idacha
|
lijep pozdrav, drage moje bebearice i zenice.. evo i nas, padobranaca, konacno.. mm je na godisnjem, pa smo se posvetili nama dvoma tj troma u potpunosti :) to je razlog sto nas nema tako dugo.. bas mi je nesto cudno sto ne provodim sate na netu :) ali, moram reci, i ovako mi je lijepo... pozelila sam pravo nase razgovore... moram da se izvinem drugaricama na pp-u.. drage moje, ja se ubila trudeci se da se javim i napisem koju rijec, ali nece da posalje i gotovo.. helem, kod nas je sve da kucnem u drvo, mashallah.. Imran fino napreduje, cuna lijepo zarasta, skoro pa je skroz proslo... on, kako je veci, sve je interesantniji, pa vecinu vremena provodim sa njim opazajuci i uzivajuci u svim novim forama i fazonima... Imranu je 5 i po mjeseci, ali se vec sam dize da sjedi.. dr mi je, na snimanju kukova, rekla da je sve ok i da slobodno mogu da ga stavljam da sjedi od 6og mj, ali dijete jednostavno nece vise u polulezeci polozaj, nego se bukvalno sam uhvati za nogice i digne u sjedeci.. ja zaista nisam pristalica forsiranja ncega kod djece, lai kada vidim da dijete samo nesto hoce, ja se ne protivim.. tako da ga vec po malo pustam da sjedi.. poslije ga zavezem za sjedalicu, jer me opet strah da non stop bude u sjedecem poloazju.. pored toga, on je prava vristalina.. samo galami :) ruckimo fino, sve po malo.. uspjela sam da mu uvedem rucak oko 12-1 i jako sam happy kada porucki sve one silne boje koje mu izmiksam i dalje mi fino spava, po cijelu noc.. sada, kada je mm na godisnjem, preuzme ga oko 7-8 kada se probudi, tako da ja odspavam do 10 i bas sam happy :) kako ste vi? nemam sada vremena da citam sve redom, ali cim uhvatim vise vremena, nece mi biti mrsko da prelistam sve.. aida., melly, kanita, zoe, lilix, mybaby, maminabebo, monamuhadmed, sta, marijanna, felix, ma svima vam saljem veliki pozdrav i poljubac.