|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1254 1255 [1256] 1257 1258   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
16.11.2011 8:31:01   
Amam
Dobar jutar i od nas user posted image .
E se probudio u 7h da kaki user posted image user posted image .
Mala_sa odahni zeno,da moj hoce tako.
Medi i kome ono jos user posted image sretni bisercici.
Asoni sretan mali rodjendanko.

Da vas pitam gdje ste vi kupile djeci skafandere,ako jeste i cizme ne hodalice,ili ako bar znate gdje ima??
Ja bila u fisu i nisam nasla nista,nema nesto ni u bingu izbora,o TL necu ni da pricam,gledala i na piku,nemogu da "utrefim" velicinu user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 31376
16.11.2011 8:32:48   
ladyblue RR
dragoj drugarici Ajši, sretan 9. rođendanko! samo ostani tako slatka i dobra....ljubimo te Nađa i ja

Nađa je napokon dobro. nije jučer nikako kakila pa očekujem danas veću količinu jer je jučer dobro jela. danas ću početi po malo da vraćam mlijeko u prehranu.

ja napokon, odoh na kolposkopiju. moram to da riješim, sjedi mi za vratom taj nalaz od juna! dobro sam se sjetila. a ne osjećam se dobro nikako. imam proljev i glava me užasno boli. pokupila sam ovaj Nađin virus.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 31377
16.11.2011 8:52:09   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: lepetetka

Sweet pokušaj malo razgoditi podoje, znam da je to jaaako teško ali pokušaj je zavarati sa malo čaja ili pipom, jer može je boliti i stomačić od previše hrane ....neke bebe su halapljive pa bi pojele i koliko nemogu svariti....Jer to ti je baš često da jede svaki sat sat i pol a nije baš mala bebica....

Jutro i od nas, da odgovorim na ovo -i sinoc se budil svaki sat sat i po -samo je od pola 6 do pola9 sastavila 3 sata. Probudi se vristanjem to me brije a i nervira. Jutros je normalno ustala, okrenula se na stomak i mrmljala. Cesto je dakle budjenje bilo ali sam je samo 2 puta hranila nakon sto je zaspala i onda opet sada u pola 9 a nekako sma je uspjela uninat na nogama da ne jede. Ne znam zasto se tako cesto i sa vriskovima budi ali nadam se da ce proci.  Po danu ona jede na 2-2 i pol sata a nekad izdrzi i 3-4 a nekad opet krot sat i pol. Pokusavam da je uobrocim ali nekad ne ide jer previse histerise ali ako ista mogu garantovat to je d anije gladna.

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 31378
16.11.2011 8:55:01   
sweet insanity
Cestitamo rodjendanki Ajsiuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 31379
16.11.2011 8:58:52   
Super Beba
dobro jutro i od nas...s tim da je meni haman pa dan, ja od 5h budna user posted image
mali sad spava, odoh i ja u horizontalu, barem probati...
ašoni - sretan mali rođendan i da vam bude u zdravlju i rahatluku :)))
sweet - nadam se da je to samo faza i da će brzo proći...držim ti fige da izdržiš taj ritam...
lady - jeee za N., nek se oporavila..a ti da nam brzo ozdraviš i sretno na pregledu!
enči - nismo se prijavljivali...drugi put :)

ja sinoć loše spavala, nije toliko zbog malog, nego loše sanjala...sve utakmicu preživljavala, do zla da mi je rođeni otac igrao...baš mi teško pao ovaj poraz, jbg...al' to je fudbal...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 31380
16.11.2011 8:58:59   
Cickolini
Juuuutro ... i mi smo ustali. Ovdje bas lijepo vrijeme pa cemo vjerovatno u stenju. D jutros poce kenjkati ja se bas iznenadila hahahaha Cim je dobila cokolino vratilo se moje staro dijete hahahaha

Lady zeno bas mi je drago da je N popustilo i aBd i stolica ce danas biti ok. Ali moralo je tebe uhvatiti samo da nisi mirna. Bas ti se ne da u zadnje vrijeme.... Ljuuubi mi smizlicu malu ... :)

Asoni sretan nasoj vrsnjakinji mali rodjendanko... da ste nam zive, zdrave i sretne puuuuno godina. Jos malo i mi slavimo velike aBd :) Ja vec pocela s pripremama haha

Medi
cestitamo bisercic ... Ljuuuubimo :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 31381
16.11.2011 8:59:05   
palachinken
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: lepetetka

Sweet pokušaj malo razgoditi podoje, znam da je to jaaako teško ali pokušaj je zavarati sa malo čaja ili pipom, jer može je boliti i stomačić od previše hrane ....neke bebe su halapljive pa bi pojele i koliko nemogu svariti....Jer to ti je baš često da jede svaki sat sat i pol a nije baš mala bebica....

Jutro i od nas, da odgovorim na ovo -i sinoc se budil svaki sat sat i po -samo je od pola 6 do pola9 sastavila 3 sata. Probudi se vristanjem to me brije a i nervira. Jutros je normalno ustala, okrenula se na stomak i mrmljala. Cesto je dakle budjenje bilo ali sam je samo 2 puta hranila nakon sto je zaspala i onda opet sada u pola 9 a nekako sma je uspjela uninat na nogama da ne jede. Ne znam zasto se tako cesto i sa vriskovima budi ali nadam se da ce proci.  Po danu ona jede na 2-2 i pol sata a nekad izdrzi i 3-4 a nekad opet krot sat i pol. Pokusavam da je uobrocim ali nekad ne ide jer previse histerise ali ako ista mogu garantovat to je d anije gladna.

A da njoj nije vakat za dohranu?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 31382
16.11.2011 9:01:36   
palachinken
Dobro jutro zene, naspavane i nenaspavane. Moj junak ustao u 7, zacepio mu se nosic pa podje vristat. Sterimar i izaci sve. Kako nam je pokvarneo grijanje moramo na uljani radijator pa isusi zrak, fuj. Svi hrcemo ko motokulltivatori.
Lady, bas bas mi je drago da je Nadja bolje!
Ašoni, najljepsoj curici sretan mali rodjendanko user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 31383
16.11.2011 9:04:05   
sweet insanity
Palachinken, poceli smo prije tri dana, zadnja tri dana smo probali par ksikica kasice od jabuke al to ne moze zasiti nikog. Kolko sam skontala ide lagano. I ja sma primjetila sve znakove tako da smo poceli eto u prvoj sedmici 6. mjeseca da se navikavamo na okuse ne bil naucila jest dok joj zaista zaista ne bude trebala. Mjesec i pol je ovako, sa izuzecima.ustvari taj mjesec i pol na koji sam se zalila mi je bio wow za ove sad dane.....

Neposredna veza do poruke: 31384
16.11.2011 9:06:17   
palachinken
Mozda da ubacis babyrice ili mlijecnu kasicu? Mi cemo s ovim probati prvo. Zagrijavam se polako, kupila sam pribro za jelo u dm-u, hipp-ovu babys first pap pa cemo mozda vec danas poceti malo brljaviti s tim.

Neposredna veza do poruke: 31385
16.11.2011 9:11:41   
Cickolini
Nenaspavanim mamicama kojima su bebe otprilike oko 5-6-7 mjeseci ... moja D je u jednom momentu pocela da se budi sva dva sata i onda smo skontali da njoj fali cvrsca hrana. Cim smo uveli jednu kasicu popodne (meso i povrce), a ujutro vocnu kasicu pocelo dijete spavati bez problema ...

Moguce je da je to ... samo ja sam odmah uvela kompletnu kasicu nisam ja nista probavala, cekala ... I odmah je prihvatila ...

Neposredna veza do poruke: 31386
16.11.2011 9:11:45   
minie
Jutro i od nas dvoje,

Mi smo naspavani i odmorni. R zaspao prvo u 10 pa se probudio u 12, onda ga presvukla i dojio, pa se probudio u pola 5, mama se bas naspavala i opet je poslije jeo i pajkio. Ovako je vec nekoliko dana i nadam se da se nece promijeniti user posted image

Sutra aBd idemo na prvu kontrolu, mojoj bebari sutra mjesec dana. I krmeljavo oko je puno, punnoooo bolje, samo se ponekad stvori koja krmeljinica user posted image

Vodolijo drago mi je sto si nam se pridruzila, a nas djug Ajdin je med, medeni masallah.
Sensia draga izdrzi jos malo, pa ce biti sve super i malena princeza ce spavati svojoj mami i prestati plakati.
Selminja Esmica je user posted image    user posted image   user posted image

Animagical, Cicibanko, Lepetetka, Rici glasali za jepe bebice. Ako ima jos bebica javite, pa da glasamo i za njih.

Jelo bas mi je zao sto se ta prokleta MRSA vratila. Mogu samo misliti kako ti je. Meni su bili pronasli bakteriju u nosu, ali nakon terapije bris je bio negativan, s tim da kod mene nije bila mrsa nego obican stafilokok (ili kako se vec pise). Moja situacija je bila ista kao kod Animagical

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 31387
16.11.2011 9:11:53   
taurus
jutrouser posted image

mi smo se probudile oko pola 8, E nije baš najbolja, promukla je i kašljuca, nos joj curi ali nema tura
sad sam joj čistila babyvac-om i palila inhalator, pa se nadam da će biti bolje

lady
važno je da je N bolje, a ti ćeš se opet lakše izboriti sa virozom
sretno na kolposkopiji i javi šta je bilo

ašoni sretan mali rođendanko user posted image user posted image

medi user posted image za zubić

super beba vi baš poraniliuser posted image , pa zašto li se tako rano budi

jelena
je si uradila analizu mlijeka, kako si danas

od kad nam se nisu javile rimljanka i vješticauser posted image

palachinken je li to kod vas još uvijek ne radi grijanje

Neposredna veza do poruke: 31388
16.11.2011 9:14:27   
palachinken
taurus, ma ne radi, tek je doduse drugi dan da je u kvaru, ali osjeti se user posted image NA svu srecu smo nagovorili gazdu da zamijeni stolariju prije zime tako da se moze ugrijati pomocnim sredstvima. Jednog dana, kad kupimo svoj stan aBd, kako cu nabiti nogom  gradsko grijanje i prodati radijatore u staro zeljezo.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 31389
16.11.2011 9:20:27   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Nenaspavanim mamicama kojima su bebe otprilike oko 5-6-7 mjeseci ... moja D je u jednom momentu pocela da se budi sva dva sata i onda smo skontali da njoj fali cvrsca hrana. Cim smo uveli jednu kasicu popodne (meso i povrce), a ujutro vocnu kasicu pocelo dijete spavati bez problema ...

Moguce je da je to ... samo ja sam odmah uvela kompletnu kasicu nisam ja nista probavala, cekala ... I odmah je prihvatila ...

samo da kazem da sam evo danima nenaspavana jer asja ili kasljuca ili nemirno spava ...
cickolini pa to je tvoja bebica s avatra user posted image kad ugledah fotku ja mislila neko se zeza pa nam poslao neku fotku sa neta ... user posted image divna bebica i fotkica

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 31390
16.11.2011 9:21:40   
taurus
a ne znate do kada ćete biti bez grijanjauser posted image
kod nas sve i da hoćeš ne možeš iz stana ukinuti radijatore, jer toplane sviju obavezuju da se MORAJU girijati sa njihovim sistemom, znači nemaš opciju da se sam isključišuser posted image
možeš ali da nastaviš plaćati grijanje kao da ga koristiš, tj. dolaze ti normalno računiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 31391
16.11.2011 9:22:20   
palachinken
Ih Visnja, beba Cickolini je nas foto model, kakvih sve slicica ima kod nje u albumu, covjek se prosto zaljubi user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 31392
16.11.2011 9:24:24   
palachinken
IZVORNA PORUKA: taurus

a ne znate do kada ćete biti bez grijanjauser posted image
kod nas sve i da hoćeš ne možeš iz stana ukinuti radijatore, jer toplane sviju obavezuju da se MORAJU girijati sa njihovim sistemom, znači nemaš opciju da se sam isključišuser posted image
možeš ali da nastaviš plaćati grijanje kao da ga koristiš, tj. dolaze ti normalno računiuser posted image

Kazu kvar 48 sati, ali iskustvo kaze da 48 znaci minimalno 72. I bude makar 10 kvarova po sezoni. Bas nje kroz gusto granje.
To nisam znala, da se vi ne mozete otkaciti. Kod nas raja masovno prelazi na konvektore ili neku drugu alternativu grijanju.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 31393
16.11.2011 9:25:33   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

cickolini pa to je tvoja bebica s avatra user posted image kad ugledah fotku ja mislila neko se zeza pa nam poslao neku fotku sa neta ... user posted image divna bebica i fotkica

Hvala puno Visnja user posted image ... to smo je slikali u studiu kad joj je bilo tri mjeseca, ali mislim da ih puuno misli da je slika skinuta s neta user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 31394
16.11.2011 9:26:32   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ih Visnja, beba Cickolini je nas foto model, kakvih sve slicica ima kod nje u albumu, covjek se prosto zaljubi user posted image

Hvaaaala puuuuno user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 31395
16.11.2011 9:27:03   
Emica_sa
Jutro i od nas mi standardno nervozniuser posted image

Lady drago mi je da je curica bolje,lako mi je za tebe,ti ces to lakse preboljeti...user posted image

Jelena sta bi sa mlijekom jel sterilno?Joj ti se nikako rijesiti belajauser posted image

Taurus ja se kunem u toplane,meni je to najbolji sistem grijanja,zivila sam prije gdje je bio plin,pa racuni bili po 250-300 KM mjesecno,toplane su puno isplativije,a i svugdje je toplo jednakouser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 31396
16.11.2011 9:30:19   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Jutro i od nas mi standardno nervozniuser posted image

Lady drago mi je da je curica bolje,lako mi je za tebe,ti ces to lakse preboljeti...user posted image

Jelena sta bi sa mlijekom jel sterilno?Joj ti se nikako rijesiti belajauser posted image

Taurus ja se kunem u toplane,meni je to najbolji sistem grijanja,zivila sam prije gdje je bio plin,pa racuni bili po 250-300 KM mjesecno,toplane su puno isplativije,a i svugdje je toplo jednakouser posted image

U svom sarajevskom stazu namijenjala sam se stanova i stanova i fkt su toplane bile najbolje. Pogotovo jer, cim zahladni, pustaju grijanje, pa bio to juni ili decembar. Kod nas grije od 15.10 - 15.4. pa kakvo god vrijeme bilo. Znam se skuhat, vani +15 a oni naloze user posted image a evo sad kad je prva prava zima u sezoni, ne radi.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 31397
16.11.2011 9:32:55   
taurus
i po meni su toplane najbolji način grijanja u SA, ali sam ja objašnjavala palachinken da se kod nas ne može "skinuti" sa grijanja jer je ona rekla da će izbaciti radijatore čim kupi stanuser posted image

Neposredna veza do poruke: 31398
16.11.2011 9:35:01   
palachinken
IZVORNA PORUKA: taurus

i po meni su toplane najbolji način grijanja u SA, ali sam ja objašnjavala palachinken da se kod nas ne može "skinuti" sa grijanja jer je ona rekla da će izbaciti radijatore čim kupi stanuser posted image

I tuzit ih za dusevnu bol i ogromne racune za struju. user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 31399
16.11.2011 9:37:44   
Emica_sa
U mojoj zgradi ljudi imaju duzni po 3000 toplanama ja kad sam vidila ostalauser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 31400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1254 1255 [1256] 1257 1258   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1254 1255 [1256] 1257 1258   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *