samedi
|
Jutro drage moje,jutros sam ustala u polaa 9 i nisam mogla sama sebi da vjerujem,ne sjecam se kad sam tako "dugo" spavala Moja ljubicica raste... Svaki dan vidim da napreduje i sve je veci lopov i zlocko a meni nesto tesko oko srca,e jesam budala govorim sama sebi ... kad vidim da su joj neke stvarcice okracale meni nesto tesko bude,pa moja beba narasla,cccc mjesto da se radujem ja budalesam cccc ne obracajte paznju na ove rijeci ... idemo dalje Doraaaa kuco stara,pa gdje si ti nama? E vala sam te bas pozelila,ono da se izmahalamo!!! Nadam se da ces nam se odsad javnuti cesce,jubimo male i velike obrascice!!! Jelena,kako si? Jesi li ozdravila? Joj i mene neka slabost uhvatila,jutros mi dodje da se onesvijestim,ako nece i mene kakva prehlada pokupiti,ne bih se cudila nimalo... Sad nesto kontam,sta cu ako se razbolim,prije sam mogla mirne duse leci u krevet i ne ustati dok mi ne bude bolje,a sada valja ustati za ovo malo pile pa kad bi puzala po kuci,ali valja...A sta bi tek da ih je dvoje,ili troje Joj mamama treba svaki dan zahvaljivati,ali ozbiljno... Felix,kako nam je Anelko,ide li vise na boce? Nadam se da je ozdravio,jubi ga teta samedi Puma moja draga,bas si mi cudna s tim nickom,ne lici na tebe ja navikla na tebe njeznicu eh kako brzo prodje ova godina dana,sjecam se,ja se tek nekako uclanila i pocela javljati na forum kad si se ti porodila,isto ko da je juce bilo,a vec godina prosla Kakvo je stanje? Jesi se navikla na posao? Jubi mi djecicu i malu i veliku!!!!! S T A,ja dajem samo taj hipp caj od kamilice,nisam joj osim njega i caja od komoraca dosad davala nijedan drugi caj,a sad samo kamilicu i voli ga piti. Amela,ma jesam li ja to dobro procitala da nam je drugarica prohodala???????? ma cestitamoooo!!!!! PAmetnica nasa!1 svaka cast!!!!!!! Moja se sad navadila hoce da stoji,ja je podignem i malo pronosam i hocu da je stavim da sjedi a ona na noge Leena,lijepo nam se provedi na svadbi i jubni nam drugaricu!!! Mancice Ima li ko za bujrum svima!!!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|