Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mmmmmmm amela jesu ti dobri ovi kolaci jesmo draga preselili smjestili se,pa nam onda 19-tog bila godisnjica a 20-tog moj rodjendan,a sad 26-tog je mojoj bebi velikoj rodjendan,a ja se spremam praviti tortu,pa prikupljam sastojke i pripremam proslavu,zubici nam nicu pa je i nervoza tu,ali svratim,citam ponekad se javim i tako vidjela sam da je malena prohodala ,sad ce kile dole,ja sam sinoc ovog svog vodala,nesto nesmije da se pusti vec samo kad ga za rukicu vodam hoce da hoda,a i pado je bezbroj puta,mozda ga i zato strah,kako ste nam vi
žene moje užasno se osjećam, od sinoć imam temperaturu i kašljem užasno, bebića su mi odnijeli malo je kod jedne bake malo kod druge, kao da mu ne prenesemo virus jer mi je mm bolestan. Užasno mi nedostaje bebić i sva mi je kuća prazna samo mi se plačeeeeeeeeeeeeee
s t a, ah zao mi je sto si bolesna proce abd. budi sretna da ti ga tko hoce cuvati da ga nezarazis mila misli na njegovo dobro.Znam da je pusto i ruzno bez bebaca al brzo ce on mami.Ocel ti ga donositi kuci veceras ili ce kod baki da noci. Idacha,masallah zeno zar 4mjes. vec proslo kako samo vrijeme ide bas mi je drago da je sve o. jedva cekam da nam spol javis Rose,mila kako je drug ljubni ga puno. Amela,bebacha,aida,iman,jelena,rose,sulty,salmy,i ostala druzina veliki pozdrav od mene i zvrka anela
bio mi je bebić da doji i opet ga odnijeli a počeo je kašljati nedam ja da spava kod njih malešan je još kako će to???
mi smo danas bili u prvoj opravoj setnji...otisli u BBI, potrosili bodove koje smo zaradili i ustedili cca 60 KM, svasta curici kupili i kuci...ona je sve prespavala...a bas sam se bojala kako ce reagovati
sulty, saNA, jelena zene moje dacu vam ja dobar prut pa me dobro naudarajte zbog ovog... bas sam mahnita hehehe a nisam vam rekla ono najsmjesnije da sam juce procitala kako zbog te bolesti natekne slazena i ja sam vec sebi umislila kako me boli sa lijeve strane gluuuuhoooooo bilo sto ti je placebo evo sad citam o tome na internetu...
Stvarno cu pokusati misli svoje skrenuti s tog mada kazem vam to je jos strah iz djetinjstva...
Mi smo evo dosli kuci bili malo kod nane i malo u sopingu... jos nsiam okitila jelku dzaba ja to volim iako ne slavim bozic meni su jelka i djed mraz glavni...
ma ljubiiim vas sveeeeeeeeeeeeeeee
amela evo mene hvala sto pitas za mene al ja sam ti u muci melina nervozna nosic joj zacepljen sve ok nije bolesna samo taj nosic nas zeza pa pogotov noci kad treba da zaspi inace sa pipom a sad nemoze da dise pa zeznuto a nemogu onim babyvacom da joj naizvlacim slinica koliko ima a i to mi je borba neda sebi prici bas sam nikaka ali nedo bog gore
jelena mi cemo slaviti za isti dan pravoslavnu novu godinu i melinin rodjendan.....ma dernek cemo napraviti
selina ja sam Bekiru uspricavala onaj aquamaris ali ne kapi nego sprej i puno je bolji odma mu se fino nosic malo ocisti.. brzo ce to proci... kissssssss
š t a ako dojiš bebu, ona je zaštićena jer preko mlijeka dobija antitijela, nema potrebe da je nosiš bakama nedavno je mm imao upalu pluća i sasvim normalno smo se ponašali, spavao je s nama u sobi (dr rekla samo da ne ljubi bebu prva 2-3 dana) i sve prošlo ok mamice placebo je lažni lijek, a umišljanje bolesti je hipohondrija i sreća tvoja da nisi zdravstveni radnik, šta bi tek onda umišljala, da znaš koliki je širok spektar oboljenja i simptoma ne opterećuj se bezveze
jutro ajjj jesu nam bebice vrijedne ovih dana Viktoru cestitamo i zelimo jos punooo punooo sretnih koracica zajedno sa svojom mamom felix pa nisam tebe ovdje vidjela uhhh dugo,dobro smo borimo se ,mali bi samo da ga vodam a ja imam i drugog posla ali hajde proce,kako nam je drug,ljubimo i mi vas punoooo moj mali nestasko je otisao svojoj neni,ja danas imam posla nekog po kuci,sutra cemo praviti tortu a u nedelju cemo aBd da uzivamo,idemo se slikati sa djedicom ,neka ima slikicu imam i ja jednu kad sam bila mala i da mu kupimo poklon eh kad pomislim koliko je proslo i koliko je narastao dodje mi da placem i da se smijem,uhvate me neki cudni osjecaji,uhhh veliki pozdrav za sve
Samo da mahnemo, da nas ne zaboravite , čitam, ali nemam kada pisati... kuća mi je kao da je pala bomba, moram raditi diplomski, pisati nesto za posao, sutra mi je nani rahmetli godisnjica, pa moram na tevhid, u nedjelju moram kod najbolje prijateljice na bozicni rucak, u ponedjeljak i utorak radim od jutra do mraka, a u srijedu trebam predati verziju dipl. koja ce se ocito morati sama napisati... al' hajd, proci ce i to sve... evo esma mi baca miša i lupa po tastaturi..buv uttvexwec. š0njbm xe..... evo i ona vam se javlja ljubac za sve!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Leena,d raga nek si se ti nama javila i nek si tako zauzeta. To je bas super .. Ljubi nam Esmu tekstopsica .
Nenci, cestitamo na hodanju .
Selina, probaj je namazati i dr. Theiss kremom i ona je dobra protiv tih prehlada.
Rose, cestitamo na prvoj setnji. Sad ste ocepile, pa u tutnjazu non-stop.
Sta, jesi li nam bolje? Je li se bebica vratila kuci? Sto fino ne kupis one maske, pa stavite i ti i muz preko usta, pa neka bebice s vama ako ne mozes bez nje.
Odoh, izgori mi rucak, pa na vjezbice. Sta cemo moramo. Ljubimo vas...
zdravooooooooooooooo svima Mi smo dobili peti zubic gornja lijeva dvojka a uskoro ce i desna Selina nosic ja mislim da vam je od zuba, jer i mojoj kad god izlaze zubi nos po malo curi. Pubnı curıcu od nas Nenci Viktoru sa srecom prvi koraci i da sto manje bude padova rose87 e jes se tebı nakupılo zadnjıh dana sve sa slatkog na slatko mamica24 kako malı maneken sulty kako vegica vjestica dobro si se javila, ti nas skroz zaboravila a ti majko od nase kopıje nek si tako zauzeta ı ja bıh rado setala tako ali..... iman83 jelena ima li jos krempıte;? ostalıma
Da draga vještice kad covjek sam sebe ubjedi u nesto da mu organizam njegov zaista počne u to vjerovati samo sto je taj "efekat placeba" kao pojam dosta siri i ne odnosi se samo na lijekove, bar koliko sam ja mogla procitati.. al nejse kissssssssssss
amela dobar je mašallah trenutno spava a ja evo udavi se doruckom... kako je tvoje mace malo jel slusa, cestitamo zubic i saljemo puuuuuuuuuunoo poljubaca??
Iman sad vidis koliko sam besposlena salim se... zahvaljujuci vama ovdje vec sam na to i zaboravila.. ma mahnito zensko...
zene moje drage vraticu se brzo evo dosli mi majstori za kablovsku
< Poruku je uredio Mamica24 -- 24.12.2010 11:55:34 >
Drage moje nadam se da ste mi vi i vase bebice dobro i zdravo. Ja bas nemam vremena zadnjih dana,posao malo bolje krenuo i odmah nemam vremena ni otici do wc-a a kamoli nesto drugo. Samo da vam mahnem i da kazem da mislim na vas!! Juce je Nejri poceo nicati prvi zubic,ne mogu da vjerujem bas sam nesto sretna Ljubimo vas puno~~~
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Da vam i mi mahnemo Trebali u pola sest na kontrolu i opet da ciste ani nosic i ja cijeli dan bljak, sve mi u glavi koliko je dusa moja mala plakala prosli put i kakva je bila posle pregleda. I tako se mi spremimo i krenemo, nismo ni pet minuta od kuce ona poce povracati, toliko je dijete povratilo da je sa zadnjeg sjedista do sofersajbne sve ispovracala. Zadnja dva dana dijete samo jede i prejela se, a ja je jos ne stavim odmah u sjedalicu reko dok se ugrije auto da joj ne skidam jaknu drzacu je u krilu i valjda ona se vrtila onako meni u rukama. Tako da smo zvali dr i otkazali kontrolu za ponedjeljak i vratili se kuci. Valja mi kad zaspi auto prati i to sve zaova nas povezla pa njeno auto
amela nisam vas zaboravila, nego dok pročitam, pa se beba probudi ili moram nešto uraditi, pa ili stignem ili ne stignem napisati šta a nikako da pohvatam ko je prohodao, kome je niknuo zub i sl, moja dama je sada zahtjevnija i sve manje spava mamice malo si pomješala placebo i nocebo, placebo je sa pozitivnim efektom, nocebo sa negativnim, evo linka gdje to bolje objašnjeno (da ja ne pojašnjavam, mozak mi slabo funkcioniše otkad sam se porodila ) http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php?topic=2572.0