Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 11:42:48
bombina
ne sjecam se ko je pitao za podhrastove,za pedijtra...bila sam ja jednom,nisam se narucila,al mi je rekla ako opet budem htjela dolaziti da prebacim karton tu,jer je nas u starom gradu...zivim tu odmah ispod ambulante,ali necu prebacivat karton jer kad sam izisla iz ambulante osjecala sam se kao najgora mama na svijetu...rekla je da je beba sve super,zdrava,dobra,ali ima tako grubpristip prema roditeljima.ja i muz smo ostali bez rijeci...imali smo osjecaj da sve krivo radimo...ne znam eto to je moje iskustvo,pa mozda s enekom svidi,ali sto se tice struke odlicna je...poslije sam cula da svakom nadje neku gresku...
i moja A je tako prehladjena,nos joj stalno curi,a ja ga vise ne stizem brisat i zao mi je,nosic joj se tako crveni...sta s tim da radim???
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 11:43:35
babilon
Animagical draga ja sam ti na Breki pa mi Ziba (patronazna :))) rece da pripadmo podhrastovima... rekla mi je ime neke doktorice, negdje sam zapiasla pa cu kod nje :)))
ciciban to se bebici cisti koza, nista ne brini ;)
super beba hvala draga na info, danas zovem da vidim kako to kod njih hoda :D
kako ste vi hanume kutarisale probleme sa probavom? Ja popila onaj sirup portalak i nista :))))))
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 11:47:49
Cickolini
IZVORNA PORUKA: palachinken
Joj ja imam traumu od onih pampers takmicenja sto su se sms porukom glasovi davali, kako su me tada mame smarale, rekla sam necu nikad djetetovu sliku nigdje poslati.
Isto sam govorila i gledaj me sad borim se za svaki glas hahahhahahaha Vidi se da nemam pametnijeg posla hahahaha Mogu se baviti takmicenjem dok D spava kad se probudi vjezbanje ...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 11:49:50
mimikimi
poz zene e jeste se raspisale od jutros a nas dvije ustale prije pola sata
e i ja sam glasala ustvari nadam se da je to klik like pa et ako nije javite sta treba cickolini sam prepoznala med je i jos sam za asoni i animagical ako ima jos koja bebice su sve medene sretni rodjendanijusi mali
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 11:54:45
babilon
bombinaja sam pitala za podhrastove... :D hvala ti...
Animagical joj jesi me nasmijala s tim fildzanom ;)))) i ja sam nakon poroda ga popila i fino me ocistio a vala evo prije par dana popila i nista i danas uzela 3 kasike pa se nadam da cu dans se urahatiti ako nista cepici... i meni se hemeroidi javili joooooooooj tito dragi nikad kraja + mislim da mi je prvi sav od vag.otvora pukao nekako mi rupa preeveeeelika :))))))))))))))))))) jos mi samo fali da mi ukoso sve ide hahaha
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 12:12:03
bambi7
Bombina- sretan mini rodjendanko Sad gledam nase slike, pa I nijednu sliku sa kupanja nema, a L ima kamaru, ma da biras- kako sam grozna, ima mahsuz da je kupam veceras radi fotkana!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 12:23:16
animagical
IZVORNA PORUKA: babilon
bombinaja sam pitala za podhrastove... :D hvala ti...
Animagical joj jesi me nasmijala s tim fildzanom ;)))) i ja sam nakon poroda ga popila i fino me ocistio a vala evo prije par dana popila i nista i danas uzela 3 kasike pa se nadam da cu dans se urahatiti ako nista cepici... i meni se hemeroidi javili joooooooooj tito dragi nikad kraja + mislim da mi je prvi sav od vag.otvora pukao nekako mi rupa preeveeeelika :))))))))))))))))))) jos mi samo fali da mi ukoso sve ide hahaha
ne izlazi danas iz kuce ako si popila 3 kasike a dole ne zaviruj, skupice se...samo se prepadas zamisli kako sam se ja prepala, mislila sam sve ce mi se raspasti kad konci ispadnu...njih 36 nisam se raspala
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 15.11.2011 12:32:14
Ašoni
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Super Beba
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Kako ste drage moje? Jesul djecica bolje?
Ja padam, N se budila 7-8 puta u 10 sati, uzas i uz to je jos i vristala, strah me da je sta ne boli.........uz to je jela skoro svaki sat
da ne budeš izignorisana, vama bi mogao biti vakat za zube, probaj vidjet nazire li se štagod...namaži desni (možeš onim calgelom) i vidi da li pomaže...da li je boli stomak, je li tvrd, ta je sa stolicom? Možda je i to muči? Možda ružno sanja... ako misliš da je nešto boli i ako nastavi da vrišti u snu, daj joj malo paracetamola pred spavanje...
pipkala sam usi, nista, stomak nista, sto se tice stolice dva dana unazad smo poceli da probamo malo kasice od jabuke po par kasikica i nije kakala nakon toga s tim d aona od pocetka kaki rijetko ali sad kad je ovo malo probala ne znam da li treba sta da se mijenja ili tek kada bude uzimala odredjene kolicine cvrste hrane, ovo je vise popljuvala nego je uslo u nju, ma malicuk skroz. Mazala sma calgel al dzaba i sad je jedva zaspala, na kraju mi je palo napamet da je uninam na nogama i upalilo je. Sinoc njoj nije bio problem zaspat ali budjenje......pravo se prepadnem koliko zavristi, kao dijete od 5 godina. Danas cu uzet onaj gengigel za bebe, cula sma da je bolji i nadam se da cu uskoro doci do onih homeopatskih bobica sto ima u Sa pa da probamo i to. One su usout i za probavu i za zubice. Ukinuli smo od juce ri buljenje u tv i kojekakve budalastine na youtube jer sam pomislila da joj to ne smeta, no jucer nije nista gledala i sovala je u tisini i tek onda uzas, dakle od kako se rodila nije losije spavala. Nosic je bio slinac pa smo jutros ocistili ali je opet plakala dok nije zaspala.....valjda prodje sta god da je.
Sweet, hajde ako ne uganjaš nikoga prije za homeopatske granule, ja bih trebala vikend od 25. ovog mjeseca u Tz, pa javi hoćeš li da kupim i ponesem. Jel misliš na one u nekoj apoteci u Hrasnom? Ja znam da je neko pisao da ima tamo?