Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 10:02:51
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Super Beba
sweet - mislim da sam već nekom pisala...kod mene je ta vriska poprilično česta u zadnjem periodu...isto sam mislila da je do gužvi, TVa, i sl...al' sam skontala da je do zuba...kad su gornje dvice izbile, mali se "unormalio"...sad kad treba da izbiju donje, ponovo je počela skika..mada u manjim količinama nego ranije... i da, ukoliko iz dragosti bacate malu gore-dole, nemojte to raditi..jer ona kroz san kad to proživljava, vjerovatno ima osjećaj da pada, pa joj je to dodatno opterećenje...i nemojte se igrati puno igrice skrivača, tačnije, nemojte glasno vikati BU i BA i prepadat' je iza ćoškova :) Ma koliko to njima izgleda veselo sada, u snu im je poprilična trauma...mi smo npr. ove dvije stvari izbacili :)
ne bacamo se, a nekad se znamo igrat skrivaca al juce bas nista. vec dugo mislim da su zubi tj od punog 4. mj al nis jos nema.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 10:15:38
enči80
Jutro
Glasala sam za zeta,cickolino i za Ašoni(p.s. malena je preslatka mašaAllah) i satrla se tražeći Mahdija kad njega nema
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 10:54:56
bebix
pozz zene, vise ne stignem da vas citam, odoh sada koliko stignem citati dok I spava Vidim kod vas takmicarski duh , Animagical A sam poznala ali neznam kako da glasam, jel mogu posto nismo prijatelji na fb
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 10:55:00
bombina
jutro mamice i bebice...evo i nas...nama je danas mali rodjendan,napunili smo 9 mjeseci i imamo osam zuba,deset kg,uveliko hodamo oko stvari,ponekad se i pustamo(ne znam je li joj rano da prohoda) i stalno nesto mrmljamo,valjda to nesto znaci pozz svima
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 11:08:42
Medi_87
samo da se malo javimo, kad stignem citacu sta se desavalo, uglavnom i dalje je M strasno nervoyan budio se mali milion puta, smorena sam samo tako, nadam se da su bolesne bebare oydravile, hug svima
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 11:11:29
babilon
Zanzibar draga, tek vidjeh da si se javila ip itala za stolicu :) sorry sto tek odg., ugl, jeste ja imam ovu stolicicu koja vibrira i rahatluk za bebu, mom malom bas odgovara i uziva u njoj... Ja sam je platila 100KM u Mercatoru, a evo ti slicica da vidis (samo sto je ova moja ove vises igracke su drugacije, ima hippo, lavic i majmun) i ima muzikica koja svira kad se povuce ovaj jedan 'gajtan' :D
moj mali jos nije kakao :( dojim ga stalno samo 2 puta (nekad samo 1) mu dam dohranu... najcudnije mi je sto ne place, sto mu ne smeta nista, pretpostavljam a ga ne muci puno ali mi zao da ne bude 4 dana bez stolice :( piski kao lud i prdi ko veliki usmrdi nam kucu :)))) i apetit ima super hB :D
usput, je li mi moze neko reci vezano za drugu turu vakcine.. Moj mali je primio 20.10 a posto je to nedjelja, j eli problem da beba ne primi na tacno mjesec dana drugu vakcinu??? moracemo 21.11 ...
jos 1 pitanje :)) (dosadna sam znam ali sta cu kad ne znam :))) je li ima iko ko je isao kod pedijatra na podhrastovima??? je li se treba najaviti tj zakazti termin ili samo otici???? HVALA VEEEEEEEEEEELIKA
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 11:14:29
sweet insanity
moju uveliko izgleda desni muce, to je vriska do jucer nevidjena od kako se rodila, umiri se na 5 min sa calgelom i jovo na novo al hajde nadam se da je to da nije sta gore.......koliko place dodje mi da je vodim dr. al kontam bezze cu ic.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 11:17:15
animagical
babilon nas u starom gradu nisu ni htjali primiti na tacno mjesec, rekli nam na tel da dodjemo na mjesec+3-4 dana... to za kakanje bolje pitaj na dojenje i dodavanje lejlu, ja mislim da samo iskljucivo dojene bebe moraju kakiti cesto u prvih 6 sedmica...negdje procitah da crijevnu floru promijeni i jedna bocica bilo cega tako da ja mislim da je to ok sto ne kaki... za podhrastove ne znam..jesi mi to u komsiluku?
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 11:28:22
ciciban26
Babilon nama je pedijatrica rekla da mora proci najmanje mjesec i 2 dana od vakcine a ako zakasnis nije problem..Uglavnom ne treba prije..Mi smo drugu priimile s mjesec i po. E sad da vas ja pitam..Mojoj bebaci se pojavile sitne crveno-bijele bubuljice na jednoj strani nogice gdje joj lijepim pampers..To traje vec 3 dana,peremo plivaseptom ali ne prolazi pa me vec malo strah..Je li moguce da je mrsa i da pojavila nakon skoro 2 mj. Gdje se moze uraditi bris
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 11:30:15
Super Beba
babilon - ma ni za jednu bocu ne moraš doći tačno u dan...barem ja nisam i niko mi nije pravio problem..a za podhrastove, to kod šefike ideš? Ja sam u Omer Maslić i tamo nema naručivanja...pretpostavljam da je tako i gore..al' nazovi i pitaj: Dispanzer za predškolsku djecu: 033/260-781
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 11:38:26
Sensia
IZVORNA PORUKA: bombina
jutro mamice i bebice...evo i nas...nama je danas mali rodjendan,napunili smo 9 mjeseci i imamo osam zuba,deset kg,uveliko hodamo oko stvari,ponekad se i pustamo(ne znam je li joj rano da prohoda) i stalno nesto mrmljamo,valjda to nesto znaci pozz svima
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 11:40:20
Cickolini
Bombina sretan mali rodjendanko i da ste nam zivi, zdravi i sretni puuuuuno puuuuno godina. Nije joj nista rano sto sama radi tj ne forsira je niko. Svaka cast kako napredujete samo tako nastavite ...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 11:42:42
palachinken
Vala bas, preslatke su bebe! Steta sto sve ne mogu na kalendar. Joj ja imam traumu od onih pampers takmicenja sto su se sms porukom glasovi davali, kako su me tada mame smarale, rekla sam necu nikad djetetovu sliku nigdje poslati.