|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1251 1252 [1253] 1254 1255   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
15.11.2011 12:53:44   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: ciciban26

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Glasali jutros i za malog druga Ajnura,a bebu Asoni ne znamo a rado bi glasale user posted image ..

Beba od Asoni je prvi album druga slika ... med maleni ... :)

Glasala jutros user posted image Bebica me med medeniuser posted image

Da li to znači da si glasala a da te ja na to nisam navela? E to je već glas koji vrijedi bar za 5.  user posted image Hvala svim ženicama koje su nas lajkale user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 31301
15.11.2011 13:00:34   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Ašoni

Glasali jutros i za malog druga Ajnura,a bebu Asoni ne znamo a rado bi glasale user posted image ..

Da li to znači da si glasala a da te ja na to nisam navela? E to je već glas koji vrijedi bar za 5.  user posted image Hvala svim ženicama koje su nas lajkale user posted image

Da,da...Stvarno nisam znala a glasala user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 31302
15.11.2011 13:24:03   
enči80

IZVORNA PORUKA: Ašoni

Da,da...Stvarno nisam znala a glasala user posted image

I ja,i ja...user posted image user posted image

Mene su moje danas shebale totalnouser posted image A je čitavo jutro preplakala i no je sad spava...valjda se umorilauser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 31303
15.11.2011 13:27:11   
Amam
Cao mame i bebe
Mi da se tuspasimo,E je svaki dan vece zanovijetalo,ni tren ga ne mogu ostaviti bez nadzora okrene se na stomak i "puze" u nazad tako da nam ni prepreke ne vrijede,a sinoc sam ga stavila na pod i on se rolao dok nije dosao do ormara i ladica i vuce i otvara user posted image user posted image .
Danas je nesto nervozan imao je i jednu rijetku stolicu,koja je usmrdila cijelu kucu,pa kontam mozda ga stomak malo muci user posted image .

Mah-mah od nas user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 31304
15.11.2011 13:33:48   
mala_sa
Mi da se tuspasimo,E je svaki dan vece zanovijetalo,ni tren ga ne mogu ostaviti bez nadzora okrene se na stomak i "puze" u nazad tako da nam ni prepreke ne vrijede,a sinoc sam ga stavila na pod i on se rolao dok nije dosao do ormara i ladica i vuce i otvara .

U istom smo "belaju" user posted image user posted image mi smo def odlucili da kupimo ogradicu za igranje - sav mi cilim i podove "preliza" user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 31305
15.11.2011 14:17:20   
Medi_87
Bombina sretan mali rodjendanko,
konacno je probio bisercicuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Medi_87 -- 15.11.2011 14:18:00 >

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 31306
15.11.2011 14:19:21   
Sensia
hej zenice drage gdje se moze nabaviti ta marama za nosanje bebe? i ima li neko pravilo za uzrast bebe od kad smije u tu maramu?

ciciban saljemo ti milion poljubaca moja Uma i ja

vodolijo bas mi je drago da si se i ti prikljucila. Znam da ce sve proci ali sam i ja neutjesna kad moja Uma place, svi mi kazu da sam previse osjetljiva, bebino je da place, jede, spava i kaki i najbitnije je da je zdrava.....sve ja to znam ali ovaj moj drekavac i kad nema grceve voli da razvija pluca user posted image  sad sam je spustila u stolicu za ljuljanje i bila je mirna punih 5 minuta i odmah u plac......i ja naravno odmah u ruke i ljuljuskaj...... e sad se ja pitam na mojih 55 kg sta ce biti kad dijete bude imalo 5 i vise kila ako Bog da.....
jedva cekam da pocne primjecivati igracke i da joj godi ljuljanje i drmusanje u stolici.........

< Poruku je uredio Sensia -- 15.11.2011 14:20:45 >

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31307
15.11.2011 14:20:00   
bombina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i vam za zubic

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 31308
15.11.2011 14:26:13   
Super Beba
medi - čestitamo biser! user posted image user posted image user posted image

šta nam je ovo sa lady i jelenom, ne javljaju se nikako...

Iman - vi ste sanirali turu, jel tako? Kako nalazi?

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 31309
15.11.2011 14:26:31   
animagical
sensia beba smije u maramu bukvalno cim se rodi... imas na fb za naruciti...a piraj nor palachinken, ona ce ti bolje objasniti, ona koristi wrapuser posted image a nosanje..ma stekne se kondicija...meni je A bio tezak sa 3 i po a sad sa 6 nijeuser posted image

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 31310
15.11.2011 14:33:06   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Sensia

hej zenice drage gdje se moze nabaviti ta marama za nosanje bebe? i ima li neko pravilo za uzrast bebe od kad smije u tu maramu?

Poslacu ti na PP gdje mozes u Sa nabaviti, ja sam licno narucila preko ebaya. Bebica u maramu moze bukvalno od rodjenja. Poslacu ti i klipove kako se stavlja. Meni je spas - kad mu dodje da zeli samo u ruke, ja ga ubacim u maramu i setam po kuci, rasklanjam stosta, a ne bole me ledja. On zaspi, onda ga pazljivo izvadim, probudi se ali mu tutnem siku na frku i nastavi spavati.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31311
15.11.2011 14:34:44   
sweet insanity
Ja odspavala satic, sveki cuvala N a i N odvalila.

Ašoni, javim i hvala-jeste Hrasno, zlica dzamijska. Kazu da pomaze, ne bi trebalo naskodit.

Bombina, sretan rodjendankouser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31312
15.11.2011 14:37:35   
ciciban26
Sensia  user posted image user posted image user posted image ljubimo i mi vas dvije.. Ja moju E najbolje smirim kad je stavim na noge(malo podignute) i ljuljam,laptop pored sebe,pustim muziku i bude bas mirna cak se i naspava tako,cim je spustim plac..Apaurin su joj "Bila mama kukunka" i "Nedim" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pokusaj je i tako zabaviti
Sad smo se ispricale,pocela je sa aaaa,eee a da nije deranje user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 31313
15.11.2011 14:55:45   
animagical
Sad smo se ispricale,pocela je sa aaaa,eee a da nije deranje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jel de meraka slusati gakanje?user posted image

Neposredna veza do poruke: 31314
15.11.2011 15:00:04   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image user posted image user posted image jel de meraka slusati gakanje?user posted image

jedva cekam!!!!! evo sad je plakala sat vremena ko da je svjet propo user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 31315
15.11.2011 15:09:35   
animagical
sensia polako, prodje to...iznesi je malo na zrak, mi se upravo spremamo, dobro je utoplis i setnja ce je umiriti vjerovatno...a i mama uzme zraka i ne pobudaliuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31316
15.11.2011 15:11:11   
Selminja
Djeste zenice, evo pridruzujemo vam se moja Esma i ja user posted image
Vidim svima jednako problem, dreka i nespavanje. Mi se nekako uskladimo, najvise 3-4 sata odvali nocu sto je meni dovoljno da ne teturam po danu. Mala siki ko velika, zabucila se pravo, obraze odvalila, postavim vam i sliku uskoro.
Moja E toliko zna stucati da mi je bude zao, haman se naguta zraka dok doji pa stuca po 5 minuta, ne znam kako da joj pomognem jer se poslije unervozi user posted image
Sensia ako ce ti biti lakse, znaj da nisi jedina, i moja dreci bez razloga i nenaspavana sam, ali valjda su bebe takve, nemoj biti osjetljiva  user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31317
15.11.2011 15:14:43   
palachinken
Ej Selminja, dobro nam dosla! Hajd sad promijeni potpis i sliku user posted image user posted image user posted image Prelijepo ste joj ime dali, meni bilo sa Ajšom nerijeseno, da je bebonja ostao curica user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 15.11.2011 15:15:31 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31318
15.11.2011 15:18:04   
R&T@
Sensia, draga, poslusaj jos jednu s 55 kila koja je imala drekavca:

Nemoj je nosati, ali je ususkaj sto vise...
Ako ti je toplo u stanu, nemoj u dekicu...ali je primakni uz ivicu krevetica i pored nje stavi slozenu dekicu...
i sjedi i pricaj, pricaj...neka ti slusa glas...
vremenom ces se moci odmaci dovoljno dalekouser posted image

Ova taktika je zadrzala malo mesa na mojim kostima...

i jos jedna...
cim ona spava, spavaj i ti...
neka svi i sve cekajuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31319
15.11.2011 15:18:37   
animagical
da je Ajnur bio cura bio bi Esmauser posted image ili ako kad dobije sestru...

odoh ja na zimuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 31320
15.11.2011 15:21:41   
palachinken
IZVORNA PORUKA: tajra

Ako ti je toplo u stanu, nemoj u dekicu...ali je primakni uz ivicu krevetica i pored nje stavi slozenu dekicu...

i jos jedna...

Sta se folirate s tom kilazom user posted image user posted image
Ne znam koja ti je drecala, ali onu sto sam ja upoznala bih ti rado ukrala na par dana, mene je oborila s nogu onako pametnih ociju user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31321
15.11.2011 15:22:40   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: animagical

E jeste vala,bas merakuser posted image user posted image user posted image Mama se rastopilauser posted image
Selminja dobro nam dosla user posted image user posted image user posted image Pocasti nas slikom da vidimo bebolinu user posted image

Neposredna veza do poruke: 31322
15.11.2011 15:24:12   
Sensia
hej zenice hvala vam, evo smirila se hvala Bogu

Ma naoruzat cu se sgtrpljenjem nema mi druge, a za setnju vrlo rado, samo cekam da prodje prva boca i idemo ako Bog da u skafander i lagano do jedne nane pa do druge.....

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 31323
15.11.2011 15:37:03   
bambi7
da je Ajnur bio cura bio bi Esmauser posted image ili ako kad dobije sestru...

Ovako je moj dragi govorio kad se L trebala roditi, pa bilo po mom, pa opet kad se I trebala roditi pa opet po momuser posted image user posted image
sad kaze e vala ako trece bude curica bice Esma!!!user posted image user posted image ( meni dvoje elhamdulilah, al necu da kazem pravim se blesava. Cuj ga trece a ja sanjam kad cu se naspavati)

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 31324
15.11.2011 15:38:22   
R&T@
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: tajra

i jos jedna...

Sta se folirate s tom kilazom user posted image user posted image
Ne znam koja ti je drecala, ali onu sto sam ja upoznala bih ti rado ukrala na par dana, mene je oborila s nogu onako pametnih ociju user posted image

Hvala, mila...
Ti nju bas nahvaliuser posted image
Nije ona drecala...
pored nje usnule sam ja sjedila i nisam se smjela odmaci...

A ova druga nije usta zatvarala...
pluca su joj razvijena, masallah...user posted image

I ti izgledas super...
samo ti je djecak ruzan...user posted image
valjda zbog imenauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 31325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1251 1252 [1253] 1254 1255   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1251 1252 [1253] 1254 1255   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *