Sulty
|
Aida, cestitam na ribici. Mi jos uvijek pokusavamo da uguramo povrce i voce. Nekad ide, a nekad nema sanse. A za puzanje, ma sve je normalno. I da puzu odozada, i da se vuku ko Ana vojnicki. Bitno je samo da su oni nama zdravi, a naucice ako bog da svi da hodaju. Neko prije neko poslije. Bebacha, draga, mogu misliti kako ti je, ali ne brinni mila, bice ako bog da sve u redu. Jelena, sretno na vecerasnjem pregledu i obavezno nam javi kako je proslo. MeryS, mojoj Vegi je 7 mjeseci i ja jos uvijek nista ne kontam. Taman skontam da je usvojila nesto,a ona nas iznenadi necem novim. Tako da se ne sekiras, non'stop ce ti se mijenjati. Jedina konstanta kod beba je da su promjenljive dibidus. hahahahaha.... Nana84, zao mi je zbog grceva, ali izdrzite. Masiras li joj stomacic. Mozda da stavis malo ulja na krpu pa zagrijes malo na radijatoru, pa da joj stavis na stomacic da je malo utoplis. Mi, hvala bogu, nismo imali grceve, ali mi je sestrin sin imao i znam da je to bas tesko gledati, ali ako bog da proci ce i to. Lilix, draga, nek si nam se makar malo javila. Radzonalice, nadam se da ce stomacic uskoro biti malenom bolje. A tu smo mi stare. A i ove nove su odlicne . U stvari, mi smo nove, one su stare. hahahahahaaha.... Samedi, ljubimo tebe i bebaru malu. Iman, makovnjaca je odlicna. Bas bih mogla jedan komad Ostale, ljubimo vas Vegica i ja..