|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  225 226 [227] 228 229   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
29.12.2010 16:49:51   
bebacha
ja nisam za to da se beba budi da bi jela,isto tako nisam ni za to da se bebi ukidaju nocni obroci.moja Ajla je imala 2 god nocni obrok,od toda 9 mjesci dojila,ostalo flasica.Alen sad ima 1-2 obroka i neplaniram mu ukidat dok sam ne odluci

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 5651
   [Obrisana poruka]
29.12.2010 17:32:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5652
29.12.2010 17:40:41   
Dzenana_G
Drage mamicei bebice kako ste nam?
Mi smo hvala Bogu super. Nejla napreduje i velika cura raste user posted image
Pocela je da puze vec odavno, dize se uz namjestaj i hoda, ma vise je nigdje nemozemo uhvatiti. Po cijeli dan sta radim z njom hodam i cuvam da ne padne.
Kako su vas bebice, kako slusaju?
Nadam se da ste sve dobro i zdravo.
nadam se da cemo vam se sad moci vise javljati jer smo dobilinas novi laptop user posted image
Ljuimo vas sve Nejla i ja

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5653
29.12.2010 20:07:08   
Anoniman
Ja samo da vam se pofalim da smo malopriej ugledali user posted image , odoh sada curu uspavljivati pa se cujemo posle user posted image

(odgovor članu Dzenana_G)
  Neposredna veza do poruke: 5654
29.12.2010 21:34:23   
bebacha
evo i ovdje cestitam.zelim ti skolsku trudnocu i porod ko moj,ovaj drugiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5655
29.12.2010 22:02:17   
Dzenana_G
Jelena cestitam user posted image  Super. Nisam skontala da ste u iscekivanju... Zelim ti sto laksih 9 mjeseci user posted image

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5656
   [Obrisana poruka]
29.12.2010 22:17:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Dzenana_G)
  Neposredna veza do poruke: 5657
29.12.2010 22:37:00   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Iman83
E ljudi fali mi ona nasa Amelica, bas se ulijenila,nema je,mora da vrijedno uči! Amelaaaaaaaaaaa, gdjeeeee siiiiiiiiii!!!!

evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image Ucim, ne previse a za RR nesto nemam puno vremjena user posted image  Curica mi hoda ko luda mashAllah ne mu je sticiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zato sam sve sklonıla na sta se moze povrıjedıtı. İman83sta vi radıte kako krofnıca mala
jelena draga sa srecomuser posted image user posted image user posted image user posted image
ostalım pusa velıka od nas

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 5658
29.12.2010 22:38:40   
amela2208
ups :)

< Poruku je uredio amela2208 -- 29.12.2010 22:39:09 >

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 5659
29.12.2010 22:39:30   
Leena
Jeleeeenčeeeee, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!! ČESTITAAAAAAAAAAAAAAM!!! Želim ti najljepših user posted image mjeseci i da rodiš još jedne onako lijepe plave oke hihiuser posted image !!! Baš me obradova!!!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 5660
29.12.2010 23:13:39   
Anoniman
Hvala vam drage moje od srca. Ja jos ne mogu da vjerujem, jer cetvrti dan posto mi kasnila radila test i bio negativan i danas posto mi kasni vec 20 dana uradim i pozitivan...ja jos malo u treci mjesec user posted image

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 5661
30.12.2010 8:32:56   
Sulty
Jutro svima,
Prvo da vam se pohvalim: juce smo bile na kontroli, dr jako zadovoljna Veginim napretkom, sad idemo na terapje svaki drugi dan.  Ja sam insistirala da idemo svaki dan, ali dr je rekla da nema potrebe.  Mada, ja sam se dogovorila sa tetom Snjezom, njenom terapeutkinjom, da ako ne budemo zadovoljne brzinom Veginog napretka, mi cemo opet prebacicti terapije na svaki dan.  Uglavnom, meni dr nije mogla dati bolji poklon za Novu godinu.  Sinoc je Vegica poslije ko zna koliko spavala kod nane.  Evo ja kuci sama, muz ce sad na posao, pa cu se i ja spremit i odoh po nju.  Pozeljela je mama.

Jelena, draga, ne mogu da vjerujem!!!!!  Cestitam od srca!!!!  A tebi se u posljednje vrijeme spava, eto sad znas razlog.  Od srca ti zelim predivnu trudnocu i da rodis zdravu i veselu bebicu, po mogucnosti djecaka, pa da imas i djevojcicu i djecaka.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A sad mila mozemo i na kafu oko 12, kad god ti je zgodno.  Samo javi.

Dzenana, ljubi nam Nejlicu.  Kad cemo na kaficu?  A mi smo ti iste, ja samo za Vegom hodam i pazim da ne padne.  Neka, neka, divan nam je ovaj period.

Amela, samo ti uci, tako i treba.

Dubravka, nemoj buditi bebicu da jede po noci, probudice se on kad bude gladan.  A za nocne obroke, sto vise citam o tome, vise mi je jasno da to isto nema veze sa gladi, vec sa razvojem djeteta.  Moja Vega se i dan danas budi i iskreno nemoguce ju je i odvici.  Mozda bi bilo moguce da mi sad ona place 7 dana, ali ja to ne bih nikad mogla uraditi svojoj bebici.  Lakse se ustati i dati joj da jede.  Proci ce i to vec.  I hvaa bogu pa vakcina prodje kako treba.  To nam je svima vjecita briga.  A sto se tice dohrane, ne zuri s tim.  Ljudi znaju pozurit, pa stvorit djeci probelmee sa alergijama i probavom.  Posebno zato sto ti dojis, a i da ne dojis, AD je dovoljan i najbolji za bebu do 6 mjeseci.  Onda ces poceti polako uvoditi bebici dohrau.  Ja svojoj Vegici nisam nista davala do 6. mjeseca.  Polako, citav zivot ce jesti, ne moras zuriti s tim.

Esmina i bebina mama, nema reakcije na tu tvoju vakcinu, tako da nemoj se brinuti.

Mamice, cestitamo na Bekirovo spavanje.

Samedi, jaljaj nam obavezno da li to cekamo jos jednu bebicu.  Sredi li se ormar.  Ja sam to nedavno odradila.

Iman, sigurno je skok u razvoju, jer sa tri mjeseca ses obicno to desi.  Neka, neka, mashallah, nek bebac raste.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5662
30.12.2010 8:44:45   
Anoniman
Cestitato sulty user posted image user posted image user posted image , bravo za Vegicu, ona prava princezica, drago mi je sto tako fino napreduje vratic user posted image .
Dogovoricemo se draga ovo iza Nove pa se vidimo user posted image . Ljubi nam hrabru djevojcicu user posted image . Ma imala sam ja draga dosta trudnickih simptoma, ali sama sam sebe ubjedjivala da mi se pricinjavauser posted image , glavobolja, pospanost, mucnine, povracanje, samo sto nije bilo jutarnje...
Dzenana svaka cast za tvoju ljepoticu, mojoj je jos malo 11 mjeseci pa ne zna da ustane sama, sidje sa kreveta kao od sale, a da se digne i ne pokusava, a niti ja insistiram. Ima vremena nauciceuser posted image .

Da nema neki skok u razvoju sa deset i po mjeseci posto je moje dijete od juce popodne nepodnosljivo, nocas nije sastavila dva sata spavanja, sad sam je evo uspavala posle sat i po ljuljanja, ne znam gdje se nalazim user posted image . Ode i debela u krevet da iskoristimuser posted image .

(odgovor članu Sulty)
  Neposredna veza do poruke: 5663
30.12.2010 8:46:45   
Anoniman
I dok ja objavih postt ona budna user posted image . Ovo skontala da ce dobiti konkurenciju pa se pomamila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5664
30.12.2010 8:46:50   
lilix
IZVORNA PORUKA: Sulty

Jelena, draga, ne mogu da vjerujem!!!!!  Cestitam od srca!!!!  A tebi se u posljednje vrijeme spava, eto sad znas razlog.  Od srca ti zelim predivnu trudnocu i da rodis zdravu i veselu bebicu, po mogucnosti djecaka, pa da imas i djevojcicu i djecaka.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jelenaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baš me obradova na jutro user posted image ....
da  ne ponavljam potpisujem sve što je Sulty već napisala....user posted image user posted image user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 5665
30.12.2010 8:49:29   
bebacha
jutro mamice i trudniceuser posted image user posted image user posted image user posted image
mi danas imamo punoo posla,sredit kucu,pravit tortu,sutra imamo goste.
Ovo moje djete opet ne kaki evo vec 3 dana.neznam sta da radim da to uredovimo

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 5666
30.12.2010 10:25:44   
dubravka01
jutro svuma,

otipka pola kilometra i izbaci mi "we are sorry" user posted image
i ojavi me i sve ode u user posted image

sad cu kratko:

JelenaT user posted image user posted image user posted image user posted image čestitamo

Sinoć nisam budila svog user posted image sam se budio dva puta i jeo...user posted image user posted image user posted image

Mi vamsutra idemo kod djeda i nene i necemo se javljati do utorka
tako da želimo svim user posted image user posted image i mamama
Sretnu Novu godinu,sve najbolje a najjjjviše zdravlja u 2011 od nas

Pozdravi ostalima (da vas ne nabrajam sve) i puno user posted image user posted image user posted image user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5667
30.12.2010 12:16:34   
aida.
Jelenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitaaam, bas sam se iznenadila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bog,me si hrabrica prava..user posted image zelim ti preeeelijepih user posted image mjeseci i zdravu i zivu bebicu...

sulty user posted image za ljepozicu nasu i njeno napredovanje... user posted image imam li ja tebe na fbuser posted image ajde mi posalji ime na pp da te dodam...

ostalim user posted image

Mi sinoc bili na sjelu (babacha, bili smo ti ispod kuceuser posted image ) ostali do 1, Erol cijelo vrijeme bio budan igro se sa cukom od prijatelja, zagrli ga toooliko stisne a cuko nista pa ovom drago moze mu radit sta hoce user posted image user posted image i jutros (danas) momak do 11 spavo user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 5668
30.12.2010 12:24:56   
bebacha
opet kona drugaricauser posted image user posted image user posted image
joj onaj cukica im je presladak,damije ga malo izgnjavit.
cuj do 11 spavo,moj Alen u 7 se budi i cekam nas da se probudimo,8 je premijauser posted image user posted image user posted image al navece zaspi do 21 i ima 1-2 budenja.al kad bi bar do 9 spavo,dok kafu popijemuser posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 5669
30.12.2010 12:27:14   
aida.
ma kakvi... nije kona drugarica, komsija drug... samo radi njega isli..... a ona...user posted image da ne lajem..user posted image user posted image a koker je presladak.... bas je dobrica... ja sam ga sinoc cijelo vrijeme gnjavila kad ga ugrabim od erola user posted image user posted image

< Poruku je uredio aida. -- 30.12.2010 12:28:12 >

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5670
30.12.2010 12:30:30   
aida.
a sto ne probas alena uspavat kasnije pa da ti duze spava? erol inace zaspi oko pola 10 ili 10 i spava isto tako, do 9/pola 10... al sinoc nije htio zaspat kod njih sto mi je cudno , bilo gdje da smo kad mu se spava on spava, to mi je drago da sam ga naucila da nijhe toliko vezan za svoje mjesto..

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 5671
30.12.2010 13:02:52   
bebacha
meni godi da zaspi ranije,jer jedino onda navece mogu odmorituser posted image user posted image
a igrom slucaja par put je zaspao u dosta kasnije i opet budenje u isto vrijemeuser posted image user posted image ma dok spava dok je mrak dobro jeuser posted image
on meni i sad spava preko dana 3-4 puta,to je okupno oko 6 sat dnevnog spavanja,nekad i vise

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 5672
30.12.2010 13:18:19   
Mjeseceva Pratilja
Danas nam je mali rodendan. user posted image
Kako brzo raste..a cini mi se jucer sam se plasila hocu li je znati drzati kako treba..Iz cistog ludog ubjedenja da su bebe beskicmenjaci. user posted image
Malecka je jako brza. Brzinom svjetlosti se prebaci sa leda na stomak, u hici izvadi rucicu ispod sebe i onda krene najljepsa pjesma na svijetu u duetu sa Vinijem.
Eto..Samo da sa vama podijelim iskrice svojih emotions..

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5673
30.12.2010 13:22:41   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja samo da vam se pofalim da smo malopriej ugledali user posted image , odoh sada curu uspavljivati pa se cujemo posle user posted image

Lijepa vijest. I ja ti zelim ugodnih i lijepih 9 mjeseca i da se trudnoca okonca na vrijeme i na najbolji moguci nacin, tj. brzo sa sto je moguce manje boli no..To ce sigurno biti mala maca za tebe.
Cestitam i na hrabrosti.
P.S. i ja osjecam simptome trudnoce. user posted image  Izuzev povracanja ujutro imam nagon ovako pred vecer ili kad padne mrak..
Jos uvijek nisam dobila mjesecnicu a nekako mi i crnjak raditi test na trudnocu..Sama sebi djelujem napuhano. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5674
30.12.2010 13:24:03   
aida.
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

Danas nam je mali rodendan. user posted image
Kako brzo raste..a cini mi se jucer sam se plasila hocu li je znati drzati kako treba..Iz cistog ludog ubjedenja da su bebe beskicmenjaci. user posted image
Malecka je jako brza. Brzinom svjetlosti se prebaci sa leda na stomak, u hici izvadi rucicu ispod sebe i onda krene najljepsa pjesma na svijetu u duetu sa Vinijem.
Eto..Samo da sa vama podijelim iskrice svojih emotions..

user posted image user posted image cestitam mali rodjendan, brzo rastu secerlame nashe.... Ja cesto kazem, gledajuci slike od ranije, da vise nemam male bebe user posted image user posted image neka napreduju mashallah... Ljubim vas..... Uzivajte user posted image

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 5675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  225 226 [227] 228 229   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  225 226 [227] 228 229   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *