Miracle*3 -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 8:22:25)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: Anoniman Ispane ko da ja stalno nesto ispravljam, ispanem isto policajac, al ljudi stvarno ne kontaju da dijete treba ucit ispravno i da kod dijeta treba ispraviti i ono sto mi sami grijesimo, od govora, preko nacina jedenja, pa ostalo. Ali to cak ni moj muz ne konta. Ja sam pod velikim pritiskom. Kada smo s njegovim samo pazim sta cu reci, ne smijem ni na sta odreagovat (ne reaguje naravno ni on jer smatra sve sitnicom), a muz me samo analizira (jesam li ozbiljna il nasmijana s njima i sl). Drugo, toliko je postao tezak da mu nista ne smijem kontrirat jer odmah je svadja, odmah plane, mene samo znojevi oblijevaju. Ma pod nekim sam strahom od toga. I zaista nisam opustena s njim. A njegovo stalno pitanje je sto si potistena, ovako, onako, a ne konta da mu puno stvari ne mogu, ma ne smijem reci, da ne bi planuo i poceo svadju. Kako biste se vi postavile? Moram prvo reći da ništa ne ispada....pogotovo ne ispane. AKo si ona anonimna od juče, savjetujem ti da se malo upostiš, radi svog mentalnog i svakog drugog zdravlja. [sm=sad.gif] Kad neko toliko kritikuje neciji nacin govora, onda njegov mora biti savrsen, a ovo "ispane" mi je definitivno zaparalo.. Znas li ti koliko ima njih koje bi snahi pricuvale dijete??? Hvala Bogu pa ti hoce cuvati dijete, pokusaj naci nesto sto te ispunjava, ako ne radis, neku zanimaciju, neku aktivnost, tecaj,..malo usmjeri misli i u drugom pravcu, pa ces i problem brze rijesiti.
|
|
|
|