|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1250 1251 [1252] 1253 1254   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
15.11.2011 11:42:48   
bombina
ne sjecam se ko je pitao za podhrastove,za pedijtra...bila sam ja jednom,nisam se narucila,al mi je rekla ako opet budem htjela dolaziti da prebacim karton tu,jer je nas u starom gradu...zivim tu odmah ispod ambulante,ali necu prebacivat karton jer kad sam izisla iz ambulante osjecala sam se kao najgora mama na svijetu...rekla je da je beba sve super,zdrava,dobra,ali ima tako grubpristip prema roditeljima.ja i muz smo ostali bez rijeci...imali smo osjecaj da sve krivo radimo...ne znam eto to je moje iskustvo,pa mozda s enekom svidi,ali sto se tice struke odlicna je...poslije sam cula da svakom nadje neku gresku...

i moja A je tako prehladjena,nos joj stalno curi,a ja ga vise ne stizem brisat i zao mi je,nosic joj se tako crveni...sta s tim da radim???

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 31276
15.11.2011 11:43:29   
bambi7
glasali smi i mi, mashallah bebice su preslatke!user posted image user posted image user posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 31277
15.11.2011 11:43:35   
babilon
Animagical draga ja sam ti na Breki pa mi Ziba (patronazna :))) rece da pripadmo podhrastovima... rekla mi je ime neke doktorice, negdje sam zapiasla pa cu kod nje :)))

ciciban to se bebici cisti koza, nista ne brini ;)

super beba hvala draga na info, danas zovem da vidim kako to kod njih hoda :D

kako ste vi hanume kutarisale probleme sa probavom? Ja popila onaj sirup portalak i nista :))))))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31278
15.11.2011 11:45:37   
animagical
blizu si mi,ja na sedreniku...user posted image

za portalakuser posted image user posted image ja iza poroda imala hemoroide ko orahe...popila fildzan portalakauser posted image user posted image najbrze sepanje do wc-a ikad!

< Poruku je uredio animagical -- 15.11.2011 11:46:52 >

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31279
15.11.2011 11:46:52   
bombina
i ta dr na podhrastovima zove se sefika

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31280
15.11.2011 11:47:49   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj ja imam traumu od onih pampers takmicenja sto su se sms porukom glasovi davali, kako su me tada mame smarale, rekla sam necu nikad djetetovu sliku nigdje poslati. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Isto sam govorila i gledaj me sad borim se za svaki glas hahahhahahaha Vidi se da nemam pametnijeg posla hahahaha Mogu se baviti takmicenjem dok D spava kad se probudi vjezbanje ...

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 31281
15.11.2011 11:49:50   
mimikimi
poz zene
e jeste se raspisale od jutros user posted image user posted image
a nas dvije ustale prije pola satauser posted image

e i ja sam glasala ustvari nadam se da je to klik like pa et ako nije javite sta treba
cickolini sam prepoznala med je
i jos sam za asoni i animagical ako ima jos koja
bebice su sve medene
sretni rodjendanijusi mali

za zatvor mene samo masinovo domace spasava

pusa od nasuser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31282
15.11.2011 11:54:45   
babilon
bombinaja sam pitala za podhrastove... :D hvala ti...

Animagical joj jesi me nasmijala s tim fildzanom ;)))) i ja sam nakon poroda ga popila i fino me ocistio a vala evo prije par dana popila i nista i danas uzela 3 kasike pa se nadam da cu dans se urahatiti ako nista cepici... i meni se hemeroidi javili joooooooooj tito dragi nikad kraja + mislim da mi je prvi sav od vag.otvora pukao nekako mi rupa preeveeeelika :))))))))))))))))))) jos mi samo fali da mi ukoso sve ide hahaha

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 31283
15.11.2011 11:59:09   
veeseelaa

aaaaaaaaa zavidim ti, zloćo user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 31284
15.11.2011 12:00:56   
Super Beba
Bombina - sretan mali rođendan i sve najljepše! Puno zdravlja i veselja, koračanja, zubića i pričanja :)) user posted image user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31285
15.11.2011 12:02:19   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Super Beba

Bombina - sretan mali rođendan i sve najljepše! Puno zdravlja i veselja, koračanja, zubića i pričanja :)) user posted image user posted image user posted image

Takodjeeer! Sretno!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 31286
15.11.2011 12:04:45   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

aaaaaaaaa zavidim ti, zloćo user posted image user posted image

user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 31287
15.11.2011 12:08:45   
ciciban26
Bombina  mi zelimo sretan mali rodjendan user posted image user posted image

Glasali jutros i za malog druga Ajnura,a bebu Asoni ne znamo a rado bi glasale user posted image ..

Babilon a sto me  nasmija s ovim prevelika rupa hahahahah,usij zeno user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 31288
15.11.2011 12:10:45   
Ašoni

IZVORNA PORUKA: Ašoni

IZVORNA PORUKA: bambi7

ola zeneeee, samo da brzinski pitam ima li koja nasa RR bebica za kalendar da glasamo???
Nasla sam samo D od cickolini..user posted image user posted image

I mi smo tu, album 1/2, druga slika user posted image Pa lajkajte, ali samo ako vam se sviđa user posted image

Ašoni, nisam ni znala da je tvoja, ali sam se jos sinoc zaljubičicila u nju! Predivna je!

Oooooo, hvala ti palachinken user posted image   Znaš ono, kad je meni ovako slatka, kako li je tek komšijama user posted image   Ma bebice su medene, toliko slatkoće na jednom mjestu user posted image

Neposredna veza do poruke: 31289
15.11.2011 12:11:34   
bombina
hvala svima na cestitkama i lijepim zeljama

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 31290
15.11.2011 12:12:03   
bambi7
Bombina- sretan mini rodjendankouser posted image user posted image user posted image
Sad gledam nase slike, pa I nijednu sliku sa kupanja nema, a L ima kamaru, ma da biras- kako sam grozna, ima mahsuz da je kupam veceras radi fotkana!

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 31291
15.11.2011 12:17:19   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Glasali jutros i za malog druga Ajnura,a bebu Asoni ne znamo a rado bi glasale user posted image ..

Beba od Asoni je prvi album druga slika ... med maleni ... :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 31292
15.11.2011 12:20:48   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: ladyblue

Ja sam lajkala, valjda je to -to

jesam glupa...ja gledam na PAmpersu umjesto na Johnosnsu. skontala sam napokonuser posted image

Nije ni čudo, dobro imaš snage da uopšte gledaš. Kako ste vas dvije? Jel dušica mala bolje, jel vratila snagu, šta je s nalazima? Ljubim vas puno.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 31293
15.11.2011 12:23:16   
animagical
IZVORNA PORUKA: babilon

bombinaja sam pitala za podhrastove... :D hvala ti...

Animagical joj jesi me nasmijala s tim fildzanom ;)))) i ja sam nakon poroda ga popila i fino me ocistio a vala evo prije par dana popila i nista i danas uzela 3 kasike pa se nadam da cu dans se urahatiti ako nista cepici... i meni se hemeroidi javili joooooooooj tito dragi nikad kraja + mislim da mi je prvi sav od vag.otvora pukao nekako mi rupa preeveeeelika :))))))))))))))))))) jos mi samo fali da mi ukoso sve ide hahaha

ne izlazi danas iz kuce ako si popila 3 kasikeuser posted image   a dole ne zaviruj, skupice se...samo se prepadasuser posted image zamisli kako sam se ja prepala, mislila sam sve ce mi se raspasti kad konci ispadnu...njih 36user posted image nisam se raspalauser posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31294
15.11.2011 12:26:56   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: animagical

jutrouser posted image izasao mi A u onom albumu, ubjedljivo je najmanja bebarauser posted image

jesu curice ozdravile?

Kaži koji je, koji album, koja slika, da ne uzimam dimenzije svih beba... user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31295
15.11.2011 12:28:32   
taurus
IZVORNA PORUKA: Ašoni

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Ja sam lajkala, valjda je to -to

jesam glupa...ja gledam na PAmpersu umjesto na Johnosnsu. skontala sam napokonuser posted image

Nije ni čudo, dobro imaš snage da uopšte gledaš. Kako ste vas dvije? Jel dušica mala bolje, jel vratila snagu, šta je s nalazima? Ljubim vas puno.

i ja upravo htjedoh da postavim ista pitanjauser posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 31296
15.11.2011 12:28:42   
animagical
hheh http://www.facebook.com/Ringeraja.ba#!/photo.php?fbid=10150450554966259&set=a.10150450546216259.415019.306328761258&type=1&theater  ovaj jeuser posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 31297
15.11.2011 12:32:14   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: Super Beba

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Kako ste drage moje? Jesul djecica bolje?

Ja padam, N se budila 7-8 puta u 10 sati, uzas i uz to je jos i vristala, strah me da je sta ne boli.........uz to je jela skoro svaki satuser posted image

da ne budeš izignorisana, vama bi mogao biti vakat za zube, probaj vidjet nazire li se štagod...namaži desni (možeš onim calgelom) i vidi da li pomaže...da li je boli stomak, je li tvrd, ta je sa stolicom? Možda je i to muči? Možda ružno sanja...
ako misliš da je nešto boli i ako nastavi da vrišti u snu, daj joj malo paracetamola pred spavanje...

pipkala sam usi, nista, stomak nista, sto se tice stolice dva dana unazad smo poceli da probamo malo kasice od jabuke po par kasikica i nije kakala nakon toga s tim d aona od pocetka kaki rijetko ali sad kad je ovo malo probala ne znam da li treba sta da se mijenja ili tek kada bude uzimala odredjene kolicine cvrste hrane, ovo je vise popljuvala nego je uslo u nju, ma malicuk skroz. Mazala sma calgel al dzaba i sad je jedva zaspala, na kraju mi je palo napamet da je uninam na nogama i upalilo je. Sinoc njoj nije bio problem zaspat ali budjenje......pravo se prepadnem koliko zavristi, kao dijete od 5 godina. Danas cu uzet onaj gengigel za bebe, cula sma da je bolji i nadam se da cu uskoro doci do onih homeopatskih bobica sto ima u Sa pa da probamo i to. One su usout i za probavu i za zubice. Ukinuli smo od juce ri buljenje u tv i kojekakve budalastine na youtube jer sam pomislila da joj to ne smeta, no jucer nije nista gledala i sovala je u tisini i tek onda uzas, dakle od kako se rodila nije losije spavala. Nosic je bio slinac pa smo jutros ocistili ali je opet plakala dok nije zaspala.....valjda prodje sta god da je.

Sweet,  hajde ako ne uganjaš nikoga prije za homeopatske granule, ja bih trebala vikend od 25. ovog mjeseca u Tz, pa javi hoćeš li da kupim i ponesem. Jel misliš na one  u nekoj apoteci u Hrasnom? Ja znam da je neko pisao da ima tamo?

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 31298
15.11.2011 12:41:26   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: bombina

hvala svima na cestitkama i lijepim zeljama

Sreatan 9. rođendančić user posted image , da vam svaki novi dan donese još više sreće. Nama je sutra punih devet user posted image

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 31299
15.11.2011 12:45:17   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Cickolini

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Beba od Asoni je prvi album druga slika ... med maleni ... :)

Glasala jutros user posted image Bebica me med medeniuser posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 31300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1250 1251 [1252] 1253 1254   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1250 1251 [1252] 1253 1254   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *