aida.
|
Bili smo opet danas na inhalaciji... Dr.kkaze da je E.bolje ali da ipak dodjemo i sutra jer jos kaslje i nije povratio sekret... Cesto kaki sto znaci da izbacuje kroz stolicu, sto je dobro.. Popije samo u toku dana 150ml mlijeka, malkice caja i ako pojede jednu hapicu (120g) dobro je... ali valjda jede da mu je dovoljno... Cesto spava sto nije uobicajeno za njega... Jos sutra cemo na inhalaciju pa se nadam da ce dalje sve biti ok.. DidaD dobro nam dosla... Stolica je ok ako nije onako inace beba bolesna pa ima razloga za brigu a jos ako je sve dobro proslo onda super melly__ i ja sam danas dr.pitala za caj (nisam mu jos dala) i kaze da nije bitno jel to zova, sljez, kamilica ili nesto drugo.. kad beba kaslje i iskasljava potrebno je ustvari da pije sto vise toplih napitaka a nebitno kojeg caja (po njenoj preporuci da dajem obicnu kamilicu) da bi iskasljala beba lakse,,, ne znam, mila, ja bih ti ipak preporucila da vi odete kod dr.jest da su bolnice pune ali ipak mozda mu olaksa nekim sirupom... bolje nego da se ne daj Boze zapusti... danijela27 kako ste nam vi?? kanita25 i ja tako, cim pocnem da opsirno napisem sta budi se lopovcic... sad je zaspo i ja sam sjela da jedan kilometrazni napisem post, hehhehe... ljubi nam svoje golubice medene... sto e ismija kako ga seka nosa a evo sad E.spava ja se okrenu a on se u snu fin okrece, ja kontam probudio se, ma kakvi, stima se momak saro znam da glupo zvuci ali pokusaj da se ne sekiras, mada znam da je nemoguce... drzi se... bit ce to sve ok vidjet ces... Mona Muhamed kako mala princeza ? Evo vam veliki samedi mila dobro podnosi, samo sto curi poslije na sve strane, hehhe... kako ste nam vi?? felix kako drug?? MaminaBeba pokusaj koliko mozes da ga nadrzis jedan dan, neka ti neko dodje, neka ti pomogne, nek place, budi ga ali mu ne daj da spava preko dana... robaj... lopovcic jedan mali... proci ce i taj period, pretpostavjam da je tesko, ali... izmuce oni nas... Leena, kad ugrabis javi se cesce rose, bebacha, doublemum, amela2208, vjestica, Mirkica, SailorMoon