idacha
|
heeeeeeej, drage moje zenice, evo na brzaka da se javimo i da vam svima posaljemo veliku pusu, ba smo vas pozeljeli... meni je dosla rodica, koja obozava djecu, a Imi je prosto odusevljen sa njom, tako da mi dan proleti u sekundi sa njom u prici i zezanju.. i mama mi je dosla, tako da imam opravdanje za nejavljanje salu na stranu, pomoc mi zaista dobro dodje, mama se mora vratiti kod majke, a rodica ce ostati kod mene mi smo hB superiska, izuzev mog pritiska.. mrtav covjek ima veci pritisak od mene, tako da me, narocito ujutro, ''nosa'' po kuci.. popijem slanu supu, crnu kafu ilicasu slane vode, pa dodjem k sebi... stomko se vec fino vidi.. sljedece nedjlje abD ulazim u 4ti mjesec, bas mi nesto leti vrijeme.. Esmici cestitamo mali rodjos, sa malim zakasnjenjem.. ljubimo puno nasu drugaricu vrsnjakinju... mamici takodje veliki kiss Jelena tebe sam vala bas pozelila... Bogami... kako nam je Ancica, kako si ti, jel prosla prehlada? poljubac veliki Mancice, i vama dvjema veliki kiss.. nadamo se da ste dobro i zdravo... Felix, kissssssssssssssssssssssssss ljepotanu... i tebiiiiiii, naravno.. Amela, procitah na brzaka lijepu vijest, pa da vam cestitamo prve korake.. da su vam svi naredni sretni i haijrli... ne nadjoh nista za magistarski.. kako prodje, ima li se sta cestitati???? uh, svasta bih nesto pisala, ali Imi vice ''doruuuuuuuucak' na svom jeziku, pa moram da furam.... Sviiiiiiiiiiiiiiiima saljemo milion poljubaca, pa se cujemo uskoro.....