samedi
|
Ja cu samo kratko: Plantex caj se daje bebama za grceve,tj.protiv grceva i jeste lijek,a izmedju ostalih sastojaka sadrzi i komorac. Procitajte na uputstvu, moze se davati i ovako samo ga onda jako razblazite,ako beba voli samo taj caj. Mi se evo igramo,mazimo,ne spavamo,smijemo,ma svasta nesto. Ja se samo dzaba brinem sto ona ne pije mlijeka,sve ostalo je dobro,vesela je,ne place,spava normalno,samo mlijeka nece i nece,rijetko kad da popije 100ml odjednom,vise puta joj moram ponuditi i kad joj se spava onda hoce da popije. ma nek je ona meni dobro. Joj od te price za Daunov sindtom sam se najezila skroz,vise puta sam se pitala sta bih ja u takvoj situaciji,ali nikad nisam dosla do nekog pametnog zakljucka. Opet ne moze zena sama donijeti odluku u toj situaciji bez muza. Bar ja ne bih mogla sama odluciti. tesko.... Malena-A nek ste nam se vratile ti i nasa imenjakinja Aida,joj jest mi zao druga,mogu misliti tog straha,uhhh zelim mu da sto prije ozdravi i naravno da se spasi bronhitisa!!! Bebacha Saro,kako si danas? MaminaBeba,Mirkice,Kanita,Zeze,Miau,Vjestica,Zoe,idacha(nema je dugo) i svima veeeliki
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|