|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1249 1250 [1251] 1252 1253   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
15.11.2011 9:57:57   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Super Bebo ja nisam nasla tvoju bebicu ... hajd mi posalji link ..

Mene ovo glasnje umori ,.. Ovo samo mamicama znaci ... bebicama nista hahhahaa Ali sve su bebe preslatke zaista ...

nisam ti ja poslala sliku, tako da me nema :)) E, a imaš PP

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 31251
15.11.2011 9:59:12   
animagical
evo vam mog misa  user posted image

http://www.facebook.com/Ringeraja.ba#!/photo.php?fbid=10150450554966259&set_=a.10150450546216259.415019.306328761258&type=1&theater

curu u kanti sam odmah poznala... asoni idem naci... ima jos cija beba, da se divim?user posted image

Neposredna veza do poruke: 31252
15.11.2011 10:02:51   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Super Beba

sweet - mislim da sam već nekom pisala...kod mene je ta vriska poprilično česta u zadnjem periodu...isto sam mislila da je do gužvi, TVa, i sl...al' sam skontala da je do zuba...kad su gornje dvice izbile, mali se "unormalio"...sad kad treba da izbiju donje, ponovo je počela skika..mada u manjim količinama nego ranije...
i da, ukoliko iz dragosti bacate malu gore-dole, nemojte to raditi..jer ona kroz san kad to proživljava, vjerovatno ima osjećaj da pada, pa joj je to dodatno opterećenje...i nemojte se igrati puno igrice skrivača, tačnije, nemojte glasno vikati BU i BA i prepadat' je iza ćoškova :) Ma koliko to njima izgleda veselo sada, u snu im je poprilična trauma...mi smo npr. ove dvije stvari izbacili :)

ne bacamo se, a nekad se znamo igrat skrivaca al juce bas nista. vec dugo mislim da su zubi tj od punog 4. mj al nis jos nema.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 31253
15.11.2011 10:15:38   
enči80
Jutrouser posted image

Glasala sam za zeta,cickolino i za Ašoni(p.s. malena je preslatka mašaAllah) i satrla se tražeći Mahdija kad njega nemauser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 31254
15.11.2011 10:17:21   
Cickolini
Super Bebo ima jos 48 sati da posaljes sliku ... posalji obavezno ... slika je famozna.

Mi smo glasali za Asoni i Animagical ... ima li jos neka beba ???? Ja sam ovo takmicenje preozbiljno shvatila hahahahhahaahha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 31255
15.11.2011 10:27:54   
animagical
cickolini mislim da sam te dodala na fb user posted image

Neposredna veza do poruke: 31256
15.11.2011 10:54:56   
bebix
pozz zene, vise ne stignem da vas citam, odoh sada koliko stignem citati dok I spavauser posted image
Vidim kod vas takmicarski duhuser posted image user posted image ,
Animagical  A sam poznala ali neznam kako da glasam, jel mogu posto nismo prijatelji na fbuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31257
15.11.2011 10:55:00   
bombina
jutro mamice i bebice...evo i nas...nama je danas mali rodjendan,napunili smo 9 mjeseci i imamo osam zuba,deset kg,uveliko hodamo oko stvari,ponekad se i pustamo(ne znam je li joj rano da prohoda) i stalno nesto mrmljamo,valjda to nesto znaciuser posted image pozz svima

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

Neposredna veza do poruke: 31258
15.11.2011 10:55:16   
Super Beba

Super Bebo ima jos 48 sati da posaljes sliku ... posalji obavezno ... slika je famozna.

Mi smo glasali za Asoni i Animagical ... ima li jos neka beba ???? Ja sam ovo takmicenje preozbiljno shvatila hahahahhahaahha

Zar nije do 13.11. slanje slika? A koliko dugo traje glasanja?

Neposredna veza do poruke: 31259
15.11.2011 11:02:24   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: animagical

Mislim da sam te prihvatila user posted image Ne dodajem nepoznate, ali cim vidim bebice ili parove kontam ovo je moja raja sa RR-a hahah

Neposredna veza do poruke: 31260
15.11.2011 11:03:01   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Zar nije do 13.11. slanje slika? A koliko dugo traje glasanja?

Dali su jos 48 sati za sve roditelje koji nisu stigli poslati sliku ...

Neposredna veza do poruke: 31261
15.11.2011 11:08:42   
Medi_87
samo  da se  malo javimo,  kad stignem citacu sta se desavalo, uglavnom i dalje je M strasno nervoyan budio se mali milion puta, smorena sam samo tako, nadam se da su bolesne bebare oydravile, hug svima

Neposredna veza do poruke: 31262
15.11.2011 11:11:29   
babilon
Zanzibar draga, tek vidjeh da si se javila ip itala za stolicu :) sorry sto tek odg., ugl, jeste ja imam ovu stolicicu koja vibrira i rahatluk za bebu, mom malom bas odgovara i uziva u njoj... Ja sam je platila 100KM u Mercatoru, a evo ti slicica da vidis (samo sto je ova moja ove vises igracke su drugacije, ima hippo, lavic i majmun) i ima muzikica koja svira kad se povuce ovaj jedan 'gajtan' :D

user posted image

moj mali jos nije kakao :( dojim ga stalno samo 2 puta (nekad samo 1) mu dam dohranu... najcudnije mi je sto ne place, sto mu ne smeta nista, pretpostavljam a ga ne muci puno ali mi zao da ne bude 4 dana bez stolice :( piski kao lud i prdi ko veliki usmrdi nam kucu :)))) i apetit ima super hB :D

usput, je li mi moze neko reci vezano za drugu turu vakcine.. Moj mali je primio 20.10 a posto je to nedjelja, j eli problem da beba ne primi na tacno mjesec dana drugu vakcinu??? moracemo 21.11 ...

jos 1 pitanje :)) (dosadna sam znam ali sta cu kad ne znam :))) je li ima iko ko je isao kod pedijatra na podhrastovima??? je li se treba najaviti tj zakazti termin ili samo otici????
HVALA VEEEEEEEEEEELIKA

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 31263
15.11.2011 11:12:52   
sweet insanity

IZVORNA PORUKA: animagical

Mislim da sam te prihvatila user posted image Ne dodajem nepoznate, ali cim vidim bebice ili parove kontam ovo je moja raja sa RR-a hahah

I ja sam te dodala :)

Neposredna veza do poruke: 31264
15.11.2011 11:14:29   
sweet insanity
moju uveliko izgleda desni muce, to je vriska do jucer nevidjena od kako se rodila, umiri se na 5 min sa calgelom i jovo na novo al hajde nadam se da je to da nije sta gore.......koliko place dodje mi da je vodim dr. al kontam bezze cu ic.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31265
15.11.2011 11:17:15   
animagical
babilon nas u starom  gradu nisu ni htjali primiti na tacno mjesec, rekli nam na tel da dodjemo na mjesec+3-4 dana... to za kakanje bolje pitaj na dojenje i dodavanje lejlu, ja mislim da samo iskljucivo dojene bebe moraju kakiti cesto u prvih 6 sedmica...negdje procitah da crijevnu floru promijeni i jedna bocica bilo cegauser posted image tako da ja mislim da je to ok sto ne kaki... za podhrastove ne znam..jesi mi to u komsiluku? user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 31266
15.11.2011 11:28:22   
ciciban26
Babilon nama je pedijatrica rekla da mora proci najmanje mjesec i 2 dana od vakcine a ako zakasnis nije problem..Uglavnom ne treba prije..Mi smo drugu priimile s mjesec i po.
E sad da vas ja pitam..Mojoj bebaci se pojavile sitne crveno-bijele bubuljice na jednoj strani nogice gdje joj lijepim pampers..To traje vec 3 dana,peremo plivaseptom ali ne prolazi pa me vec malo strah..Je li moguce da je  mrsa i da pojavila nakon skoro 2 mj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gdje se moze uraditi bris

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 31267
15.11.2011 11:30:15   
Super Beba
babilon - ma ni za jednu bocu ne moraš doći tačno u dan...barem ja nisam i niko mi nije pravio problem..a za podhrastove, to kod šefike ideš? Ja sam u Omer Maslić i tamo nema naručivanja...pretpostavljam da je tako i gore..al' nazovi i pitaj: Dispanzer za predškolsku djecu: 033/260-781

Neposredna veza do poruke: 31268
15.11.2011 11:34:49   
animagical
ne znam, ja mislim da to nije mrsa vec obicne baby acne...mrsa je krupne gnojanice...za briseve koze pitaj jelenu

Neposredna veza do poruke: 31269
15.11.2011 11:35:36   
palachinken
IZVORNA PORUKA: enči80

Jutrouser posted image

Glasala sam za zeta,cickolino i za Ašoni(p.s. malena je preslatka mašaAllah) i satrla se tražeći Mahdija kad njega nemauser posted image user posted image user posted image

NeJma Mahdija :))ako bude kakav izbor za najkul navijača reprezentacije, tu cu poslati hihih
Ja sam redom opalila sve slatke bebe, nema stele :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 31270
15.11.2011 11:38:24   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: enči80

Jutrouser posted image

NeJma Mahdija :))ako bude kakav izbor za najkul navijača reprezentacije, tu cu poslati hihih
Ja sam redom opalila sve slatke bebe, nema stele :)

I ja sam glasala za puuuuno beba, ali iskreno svaka beba zasluzuje glas ... sve su preslatke :)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 31271
15.11.2011 11:38:26   
Sensia
IZVORNA PORUKA: bombina

jutro mamice i bebice...evo i nas...nama je danas mali rodjendan,napunili smo 9 mjeseci i imamo osam zuba,deset kg,uveliko hodamo oko stvari,ponekad se i pustamo(ne znam je li joj rano da prohoda) i stalno nesto mrmljamo,valjda to nesto znaciuser posted image pozz svima

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  masala

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 31272
15.11.2011 11:40:20   
Cickolini
Bombina sretan mali rodjendanko i da ste nam zivi, zdravi i sretni puuuuuno puuuuno godina. Nije joj nista rano sto sama radi tj ne forsira je niko. Svaka cast kako napredujete samo tako nastavite ...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31273
15.11.2011 11:40:55   
mala_sa
Dan drage moje user posted image
A "posprema" po kuci user posted image user posted image a mama malo odmara na RR - glasa za nase male bebare
Nadam se da su nam male bebare spavale dosta dugo nocas??

Nadam se da su nam Lady i Nadjica bolje?? Takodjer Jele i Luka, kako su???

Sweet ja mislim da to Nelu muce zubici, probaj joj mlo masirati desni tvojim prstom, vidjet ces koliko ga grize - mene prst bas zaboli

Bombina sretan vam mali rodjendanko, za sve sto ona sama uradi no sikiriki nije joj rano user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 31274
15.11.2011 11:42:42   
palachinken
Vala bas, preslatke su bebe! Steta sto sve ne mogu na kalendar.
Joj ja imam traumu od onih pampers takmicenja sto su se sms porukom glasovi davali, kako su me tada mame smarale, rekla sam necu nikad djetetovu sliku nigdje poslati. user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 31275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1249 1250 [1251] 1252 1253   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1249 1250 [1251] 1252 1253   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *