|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
19.12.2010 21:54:04   
Leena
Samo da vam mahnem:)
Hvala na brizi, esmic je dobro, bice da se samo prejela... Na svadbi je bilo super, osim sto je esma prvi put nocila kod dede i nane, pa sam brinula, ali kazu da je slusala... Ja je pozeljela nenormalno, a jutros se budim bolesna,valjda se prehladila na svadbi, uzas... mm je cuvao cijeli dan, ja prelezala... i sada lezim:(((
lilix, tako mi je zao sto nismo juce bile sa vama...
Nenci, ja sam ti sampion u zaboravljanju postala, strasno...
Mirkice, AA jeste Iman, a na slici drzi jetrvinu curicu.:).

ljubite bebare, odoh bolovatiuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5451
19.12.2010 23:10:02   
selina
gdje ste drage mamice da vas javim ali malo sam vas prelistala pa vidim nije nas niko pozelio ni pitao za nas user posted image user posted image user posted image a mi nismo bile dva dana na rr........

da vam javim melina je jucer dobila svoj prvi zubic to jeste sa 11 punih mjeseci i 5 dana user posted image bas nam je drago a i super je podnijela nervoza je bila prisutna ali nista neizdrzljivo uglavnom nije bila bolesna!!!!

amela user posted image user posted image za saru masallah nek ti je zdrava i ziva mali potrcko!!!!ljubimo je
neprocitah sta je sa ispita????

ostale kako su???puno pozdrava i od nas do sledeceg javljanja

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 5452
19.12.2010 23:22:08   
Anoniman
Selinaaaaaaaa cestitamo dusici maloj zubic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , brzo ce i drugi user posted image

Nista od nase posjete proteticaru user posted image

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 5453
19.12.2010 23:26:01   
selina

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Selinaaaaaaaa cestitamo dusici maloj zubic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , brzo ce i drugi user posted image

Nista od nase posjete proteticaru user posted image

hvala mila sad ce oni jedan za drugim ako bog da ma nista od prateticara jupiiii user posted image mi smop sretni nece biti kreza za rodjendanuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5454
19.12.2010 23:27:59   
Anoniman
Imace na sta da "nabode" tortu za rodjendan user posted image

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 5455
20.12.2010 1:30:29   
rose

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Imace na sta da "nabode" tortu za rodjendan user posted image

user posted image kako je slatko kad bebe otkriju svrhu zubica i onda zalogaj navlace prema onom jednom koji je izvirio user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5456
20.12.2010 9:54:41   
lilix
jutro user posted image
šta je ovo jutros ste se uspavale user posted image user posted image
ja jutros ustala u 8, napravila kafu i reko taman ću u miru da je popijem, kad vraga, probudio se prvo Beni (s grloboljom user posted image ) pa Beri...helem evo sad sam sjela da je popijem, hladnu naravno user posted image

selina user posted image user posted image za zubić i to što vas nije puno napatio user posted image
Leena drago nam je da nam Esma nije bolesna, žao mi je i tebe što si bolesna, al eto opet je nama lakše se s tim nositi,; brzo nam ozdravi

svima veliki user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5457
20.12.2010 10:25:05   
aida.
Evo nas samo da se javimo nismo vas zaboravili user posted image crko mi laptop, sjeb.se harddisk user posted image ja sam nesh pokvarila haman user posted image kako-ne znam user posted image mi smo super, Etrol slusa, dobrica mamina... zdravi smo, hvala Bogu bez ikakvih prehlada a vazda je vani, izvodim ga stalno... Ljubimo vas sve pa se cujemo, nadamse da ce mi lap.brzo biti gotov...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 5458
20.12.2010 10:55:04   
dubravka01
Drage moje,

Znam da sam bila malo podosadna sa ovim raspitivanjem o DiTePer vakcini, ali eto samo da javimo da u DZ na Ilidži počinju sutra sa davanjem istih.
Znači sutra na bocu user posted image

Nadamo se da ce sve proći kako treba. - Javimo vam se poslije aBd

Jučer nam je bio treći mali rođendan user posted image user posted image user posted image
Nisam baš sve pročitala odkad me nije bilo ( jah žene drage šta natipkate user posted image user posted image ) nemam sad baš puno vremena.

Uglavnom vidim da ima onih koji su nam prohodali,nasmijali se, dobili zubiće ...
svima puno sreće i sve najbolje user posted image user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 5459
20.12.2010 10:59:35   
edinna
ls za odogvor dali se vakcinusu djeca sad u Sarajevu jer je nedavno bilo na dnevniku da je vkcinacija ukinuta do daljnjeg ii sta v i mislite o vakcinaciji mene je poslije svega jednostavno strah odvesti dijete na vakcinu

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 5460
20.12.2010 11:18:19   
Sulty
Dobro jutro svima!
Nadam se da ste mi sve dobro i zdravo i da ste uzivale za vikend.  Mi vala jesmo.  Mada se iskreno umorim nekad vise za vikend nego radnim danom.  Radnim danom, Vegic i ja imamo neki svoj ritam, a i odemo poslijepodne do mame, pa se mama i tata igraju s njom, a ja malo odmorim, a vikendom hocu i kolace da pravim i da tutnjamo s tatom i da se igramo i da je kupamo i svasta nesto.  Al sve su to, hvala bogu, lijepe stvari.  Ovaj vikend smo okitili malu jelkicu. Ja nikada do sad nisam kitila jelku, ali sam skontala da hocu zbog Vege, pa da nam to postane tradicija i bas je nekako slatko imati je u stanu.
E sad odoh malo da vas promahalam:

Dubravka, sretno sutra na vakcini i obavezno nam javi kako je proslo.  Znaci, poceli su polako opet s vakcinama.  Valja onda i nama ici, ako bog da.

Aida, drago mi je cuti da je Erol dobro.  Vegica je nesto malo kasljucala i smrcala, a sad hvala bogu nista.  A i ja nju izvodim, moram, jer svaki dan idemo na terapiju, mada bih ja radje da taj dio tutnjamo negdje gdje je malo zanimljivije, ali sta je tu je, bitno je da ona meni bude dobro.  Ljubi Erola.

Lilix, nadadm se da ce Benji brzo proci grlobolja.  Ja sam je imala par dana i mogu ti reci da me je grlo bas bolilo.  Evo i sad s salom i po kuci hodam.  Zgrij mu malo vratic i odmah nek navali na topao caj.  Kako ti sad radis: od kad do kad.  A meni je pravo zao sto nismo bile, ma ko kad sam ja sada okupirana ovim terapijama, a poslije idem mami, tamo nemam interneta, pa nisam u toku.  Nadam se da cemo se uskoro svi opet druziti, bas sam vas sve pozeljela.  Jos kad vidim kako su sve bebice narasle.  Berina i Benjo su med medeni, pravi mali slatkisi.

Selina, cestitamo na prvom zubicu.  Kako ce tvojoj bebici da budu jaki korijeni.  Ima da ima super zubice citav zivot ako bog da.

Leena, draga, nadam se da si nam do sada vec ozdravila.  A Vega s vremena na vrijeme spava kod nane, kad smo Lado i ja slomljeni, i mogu ti reci da je prvih par puta zeznuto, a onda je skroz ok.  Mada se i ja ko stuha nadignem ujutro pa trcim gore po nju prije nego sto se ona probudi.

Rose, ova bijela buka, funkcionise li to i na starijim bebama. Moj Vegic skoro imam 7 mjeseci, moze li to i za nju?  Zna nam se nekad buditi bas precesto po noci, u stvari najcesce je tako, mozda bi ovo moglo pomoci?  A za trazenje sike, tako je i moja Vega, slomila me.  Ja mislim da sam ja pogrijesila sto sam joj davala siku kad god je ona zakenjkala.  Znam da ti sada moderni govore daji siku po zahtjevu i mislim da je to prvi mjesec u redu, ali drugi mjesec je bolje malo joj produziti, zavarati je cuclom, pronosati je, pa joj pokusati formirati obroke, recimo na svakih sat, sat i po, pa pomalo produzavati, jer inace ces se ti slomiti.  BArem sam ja bila preiscrpljena, a tri mjeseca sam davala na zahtjev, jer kao te moderne metode su sad takve.  Mada iskreno iz mog iskustva, sve starinsko je bolje.

Felix, sto bebici ne napravis obicni caj od kamilice u cvijetu (stavi samo malo), mozda ce prirodni htjeti.  Vega moja bas voli kamilicu.  Doduse ona voli i Hippov, ali on ima secera, pa joj ja sama pravim obicni caj.

Ostale, imate velilki zagrljaj od Vegice i mene.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5461
   [Obrisana poruka]
20.12.2010 11:37:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 5462
   [Obrisana poruka]
20.12.2010 11:50:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 5463
20.12.2010 13:38:11   
rose

IZVORNA PORUKA: Sulty

Rose, ova bijela buka, funkcionise li to i na starijim bebama. Moj Vegic skoro imam 7 mjeseci, moze li to i za nju?  Zna nam se nekad buditi bas precesto po noci, u stvari najcesce je tako, mozda bi ovo moglo pomoci?  A za trazenje sike, tako je i moja Vega, slomila me.  Ja mislim da sam ja pogrijesila sto sam joj davala siku kad god je ona zakenjkala.  Znam da ti sada moderni govore daji siku po zahtjevu i mislim da je to prvi mjesec u redu, ali drugi mjesec je bolje malo joj produziti, zavarati je cuclom, pronosati je, pa joj pokusati formirati obroke, recimo na svakih sat, sat i po, pa pomalo produzavati, jer inace ces se ti slomiti.  BArem sam ja bila preiscrpljena, a tri mjeseca sam davala na zahtjev, jer kao te moderne metode su sad takve.  Mada iskreno iz mog iskustva, sve starinsko je bolje.

ova bijela buka navodno opusta i odrasle...probaj vidi kako ce djelovati na nju, uopste nije neugodno za slusati...sto se tice trazenja sike, i ja je nakd zavaravam dudom, nekad je nosam, nekad joj i dam flasicu kad bas vidim da vuce na prazno i da se ljuti sto nema nista...evo sad joj pustam i ovaj zvuk i ona je prilicno opustena i spava

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 5464
20.12.2010 14:13:28   
amela2208
hej evo i nasuser posted image
sta ima kod mojih hanuma i malihuser posted image user posted image user posted image Mi smo dobro, sara slabo spava preko noci, evo par dana kako je ponovo pokusavam navıcı na krevatac. Bude 1000 budjenja preko noci alı ne odustajemo.

Jucerasnjı ıspıt je dobro prosao, mada moglo se jos toga uradıtı da sam ımala jos vremena, bılo 200 pıtanja a 180 mın tako da je bıla borba sa vrjemenom ali opet zadovoljna sam i ako noc prıje ıspıta nısam spavala samo 2-3 sata jer Sara nıje htjela da spava....
Selina draga sretan malı zubi, bilo mu je i vrıjemeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sad ce ı drugı polakouser posted image
Mirkice sto te nema na RR u zadnje vrıjemeuser posted image
İman83user posted image kako bombona?
Ostalıma saljemo jedan velıkı user posted image user posted image user posted image user posted image İ hvala vam sto ste brınule za mene

Sara&Mohammad

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5465
20.12.2010 15:38:57   
voljena
ola curice
često+itam vam male rodjendane zubiće i prve osmjehe
omam jedno pitanje
kako izgleda krupia
moj stariji to nikad nijew imao ali ovaj mali izgleda da ima jezik je malo bjeličast i stalno ga plazi
čime to održavati i kako čistiti
šta mazati na bradavice
hvala vam unaprijed

Ja imam sebi dva dječaka!!! Nek su mi živi i zdravi!!!

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 5466
   [Obrisana poruka]
20.12.2010 15:54:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu voljena)
  Neposredna veza do poruke: 5467
20.12.2010 16:21:32   
ivanam28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cestitamo nauser posted image user posted image user posted image prvom zubicu

Nas mali princ Filip Noa dosao na svijet 13.01.2010
Prva dva zubica dobio sa 3,5 mjeseca sada ih ima 8:))
06.01.2011 maleni andjelak PROHODAO:))))))

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5468
20.12.2010 18:57:58   
Sulty
Voljena, i mi smo cistili nistatinom i proslo je za cas.  Uzemes kompresicu, pa jednim rubom ocistis obraz sa jedne strane, drugim sa druge, trecim nepce, a cetvrtim jezik.  Jako je bitno da ne koristis isti dio komprese za vise podrucja, jer onda mozes samo prosiriti krupicu.  Mislim da smo mi to radili ujutro i navece i zacas prodje.

Rose, evo skinula sam ovu buku, pa cu probati.  Hvala...

Iman, ja doduse imam obicne radijatore, ali meni nije dovoljna posudica vode na radijatoru, zrak je i dalje suh.  Ja fino dobro pokvasim peskir pa ga stavim na radijator.  Mozda bi ti mogla pokvasiti peskir pa ga staviti preko stolice blizu ventilokonvektora ili nesto tako slicno, pa da se on lagano susi.  Sretno u svakom slucaju.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu ivanam28)
Neposredna veza do poruke: 5469
   [Obrisana poruka]
20.12.2010 19:25:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sulty)
  Neposredna veza do poruke: 5470
20.12.2010 23:11:16   
selina
hvala vam svima na cestitkama
sad ce oni ako bog da ko bisercici a nadamo se da ce biti i jaki ma da imam i ja lijepe zube a muz jos bolje pa ne bi trebalo ni da ona ima lose!!!

kako su nam ostale bebare???

sad nesto kontam sad ce melini ako bog da godina pa mi onda trebamo u drugu kategoriju da idemo ono od 1 do 2 godine a user posted image user posted image mi se svama navikliuser posted image user posted image valja jovo na novo

ljubimo vas i nesto ste mi slabe bilo vas je lako procitati sto nisam bila ova dva dana

amela masalalh na ispitu ako bog da da budes nam jos bolja,,,,,,,,ljubi saru

Neposredna veza do poruke: 5471
   [Obrisana poruka]
21.12.2010 9:24:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 5472
21.12.2010 9:52:35   
lilix
jutro,
mi tek ustali user posted image pa sam sad naravno u škripcu sa vremenom...
uletih samo malo da vam svima mahnem user posted image
Sulty sve hoću da pitam kako Vega sad s vježbama, je li se još buni? koliko vam je još ostalo, znate li?

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

Neposredna veza do poruke: 5473
21.12.2010 10:01:31   
Leena
maminoj curici 8 mjeseci, mashallah! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako vrijeme leeetiiii...

Drugovima Imiju i Alenu sretni 8. i 5. mali rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 5474
   [Obrisana poruka]
21.12.2010 11:28:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 5475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *