ananas_ze -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 11:10:49)
|
IZVORNA PORUKA: Mirkica IZVORNA PORUKA: veeseelaa evo ti par odgovora moje svekrve "sta cu kucat,ista je to kuca", kad opravdava nekucanje"ja moram kucat u rodjenoj kuci" ili "sta cu kucat, pa svoji smo", na pitanje "zasto se zakljucavate?" rekoh joj "da mi ne moze bahnuti kako ko zeli", i "vrata su da se kuca", inace moja svekrva ce ili po svom ili nikako, kad je kucanje u pitanju ne dolazi ako je ne pozovemo, jer nece da kuca, nece da pita jesmo li kuci, ima li bujruma, a ja sve to radim i pitam nju kad zelim sici dolje user posted image pa kako u rodjenoj kući? zar se podjela na spratove il stanove il livade ne smatra podjelom? to je već drugi dom, dom drugih ljudi? jel tvoja sveki iole obrazovana? jel se kretala među raju? jel ikad radila? gleda li tv? pa mislim nije mi jasno da nikako ne može da dokuči da to nije u redu [sm=zmeden.gif] vesela to je bezobrazlukkkkkkkkkkkkk nista vise i ona hoce da njoj pokaze kako je ona gazda u kuci , toliko bolesnih i bezobraznih ljudi ima da to nije normalno . upravu si mirkice bezobrazluk s tim da se ponekad desi i nesto nekontrolisano, jer mi svekrva ima i slabe zivce i onda vagam kad je do njenih zivaca a kad je taj bezobrazluk, pa nekad popustim a nekad zategnem i ne popustam, nije lahko, ali vremenom ucisi neke stvari pa ide [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|