lady_bubamara -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 12:41:38)
|
a čega se ja sve načita... mislim da ti malo više dramatizuješ stvar i odnos sa svojom svekrvom... čuj nije u sekund dala jelo ručak doručak il šta već kad si ti rekla da mora , a ne misliš da je bitno da ti dijete nije ostalo gladno, i da ga je nahranila pa makar i 15 minuta pola sata nakon onog kako si ti rekla da mora.... jesi ti svjesna da ima gorih svekrva? majka od mog tate kada je mene čuvala dešavalo se da ZABORAVI da me pita da li sam gladna, pa ja idem po kući i tražim da jedem , da je svojim drugaricama govorila ,, ovo je dijete moje snahe " a nije govorila ,,ovo je moja unuka" , pa šta misliš da ti je takva svekrva , ha? to što nije programirana baš u bocu onako kako ti misliš da treba to je bezveze da se frka podigne. izvini ne napadam te samo govorim eto da to nije uopšte toliko strašno koliko ti dramatizuješ situaciju. tvoj svekar i svekrva govore gramatički neispravno ili šta već? misliš da su oni jedini i da će samo zbog njih dvoje tvoje dijete izvrtati riječi ili govoriti neispravno??? oprosti draga ali ono sutra kada krene u školu isto tako može od druga drugarice da "pohvata" neke čudne izraze, riječi , ili šta već al valjda su roditelji tu da isprave svoju djecu tamo gdje misle da djeca griješe... ulazi ti bez kucanja , otvara sobu i gleda te u krevetu sa mužem? e to je već nepristojnost i bezobrazluk pa neka mi oprosti svaka obožavateljka svekrva i vjerni fan svoje svekrve al ovaj način ponašanja od strane tvoje svekrve je nepristojnost bez ikakvog opravdanja.... e to bi vala i meni smetalo ! mada meni moja nikad još hB nije ušla u sobu bez kucanja i dok ne čuje ono moje ,,DAAA" e onda uđe, mada nam djever često bane u sobu pa mi to izvuče živac [sm=hudicek1.gif] mislim da ništa nije toliko strašno koliko ti to trenutno doživljavaš dramatično i haotično... a ne znam možda i griješim
|
|
|
|