Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
malena draga kod moje ejle izbaci isto osip. uvijek je isti, al ne znbam od cega. ljeti je tako bilo od vrucine a sada . ja mazem jekoderm kremom. u roku od pola sata nestane al se uvijek vraca pa je uvijek tracam. ma djete se cakli ko staklo . salu na stranu pokusaj sa jekodrmom, pravo je jeftin (nekih 2-3 km) a meni je dobar. ako nejrica ne place, ne pokazuje da je ista boli onda mazi kremom i sacekaj ako ne i ako se ne povuce onda idi dr. aida bolje nam drug. abd bice on nama zdrav ko dren. bedelindja i moja je nosiljka tako mala. moja ejlica zasigurno nece jos dugo se nosat u njoj. neki kazu da ne valja prije pola godien, a ja svoju ceu moc nosit sto od tezine sto od velicine nosiljke. meni je pravo udobna i takodje ima nastavak za glavu i nosila sam je vec pomalo od mjesec ipo - 2. tada samo recimo do radnje da je naviknem pomalo i da vidim kako reaguje, a sada moze i na duze. lijepo se nasloni rukicama i gleda ispred sebe dzeni lutko meni je sreca pa ejla spava po noci, mada po danu pola sata je najduze. i ejla i dan danas stenje dok ne zaspe. a kazu da beba mijenja, pa mozda promijeni da spava nocu a danju te zeza ko mene moja ostale da ne nabrajam sve ljubimo punoooooooooooooo
i ja imam kengura, doduse sad je kod bebache, za male bebe koji cuva glavicu i 40 dan sam u njemu setala s bebijem... vjestice probaj pa ces vidjeti da je lakse za ledja, ne mozes znat dok ne probas... samo sam ja jednom rukom uvijek ko pridrzavala, tj.malo mu odignem guzu.. i kengur je super stvar!!
Malena Ishak kako uznaje sve manje slusa a nesto i slabo spava skroz ja ne znam kako ostale bebe spavaju ali on meni po slabo kad je on jutros u 7 ustao tek sada zaspao i dokel pitanje umorna sam totalno noci hoce na meni da spava da ga ljuljkam mazim inace kmeka cijelu noc neda mira ne ispavana sam totalno hahahahah ali neka procice i ova faza ali da sam kao zombi jesma :))))). TO za osip ja bih ti savjetovala nemoj nista stavljati jednom je Ishaku izaslo sve po licu ali bilo od topline ja ga utoplila po fino jos bilo toplo u stanu ali je i samo otislo , sacekaj koji dan pa ako en nestane idi doktoru . cmokicccc za vas tri
Dusica mala..Zao mi je sto si kao zombi..Znam kako ti je ali aBd proci ce. Aisha je imala periode. Jos uvijek ih ima. Sad hoce da se igra, da joj se prica, pjeva..Moramo im priustiti zadovoljstvo. Neka bude na tebi dok dobro ne ucvrsti san i onda ga polahko spusti i ostani nadd njim jos minuticu ili dvije..disi mu za vrat pa neka misli da si tu..Tako ja radim Aishi i uspijeva. [sm=smiley1.gif]
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
Malena Ishak kako uznaje sve manje slusa a nesto i slabo spava skroz ja ne znam kako ostale bebe spavaju ali on meni po slabo kad je on jutros u 7 ustao tek sada zaspao i dokel pitanje umorna sam totalno noci hoce na meni da spava da ga ljuljkam mazim inace kmeka cijelu noc neda mira ne ispavana sam totalno hahahahah ali neka procice i ova faza ali da sam kao zombi jesma :))))). TO za osip ja bih ti savjetovala nemoj nista stavljati jednom je Ishaku izaslo sve po licu ali bilo od topline ja ga utoplila po fino jos bilo toplo u stanu ali je i samo otislo , sacekaj koji dan pa ako en nestane idi doktoru . cmokicccc za vas tri
Dusica mala..Zao mi je sto si kao zombi..Znam kako ti je ali aBd proci ce. Aisha je imala periode. Jos uvijek ih ima. Sad hoce da se igra, da joj se prica, pjeva..Moramo im priustiti zadovoljstvo. Neka bude na tebi dok dobro ne ucvrsti san i onda ga polahko spusti i ostani nadd njim jos minuticu ili dvije..disi mu za vrat pa neka misli da si tu..Tako ja radim Aishi i uspijeva. [sm=smiley1.gif]
Mona draga evo sada je zaspao nadamo se makar do 12 :)))) spavao je nekih 2-3 sata danas vise ni sekunde sreca muz mi je slobodan pa mi moze pomoci ujutro aj odspavam dok se on sa njim zabavi :)))) a toliko je dojio da me bradavice bole pravo al neka procice i to:))))) , kako tvoja curica slusa li cmokni je jednom , mi smo isli juce doktoru kaze Dok. da se mali razvija tacno onako kako treba biti i prezadovoljan je :) i nama je odmah laknulo :)))).
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
Mona tebi i Aishi Mi bili na Zepsu,vala bezze je samo je super sto smo nasli bebi kuhar za 5 km super knjizica zaista toplo je preporucujem svim mamicama
melly ako ima sta zanimljivo ubaci da i mi kuhamo :)))
Mi smo dobro, zdravo hvala Bogu. Jos malo pa cemo u setnju aBd. Ona doji i to je to..Lijepo napreduje masallah. 1800 gr za mjesec dana..Sada imamo trenutke kada je neko uzme ona suti i razgleda okolo, a cim cuje moj glas odmah pode traziti da rucki. [sm=smiley1.gif]
Mi smo dobro, zdravo hvala Bogu. Jos malo pa cemo u setnju aBd. Ona doji i to je to..Lijepo napreduje masallah. 1800 gr za mjesec dana..Sada imamo trenutke kada je neko uzme ona suti i razgleda okolo, a cim cuje moj glas odmah pode traziti da rucki. [sm=smiley1.gif]
masallah Mona pa ona napreduje bas super bravo za vas dvije , kaze mm meni Ishak kada tebe vidi ko da vidi dvije snicle ja i kod tebe isto
Masalla za Aishu i Ishaka draga djecica napredna mirkice nema sta nema,zaista super knjiga ima svakakvih recepata i tablica dohrane od 4 mjeseca...kad vi dodjete do toga poslat cu ti koji recept pozz...
Masalla za Aishu i Ishaka draga djecica napredna mirkice nema sta nema,zaista super knjiga ima svakakvih recepata i tablica dohrane od 4 mjeseca...kad vi dodjete do toga poslat cu ti koji recept pozz...
ti isprobaj pa sto tvom pase pasace i mom ;))))
Ja cu samo kratko: Plantex caj se daje bebama za grceve,tj.protiv grceva i jeste lijek,a izmedju ostalih sastojaka sadrzi i komorac. Procitajte na uputstvu, moze se davati i ovako samo ga onda jako razblazite,ako beba voli samo taj caj.
Super pa je Mirza pio taj caj jer zahvaljujuci njemu mi nikad nismo imali probleme sa grcevima
Evo i nas konačno. Išli smo u šetnju, rekoh dok je sunca da iskoristimo ali Boga mi nekakav vjetar hladan pa nismo dugo. Moj Ahmed uživa napolju a i ja isto tako pa onda čim je sunce šetamoooo i šetamooo. bedelindja kako bona nemaš s kim u šetnju...pa sa svojom Monom . Ja sa svojim sinom i u šetnju, ne mogu ja čekati ni muža ni prijateljice kada svi rade....nas dvoje se spremimo i furamo Da si bliže mogla si s nama ____________________________________________________________________________________________
E pa tako je i bilo na kraju moja djevojcica i ja se spremile i lagano u grad u setnju! A ves ce se sam ispeglat
Sto se tice ovog kengura mislila sam ga koristiti samo kad trebam izaci da nesto kupim jer su mi ruke tad slobodne.Ali mm se to nesvidja pa sam ja misila da mu metnem laptop pod nos i kazem evo vidi kako druge zene svoju djecu nose a ti meni nedas hihihihiiPokazat cu mu samo ovo sto je Aida napisala Neznam fakat mozda cu malo sacekati jer joj kukovi nisu bas skroz ok. Ma haj necu da vas smaram sa svojom nosiljkom.Vama hvala za savjete
Vjestice pjesma nam je HIT moja Mona otkida na ovu i to u mojoj interpretaciji ...Ekrem je mala maca za mene
Mona ,Mirkice samo nek nam napreduju djeca i neka rastu i rastu i niko sretniji od nas.
Mirkice,Mona,Samedi,Miny,Malena_A,melly,Vjestice,Mamica24,Danijela,Bebacha,Dzeni_nl,Saro,Kanita, Aida,Zeze,Felix,MaminaBebo...nista reko samo da vas onako nabrojim
Sto se tice ovog kengura mislila sam ga koristiti samo kad trebam izaci da nesto kupim jer su mi ruke tad slobodne.Ali mm se to nesvidja pa sam ja misila da mu metnem laptop pod nos i kazem evo vidi kako druge zene svoju djecu nose a ti meni nedas hihihihiiPokazat cu mu samo ovo sto je Aida napisala Neznam fakat mozda cu malo sacekati jer joj kukovi nisu bas skroz ok. Ma haj necu da vas smaram sa svojom nosiljkom.Vama hvala za savjete
Vjestice pjesma nam je HIT moja Mona otkida na ovu i to u mojoj interpretaciji ...Ekrem je mala maca za mene
Mona ,Mirkice samo nek nam napreduju djeca i neka rastu i rastu i niko sretniji od nas.
Mirkice,Mona,Samedi,Miny,Malena_A,melly,Vjestice,Mamica24,Danijela,Bebacha,Dzeni_nl,Saro,Kanita, Aida,Zeze,Felix,MaminaBebo...nista reko samo da vas onako nabrojim
kod nas su kukovi od pocetka super... i da nije kako treba za djecu ne bi toliko zene koristile... nego danas nesto vecina majki umjesto sebi da olaksa samo otezaju pa se zale evo ga vala nosaala sam ga u kenguru i super mi je i dalje, kukove snimamo svaka 2 mjeseca i sve super od pocetka...doduse nisam ni cula do sad da ne valja
A jest me spopalo.. kud sam dobila, sad smrcam, kisem, slinim.. evo i mm podje da slini i kishe... a jesmo paraziti Erol danas pojeo samo oko 100g kasice od mrkve, 50ml caja i 100ml mlijeka.. jutros od 8!!! i sad zaspo... jest danas u par navrata preklopio... naucio se i bez sike zaspat, sunce moje... samo ga spustim kad pogledam on sovi... to nam je do sad moglo upalit preko dana al navece najcesce je sika bila uspavanka... evo nekoliko noci bez nje zaspi veceras ja gledala film i lezala 2h i on kraj mene nakon sat i po je zaspo lahka vam noc drage moje i ozdravte mi svi brzo
A jest mi te zao...suosjecam sa tobom,tako je i mene isto bilo sklepalo,dobila isto pa preslo na Mirzu pa na mm svi bili bolesni Zelim vam da se sto prije oporavite uz
zadnja 2-3 dana ni moja Marisa nece da zaspe bez sike, nedoji je vec samo drzi u uztima i spava. evo zaspala je u 12, a ja sjedim i cekam da vidim do kad ce da spava. nesmijem da je pomjerim jer ce da se probudi i onda nema vise spavanja do 3-4, uhhh
zadnja 2-3 dana ni moja Marisa nece da zaspe bez sike, nedoji je vec samo drzi u uztima i spava. evo zaspala je u 12, a ja sjedim i cekam da vidim do kad ce da spava. nesmijem da je pomjerim jer ce da se probudi i onda nema vise spavanja do 3-4, uhhh
Pa sto sjedis zavali se i ti dok ona spava...odmori se bona malo...
Ja sam nahebala pravo.. I mene oborila prehlada jedva gledam... taman kad se E.poceo oporavljat..sad me strah da on opet ne fasuje
Ah pa kako vas je tako krenulo, draga Aida..Cuvaj se..Budi pazljiva da na Erola ne prede kakav virus. Pokrij leda, noge, caj i vitamin C..Zdihaj se- stp bi moja majka rahmetli kazala i bice ok aBd..Zelim ti brz oporavak. Big hug.