|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  226 227 [228] 229 230   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
30.12.2010 14:14:26   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
  Neposredna veza do poruke: 5676
   RE: Bebe od 0 -1 godine
30.12.2010 14:35:19   
idacha
jelenaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas si me obradovala i ovdje moram da ti kazem.... jupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
baaaaaaaaaaa sam srecna zbog tebeeee... dakle, 3ci mjesec... eto, samo sam 1 mjesec trudnija od tebeuser posted image user posted image user posted image super.... jesi li isla na pregled? ili tek trebas? sveeeeeee pisi.. juhuuuuuuu...

ja samo ovo na brzaka da istipkam, pa sad odoh citati novosti...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5677
30.12.2010 15:07:42   
Nenci
Drage moje sveeee redom user posted image user posted image
Ja nikako ne stignem ovih dana na rr , nesto dok tamo vamo prodje mi dan

I dodjem sad kad ono DIVNA vijest  user posted image   Jelenaaaaaaaaa
      user posted image  
        user posted image
        user posted image
sve najljepse ti zelim i ljubim te punooooo

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5678
30.12.2010 15:16:42   
samedi

IZVORNA PORUKA: Nenci

Drage moje sveeee redom user posted image user posted image
Ja nikako ne stignem ovih dana na rr , nesto dok tamo vamo prodje mi dan

I dodjem sad kad ono DIVNA vijest  user posted image   Jelenaaaaaaaaa
      user posted image  
        user posted image
        user posted image
sve najljepse ti zelim i ljubim te punooooo

Potpisujem od Ado Z!
Jelena stvarno sam se obradovala jupiii cestitamo od srca!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja user posted image je dosla napokon,sljedece godine u nove pobjede aBd!!! Pozzz svima!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 5679
30.12.2010 15:18:51   
bebacha
samediiiuser posted image ti to ozbiljno.znaci zelite jos jednu bebicu.zelim da sljedece godine vjestice nema

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 5680
30.12.2010 15:26:03   
vjestica
jelena čestitam i želim ti urednu trudnoću, lagan porodo i preslatku, zdravu bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5681
30.12.2010 15:48:00   
amela2208
evo nas samo da vam mahnemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i da vam kazemo da ne spavamo, da cupamo mamu , da ce mamu da ostane bez kose uskoro, da samo zove bababbaba-tatataa a mene nece vise nikako, da mı baca ı cıjepa knjıge i jos 1000 nestasluka
ja sam bas nesto bezveze od ovog ruznog tmurnog vjemena
pusa svıma da vas ne odvajam po jednu ı jednu

Sara&Mohammad

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 5682
30.12.2010 18:35:12   
Leena
Cestitamo male rođendane Mjeseceva pratilja i Zoe :))))

Mi danas dobili paketic u tajinoj firmi, sva djeca placu kada ih daju djedu mrazu, samo esma hoce opet user posted image , smijesna je bila skroz... Meni je dan ludilo opšte bio, tek sada sam sjela i odoh jesti smoki iz paketića i odmaratiuser posted image .

Ljubim vas sve puuuuuno i bebare jos viseee! Uh, umalo da zaboravim, i te sto se kriju u pupama hihiuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 5683
30.12.2010 19:22:31   
mamin cvjetić
Pozdravčić ženice ja nikako da se stignem javiti elem navalili gosti i rodbina elem moje djetešce nemirno nemogu skoro ništa od njega da radim. Ja vam imam jedan problem pa ako iko može i zna bilo šta da mi kaže imam jako tvrde grudi i moja bebica nikako ne može da izdoji mlijeko probala sam sa oblogama od kamilice pa sa vodom pa sa tuširanjem i masažom pa čak i pumpicom i opet ništa ne pomaže pa više neznam ni šta da probam pa ako koja zna još nešto ja vas molim da mi napišete jer meni stvarno ponestaje ideja večeras ću da probam još sa listovima od kupusa pa da vidim šta će se desiti i imam još jedan problem moja beba uvjek zaspe na mojoj dojci i nemogu nikako da ga razbudim pa ako i za to znate koju caku i to mi napišite ljubim vas jer ja više stvarno neznam šta da radim za mjesec dana je dobio samo 450 grama djete gladno a od sna i mojih tvrdih grudi ne može čestito ni da se najede i napreduje
Pozdrav i javite mi se što prija sa idejama ljubi sve male prinčeve i princezae

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 5684
30.12.2010 19:51:24   
Anoniman
Cvjetić stavi listove kupusa, ali prije toga kupus ugrij npr na radjatoru. Meni je to pomagalo pravo.

Nama raste jos jedan zubic, nervoza pici strasno, imamo i malo temperaturice, opet nas nesto zeza stolica, elem moje dijete danas nepodnosljivo. Spavala dva puta po deset minuta. Evo sad sam je uspavala, ljuljala je vise od sat vremena, nadam se da ce bar malo potrajati. Nisam se pokajala sto sam zatrudnila, ali moj vam je savjet sacekajteeeeeee, danas ona place, vristi, a meni dusa u nosu, zadnja tri dana povraćam uveliko, a danas pogotovo, a strasno jake glavobolje imam. Je li koja od vas imala te glavobolje i dajte neki savjet kako da prestanu.

(odgovor članu mamin cvjetić)
  Neposredna veza do poruke: 5685
30.12.2010 20:06:19   
sherpa
Veliki pozdrav svima, a posebno JeleniT iskrene cestitke -moje duboko postovanje i naklon, user posted image .

Povracanje i glavobolje su mu pratile u prvom trimestru, a spasavale me da ne povjerujes Bronhi bombone.
Drzim fige da i kod tebe bude tako.

"Ništa mi neće ovaj dan pokvarit'''''''''''''''', nikakvi crnjaci ni ružne stvari..."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5686
30.12.2010 20:10:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja samo da vam se pofalim da smo malopriej ugledali user posted image , odoh sada curu uspavljivati pa se cujemo posle user posted image
cestitam,aaaaaaaaaaaaaaaa bravoooo ovo je od dragostiuser posted image user posted image user posted image nisam mogla vjerovat kad,sam procitala cuj trudna iznenadila si nas.....Zelim ti sve najbolje u trudnoci,da sve prodje abd.uredu da mala A.dobije zdravog zivog bratu/seku moze i obadvojeuser posted image krenulo kod vas najprije Idacha sad,ti ...ooooo,masallah masallahhuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5687
30.12.2010 22:08:10   
ivanam28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jelena cestitam na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od srca ti zelim laganu trudnocu i sto laksi porod..
moram da priznam da si zaista hrabra..sinoc gledala neke slike i vidim sliku sa prosle n godine,stomak do zuba samo sto ne izadje i taaaakooo sam se raznjezila al ne znam kako bi od ovog mog malog zvrka.ma svaka ti cast..cuvaj se...
bas super vijest..uhhh sva sam se raznjezilauser posted image

Nas mali princ Filip Noa dosao na svijet 13.01.2010
Prva dva zubica dobio sa 3,5 mjeseca sada ih ima 8:))
06.01.2011 maleni andjelak PROHODAO:))))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5688
30.12.2010 22:11:34   
Leena
Cvjetic, moj ti je savjet da se javis na temu "problemi sa dojenjem", tamo ces sigurno naci rješenje za taj problem. Iz mog iskustva, isto je pomagao kupus, ali njega ne smijes stavljati na bradavice, samo oko njih i drzis pola sata, pa mijenjas. A ne znam koliko je beba stara? Mozda mu je malo visok bilirubin, pa zato spava, ako nije, probaj ga malo poskakiljati po tabanima kada zaspi na siki, ili samo malo pomjeriti bradavicu, odmah ce krenuti ponovo da jede. Sretno, draga!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5689
31.12.2010 0:21:08   
aida.
Nama je veceras doso praavi pravcati djeda Mraz, hehehe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja bila kod mame, zove mene ovaj jaran pita gdje sam konto navratit... Reko ja sam kod mame, kaze on eto mene gore user posted image a reko budale, nije mm tu... Nista mi nije jasno, al hajd reko... Kad on ide obucen u djeda Mraza, obuko i svog cukicu u odjelce i Erolu nosi paketic... A malac gleda u njega nista mu nije jasno... I nasmijo mu se tek kad je skinuo bradu user posted image user posted image user posted image e pa bas sam se ismijala i obradovala user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 5690
31.12.2010 8:37:08   
Anoniman
Hvala vam drage od srca user posted image .
Idacha draga... nadam se da nam je Imi ozdravio. Nisam bila kod dr, cule smo se telefonom, ona van zemlje, ali ja je zvala da je pitam posto sam prije nego sto saznah da sam trudna popila par brufena zbog ovih glavobolja i one temperature, pa da vidim hoce li biti problema, rece mi da su to male kolicine, ali ubuduce da izbjegavam sto se podrazumjeva i da uzmem folacin i omegu, pa ona dolazi 2. pa da se vidimo. Po poslednjoj menstruaciji dodje mi osma nedjelja, ali kad odem na pregled vidjecemo kako user posted image napreduje. Sinoc uzela i popunila ovdje na RR onaj trudnicki kalendar i citam kolika je sad beba, sta ima razvijeno, sta se sada razvija, joj milineuser posted image , sva sam se nesto istopila. Uglavnom mi bi trebali da smo malo veći od zrna riže i imamo dlanove, moze mami da nabacuje user posted image , a brzo ce nam i prstići...
Ja sad za sad imam more nekih trudnickih simptoma, ali mm mi je sledecu sedmicu na odmoru pa dijelimo obaveze user posted image .
Anci opet po starom krenula, nece nikako da spava, a nocu se budi non stop i jedva je opet uspavam, a u noci kad se probudi nece nikome sem meni.

Nadam se da su ostale bebice dobro, ljubimo vas Anuska, user posted image i ja user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 5691
31.12.2010 8:40:35   
esmina i bebina mam
cvjeticu gdje si bona nismo se dugo dopisivale sad nas druge brigice more user posted image
Draga moja moj ti je savjet da rucno izmuzas sike najbolje ti je iznad kade prati toplom vodom a uz to ih masirati odozgo prema bradavici mlijeko bi trebalo samo krenuti izmuzi tek toliko da ti nisu tvrde ni dojke ni bradavica jer ako je bradavica pretvrda beba je bas i na voli.

Mi smo juce isli na vakcinu pa su nas odgodili jer mu lijevo oko suzi i krmelja pa nam je dala kapi otici cemo iduce sedmice.
Salko je za mjesec i 6 dana dobio 1300 massalah.
Ja sam pravo umorna sto od trudnoce pa od CR i sada od ne znam ni ja cega on je u biti jedna dobra beba spava super ali sa mnom u krevetu Esma i MM su sada u dnevnoj jer ih je budio po cijelu noc pa kad se on primiri onda nas je Esma sve budila bas nam je bilo veselo.

pozdrav mamice

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 5692
31.12.2010 9:41:57   
idacha
dobro jutro, lijepe moje... kako ste mi na ovo posljednje jutro ove godine?

Jeco, nemam ti nista pametno reci za glavobolje, nazalost... ja imam migrene, pa ih rijesavam paracetamolom, jer jedino to smijemo.. koristim jos i ono ulje na bazi peperminta i obavezno koristim ljude oko sebe za masaz vrata i glave.. sto se tice tableta, ja sam ih pila kamaru, ne znajuci da sam trudna.. poslije sam to rekla dr, a ona je rekla da ne bi trebalo biti problema, lai da opet napomenem pri onom famoznom najbitnijem pregledu u 14oj sedmici.. to je sljedece sedmice aBd, pa se nadam da ce sve biti ok.. meni su hB prestale mucnine, ostalo je samo to da nikako ne mogu presvuci mog imija kad se ukaki.. neki dan opet pokusala. uh, kad dudu ne ispovracauser posted image

imi je hB bolje, nema ture ni proliva, ali je nervozan do neba.. primjetim i da ga desni bas bole, jer kad mu utrljavam kapi, toliko trza glavicom ko da ga bodem.. bem ti zubice, bas izmucicse dijete..

mi smo sinoc bili u Mercatoru.. u setnji i na kafici... e, kako je lijepo malo samo izaci.. bio je i djeda Mraz i ja vodila imija da se slika sa njim.. mislila sam da ce se mozda uplasiti ili plakati, ali naprotiv, imi je bio odusevljen kad ga je vidio.. poslije sam se brinula da mu ne pocupa bradu ili kapu, pa da raskrinka djeda Mraza pred ostalom djecom, ali nije, bio je bas fasciniran njegovom pojavomuser posted image user posted image user posted image

meni je malko smijesno sto je Nova godina, a ja ko alisa u zemlji cuda.. uopste nemam onog osjecaja.. e, a dok sam bila mladja, to je bila euforija do nebauser posted image user posted image stari se, nema sta.. mi ostajemo kod kuce.. nas 4user posted image mm dolazi ranije kuci, ocekujem ga vec oko 2..

kako su ostale bebarice?

Mile moje, od sveg srca vam zelim sretnu Novu 2011. godinu.. da nam svima donese mnogo zdravlja, ljubavi, srece, veselja, ljepih dogadjaja i rahatluka..

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 5693
31.12.2010 11:14:07   
Sulty
Jutro svima,
Nasa draga djevojcica je sinoc zaspala u 8 i 30, a probudila se jutros u 6, hapila i spavala do 8 i 15.  Tata i mama od 6 popili s mirom kaficu (naspavani po prvi put u ko zna koliko dugo :-), doruckovali, ma svasta nesto.  Eno je opet spava.  Zlato nase krasno.  Mi se zezamo da je i ona skontala da nema razloga vise da se budi po sto puta u sred noci, vidi da mi skacemo kad god ona zovne, zna da smo tu, pa ce od sad fino spavati ako bog da citavu noc kao i sinoc.

A inace, ja sam vam nesto bas emotivna od jutros.  Razmisljam o prosloj godini.  Najljepsa godina mog zivota!!!!!  Od srca vam zelim da nam svima naredna godina bude jos ljepsa, puna smijeha nase djecice, a i naseg, naravno puna zdravlja prije svega. 

Mi isto ne idemo nigdje.  Zaspacemo kad obicno zaspemo i nadamo se da nas nece petarde probudit. 

Idacha, drago mi je da je Imi bolje.  A i ja mislim da se moja Vegica ovako cesto budi po noci zbog zubica.  Njoj nije nikao jos ni jedan, ali izgleda da je vec dugo muce, jer vec dva mjeseca ne spava kako treba.  A i hvala bogu pa su mucnine prestale.

Esmina i bebina mamo, nadamo se da ce krmelje ubrzo nestati.

Jelena, draga, bas mi je drago sto ce ti muzic malo pomoci sljedece sedmice.  Jest to super: da si trudna i sretna. Moj muz i ja bas sinoc pricali o tome kad bismo voljeli drugo.  On bi volio odmah.  Ja bih voljela dok mi Vega malo naraste, mozda kad njoj budu tri godine ako bog da.  A vidjecemo sta Bog ima da kaze na sve to user posted image .

Aida, bravo za tog divnog druga deda Mraza user posted image .

Leena, zao mi sto se ne vidjesmo juce.  Na kraju smo se nasle Dzenana, Nejla, Aisa, Ahmed, Vega i ja.  Bilo nam je bas lijepo.  Al iskreno se nadam da ce nas sljedeci put biti vise.  Vega i ja sad idemo svaki drugi dan na terapije, pa se sad mozemo nekako organizovati i za druzenje.  Cujemo se mozda cak i sljedeci cetvrtak, ti si tad slobodna je li tako?  A super da ste se vi fino proveli kod deda mraza.

Mjeseceva pratiljo, cestitamo mali rodjendancic.  Zelim vam sve najbolje.

Bebacha, dajes li Alenu sta za stolicu.  Kazu ne treba, ali ja sam koristila par puta onaj starinski recept kad je Vega bila manja: kamilice i secera.  Dijete se ukaki odmah.  A nesto kontam, od par puta nece joj vala nista biti.  Ja nikad nisam dozvoljavala da mi ne kaki duze od 3 dana.  Znam ja da je prihvatljivo puno duze, ali sam vjecito kontala, ma mene muci stomak kad nemam stolicu dan, necu vala da mi je muci stomacic. 

Eto, ljubimo vas sve.  Jos jednom zelimo sve najbolje u narednoj godini.  Ko je odlucio veceras da slavi, nek se lijepo provede, a ko je odlucio da spava (kao nas troje) zelim vam da se lijepo naspavate i da vas ne bude vatrometi i petarde.  Cujemo se ako bog da mozda jos jednom u staroj, a obavezno u novoj za sve nas ako bog da predivnoj godini.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5694
31.12.2010 14:11:47   
rose

Cvjetić stavi listove kupusa, ali prije toga kupus ugrij npr na radjatoru. Meni je to pomagalo pravo.

Nama raste jos jedan zubic, nervoza pici strasno, imamo i malo temperaturice, opet nas nesto zeza stolica, elem moje dijete danas nepodnosljivo. Spavala dva puta po deset minuta. Evo sad sam je uspavala, ljuljala je vise od sat vremena, nadam se da ce bar malo potrajati. Nisam se pokajala sto sam zatrudnila, ali moj vam je savjet sacekajteeeeeee, danas ona place, vristi, a meni dusa u nosu, zadnja tri dana povraćam uveliko, a danas pogotovo, a strasno jake glavobolje imam. Je li koja od vas imala te glavobolje i dajte neki savjet kako da prestanu.

prvpo da ti cestitam na novoj trudnoci i pozelim da ti sve propdje kako treba i da nemas velikih tegoba ta i da ti ta mucnina brzo prodje user posted image

a onda da ti kazem da se ja divim i tebi i idachi...ja mislim da ne bih mogla pored male bebe jos i trudna biti...mada mene moja trudnoca nije napatila i mislim da mi je to najsretniji perod zivota, sama sam sebi bila najljepsa i uzivala sam biti trudna, ni dana mucnine niti nekih promjena raspolozenja ...ali kad vidim koliko je ova moja malena nekad zahtjevna i znam da me cekaju novi skokovi u razvoju, zubici i faze priljepka i nosanja...definitivno cu sacekati bar 2-3 godine...a onda probati...valjda necu biti prestara...probat cu drugo do 40e user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5695
31.12.2010 14:22:11   
Anoniman
Evo i ja Anci konacno uspavah, isto kao priljepak nece da se odvoji od mene, na sekundu odvojim li se kenka. Bile malo vani, malo nam se nosić zacrvenio. Mi cemo veceras kuci doci ce nam prijatelj od mm sa zenom koja je isto trudnicauser posted image i zaova sa momkom, pa ja milion nekih stvari pocela da kuvam, a Ana nikako da mi dozvoli da zavrsim. Odoh sad iskoristiti vrijeme dok spava da to zavrsim i poklone spakujem.
Ljubimo vas sve user posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 5696
1.1.2011 11:01:10   
Sulty
Jutro svima,
vidim ja da se sinoc opasno slavilo cim danas nema nikog da se javi.  Mi smo normala spavali kao i uvijek, samo sto se Vega pravo cesto budila.  Ko ce mu ga vise znati sto, mozda zbog petardi. 
Ljubimo mi vas sve i nadam se da ste proveli lijepu noc.
Mi jesmo, nas troje skupa, ne treba mi nista vise u zivotu :-).  Dobro, mozda za par godinica da nas bude cetvero ako bog da i to je to.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5697
1.1.2011 13:19:36   
Dzenana_G
Drage samo da vam se javim na kratko...
Sretna Nova Godina svima, da vi i vasi namjiliji prije svega budete yivi i ydravi, a ostalo ce samo od sebe doci.
Mi smo sinoc proveli vece u kuci. Nejla je zaspala u 11, a ja u 1 user posted image  Malo su je isprepadale petrde pa se jadna sve vrijeme budila. Uglavnom sve je dobro proslo.

Jos jednom zelimo vam Nejla i ja sve najbolje....

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 5698
1.1.2011 14:24:25   
mrkva

e draga i ja sam ti imala strasne glavobolje do 5. mjeseca, kod mene je obavezno bilo jednom sedmično po čitav da i noć i uz to povraćanje, zbog čega sam na početku trudnoće izgubila 3 kg. Meni u suštini nije pomagao paracetamol a njega smiješ popiti a ono sto mi je iole ublazavalo bol jeste tigrova mast, namazi čelo i zatiog i ramena i neka ti muz ili neko to dobro utrlja po vratu i ramenima i izmasira - znam kako ti je a ja sma uz to jos radila pa mi je bio belaj na poslu kad me to safata i pij dosta tečnosti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5699
1.1.2011 18:11:34   
Anoniman
Srecna Nova i sve najljepse od Ane, user posted image i meneuser posted image ...user posted image

Mi smo kao sto sam vec rekla bili kuci i jedva sam cekala 12 pa da idem leci, a kad je proslo 12 ja se razbudila i zaspala u pola pet. Zato je danas mm cijeli dan cuvao Anu, samo mene budio da je nahranim kad treba i tako ja cijeli dan prekunjala. Jutros mi mm u krevet donio dorucak, pa posle skuvao kafu...uh kako je milina kad je kuci user posted image .

Ja sam generalno sa Anom imala dosta tesku trudnocu, s tim da je meni bila blizanacka, pa jedan plod otisao oko 10-12 nedjelje, ne sjecam se tacno. Povracala do petog, kontrakcije non-stop itd, ali ove glavobolje nisam imala, boli me celo najvise i stvori mi se obruc isto kao da sam kapicu stavila na vrh glave i taj dio me rastura, povracam i dalje ali to mi i nije strasno, navikla sa Anom user posted image . I onda valjda prouzrokovano tim povracanjem slab mi apetit i nista mi se ne jede, ja gladna, a kad trebam sta uzeti jesti muka mi od svega. Dosta me stomak boli isto kao da cu dobiti, ali valjda to sve normalno user posted image
Hvala Bogu Ana je dobro, pa je sve lakse.
Mrkva ni meni paracetamol ne pomaze ni malo, pa ga onda i ne pijem. Hvala ti, pokusacu za tu tigrovu mast.

(odgovor članu mrkva)
  Neposredna veza do poruke: 5700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  226 227 [228] 229 230   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  226 227 [228] 229 230   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *