Sulty
|
Jutro svima, Nasa draga djevojcica je sinoc zaspala u 8 i 30, a probudila se jutros u 6, hapila i spavala do 8 i 15. Tata i mama od 6 popili s mirom kaficu (naspavani po prvi put u ko zna koliko dugo :-), doruckovali, ma svasta nesto. Eno je opet spava. Zlato nase krasno. Mi se zezamo da je i ona skontala da nema razloga vise da se budi po sto puta u sred noci, vidi da mi skacemo kad god ona zovne, zna da smo tu, pa ce od sad fino spavati ako bog da citavu noc kao i sinoc. A inace, ja sam vam nesto bas emotivna od jutros. Razmisljam o prosloj godini. Najljepsa godina mog zivota!!!!! Od srca vam zelim da nam svima naredna godina bude jos ljepsa, puna smijeha nase djecice, a i naseg, naravno puna zdravlja prije svega. Mi isto ne idemo nigdje. Zaspacemo kad obicno zaspemo i nadamo se da nas nece petarde probudit. Idacha, drago mi je da je Imi bolje. A i ja mislim da se moja Vegica ovako cesto budi po noci zbog zubica. Njoj nije nikao jos ni jedan, ali izgleda da je vec dugo muce, jer vec dva mjeseca ne spava kako treba. A i hvala bogu pa su mucnine prestale. Esmina i bebina mamo, nadamo se da ce krmelje ubrzo nestati. Jelena, draga, bas mi je drago sto ce ti muzic malo pomoci sljedece sedmice. Jest to super: da si trudna i sretna. Moj muz i ja bas sinoc pricali o tome kad bismo voljeli drugo. On bi volio odmah. Ja bih voljela dok mi Vega malo naraste, mozda kad njoj budu tri godine ako bog da. A vidjecemo sta Bog ima da kaze na sve to . Aida, bravo za tog divnog druga deda Mraza . Leena, zao mi sto se ne vidjesmo juce. Na kraju smo se nasle Dzenana, Nejla, Aisa, Ahmed, Vega i ja. Bilo nam je bas lijepo. Al iskreno se nadam da ce nas sljedeci put biti vise. Vega i ja sad idemo svaki drugi dan na terapije, pa se sad mozemo nekako organizovati i za druzenje. Cujemo se mozda cak i sljedeci cetvrtak, ti si tad slobodna je li tako? A super da ste se vi fino proveli kod deda mraza. Mjeseceva pratiljo, cestitamo mali rodjendancic. Zelim vam sve najbolje. Bebacha, dajes li Alenu sta za stolicu. Kazu ne treba, ali ja sam koristila par puta onaj starinski recept kad je Vega bila manja: kamilice i secera. Dijete se ukaki odmah. A nesto kontam, od par puta nece joj vala nista biti. Ja nikad nisam dozvoljavala da mi ne kaki duze od 3 dana. Znam ja da je prihvatljivo puno duze, ali sam vjecito kontala, ma mene muci stomak kad nemam stolicu dan, necu vala da mi je muci stomacic. Eto, ljubimo vas sve. Jos jednom zelimo sve najbolje u narednoj godini. Ko je odlucio veceras da slavi, nek se lijepo provede, a ko je odlucio da spava (kao nas troje) zelim vam da se lijepo naspavate i da vas ne bude vatrometi i petarde. Cujemo se ako bog da mozda jos jednom u staroj, a obavezno u novoj za sve nas ako bog da predivnoj godini.