idacha
|
caoooos...opet ja samo da proletim na brzaka... nadam se da cu uskoro imati malo vise vremena, pa da mahalam k'o prava... dan mi nekako prekratak.. il sam ja ''usporila'', pa sve nesto na vrat na nos... ko ce ga znati.. procitala sam na brzaka novosti... ismijah se za Erola i ribicu mashallah za momcinu... aida., bas mi je drago zbog tebe, bas mi djelujes skorz happy... go girl... :) kisssssss jelena, kako nam je ancica? jel se odljutila? strasna je.. nadam se da se smirila i da ti nije pretesko samoj... kako si nam ti? ljubimo vas punooooo selina, nadam se da ste nam i vi dobro i zdravo... cmokni jednom principesu za nas... amela, kako nam je cupkica? kissevi i vamaaaaaaaa felix, prolazi Bogami vrijeme brzo... i neka... nadam se da je anel dobro i da slusa mamicu svoju, a posebno da mamica slusa njega kod nas je haos.. mm dosao u petak iz Sarajeva i eto, tri dana i tri noci ''gostovanja''... Imi je dobio puuuuuuuuuuuno paketica i svasta nesto... ja bila najsretnija, naravno juce bili kod sveki na rucku, poslije kod mojih malo... u toku noci, djavo mi nije dao mira, pa sam se na svaki Imijev trzaj budila, ko da sam predosjetila.. oko 4 ujutro se TOOOOOOOLIKO ukakio, proliv dobio, da ne mozete zamisliti.. bukvalno do vrata, ali je toooooooooliko smrdilo da je neopisivo... jutros ustanem, osjetim vruc mi kad ono temperatura 38,5.. i tako cijeli dan.. hB pa djeluje Paracetamol sirup, dajem mu svaka 4 sata... prosli put mu sirup nije pomagao, tako da me sada tjesi sto pomaze, odmah kontam da je ''nesto blaze''... lici mi na zubice i to cetvorke gornje.. kazu da su one najteze za nicanje... imi mi nije ''pljuvao'' otkako su mu nikle gornje jedinice i dvojke, a sada, vec 5 dana, opet pljuje toliko da izgleda kao da uzme pola litre vode u usta i pljune...neopisivo... eto, haos citav.. zao mi ga, dusa moja lijepa... bas mi izgleda iscrpljeno... inace je i dalje hB moja princezica... slusa po nekada u cetvrtak sam ga vodila na rutinsku kontrolu i dr prezadovoljna, pohvalila ga u svemu.. on je haos pravio na pedijatriji... dok smo cekali na red, ljudi prolaze on ih doziva, vristi im, nabacuje petice rukicom sam od sebe, mase i vise pa-pa, ma bili smo ko u cirkusu... svi pitaju ima li mu godina, kad kazem da mu j e8 mjeseci, cude se... a, on ko dasa pravi, izaziva sve redom... ja sam dobro, beba je nadam se dobro (ova u stomaku) sljedece nedjelje aBd trebam raditi nalaz alfabeta protein, dakle 14ta nedjelja smo, i onda na kontorlu... Felix, mozda uspijem i saznati pol javljam odmah naravno uh, jesam pozelila mahalati sa vama, pravo....