RE: Problemi u braku (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

bebacha -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 13:45:49)

Izgleda tebi treba neki stvarni problem pa da se pozabavis njime[sm=hudicek1.gif]
iskreno se nadam da ces doci pameti,skontat se i pocet uzivat u zivotu

bebaa -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 13:49:19)

e pa moj odgovor je da nije kriv tm nego ti i iskljucivo ti...nemaš svoje JA.od starta si dopustila da te drugi vode i sad ti naumpalo da mjenjas...da si se pokazala svojom i da imas svoje principe,odgoj prije svega(vizavid spavace) i da imas dostojanstva nebi te tm tako ignorisao i stajao na stranu majke...ali ti i dalje očito dopuštaš da te se ne postuje...pa poradi prvo na sebi...

hanabanana -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 13:49:39)

Mene su učili da se poštovanje treba zaslužiti, ne može se nametnuti.

muaaa -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 13:50:50)

IZVORNA PORUKA: amra_sa

IZVORNA PORUKA: muaaa

IZVORNA PORUKA: eldinky

tm te ne poštuje.

jesi li tražila takav odgovor?

Potpisujem

A potpisujem i post od amra-sa,mada je bosanka ipak se slazem s njom[sm=jezicek.gif]

Muaaa, sve nešto kontam da joj nije sveki Hercegovka ? [sm=smiley36.gif] Ili je ona Hercegovka ? [sm=smiley36.gif]

Ona nikako neMoRe biti herka,herke nikada ne iznose prljavi ves u javnost...to rjesavaju u 4 zida[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

SailorMoon -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 13:54:28)

ma ja da sam je u 6 ujtru cula kako otvara vrata od sobe iste sekunde bi skocila na muza i pocela akciju kao da je nevidim.... jer ko u ta doba se nada sveki [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

amra_sa -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 13:55:32)

tm te ne poštuje.

Potpisujem

A potpisujem i post od amra-sa,mada je bosanka ipak se slazem s njom[sm=jezicek.gif]

Muaaa, sve nešto kontam da joj nije sveki Hercegovka ? [sm=smiley36.gif] Ili je ona Hercegovka ? [sm=smiley36.gif]

Ona nikako neMoRe biti herka,herke nikada ne iznose prljavi ves u javnost...to rjesavaju u 4 zida[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Slažem se kad je u pitanju njihov veš, a tuđi vala znaju okačiti i mačkama o rep [sm=smiley36.gif] Još ga dobro protresu, razgrnu i iscijede da nebi koja kap slučajno ostala. [sm=smiley36.gif]

muaaa -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 14:00:25)

tm te ne poštuje.

Potpisujem

Slažem se kad je u pitanju njihov veš, a tuđi vala znaju okačiti i mačkama o rep [sm=smiley36.gif] Još ga dobro protresu, razgrnu i iscijede da nebi koja kap slučajno ostala. [sm=smiley36.gif]

Upravo tako..sta drugo da reCem[sm=jezicek.gif]

mala_sa -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 14:00:49)

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

IZVORNA PORUKA: mala_sa

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

zeno draga nije ti svekrva kriva. ona je kao sve ostale. Kriv je on i samo on. Ona nebi ulazila u spavacu da je on kao normalan insan zakljuco vrata.
Sto se tice hranjenja. Ja licno uvjek gledam da mi djete jede u isto vrjeme jer i u vrticu imaju fixna vremena dorucka, rucka, spavanja. i ja to i kod kuce pratim. mm zna ja je meni to vazno i prati. Ali kako god nije sveki kriva nego on.
Moja svekrva je meni posle poroda probila glavu da se slucajno nebi .... prije 40 dana. Ja samo jaja a vamo 26. dan se po.... . Moj muz nikad nebi njoj ista o tome isprico. Isto mi nisu ni mama ni sveki dala prije 40 da izlazim sa bebom. Ja svaki dan hodala. Ona ako nedobiju mene na tele zovu njega, On kaze sad smo pricali one spavaju. a ja i A na kafici.
Muz ti je u svemu problem.
Pricaj sa njim, i nespominji svekijevce nego samo njega.
Tipa:
Mama ti samo moze uci ujutru jer ti nezakljucaj,
uvjek ja ispadam babaroga jer ti sutis... itd

Sailor, ma dobro jede i moj djecak otprilike u sito vrijeme, pa svako ima neki raspored; ali tih par sati sto ostane kod sveki vala ne mora ga pratiti, to mi stvarno nije vazno.
Ove ostale stvari koje si navela su upravo ti dogovri sa muzem, o kojima odlucujemo samo on i ja. Drugi ha rekli, ha ne rekli, mi po svom.

Ma nije ni meni bitno kad ce jesti kod moje mame ili sveki. ali ako sam rekla muzu da tako kaze, neka on tako prenese. A sveki nek odluci ipak kako is ta. Necu joj zamjeriti. Ali on najmjerno krivi njene rjeci i to nije ok. bolje da nista nekaze nego da uzvrce.

Zato sam je i pitala je li ga ikad direktno pitala zasto "ne prenese onako kako je ona rekla"; mozda covjek prenese al sveki nahrani dijete prije ili kasnije iz nekih x drugih razloga.

amra_sa -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 14:03:08)

Ko prizna pola mu se prašta. [sm=smiley36.gif] Sad čekam anonimnu da kaže šta je, jel Bosanka ili Hercegovka ? [sm=smiley36.gif]

jasmin -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 14:12:21)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Postoje ljudi koji ne zaslužuju da zaslužiš njihovo poštovanje [sm=smiley1.gif].

EEDITH -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 14:15:42)

tm te ne poštuje.

Potpisujem

da ja tebe potpišem

canim -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 14:27:52)

IZVORNA PORUKA: jasmin

Postoje ljudi koji ne zaslužuju da zaslužiš njihovo poštovanje [sm=smiley1.gif].

Kod mene je obratno ja postujem sve ljude jedino sto moze neko zasluziti je nepostovanje ali uvijek se trudim da do toga ne dodje.

hanabanana -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 14:36:33)

Sa takvim ljudima onda ne ulaziš u tazbinske odnose. [sm=smiley1.gif]

jasmin -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 14:37:25)

IZVORNA PORUKA: canim

Kod mene je obratno ja postujem sve ljude jedino sto moze neko zasluziti je nepostovanje ali uvijek se trudim da do toga ne dodje.

Nisi razumjela.
Nisam rekla da neki ljudi ne zaslužuju moje poštovanje,ja se trudim poštovati svakoga.
Već se neki ljudi tako ponašaju da uopće ne zaslužuju da ja zaslužim njihovo poštovanje. Neću da se dodvoravam ljudima bez karaktera.

jasmin -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 14:39:46)

To kod mene nije pravilo,jer bi se onda rijetko našao savršen partner [sm=smiley1.gif].
Ne bih odustala od ljubavi zato što neko iz tazbine nije ok.
Na kraju krajeva,takve osobe su dosta same sebi.

canim -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 14:39:49)

IZVORNA PORUKA: canim

Nisi razumjela.
Nisam rekla da neki ljudi ne zaslužuju moje poštovanje,ja se trudim poštovati svakoga.
Već se neki ljudi tako ponašaju da uopće ne zaslužuju da ja zaslužim njihovo poštovanje. Neću da se dodvoravam ljudima bez karaktera.

Ma razumiem ja to, nego sam odgovorila na onaj prethodni komentar a ovo sto si ti napisala sam upravo i rekla dakle moze samo zasluziti nepostovanje.

veeseelaa -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 15:02:38)

herke nikada ne iznose prljavi ves u javnost..

moja saznanja kažu: da je ona herka ovo joj se ne bi ni dešavalo, postrojeni bi oni bili ko kad se državna zastava diže

veeseelaa -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 15:05:33)

Slažem se kad je u pitanju njihov veš, a tuđi vala znaju okačiti i mačkama o rep user posted image Još ga dobro protresu, razgrnu i iscijede da nebi koja kap slučajno ostala. user posted image

hahahahahahha

hanabanana -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 15:09:51)

Ja se trudim poštovati svakoga.

Upravo radi toga sam rekla da se treba zaslužiti. Mene odgojili da se ne dodvoravam nikome, pa ja tako naučila.
Što se tiče tazbine.....vrlo teško bih mogla sebe zamisliti u braku sa osobom čije roditelje ne poštujem, ili čiji roditelji mene ne poštuju.
Ja ne bih tako mogla funkcionisati.

damma -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 15:23:54)

IZVORNA PORUKA: bebacha

Izgleda tebi treba neki stvarni problem pa da se pozabavis njime[sm=hudicek1.gif]
iskreno se nadam da ces doci pameti,skontat se i pocet uzivat u zivotu

[sm=smiley20.gif]

Hanady RR -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 15:40:04)

To kod mene nije pravilo,jer bi se onda rijetko našao savršen partner [sm=smiley1.gif].

Kako je moguće da nađeš savršenoga partnera čiji roditelji ne zaslužuju da ih poštuješ[sm=zmeden.gif]
Kako su dosta same sebi zaboga ako su tog sina i rodile i odgojile te osobe.
Oženio se sin i nemaju ga više, jel ???

pa ovo je strašno[sm=smiley13.gif]

veeseelaa -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 15:48:20)

poštovanje je nešto drugo
al ako se slažeš sa odredjenom osobom, ne mora značiti da se slažeš i sa osobama koje su ga rodile
te da su vam poimanja o životu ista

jasmin -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 15:49:26)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Kako je moguće da nađeš savršenoga partnera čiji roditelji ne zaslužuju da ih poštuješ[sm=zmeden.gif]

Joj Hanady [sm=jezicek.gif].
Prvo pitanje: Savršen partner ne postoji,baš zato što se ne može naći čovjek ili žena kod kojih sve savršeno funkcioniše [sm=smiley1.gif]. Baš zato i rekoh da kod mene nema tog pravila.
Drugo pitanje: Odgajali su kako su znali i htjeli.
Treće pitanje: Ja sam naučena da su roditelji ispred svega dok su živi [sm=smiley1.gif].

Ako je ovo nekome strašno,njegov problem.

jasmin -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 15:51:59)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

poštovanje je nešto drugo
al ako se slažeš sa odredjenom osobom, ne mora značiti da se slažeš i sa osobama koje su ga rodile
te da su vam poimanja o životu ista

Čoveče,ne slažem se često s mojim roditeljima po određenom pitanju...da se slažem s bilo čijim [sm=smiley1.gif].
Poštovanje je zaista nešto drugo,ja mogu da poštujem osobu koja ne poštuje mene. Takva sam kakva sam,sebi sam dobra,pa se druži il produži [sm=jezicek.gif].

Hanady RR -> RE: Problemi u braku (12.4.2013 15:55:27)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Joj Hanady [sm=jezicek.gif].
Prvo pitanje: Savršen partner ne postoji,baš zato što se ne može naći čovjek ili žena kod kojih sve savršeno funkcioniše [sm=smiley1.gif]. Baš zato i rekoh da kod mene nema tog pravila.
Drugo pitanje: Odgajali su kako su znali i htjeli.
Treće pitanje: Ja sam naučena da su roditelji ispred svega dok su živi [sm=smiley1.gif].

Ako je ovo nekome strašno,njegov problem.

nisi to rekla...
rekla si na komenatar da ne ulaziš u tazbinkse odnose sa ljudima koji ne zaslužuju da tvoje poštovanje zasluže da to kod tebe nije pravilo jer bi onda rijetko našli savršenog partnera...

izvini al porčitah što ste napisale[sm=smiley13.gif]

sad ovako napisano sve drugačije zvuči...

stavrno ja ne mogu reći da majka onoga koji je moj suprug ne zaslužuje moje poštovanje...voljeti je ne moram nit ona mene al poštovati da...ako ništa rodila ga zaboga...da nje nije nebih ni njega našla

Stranica: <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sljedeća stranica >   >>