|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
8.10.2010 17:54:17   
danijela27
malena draga kod moje ejle izbaci isto osip. uvijek je isti, al ne znbam od cega. ljeti je tako bilo od vrucine a sada user posted image . ja mazem jekoderm kremom. u roku od pola sata nestane al se uvijek vraca pa je uvijek tracam. ma djete se cakli ko staklo user posted image user posted image user posted image user posted image . salu na stranu pokusaj sa jekodrmom, pravo je jeftin (nekih 2-3 km) a meni je dobar.  ako nejrica ne place, ne pokazuje da je ista boli onda mazi kremom i sacekaj ako ne i ako se ne povuce onda idi dr.
aida bolje nam drug. user posted image user posted image user posted image abd bice on nama zdrav ko dren.
bedelindja i moja je nosiljka tako mala. moja ejlica zasigurno nece jos dugo se nosat u njoj. neki kazu da ne valja prije pola godien, a ja svoju ceu moc nosit sto od tezine sto od velicine nosiljke. meni je pravo udobna i takodje ima nastavak za glavu i nosila sam je vec pomalo od mjesec ipo - 2. tada samo recimo do radnje da je naviknem pomalo i da vidim kako reaguje, a sada moze i na duze. lijepo se nasloni rukicama i gleda ispred sebe user posted image
dzeni lutko meni je sreca pa ejla spava po noci, mada po danu pola sata je najduze. i ejla i dan danas stenje dok ne zaspe. a kazu da beba mijenja, pa mozda promijeni da spava nocu a danju te zeza ko mene moja user posted image user posted image user posted image
ostale da ne nabrajam sve ljubimo punoooooooooooooo

od 19.06.2010. u 21 i 35 poceli se druzit sa nasom princezom

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 2601
8.10.2010 17:55:06   
danijela27
melly moje sveki nema juce i danas. pravo mi nedostaje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od 19.06.2010. u 21 i 35 poceli se druzit sa nasom princezom

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 2602
8.10.2010 18:50:09   
aida.
i ja imam kengura, doduse sad je kod bebache, za male bebe koji cuva glavicu i 40 dan sam u njemu setala s bebijem...
vjestice probaj pa ces vidjeti da je lakse za ledja, ne mozes znat dok ne probas... samo sam ja jednom rukom uvijek ko pridrzavala, tj.malo mu odignem guzu.. i kengur je super stvar!!

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 2603
8.10.2010 20:27:52   
Mona Mohamed

IZVORNA PORUKA: Mirkica

Malena Ishak kako uznaje sve manje slusa  a nesto i slabo spava skroz ja ne znam kako ostale bebe spavaju ali on meni po slabo kad je on jutros u 7 ustao tek sada zaspao i dokel pitanje user posted image umorna sam totalno noci hoce na meni da spava da ga ljuljkam mazim inace kmeka cijelu noc neda mira ne ispavana sam totalno hahahahah ali neka procice i ova faza ali da sam kao zombi jesma :))))).
TO za osip ja bih ti savjetovala nemoj nista stavljati jednom je Ishaku izaslo sve po licu ali bilo od topline ja ga utoplila po fino jos bilo toplo u stanu ali je i samo otislo , sacekaj koji dan pa ako en nestane idi doktoru .
cmokicccc za vas tri

Dusica mala..Zao mi je sto si kao zombi..Znam kako ti je ali aBd proci ce. Aisha je imala periode. Jos uvijek ih ima. Sad hoce da se igra, da joj se prica, pjeva..Moramo im priustiti zadovoljstvo. user posted image Neka bude na tebi dok dobro ne ucvrsti san i onda ga polahko spusti i ostani nadd njim jos minuticu ili dvije..disi mu za vrat pa neka misli da si tu..Tako ja radim Aishi i uspijeva. [sm=smiley1.gif]

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2604
8.10.2010 20:44:48   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Malena Ishak kako uznaje sve manje slusa  a nesto i slabo spava skroz ja ne znam kako ostale bebe spavaju ali on meni po slabo kad je on jutros u 7 ustao tek sada zaspao i dokel pitanje user posted image umorna sam totalno noci hoce na meni da spava da ga ljuljkam mazim inace kmeka cijelu noc neda mira ne ispavana sam totalno hahahahah ali neka procice i ova faza ali da sam kao zombi jesma :))))).
TO za osip ja bih ti savjetovala nemoj nista stavljati jednom je Ishaku izaslo sve po licu ali bilo od topline ja ga utoplila po fino jos bilo toplo u stanu ali je i samo otislo , sacekaj koji dan pa ako en nestane idi doktoru .
cmokicccc za vas tri

Dusica mala..Zao mi je sto si kao zombi..Znam kako ti je ali aBd proci ce. Aisha je imala periode. Jos uvijek ih ima. Sad hoce da se igra, da joj se prica, pjeva..Moramo im priustiti zadovoljstvo. user posted image Neka bude na tebi dok dobro ne ucvrsti san i onda ga polahko spusti i ostani nadd njim jos minuticu ili dvije..disi mu za vrat pa neka misli da si tu..Tako ja radim Aishi i uspijeva. [sm=smiley1.gif]

Mona draga evo sada je zaspao nadamo se makar do 12 :)))) spavao je nekih 2-3 sata danas vise ni sekunde sreca muz mi je slobodan pa mi moze pomoci ujutro aj odspavam dok se on sa njim zabavi :)))) a toliko je dojio da me bradavice bole pravo al neka procice i to:))))) , kako tvoja curica slusa li cmokni je jednom , mi smo isli juce doktoru kaze Dok. da se mali razvija tacno onako kako treba biti i prezadovoljan je :) i nama je odmah laknulo :)))).

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 2605
8.10.2010 21:00:12   
melly__
Mona user posted image user posted image user posted image tebi i Aishi
Mi bili na Zepsu,vala bezze je user posted image samo je super sto smo nasli bebi kuhar za 5 kmuser posted image super knjizica zaista user posted image user posted image toplo je preporucujem svim mamicamauser posted image

17.06.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2606
8.10.2010 21:04:05   
Mona Mohamed
Masallah za Ishakov napredak. Bravo mama! [sm=smiley1.gif]

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 2607
8.10.2010 21:05:47   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: melly__

Mona user posted image user posted image user posted image tebi i Aishi
Mi bili na Zepsu,vala bezze je user posted image samo je super sto smo nasli bebi kuhar za 5 kmuser posted image super knjizica zaista user posted image user posted image toplo je preporucujem svim mamicamauser posted image

melly ako ima sta zanimljivo ubaci da i mi kuhamo :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 2608
8.10.2010 21:06:34   
Mona Mohamed
Mi smo dobro, zdravo hvala Bogu. Jos malo pa cemo u setnju aBd. Ona doji i to je to..Lijepo napreduje masallah. 1800 gr za mjesec dana..Sada imamo trenutke kada je neko uzme ona suti i razgleda okolo, a cim cuje moj glas odmah pode traziti da rucki. [sm=smiley1.gif]

Aisha..30.7.2010.

Neposredna veza do poruke: 2609
8.10.2010 21:11:51   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Mi smo dobro, zdravo hvala Bogu. Jos malo pa cemo u setnju aBd. Ona doji i to je to..Lijepo napreduje masallah. 1800 gr za mjesec dana..Sada imamo trenutke kada je neko uzme ona suti i razgleda okolo, a cim cuje moj glas odmah pode traziti da rucki. [sm=smiley1.gif]

masallah Mona pa ona napreduje bas super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za vas dvije , kaze mm meni Ishak kada tebe vidi ko da vidi dvije snicle user posted image user posted image user posted image user posted image ja i kod tebe isto

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 2610
8.10.2010 21:12:32   
melly__
Masalla za Aishu i Ishaka user posted image user posted image user posted image draga djecica napredna user posted image
mirkice nema sta nema,zaista super knjigauser posted image ima svakakvih recepata i tablica dohrane od 4 mjeseca...kad vi dodjete do toga poslat cu ti koji receptuser posted image pozz...

17.06.

Neposredna veza do poruke: 2611
8.10.2010 21:13:34   
Mirkica

Masalla za Aishu i Ishaka user posted image user posted image user posted image draga djecica napredna user posted image
mirkice nema sta nema,zaista super knjigauser posted image ima svakakvih recepata i tablica dohrane od 4 mjeseca...kad vi dodjete do toga poslat cu ti koji receptuser posted image pozz...

ti isprobaj pa sto tvom pase pasace i mom ;))))

BA 13.12.2008

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 2612
8.10.2010 21:15:11   
melly__

ti isprobaj pa sto tvom pase pasace i mom ;))))

user posted image user posted image user posted image user posted image
Nije problem nikakav,sve za raju user posted image

17.06.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2613
8.10.2010 21:25:08   
melly__

IZVORNA PORUKA: samedi

Ja cu samo kratko: Plantex caj se daje bebama za grceve,tj.protiv grceva i jeste lijek,a izmedju ostalih sastojaka sadrzi i komorac. Procitajte na uputstvu, moze se davati i ovako samo ga onda jako razblazite,ako beba voli samo taj caj.

Super pa je Mirza pio taj caj jer zahvaljujuci njemu mi nikad nismo imali probleme sa grcevimauser posted image user posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 2614
8.10.2010 21:36:56   
aida.
Ja sam nahebala pravo.. I mene oborila prehlada jedva gledam... user posted image taman kad se E.poceo oporavljat..sad me strah da on opet ne fasuje user posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 2615
8.10.2010 22:41:52   
bedelindja
IZVORNA PORUKA: miny

Evo i nas konačno. Išli smo u šetnju, rekoh dok je sunca da iskoristimo ali Boga mi nekakav vjetar hladan pa nismo dugo. Moj Ahmed uživa napolju a i ja isto tako pa onda čim je sunce šetamoooo i šetamooo.
bedelindja kako bona nemaš s kim u šetnju...pa sa svojom Monom user posted image .  Ja sa svojim sinom i u šetnju, ne mogu ja čekati ni muža ni prijateljice kada svi rade....nas dvoje se spremimo i furamo user posted image user posted image Da si bliže mogla si s nama user posted image
____________________________________________________________________________________________

E pa tako je i bilo na kraju moja djevojcica i ja se spremile i lagano u grad u setnju!user posted image A ves ce se sam ispeglatuser posted image

Kad mislite da vam neko jede iz ruke .. prebrojte sve prste

(odgovor članu miny)
Neposredna veza do poruke: 2616
8.10.2010 22:48:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aida.

Ja sam nahebala pravo.. I mene oborila prehlada jedva gledam... user posted image taman kad se E.poceo oporavljat..sad me strah da on opet ne fasuje user posted image
uh jojj nedaj se zenouser posted image user posted image user posted image nedisi na djete ,pij cajeve vitamine i bit ce bolje.

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 2617
8.10.2010 23:02:08   
bedelindja
Sto se tice ovog kengura mislila sam ga koristiti samo kad trebam izaci da nesto kupim jer su  mi ruke tad slobodne.Ali mm se to nesvidja pa sam ja misila da mu metnem laptop pod nos i kazem evo vidi kako druge zene svoju djecu nose a ti meni nedas hihihihiiPokazat cu mu samo ovo sto je Aida napisalauser posted image Neznam fakat mozda cu malo sacekati jer joj kukovi nisu bas skroz ok.
Ma haj necu da vas smaram sa svojom  nosiljkom.Vama hvala za savjeteuser posted image

Vjestice pjesma nam je HIT moja Mona otkida na ovu i to u mojoj interpretaciji ...Ekrem je mala maca za meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mona ,Mirkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image samo nek nam napreduju djeca i neka rastu i rastu i niko sretniji od nas.

Mirkice,Mona,Samedi,Miny,Malena_A,melly,Vjestice,Mamica24,Danijela,Bebacha,Dzeni_nl,Saro,Kanita,
Aida,Zeze,Felix,MaminaBebo
...nista reko samo da vas onako nabrojim user posted image

Kad mislite da vam neko jede iz ruke .. prebrojte sve prste

(odgovor članu bedelindja)
Neposredna veza do poruke: 2618
9.10.2010 0:19:46   
aida.

IZVORNA PORUKA: bedelindja

Sto se tice ovog kengura mislila sam ga koristiti samo kad trebam izaci da nesto kupim jer su  mi ruke tad slobodne.Ali mm se to nesvidja pa sam ja misila da mu metnem laptop pod nos i kazem evo vidi kako druge zene svoju djecu nose a ti meni nedas hihihihiiPokazat cu mu samo ovo sto je Aida napisalauser posted image Neznam fakat mozda cu malo sacekati jer joj kukovi nisu bas skroz ok.
Ma haj necu da vas smaram sa svojom  nosiljkom.Vama hvala za savjeteuser posted image

Vjestice pjesma nam je HIT moja Mona otkida na ovu i to u mojoj interpretaciji ...Ekrem je mala maca za meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mona ,Mirkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image samo nek nam napreduju djeca i neka rastu i rastu i niko sretniji od nas.

Mirkice,Mona,Samedi,Miny,Malena_A,melly,Vjestice,Mamica24,Danijela,Bebacha,Dzeni_nl,Saro,Kanita,
Aida,Zeze,Felix,MaminaBebo
...nista reko samo da vas onako nabrojim user posted image

user posted image user posted image user posted image kod nas su kukovi od pocetka super... i da nije kako treba za djecu ne bi toliko zene koristile... nego danas nesto vecina majki umjesto sebi da olaksa samo otezaju pa se zale user posted image user posted image
evo ga vala nosaala sam ga u kenguru i super mi je i dalje, kukove snimamo svaka 2 mjeseca i sve super od pocetka...doduse nisam ni cula do sad da ne valja user posted image

(odgovor članu bedelindja)
Neposredna veza do poruke: 2619
9.10.2010 0:24:21   
aida.
A jest me spopalo.. kud sam dobila, sad smrcam, kisem, slinim.. evo i mm podje da slini i kishe... user posted image a jesmo parazitiuser posted image user posted image Erol danas pojeo samo oko 100g kasice od mrkve, 50ml caja i 100ml mlijeka.. jutros od 8!!! user posted image i sad zaspo... jest danas u par navrata preklopio... naucio se i bez sike zaspat, sunce moje... samo ga spustim kad pogledam on sovi... to nam je do sad moglo upalit preko dana al navece najcesce je sika bila uspavanka... evo nekoliko noci bez nje zaspi user posted image veceras ja gledala film i lezala 2h i on kraj mene user posted image nakon sat i po je zaspo user posted image user posted image lahka vam noc drage moje i ozdravte mi svi brzouser posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2620
9.10.2010 0:31:46   
melly__
A jest mi te zao...suosjecam sa tobom,tako je i mene isto bilo sklepalo,dobila isto pa preslo na Mirzu pa na mmuser posted image user posted image svi bili bolesniuser posted image
Zelim vam da se sto prije oporavite uz user posted image user posted image

< Poruku je uredio melly__ -- 9.10.2010 0:32:27 >

17.06.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2621
9.10.2010 0:32:41   
dzeni_nl
zadnja 2-3 dana ni moja Marisa nece da zaspe bez sike, nedoji je vec samo drzi u uztima i spava. evo zaspala je u 12, a ja sjedim i cekam da vidim do kad ce da spava. nesmijem da je pomjerim jer ce da se probudi i onda nema vise spavanja do 3-4, uhhh

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2622
9.10.2010 0:36:54   
melly__
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

zadnja 2-3 dana ni moja Marisa nece da zaspe bez sike, nedoji je vec samo drzi u uztima i spava. evo zaspala je u 12, a ja sjedim i cekam da vidim do kad ce da spava. nesmijem da je pomjerim jer ce da se probudi i onda nema vise spavanja do 3-4, uhhh

Pa sto sjedis user posted image zavali se i ti dok ona spava...odmori se bona malo...user posted image user posted image

< Poruku je uredio melly__ -- 9.10.2010 0:37:15 >

17.06.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 2623
9.10.2010 0:40:58   
Mona Mohamed

IZVORNA PORUKA: aida.

Ah pa kako vas je tako krenulo, draga Aida..Cuvaj se..Budi pazljiva da na Erola ne prede kakav virus. Pokrij leda, noge, caj i vitamin C..Zdihaj se- stp bi moja majka rahmetli kazala i bice ok aBd..Zelim ti brz oporavak. Big hug.

Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2624
9.10.2010 0:44:43   
Mona Mohamed
Mirkica, Malena A, melly, aida, felix, samedi, bedelindja, sara, kanita, danijela..Big hug! user posted image

Aisha..30.7.2010.

Neposredna veza do poruke: 2625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

TV?
milenium

Koliko bi ste vašem dvogodišnjem djetetu dozvolili da gleda tv dnevno?

koliko hoće (39%)

pola sata (24%)

sat (25%)

dva sata (8%)

tri sata (4%)

Broj svih glasova: 75

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *