|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  218 219 [220] 221 222   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
21.12.2010 11:44:37   
rose 87
caooo
cestitamo male rodjendane drugovima i drugaricama user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5476
21.12.2010 12:10:11   
sana81
Evo da vas pozdravimo moja (na svu srecu) usnula ljepotica i njena umorna mama.Jutros opet kod ocnog i opet kap,kap i maz,maz 10 dana-nikako da nam se okica smiri.Cestitamo sve male rodjendane i saljemo poljubac malim slavljenicima,a ostalima user posted image .

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 5477
21.12.2010 12:44:15   
Anoniman
Felix, sto bebici ne napravis obicni caj od kamilice u cvijetu (stavi samo malo), mozda ce prirodni htjeti. Vega moja bas voli kamilicu. Doduse ona voli i Hippov, ali on ima secera, pa joj ja sama pravim obicni caj.

Ostale, imate velilki zagrljaj od Vegice i mene.

nece mila probala sam nevoli....naucio na ove hiipove samo...

Neposredna veza do poruke: 5478
21.12.2010 14:10:13   
Anoniman
Evo i nas user posted image , Anci spava, a ja se vucem po kuci kao prebijena macka, sva sam bljak. Jos me nije prehlada prosla, jedva disem. Anci hvala Bogu dobro, juce bili na kontroli, situacija ide na bolje user posted image , aspirirao joj kanale, ja sam mislila ostacu bez i jedne dlake na glavi, cim smo usli u ordinaciju kako je skontala doktora pocela da vristi, da me grebe, ujeda, ali kad je ufatila za kosu ja sam mislila ćelava ostah. Toliko joj bijeli mantil stvorio traumu da je to strasno. i na kraju kad je prestala da me cupa uzela stavila ruke na usi i ne da prici njima, dusa me boli kad je tako vidim user posted image . Troje nas drzalo je dok je pregledao i na kraju dr govori, ne mogu da vjerujem da ovako malo dijete a ovako jako, ovo jos nisam vidjeo. Navikao je da joj svaki put kad odemo na kontrolu da onu malu kinder cokoladu i ona sva sretna i juce joj daje, kad je ona bacila, zafrljatila je u suprotni cosak i on je zove a ona mu samo okrenu glavu. Posto sam je ja drzala naljutila se na mene i nece meni posle, samo mm, sve jeca i zove ga tajiii i pruza mu ruke. Na kraju je on sjeo pozadi sa njom, a ja vozila kuci. I kad smo dosli kuci ja da je kupam place, ja da je nahranim place, tako da je sve njen tajiii i ona presrecna, a mene tuga ufatila, ne mogu da vjerujem da na mene moze biti ljuta ona ovolisna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5479
21.12.2010 15:05:05   
Anoniman
jelena bas mi je zao bila se prepala ma znaju djeca sve bolan,ja anela kad sam na boce vodila cim stupim na vrata okrece glavu a jos kad ugleda ciku,sto daje boce podje plakat i sve gleda za njim kako se on krece i sta radiuser posted image user posted image ....I bjezi mi iz ruku da stane na none da bjezi dusa moja....
Ljubimo je.punoooo.......Nesekiraj se ssto,nece tebi ni anel nece meni cim izadjemo s boci ide mm.s vrata pruza ruke a ja ga nosila ja,ga drazala dok je bocu dobio,ja ga cuvala,ja ga mazila i pricala dok ga bociko.....
Nemoj biti tuzna user posted image user posted image ......

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5480
21.12.2010 15:51:44   
kolacic
evo da se i ja tuspasim...nemilo vam pisem user posted image user posted image

moja bebica je pocela da kasljuca, i jako sam zabrinuta, kasljala je sinoc u dva navrata i jutros u nekoliko, u toku dana jednom. sad spava. njoj je 3 mjeseca, i ja naprosto ludim misljeci da je nisam prehladila... nocu je obucem u bodi kratkih rukava i gegice sa stopalima, ubacim je u dekicu vrecicu za spavanje i prekrijem ambasadorkom za bebe...jel to dovoljno, razmisljam o jos jednoj dekici...?

tako sam tuzna, strah me je voditi doktoru, muz me tjesi da nije strasno a mene je opet strah da se jos vise ne prehladi..sad nahajcam grijanje jer me je strah...user posted image user posted image

pomozite mi nekako. dajem joj kamilicu, jer je malena. tuzni kolacic samo misli da ne ode na pluca to kasljucanje...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5481
21.12.2010 15:53:51   
Mya_81 RR
Kolačić, kakva vam je temperatura u sobi gdje spavate?

Mislim da s pokrivanjem ne treba pretjerivati, jer se noću tijelo ugrije. Kontraefekat je kad se onda zbog silne odjeće i deka dijete preznoji.

Dovoljno je što spava u vreći za spavanje pa si sigurna da se ne otrkiva.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 5482
21.12.2010 15:57:14   
kolacic
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Kolačić, kakva vam je temperatura u sobi gdje spavate?

Mislim da s pokrivanjem ne treba pretjerivati, jer se noću tijelo ugrije. Kontraefekat je kad se onda zbog silne odjeće i deka dijete preznoji.

Dovoljno je što spava u vreći za spavanje pa si sigurna da se ne otrkiva.

Ona se otkriva, zato je i ubacim u dekicu vrecicu i prekrijem jos jednom dekicom, temp nocu je 18 stepeni, nekad bude i 17, smanjimo nocu ali nije potrebno da je uvlacim u jos jednu jel? ujutro kad je pipnem, rukice joj budu hladneuser posted image , zato je prekrijem jos jednom dekom preko vrecice...user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5483
21.12.2010 16:03:29   
rose 87
kolacicu nemoj toliko da se brines,male bebe moraju da stvore imunitet i da bi se to desilo bice i prehlada,nemoj da je pretopljavas,rekla ti je Mya napravit ces kontra efekat,sad dok je grijanje pazi da ti nije suh zrak u stanu,stavi posudu s vodom na radijator ili mokar peskir,ako bas puno bude kasljalja mozes da je odvedes i doktoru da je pregleda da se i ti smiris,nadam se da ce brzo da prodje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5484
21.12.2010 16:08:13   
kolacic
hvala roseee nadam se da nece biti nista strasno i da ce prestati kasljucati moja malena curica...javim vam kako je sutra..necu je onda previse pokrivati..

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 5485
   [Obrisana poruka]
21.12.2010 19:01:20   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu kolacic)
  Neposredna veza do poruke: 5486
21.12.2010 19:44:00   
Sulty
Leena, cestitamo 8 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Lilix, Vegic pravo voli svoju tetu terapeutkinju i ona nju.  Cak joj se i obraduje kad je vidi.  Buni se ponekad.  Ima nekih pokreta koji su joj malo bolniji od drugih, ali sve u svemu nije tako lose.  A i kad je bolno i ona zaplace, ja sama sebi kazem ovo je nacin da njoj vratic bude dobro i da mi izbjegnemo, ne dao mi bog dragi, tu operaciju, pa nek je teta Snjeza razvlaci koliko god je potrebno.  Nekog napretka velikog jos nema, ali na to su me pripremili, da ce potrajat.  Mi cemo biti istrajne koliko god bilo potrebno.  Ja sam sama sebi rekla da se ni cemu ne nadam do proljeca.  Bice njen vratic prav ko strijela do prvog behara, ako Bog da Inshallah user posted image .  Ljubimo ono dvoje slatkisa...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 5487
21.12.2010 20:26:45   
sherpa
Drage mame i mala rajo,
mi smo napunili 6 mjeseci (18.12.2010.) i u potrazi za nekim odgovorima odlucili smo se pridruziti Vasem forumu.
Kako smo trenutno u fazi prelaska i na dohranu otud i mamin nick - sherpa, user posted image  (valjda bude inspiracija za dobru klopu, mada naravno mlijeko je jos uvijek najvaznije).
Obzirom da ste vrlo otvorene u komunikaciji i spremne za pomoc za vecinu pitanja i nedoumica sam nasla odgovor.
Ovom prilikom bih vas pozdravila i iskreno se zahvalila Rose na linku za bijelu buku.
Za naseg djecaka fen je vec dugo spanosno rjesenje, ali nismo bas presretni sa racunom za struju, user posted image .

Jos jednom vas puno pozdravljamo i nadamo se cescem druzenju, user posted image .

"Ništa mi neće ovaj dan pokvarit'''''''''''''''', nikakvi crnjaci ni ružne stvari..."

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5488
21.12.2010 21:08:04   
amela2208
evo i nas...
Vidim nikome ne nedostajemouser posted image  Salim se naravno, danas sam cıtav dan bila u setnji kupovini uhhh preumorna sam, svasta sam nakupovala, odavno ovolıko nısam potrosila para ali trebalo mı je nesto da uradım da izbacim ovaj stres iz sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo dobro, Sara je dobro samo sto opet ne spava prıje 02 sata ali eto...
Jelena draga tako mi je zao sto je Anci ljuta, vjeruj da ı moja zna da se naljutı na mene i da nece ziva kod mene, sve ide kod svog babe.
İman83 duso pa dje si nam ti, nema te nidjeuser posted image user posted image user posted image user posted image pusa za slatke cure
esmici imiju i alenu sretan mali rodjendan i evo poklona za sveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
selina ima li novih zubicauser posted image user posted image user posted image
Lilix, Sulty,felix rose(na kvadratuser posted image user posted image user posted image user posted image ), Nenciuser posted image user posted image user posted image user posted image
sherpa (divan ti je nickuser posted image user posted image user posted image user posted image )dobro nam doslauser posted image user posted image user posted image user posted image nadam se da ces naci sve sto te interesuje u vezı bebija na ovom forumu. A sto se tice ishrane za bebe do 12 mjeseci mozes naci a ovom linku
http://www.ringeraja.ba/forum/m_204641/mpage_282/key_/tm.htm

Sara&Mohammad

(odgovor članu sherpa)
Neposredna veza do poruke: 5489
21.12.2010 21:22:01   
Anoniman
Sretni mali rodjendancici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sherpa extra ti je nick, popravila si mi raspolozenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anci se do jutros odljutila, ali sinoc em me dusa bolila sto nece ni da me pogleda, a sa druge strane mi je bio smijesan mm. Posto on se bas ne snalazi u kupanju, oblacenju, hranjenju, a ona nece meni user posted image , on se jadan sav pogubio, 100puta se preznojiouser posted image , on inace kad hrani anu, a to rijetko, da kasiku, dvije i cim ona prvi put okrene glavu on kaze nece TI ona vise, kao da jede meni user posted image , a ja tvrdoglava mazga dok ne pojede sve sto sam namislila ja ne odustajem pa i dva sata je hranila user posted image
Danas je bial prava dobrica, otkrili smo novu igru, nju stavim u setalicu i krijem joj se, a ona me trazi i kad me nadje pocne da se pravo glasno smije i pocne da bjezi mi i sve tako ispocetka i tako puna dva sata user posted image
Joj Amela i ja se kanim da idem u shoping da pokupujem pokone za Novu, pa sam kontala pravo i za Bozic a nikako da krenem, ja bih svasta nesto da obidjem, a po ovom vremenu sa Anom mi malo teze izvodljivo, ali u ovo par dana moram inace ostah bez poklona, ustvari ostaseuser posted image , mada ja svake godine kupim i sebi poklon i upakujem ga najljepse sto moze i onda kad svi otvaraju poklone otvaram i ja i jos se kao iznenadim u fazonu "vidi sta sam dobila" user posted image

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 5490
21.12.2010 21:32:37   
amela2208
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj Amela i ja se kanim da idem u shoping da pokupujem pokone za Novu, pa sam kontala pravo i za Bozic a nikako da krenem, ja bih svasta nesto da obidjem, a po ovom vremenu sa Anom mi malo teze izvodljivo, ali u ovo par dana moram inace ostah bez poklona, ustvari ostaseuser posted image , mada ja svake godine kupim i sebi poklon i upakujem ga najljepse sto moze i onda kad svi otvaraju poklone otvaram i ja i jos se kao iznenadim u fazonu "vidi sta sam dobila" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jelena haj kod mene pa cemo zajedno ponovo u sopınguser posted image user posted image user posted image user posted image na 10 mın od mog stana je najvecı trznı centar u evropı, nema cega nema...uhhh noge me ı dalje bole a mm mı je bıo smıjesan kad smo dolazılı on ko pıjan poceo da bunca, rekoh sta je kaze ne vodım te vıse nıdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A jos kupıo nekı loto sto se samo ıgra za novu god i glavna nagrada je oko 2 mılıona eura, on je vec sve ısplanırao kako ce ıh potrosıtı ja mu pukla od smıjehauser posted image user posted image user posted image
A ı mı se ıgramo ıgre "pronadjı me"user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5491
21.12.2010 21:34:54   
sherpa
Hvala na podrsci i komplimentima, drago mi je da sam svojom prijavom, unijela i radost u vase zivote, user posted image

"Ništa mi neće ovaj dan pokvarit'''''''''''''''', nikakvi crnjaci ni ružne stvari..."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5492
21.12.2010 21:53:07   
Leena
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jelena, ti si legenda!!! Jedva cekam da se opet vidimouser posted image
Amela, joj kod nas ja planiram kako potrositi pare koje nemamo, a mm se uvijek slaze, jer sam mu pricala za moju drugaricu koja je tako sa muzem na balkonu pricala sta bi da dobiju bingo i posvađali se, on jedno, ona deseto.... onda su skontali da je svađa toliko postala toliko ozbiljna, da ih je ko slusao, upao bi u stan da ih opljacka i razocarao se... tako da ja kazem: da imamo 1000000 ja bih... i onda mm kaze: a da imamo jos jedan milion, ja bih nesto sasvim drugo... user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu sherpa)
Neposredna veza do poruke: 5493
21.12.2010 22:00:15   
Anoniman
Leena hoćeš i ti poklon, a? user posted image
Joj jos kad vam kazem posto mi je jelka okicena crveno zlatnim bojama da sam kupila zlatni i crveni papir da mi se slaze uz jelku i sve moguce pakete i paketice sto sam nasla upakovala i unutra ubacivala svakakvih gluposti i otpada i onda hocu da napisem imena na njima, na ovaj od lcd-a cu da poklonim mm, ovaj od cizama zaovi i tako redom user posted image . Ima da me razapnuuser posted image , a prave paketice cu da sakrijem user posted image .
ps. leence kad budes free zovi pa pijemo kafu, imas broj ;)

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 5494
21.12.2010 22:34:37   
Mamica24
Drage moje čitaću vas sutra samo da vas pozdravim i poželim vama i vašim bebama laku i slatku noć... Bekir već odavno spava a ja se evo borim sa nekakvim osipom po tijelu... kako sam glupa kupila sam grudnjak i bez pranja sam ga obukla ... bila sam u zurbi
...

Kupila sam bethasal mast pa valjda se povuče... fuujj,...

eto ljubimo vas i grlimo ja i Beki pa se cujemo sjutra...

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5495
22.12.2010 8:34:15   
rose 87
jutro drage moje,jesmo to mi prvi ustali,a vec pola sata se igramouser posted image user posted image uh da mi je spavati
amelaaa hocu i ja u soping user posted image user posted image nisam dugo bila,da malo ovu nervozu oko pripreme rodjendana zaboravim,uh voljela bih da mogu prespavati do subote,jer sam odlucila napraviti tortu i imam toliko ideja,a nikad subota da pravim vise i vidim jeli za bacanja ili pokazivanja user posted image user posted image
joj Jelena dobra ti je ideja to za poklone a i za poklon sebiuser posted image user posted image
pozdrav veliki svimaaaa

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5496
22.12.2010 8:50:18   
Anoniman
Mi od pola sest budne user posted image , cura se opet postepeno vraca na staro, ali nam lijeno pisati... Pravo sam lijena ovih zadnjih dana, lijeno mi u wc da odem user posted image , sve mi lijenoooo, samo bih spavala i spavala user posted image
Sinoc je curetak prvi put sama spavala u sobi, mislim nisam je odvojila u posebnu sobu jos, vec mama zaspala u dnevnoj uz sex i grad user posted image . Kad je jutros zavristala ja skocila kao da me neko vrelom vodom posuo user posted image .

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 5497
22.12.2010 10:45:13   
Sulty
Pa za poludit.  Taman vam napisah poruku i to fino svima odgovorila, kad me ukinu.  Ne znam ni sta sam kome napisala.

Vegici je danas 7 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Jelena, tebi sam napisala da sam te kontaktirala na fejsu i da sam ti vidjela slike Ane.  Med je medeni.

Ameli sam napisala da mi je drago da je uzivala u shoppingu.

Sherpice, dobro nam dosla.  I mi smo ti u fazi uvodjenja hrane. Vega je svasta probala.  Jos da proba pilecu supicu i idemo u formiranje obroka: jedan vocni ujutro, a povrce poslijepodne.

Mamice, nadam se da je osip prosao. 

Sto se tice jelke, vidim spominje se, kaze moj muz kud je stavismo. Mi to kao zabog Vege, a sad Vega nece da se odvoji od nje, al hoce da je cupa i krsi.  hahahaha... Jos kad joj svjetla upalis.  Cim je odvojis od nje, ona u plac.

Kolacicu, mojoj Vegi su rukice hladne od kad se rodila, a rodila se u maju.  Cijelo ljeto su joj rukice bile hladne po noci.  To je zato sto njihov sistem cirkulacije jos nije 100% razvijen kad se rode.  Sto se kasljanja tice, moja Vega je nedavno kasljala i dali su mi odlican savjet ovdje.  Stavi jastuk ispod duseka, da joj je malo glavica na visini, pommogne.  Mi smo joj davali Prospan sirup par dana, ali u konsultaciji sa pedijatrom.  TAkodje smo joj mazali pluca i ledja Dr. Theiss kremom, pa joj jos stavim na pluca i na ledja vatu.  Obavezno ujutro properi pluca i ledja kamilicom, jer im je koza osjetljiva, pa se moja Vegica mrvicu osula, ali ta dr. Theiss je stvarno odlicna.  Mi smo je mazali dva puta dnevno.  I kao sto ti rekose, najbitnije je da joj cistis nos, jer se od nosa krece.  I ko ste ti rekose ostale, ne brini mnogo.  Znam da je to teze uradit nego reci, sve mi brinemo, ali nema potrebe, jace su male bebe nego sto mi to mislimo.  A za vodjene doktoru, ne znam sta bih ti rekla, po ambulantama su djeca pravo bolesna, pa je gore voditi ih tamo.  Ne znam gdje zivite, ali ako ste u mogucnosti, zovni ti neku privatno pedijatricu da ti dodje kuci ako mozes.

Sta cete vi zene za vakcine.  Eno procitah u novinama juce kao poceli su davati neke, a zamjenske tek za mjesec dana ili tako nesto.  TEkst je bas bio nejasan, pa ne skontah da vam pravo kazem nista.  Joj, jest mene strah tih vakcina.  Ja mislila jos malo sacekati da vidim sta i kako.  Sta cete vi?

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5498
22.12.2010 11:02:37   
Mamica24
Dobro jutro mamice i bebice...... nadam se da ste fino pajkili... ja sam od sinoc prestravljena..

Komsinica mi je pricala za curicu koja je oboljela od Leukemije i kroz mjesec dana je bilo gotovo.. gluho bilo!!user posted image user posted image user posted image kako sam se prepala... ja se inače bojim Leukemije ne znam što ali svaki put kad vidim nešto na tijelu što nije "normalno" ja pomislim evo je i idem vadim nalaze krvi koji su Hvala Bogu uvijek normalni čak sam jednom doktoricu pitala "Imal li ja leukemiju" žena me samo srezala pogledom i rekla "pa vidite da su vaši leukociti u redu kako me to mozete pitati"user posted image user posted image user posted image joj evo i sad se sva stresem od pomisli na to!!

Toliko sam se prepala da sam sinoć Bekira detaljno prepipala ... uhh... sutra ujutro idemo vaditi nalaze krvi malo to je redovna kontrola... baš sam se prepala...

Sulty mi smo vec bili na vakcini, doduse primio je samo protiv Hep. a za neku drugu su nam rekli da se javimo iza nove godine.

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 5499
22.12.2010 11:08:04   
amanullah
pozdrav svim curamai njihovim bebicama user posted image

kod mene slatka, moj maleni prohodao, ima 7 dana iz sobe u sobu ide ko veliki user posted image

Jedino kada se umori fino se spusti na koljena,a  jos nijednom nije pao, jako je pazljiv,

B U J R U M , bit će i kolača user posted image user posted image

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  218 219 [220] 221 222   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  218 219 [220] 221 222   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *