|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
7.10.2010 23:27:00   
Mirkica
aida , malena, felix  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to za vas 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2576
7.10.2010 23:59:51   
aida.

IZVORNA PORUKA: Mirkica

aida , malena, felix  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to za vas 
user posted image user posted image i za tebe

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2577
8.10.2010 8:29:35   
bebacha
jutro.evo mi prvi.cini mi se da je onom mom djetetu opet nosic zacepljen,bem ti zivotuser posted image user posted image user posted image
odo sta radit

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2578
8.10.2010 10:01:37   
aida.
nigdje nikog a loshe vrijeme user posted image mi se spremamo pa opet na inhalaciju... javimo se....user posted image bebacha jubi nam dluga...user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2579
8.10.2010 11:26:14   
danijela27
jutro drage moje. kako ste mi , a vase bebice. ja malo da pocurim, pa vodim ejlu vani. vani prekrasno vrijeme.sjedi mi u krilu i kaki pa dok obavimo posao idemouser posted image user posted image user posted image
malena ljubimo vas sve imas user posted image od ejle.
a i ostali da ne nabrajam i da se neljute imaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od 19.06.2010. u 21 i 35 poceli se druzit sa nasom princezom

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2580
8.10.2010 11:38:34   
Anoniman
Ljubimo i mi Ejlicu punoooooo user posted image user posted image  a i mamicu.. mojoj Nejrici se sve nesto sitno pokazalo na licuu user posted image user posted image user posted image .. neznam sta da radim dal da je odvedem doktoru, malo joj mazem kremicom neznam dal ce pomoci, bila mi juce babica kaze da sacekam do ponedjeljka , neznam dal je dugo..

Kanita kako su nam drugar i drugarica?

Mirkice kako Ishak slusal mamu?

Zeze sta nam radi mala drugarica?'

Melly kako nam je Mirza?

Sara nemoj se draga sikirati,znam da je lahko reci, ali pokusaj djeca sve osjete.

Bebacha nadam se da ste nam dobro,ljubni nam Ajlu i Alena..

Aida, Felix, Mariina, MaminaBeba,Bedelindja,Rose,Leena,doublemum, amela2208, vjestica,, SailorMoon i sve ostaleee user posted image

Mona kako nam je Aisha?user posted image

(odgovor članu danijela27)
  Neposredna veza do poruke: 2581
8.10.2010 12:00:52   
Mirkica
Malena Ishak kako uznaje sve manje slusa  a nesto i slabo spava skroz ja ne znam kako ostale bebe spavaju ali on meni po slabo kad je on jutros u 7 ustao tek sada zaspao i dokel pitanje user posted image umorna sam totalno noci hoce na meni da spava da ga ljuljkam mazim inace kmeka cijelu noc neda mira ne ispavana sam totalno hahahahah ali neka procice i ova faza ali da sam kao zombi jesma :))))).
TO za osip ja bih ti savjetovala nemoj nista stavljati jednom je Ishaku izaslo sve po licu ali bilo od topline ja ga utoplila po fino jos bilo toplo u stanu ali je i samo otislo , sacekaj koji dan pa ako en nestane idi doktoru .
cmokicccc za vas tri

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2582
8.10.2010 12:10:58   
zeze
pozdravljam i ja nase drugare i drugariceuser posted image
he mi imamo novu pjesmu, posto sam izlizala jezik pjevajucu zeko i potocic, sad nam je babo nasao neku ludu: bila mama Hikmeta, bio babo Zajko i imali su malog Sabana . Naida uziva i samo se smije kad joj ovo pjevamouser posted image user posted image user posted image user posted image
Malena_A i moja Naida je imala to sitno po licu, ja sam je brisala tako sto nakvasim gazu toplom vodom i po licu polako brisala, brzo je i proslo.
Kanita bas mi je zao zbog drugarice.
Odoh je uspavat pa cu nastavit pisati, pocela se koprcat.user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2583
8.10.2010 12:17:51   
bedelindja
Dobar dan zenice i bebice...joj jest meni dosadno majko moja.Imam vesa da peglam 4 masine a tako mi je mrsko rado bih u setnju al nemam s kim.user posted image

Mamina Bebo i Amela2208 jeli Insomnia od JK hit mjeseca kod vas user posted image Ljubi mi tog malog lopova.
Zao mi je pravo te zene i moram da kazem da je tesko o tome raspravljat jer se niko od nas nije nasao u sl.situaciji.Neka joj Bog da snagu.Meni je dr u trudnoci predlozio da uradim triple test (nalaz krvi)bas zbog tog sindroma i ja sam pristala i uradila,nesjecam se tacno kad al nekad na pocetku trudnoce.

Kanita mila tako mi je zao tvoje prijateljice al valjda je tako bilo sudjeno.Zelim joj brz oporavak.

Malena_A drago mi je da si se javila.I moja djevojcica je imala takav osip po licu od 15.dana pa skoro do 2 mjeseca,i samo je proslo umivala sam je prokuhanom vodom i kamilicom i proslo je.Kazu da se tako koza cisti,izgledala je vjeruj mi ko pubertetlija.Neznam jeli to isto.

Aida kako je dusica mala?Koliko jos trebate ici na inhalacije?
Drage bebice jos uvjek prehladjene,brzo brzo nam ozdravite pa da mame pisu po rr ko nekad.

Kad mislite da vam neko jede iz ruke .. prebrojte sve prste

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2584
8.10.2010 12:24:35   
bedelindja
IZVORNA PORUKA: zeze

pozdravljam i ja nase drugare i drugariceuser posted image
he mi imamo novu pjesmu, posto sam izlizala jezik pjevajucu zeko i potocic, sad nam je babo nasao neku ludu: bila mama Hikmeta, bio babo Zajko i imali su malog Sabana . Naida uziva i samo se smije kad joj ovo pjevamouser posted image user posted image user posted image user posted image
Malena_A i moja Naida je imala to sitno po licu, ja sam je brisala tako sto nakvasim gazu toplom vodom i po licu polako brisala, brzo je i proslo.
Kanita bas mi je zao zbog drugarice.
Odoh je uspavat pa cu nastavit pisati, pocela se koprcat.user posted image

_______________________________________________________________________________________________
Pa i ja bi se smijala pjesmica je hit!user posted image user posted image user posted image
Jel to obrada one Bila mama kukunka bio tata taranta imali su maloga Juju.Ja sam jos gora ja joj pjevam kad je presvlacim onu od Ekrema Jevrica, ...Gola gola skini mi se gola mozes gola mozes i do pola hahahahahhahaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 2585
8.10.2010 12:41:52   
aida.
bili smo na inhalaciji,, dr kaze da je bolje sto je to sinoc povratio... nemamo nikakve terapije do ponedjeljka, trebalo bi da bude bolje.. vec jest jer puno manje kaslje... nadamo se da cemo konacno potpuno ozdraviti... sad spava a meni dolazi prijateljica na kafu... idem se malo razletit po kuci :)

(odgovor članu bedelindja)
Neposredna veza do poruke: 2586
8.10.2010 12:53:08   
melly__
Evo i mi da se prijavimo dok pijemo kaficu,pa onda lagano u setnjicu i na Zeps user posted image
Mirza slusa hB evo lezi kraj mene igra se i suta me nogamauser posted image
Malena_ A to po licu samo kamilicom malo i vidjeces kako nstaje..pussa za vas tri user posted image
Aida..i kod nas jos nosic zacepljenuser posted image ..ljubimo malog slatkog drugara i nadamo se da ce brzo ozdraviti,a da vidis kakav smo film sinoc gledaliuser posted image predobar ,zove se Kinofil to onaj dokumentarac o zivotinjama...bila premijera u zenici,zaista super iskustvo pogledati ga jest da se covjek rastuzi kad vidi u kakvoj sredini zivimo user posted image ali vrijedi pogledati...user posted image user posted image
Bebacha...otkud ti to da je Plantex caj lijek user posted image nama dr rekla da mu to dajemo izmedju obroka da se ne deblja puno posto je na Ad ..ali on je poskup a mislim da nije bitno koji je ,moze i kamilica i komorac,sve je to isto...pussa i user posted image za djecicu...
Saro duso ne daj se ...znas i sama da dr ponekad grijese,sta ces ,nemoj se puno sikirati..ljubimo vas...
Kanita bas mi je zao tvoje kolegiceuser posted image nasi doktori su zaista za svaku osuduuser posted image ..poljupci i za vas troje...
Ostale pozz i user posted image moram bjezati,ovaj spico se unervoziouser posted image

17.06.

(odgovor članu bedelindja)
Neposredna veza do poruke: 2587
8.10.2010 12:57:15   
bebacha
Melly ja procitala na njemu da pise da se nesmije davat dugo i jos scasta nesto.ako imas kutiju procitaj.lijepo se provedite,mi se vec vratili iz setnje

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 2588
8.10.2010 13:05:54   
melly__
Svasta a Bgm nama rekla da mu dajemo njega kao medjuobrokuser posted image vidis da su nam dr siznuti sviuser posted image sta bi mi da nema RRuser posted image
Zeze pjesma vam je VRH user posted image bas se ismija user posted image meni je najbolji onaj dio sa Gajom i Bajomuser posted image user posted image ljubimo malu drugaricu Naiduuser posted image
JA evo dok M. jede tipkam pa onda u skitnjuuser posted image

17.06.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2589
8.10.2010 13:07:41   
melly__
Samedi...kako ste vas dvije user posted image kako ti je Bogati svekiuser posted image da nju ne zaboravimuser posted image pricajte vi sta hocete ali moja je zaistauser posted image

< Poruku je uredio melly__ -- 8.10.2010 13:09:45 >

17.06.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 2590
8.10.2010 13:14:15   
bedelindja
Evo jedno pitanjce za vas.
Jucer smo dobili kengur nosiljku Chicco i na njoj pise da je od 0+ do 5+m odnosno od 3,5kg do 9kg.Ima neki dio sto cuva glavicu bebi i onako na oko je izgleda udobna.Probali smo je malko su joj noge rasirene previse kad je u nosiljci.
Sta vi mislite jel mozda rano da je stavljam?Imate li iskustva sa ovim?

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 2591
8.10.2010 13:17:11   
samedi
Ja cu samo kratko: Plantex caj se daje bebama za grceve,tj.protiv grceva i jeste lijek,a izmedju ostalih sastojaka sadrzi i komorac. Procitajte na uputstvu, moze se davati i ovako samo ga onda jako razblazite,ako beba voli samo taj caj.

Mi se evo igramo,mazimo,ne spavamo,smijemo,ma svasta nesto. Ja se samo dzaba brinem sto ona ne pije mlijeka,sve ostalo je dobro,vesela je,ne place,spava normalno,samo mlijeka nece i nece,rijetko kad da popije 100ml odjednom,vise puta joj moram ponuditi i kad joj se spava onda hoce da popije.
ma nek je ona meni dobro. Joj od te price za Daunov sindtom sam se najezila skroz,vise puta sam se pitala sta bih ja u takvoj situaciji,ali nikad nisam dosla do nekog pametnog zakljucka. Opet ne moze zena sama donijeti odluku u toj situaciji bez muza. Bar ja ne bih mogla sama odluciti. tesko....
Malena-A nek ste nam se vratile ti i nasa imenjakinja user posted image user posted image
Aida,joj jest mi zao druga,mogu misliti tog straha,uhhh zelim mu da sto prije ozdravi i naravno da se spasi bronhitisa!!!
Bebacha user posted image
Saro,kako si danas?user posted image
MaminaBeba,Mirkice,Kanita,Zeze,Miau,Vjestica,Zoe,idacha(nema je dugo) i svima veeeliki user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2592
8.10.2010 13:18:46   
Anoniman
Samedi cmokni nam imenjakinju nasu.. user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 2593
8.10.2010 13:19:25   
samedi
IZVORNA PORUKA: samedi

Ja cu samo kratko:

hhahahah bas sam bila kratka user posted image user posted image user posted image user posted image  
Melly,ma sveki ko sveki,vremenska prognoza,jedan dan oblacno s kisom drugi dan suncano uz malu do umjerenu naoblaku. I tako dani prolaze....user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 2594
8.10.2010 13:51:11   
dzeni_nl
i ja da se napokon javim. iscrpljena sam do maximuma. moja M. se opet poremetila u spavanju, po dani inekako, a navecer skoro nikako. sinoc do 3 i kada je zaspala cijelo vrijeme stenje u snu, ja ne mogu da spavam od nje cujem je u drugoj sobi koliko stenje. jos 6 dana nam je ostalo da nam izadje ceteresnica, nadam se da ce i ovo sa spavanjem do tdada da se uredovi. evo je opet toliko stenje, da  sve bljuca od stenjanja.

malene_A ja svojoj M. lice cistim sa kamilicom i onda joj namazem sa beby uljem i uvijek joj je lice cisto, ponekad iskoci po jedna bubuljica, ali to je od ljubljenja. od jucer se ona toliko rumeni u licu, ali nema osipa ni temperature, pa ne znam do cega jeuser posted image

saro, ne znam sta da ti kaem, tesko se nesekirati i nemisliti na to, znam po sebi i ja samo mislim na to da li je moja M. od mene naslijedila 3 bubrega kao sto sam ja od svoje mame i da li ce joj sve biti u redu jer kod mene nije bilo i ne moze se bez operacije rijesiti, a muznati tek kada porasste, ako primjetim da se upiskila iako redovno ide na tutu. a kada smo imali detaljne preglede na uzv u trudnoci doktor nam je rekao da ne vidi nista cudno kod nje i pokazao nam njene bubrege kako izgledaju i kaze da ima dva normalna bubrega, ali ja se ipak brinem.
nadam se da je kod vas doktor pogrijesio i da sve biti kako treba.

Kanita zao mi je zene, veliki je to gubitak, nadam se da ce se vremenom oporaviti.

Maminabebo jel i vi nespavate jos uvijek?

danijela sta nam radi ejlica?

zeze kako nam je naida?

Mirkice ljubi nam ishaka

melly hocemo i mi sa vama u setnjicu i na zepsuser posted image

bedelindja, ne bih ti znala nista za to reci. i mi smo htjeli da kupimo, pa smo se predomislili, ne znam ni ja sto?

svima bolesnim bebicama zelimo brzo ozdravljenje.

samedi, aida, bebacha, vjestice, malena. idachauser posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 2595
8.10.2010 13:53:12   
bebacha
ima kad samo suncanouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 2596
8.10.2010 13:57:33   
Mamica24
Uhhh pokušala sam proćčitati sve propušteno ali je nemoguće user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uglavnom Bekir i ja vas sve grlimo i ljubmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  on trenutno pajki a ja malo rintarim po kući i po malo virnem na neku seriju...

Opet sam se navukla na sex&city. Rekla sam sama sebi da ih neću gledati po 100 put al džaba... šta ću kad ih vooooooliiimm!!  

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2597
8.10.2010 15:47:56   
miny
Evo i nas konačno. Išli smo u šetnju, rekoh dok je sunca da iskoristimo ali Boga mi nekakav vjetar hladan pa nismo dugo. Moj Ahmed uživa napolju a i ja isto tako pa onda čim je sunce šetamoooo i šetamooo.
bedelindja kako bona nemaš s kim u šetnju...pa sa svojom Monom user posted image .  Ja sa svojim sinom i u šetnju, ne mogu ja čekati ni muža ni prijateljice kada svi rade....nas dvoje se spremimo i furamo user posted image user posted image Da si bliže mogla si s nama user posted image
mamina beba kako nam je mali drug? Što se tiče nespavanja jedino kao što ti je neko savjetovao da ga pokušavaš nadržati što više i da se umori. Mogu misliti kako te iscrpi.user posted image user posted image
Kanita dušo žao mi je prijateljice, ne daj Bože nikom. Kako si nam ti, kako dječica??user posted image
melly što se ti brineš za svekrive duša draga user posted image user posted image . Kako nam je Mirzica,med maleni??
nemo ima li te gdje? Nešto se i ti slabo javljaš.Kako ste nam vas dvije??
malena A kako su nam ljepotice??? Nemoj se bona zamarati, i ja sam sto puta bila izignorisana, i dan dan se to nekad dogodi pa opet neću da se zamaram user posted image user posted image . Imam vremena svaki dan napisati po jedan post ali eto ne pišem, nekad radije pročitam jer mi je drago čuti šta ima kod mamica sa kojima smo se družili na trećem tromjesečju. Kada stigneš piši, drago mi je čuti za tvoje djevojčice.user posted image
radoznalice ima li te žive???
Tidži i ti nešto rijetko tipkaš???
Svim mamicama i njihovim bebicama šaljemo velikiiiiii user posted image

27.07.2010 mama je zagrlila i poljubila svog sina, i od tada ga ne prestaje grliti i ljubiti :=)

Apsolutno sve znacis za mene
i bilo gdje da krenem
ne mogu bez tebe
i svaki novi dan zivim za tebe
jer ja ne mogu i ne znam drukcije

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 2598
8.10.2010 15:55:17   
vjestica
dobro je, nisam jedina koja svojoj bebi kad je presvlači pjeva gola, gola, skini mi se gola user posted image user posted image user posted image user posted image
i ja sam dobila kengura (3 komada user posted image ) ali piše da tek od  5 mjeseca se beba stavlja u njega
mada je meni to totalno nepraktično i za leđa moja, i za kukove bebe, a kad stave malu bebu, ona skroz sklizne dole i po meni to nikako nije dobro za bebu

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu miny)
Neposredna veza do poruke: 2599
8.10.2010 16:51:40   
dzeni_nl
jao pjesmeuser posted image user posted image user posted image tek sam je sada cula prvi put. a moja Marisa zaspa u 16 slusajuci ovu pjesmuuser posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 2600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Osiguranje života
sporty mamaa

Uplacujete li neku policu zivotnog osiguranja ili je namjeravate uplacivati jednog dana???

Da (48%)

Ne (52%)

Broj svih glasova: 90

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *