Mona Mohamed
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 Kuc kuc, ima li bujruma! Evo da se i ja priključim ovim razgovorima, čitam vas stalno, al pošto moj mali privjesak stalno visi na maminoj memi, ne stignem ništa napisati... Sve se jadna tješim tim skokom u razvoju, al Boga mi traje evo 23 dana koliko je i ovoj mojoj ljepotici. Elem, što se pupka tiče, ja sam posipala Bivacin prahom, a čula sam da je za njega najbolje majčino mlijeko...uglavnom, ja sam Bivacinom i otpao je 8 dan! Eto, nadam se da ćete se barem večeras naspavati...suosjećam, iako moja Iman super pajki, nadam se da to neće promjeniti, al mi stvarno žao...lopužice male, al neka, sve se to za njih prodevera! Mona, živo me zanima kako je Aisa dobila 1800 gr za mjesec, bravo ženo, bravo meme ... Ja sam od silne brige zbog dojenja svoju I nosila na vaganje neki dan i cura već dobila 915 gr za 20 dana. Spao mi teret s leđa, baš sam se, luda, bila opteretila! Eto drage moje ženice, ja nova, nadam se da ima bujruma, a vas sve znam jer vas odaaaaavno čitamo! Odoh ja na dojenje, mojih pet minuta je isteklo.... Bujrum, draga. Uvijek si dobrodosla. I ja se nadam da ce se nase mamice sa foruma naspavati. Mi nemamo tih problema hvala Bogu. Nadam se da ih nece biti..Makar ne jos. Eh..ne bih ti znala reci..Dojila sam na zahtjev, stavljala je da podrigne i tako..I doktor kaze Bravo i da samo nastavimo. Aisha je rodena sa 2300 u 36 sedmici trudnoce pa mozda je u jednu ruku napredak bio i ocekivan.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
|