|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1252 1253 [1254] 1255 1256   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
15.11.2011 15:39:27   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: taurus

IZVORNA PORUKA: Ašoni

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja sam lajkala, valjda je to -to

jesam glupa...ja gledam na PAmpersu umjesto na Johnosnsu. skontala sam napokonuser posted image

Nije ni čudo, dobro imaš snage da uopšte gledaš. Kako ste vas dvije? Jel dušica mala bolje, jel vratila snagu, šta je s nalazima? Ljubim vas puno.

i ja upravo htjedoh da postavim ista pitanjauser posted image

Nađa je bolja. danas nije imala ni jednu stolicu, hvala Bogu. čak sam joj dala i jednu Hipp kašicu da pojede. gladna je toliko da nije žvakala nego je samo gutala. neće tečnost da pije. valjda joj se sve ogadilo. ali neka nema stolica i neka jede pa kad ožedni, počet će i da pije.

ja sam nikakva. toliko sam umorna i polomljena. ovo je vjerovatno na nervnoj bazi. spavala sam u komadu 9 sati sinoć i jutros ustala mrtva. i mene hvata ovaj isti virus, sve mi nešto trči po stomaku....dans smo legle da spavamo, dijete se probudilo nakon sat vremena i revalo još 15 minuta, ja nisam imala snage da ustanem.

moram još otići po njene antibiotike u Vrazovu i onda ću se srušiti...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 31326
15.11.2011 15:48:15   
Super Beba
hB pa ti N. nema više proljeva i ne povraća...doće ona uskoro na svoje aBd, nek je prošlo najgore...e valjda tebe neće to isto oborit..idi odmaraj, kunjaj...napuni baterije...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 31327
15.11.2011 16:07:05   
Selminja
Ja se zovem Esma, i zelim da se upoznam s generacijom user posted image

user posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 31328
15.11.2011 16:17:36   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Selminja

user posted image

user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31329
15.11.2011 16:33:41   
bint
ja samo da vam mahnem
drago mi da s bolesne bebice bolje,iscrpljene mamice odmarajte mada kje to nemoguce heheh
psihicki se pripremamo za utakkmicu,cak i H uhvatila euforija user posted image user posted image i da,svaki dan ej sve bolji i bolji na koracima..super hoda sad,vise koraka anpravi i sjedne i smiej se drago i njemu heheh..et uzivajte

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 31330
15.11.2011 16:34:36   
bint

user posted image

masaAllah ljepotice...nek ej ziva i zdrava,dusa slatkaaaa:)

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31331
15.11.2011 17:02:28   
Sensia

user posted image

masalah koji secerko user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31332
15.11.2011 17:03:01   
Cickolini
Selminja bebica je ko med ... masalah da se neurekne :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 31333
15.11.2011 17:46:18   
mimikimi
selminja curica je secerlamica slatka

e slatke djecice masanla ja vec treci put pregledavam one slike za johnson  bas slatkih bebaca ima user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 31334
15.11.2011 17:48:18   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Selminja bebica je ko med ... masalah da se neurekne :)

cickolini jesi li ono ti  na fb

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 31335
15.11.2011 18:06:46   
mala_sa

user posted image

Dobro nam dosla, bebica je MasAllah user posted image user posted image

btw ja ako ikad budem imala djevojcicu zvat ce se bas ovako

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31336
15.11.2011 18:20:51   
mala_sa
Sad pitanje za mame sa malo vecim bebicama:

Koliko puta vase bebe doje u toku jednog dana???

Moj A odkako je poceo fino da jede kasice, poceo je da odbija siku... user posted image I uopste nece da doji izmedju vocne kasice u 12h i povrtne koju mu dajem oko 17huser posted image user posted image Bojim se jer mislim da mu je to prevelik razmak izmedju jela???

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31337
15.11.2011 18:22:19   
sweet insanity
Selminja dobro dosla, bebi je krasna!

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31338
15.11.2011 18:35:39   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Moj A odkako je poceo fino da jede kasice, poceo je da odbija siku... user posted image I uopste nece da doji izmedju vocne kasice u 12h i povrtne koju mu dajem oko 17huser posted image user posted image Bojim se jer mislim da mu je to prevelik razmak izmedju jela???

kod mene je razmak između sike i jela oko 2 - 3h...što znači, između dva podoja prođe oko 4h, nekad i jače...

< Poruku je uredio Super Beba -- 15.11.2011 18:42:31 >

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31339
15.11.2011 18:46:52   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: Super Beba

kod mene je razmak između sike i jela oko 2 - 3h...što znači, između dva podoja prođe oko 4h, nekad i jače...

Joj stvarno nisam pametna, evo danas je jeo u 12h i imao je turu spavanja, oko 15 i 30 ja ga uzmem i on poce da gnjuri glavu i ono kao mirise siku, ja ga stavim da doji, povukao je 2-3 puta i samo je pljunu...i onda poce da se vrti i podize... Nakon nekoliko min ja mu je opet ponudim al tad je odmah u vrisku i gura je iz usta, bukvalno pljuje... Sad mi stalno to radi user posted image user posted image Jedino je hoce lijepo posisati u stanju uspavljivanja ili u toku noci kad spava... uhh

Neposredna veza do poruke: 31340
15.11.2011 18:59:34   
mimikimi
mozda nisu kasice u pitanju mozda ti odbija zbog neceg drugog
moja je u tom periodu znaci sa 6 i pol mjeseci poslije svakog hranjenja i posisala
probaj mu izbaciti povrtnu jedan dan pa vidi mozda se i lijepo najede frajer pa nece sise
ne znam vidi a mozda je i samo neka faza oni su vazda u nekim fazama user posted image
nemoj se ti samo sikirati

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31341
15.11.2011 19:05:53   
bombina
selminja dobro nam dosla,bebica je ko med

moja A doji ujutro oko 7,onda kad ustane doruckuje,pa spava,oko 3 opet doji, poslije oko 17 ima uzinicu,vocku ili keksic, opet ima obrok oko 18:30 i opet doji kad treba da spava oko 9...i ja se bojim da je to malo,ali ona mi se ne buni,voljela bih da me neko iskusniji posavjetuje........oj kako ja imam problema s tim razmislajnjem,da li grijesim,je li dovoljno,kako,sta???user posted image user posted image user posted image

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31342
15.11.2011 19:10:40   
animagical
a da mu prvo das siku pa onda povrtnu kasicu, ako je bude htio?

selminja esmica je ko pjesmicauser posted image

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 31343
15.11.2011 19:41:53   
ladyblue RR

moja ni jednomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31344
15.11.2011 19:48:37   
bambi7
mala sa mislim da ti treba odgovotiti neko ko ima mjeseci kao i vi, jer bebe mjenjaju raspored

selminja mogu reci samo mashallah, lutkica je ko med...

lady sad sam vidjela da je N bila hasta, dusica mogu misliti koliko se izmucila, al hB proslo je..

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 31345
15.11.2011 20:03:14   
Super Beba
selminja - dobro nam došle, ti i tvoja preslatka bebica :)

bombina - bebe sa 9 mjeseci bi trebale da imaju 3 podoja dnevno, s tim da treba da unese dovoljno kalorija i hranjivih materija kroz krutu hranu...

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 31346
15.11.2011 20:55:19   
vila_7
mala_sa - moja i dalje doji kad sam kod kuce nedjeljom maksimalno i jos plus po noci! user posted image Ali hocu ti reci mojoj tako pase,a da je odbijala sama siku u 6-om mjesecu ,ne bih je silila uopce- pusti ga da jede kad i sta hoce-vjeruj mi samo ce tako biti zadovoljan. Gledam po svojoj sto se krute hrane tice-nikad je ne tjeram, i onda dodje dan da stvarno malo pojede , a vec sljedeci mislim da ce joj muka doci koliko se prejede! Samo ga pusti da on odluci sta mu pase! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 31347
15.11.2011 21:07:53   
enči80

IZVORNA PORUKA: Super Beba

hB pa ti N. nema više proljeva i ne povraća...doće ona uskoro na svoje aBd, nek je prošlo najgore...e valjda tebe neće to isto oborit..idi odmaraj, kunjaj...napuni baterije...

user posted image user posted image

Super bebo jesi li se ti tj.vi prijavili na takmičenje?

Selminja Esma je med mašaAllah a da mi se sestra ne zove tako jedna od mojih cura bi se tako zvala.

Ima li vijesti od Jelene?

Sensia mislila sam čitav dan šta da ti napišem u vezi tvog problema...u biti slažem se i sa mala_sa a i sa cickolino.No,ja imam dvije djevojčice i sasvim se jednako ponašam prema njima ali su one same kao ličnosti različite pa samim time i ponašanje im je različito.Npr.Zara samo doji i sa njom ama baš nikakvih problema nemam ...podoji,presvuci i u krevet a Asja je puno zrelija u odnosu na Zaru...sve je već interesuje.Mi dok progovorimo u nje oči k'o fildžaniuser posted image Nisam ih uobročavala,dojim na zahtjev,ne nosam,spavaju u krevetu i da i ja ih puštam da plaču...ništa njima neće škoditi malo plača a same znate koliko sam ih čekala a i da sam jedva živu glavu izvukla.Mene malo mm zafrkava,izgleda da ću ja u našoj porodici biti onaj loš policajac ali nema veze.Ja ti želim puno sreće i ono što ti je možda sad nemoguće brdo strpljenja i iziđi malo iz kuće.Vjeruj mi ja kad sam prvi put izišla samo do Intrexa preporodila sam se a mislilm da nisam tad izišla pošla bih da šizimuser posted image
user posted image

Vodolijo dobro nam došla...malo kasnim ali nema vezeuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 31348
15.11.2011 21:26:07   
rose
pozz zene moje...vidim da nam je Nadja bolje, ljubim je slatku i zutu user posted image

ja sam i dalje u Mostaru...ovaj moj glupi komp s linuxom ne moze da instalira kameru al eto makar sam vidjela svoju mici a ona me je cula pa joj je mama pjevala...danas je bila dobra cuvala je i nana malo i sad pajki ...ljubav mamina user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 31349
15.11.2011 21:34:17   
lejla80
Evo i od mene jedno mahanje prije utakmice..Maloprije uspavala A i to jedva uhhh bas je postao nezgodan za uspavati..Koliko sam uspjela skuziti bolesne bebare su bolje..Glasala sam za nase manekene..pa ako ima jos ko...tu sam heheh..Puuusa svima

2011.
2016.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 31350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1252 1253 [1254] 1255 1256   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1252 1253 [1254] 1255 1256   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *