reko dok se ugrije auto da joj ne skidam jaknu drzacu je u krilu i valjda ona se vrtila onako meni u rukama. Tako da smo zvali dr i otkazali kontrolu za ponedjeljak i vratili se kuci. Valja mi kad zaspi auto prati i to sve zaova nas povezla pa njeno auto user posted image user posted image

(odgovor članu Mamica24)
  Neposredna veza do poruke: 5549
24.12.2010 20:03:40   
vjestica
amela nisam vas zaboravila, nego dok pročitam, pa se beba probudi ili moram nešto uraditi, pa ili stignem ili ne stignem napisati šta
a nikako da pohvatam ko je prohodao, kome je niknuo zub i sl,
moja dama je sada zahtjevnija i sve manje spava user posted image
mamice malo si pomješala placebo i nocebo, placebo je sa pozitivnim efektom, nocebo sa negativnim, evo linka gdje to bolje objašnjeno (da ja ne pojašnjavam, mozak mi slabo funkcioniše otkad sam se porodila user posted image user posted image )
http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php?topic=2572.0

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  220 221 [222] 223 224   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  220 221 [222] 223 224   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *