Anoniman
|
jutro i od nas, ja sam bolje, pijem antibiotike, ali nek je Ana super ja sam kao prepelica Prvo da vam se pozalim, odemo preksinoc posle kontrole da kupimo jelku u merkatoru i izaberem onu od 180cm, pise na kutiji 180cm, pokaze mi teta koja je ta i super izgleda, dodjem kuci i nisam ni gledala sinoc da okitimo je kad ono jelka od 150cm , a ja kreten bacila racun, tako ko planira kupovati jelku nek otvori i dobro pretaberi, ako treba i metar ponese , a razlika u cijeni 35km, sto nije ni mala. Kao sto rekoh sinoc smo okitili jelku i ana je odusevljena njome, ne bi se odvajala od nje. Juce smo u jednom trznom centru slucajno naletile na Deda Mraza i slikale se, a bio je i majmun i slikala se i sa njim, grlila, milovala, odusevljena bila. Dok kod DM je htjela da pocupa bradu, nesto joj to zanimljivo bilo i ono zvonce sto "mlati" sa njim . Lilix draga pa ima li Beri i jedan zubic, dusa slatka, ljubni je od nas. Gledala sam slike od juce iz Zenzibara i medeni su pravooooo oboje. A to za ciscenje nosica jeste mi je zao, dusa me boli, ali kad vidim posle toga koliko dijete lakse dise odmah je i meni lakse. Sutra cemo opet. Njoj ni ne izgleda da ima sekreta, uopste ne curi nosic, ali kad je poceo vaditi, uh . Bolje da i izvadi nego da joj se i to nagomila na usi. Leenaaa draga nasa nadamo se da je drugarica dobro, meni se zna desiti da Anci tako povrati, to sto ima jak miris to znaci da je hrana odstajala u zeludcu, ne da je dijete bolesno. Ja sam se bila prepala tako jednom i dr mi kaze tako. I primjetila sam da ona prstic dublje stavi u usta ili neku igracku i to je nadrazi da povrati. Znas i sama kako mlijeko se cuje kad odstoji, a i ostala hrana. Amela srecnoooo Rose nadam se da je bebana bolje, nama je jedna stara pedijatrica rekla za grceve, posto je Anci bila nesnosljiva, apsolutno je nista nije moglo smiriti, a dijete se zacenjivalo, da uzmemo na vrh one malene kasicice paracetamola i damo, ali kad je bas alarmantna situacija i jedino je to smirivalo. A probaj i sa Espumisan kapima, nama su i one pomagale, ne uvijek ali jesu. OStale drage nase ljubimo vas i vase
|