mala_sa -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 14:00:49)
|
IZVORNA PORUKA: SailorMoon IZVORNA PORUKA: mala_sa IZVORNA PORUKA: SailorMoon zeno draga nije ti svekrva kriva. ona je kao sve ostale. Kriv je on i samo on. Ona nebi ulazila u spavacu da je on kao normalan insan zakljuco vrata. Sto se tice hranjenja. Ja licno uvjek gledam da mi djete jede u isto vrjeme jer i u vrticu imaju fixna vremena dorucka, rucka, spavanja. i ja to i kod kuce pratim. mm zna ja je meni to vazno i prati. Ali kako god nije sveki kriva nego on. Moja svekrva je meni posle poroda probila glavu da se slucajno nebi .... prije 40 dana. Ja samo jaja a vamo 26. dan se po.... . Moj muz nikad nebi njoj ista o tome isprico. Isto mi nisu ni mama ni sveki dala prije 40 da izlazim sa bebom. Ja svaki dan hodala. Ona ako nedobiju mene na tele zovu njega, On kaze sad smo pricali one spavaju. a ja i A na kafici. Muz ti je u svemu problem. Pricaj sa njim, i nespominji svekijevce nego samo njega. Tipa: Mama ti samo moze uci ujutru jer ti nezakljucaj, uvjek ja ispadam babaroga jer ti sutis... itd Sailor, ma dobro jede i moj djecak otprilike u sito vrijeme, pa svako ima neki raspored; ali tih par sati sto ostane kod sveki vala ne mora ga pratiti, to mi stvarno nije vazno. Ove ostale stvari koje si navela su upravo ti dogovri sa muzem, o kojima odlucujemo samo on i ja. Drugi ha rekli, ha ne rekli, mi po svom. Ma nije ni meni bitno kad ce jesti kod moje mame ili sveki. ali ako sam rekla muzu da tako kaze, neka on tako prenese. A sveki nek odluci ipak kako is ta. Necu joj zamjeriti. Ali on najmjerno krivi njene rjeci i to nije ok. bolje da nista nekaze nego da uzvrce. Zato sam je i pitala je li ga ikad direktno pitala zasto "ne prenese onako kako je ona rekla"; mozda covjek prenese al sveki nahrani dijete prije ili kasnije iz nekih x drugih razloga.
|
|
|
|