Redflower2 -> RE: Problemi u braku (31.3.2018 22:19:15)
|
Znam sve... Ali plase me njegovi ispadi u javnosti. Ako to uradi jer ga ja iznerviram, znaci da moze ako ga iznervira bilo ko.. prvi put je imao slican ispad kod nas u stanu, bila sam trudna i cistila sam nesto, a on me iskritikovao kako ne valja. Ja sam se naljutila i sutnula lavor sa vodom, koji jw malo isprskao zid..na to je on usao i poceo da vice i iz sve snage udara sakama o vrata, toliko da ih je probio. I nagrdio ruke naravno. Bila sam van sebe, plakala celu noc. Prvo sto je rekao bilo je da se spremim da idemo kod njegovih (?), sto mi nije palo na pamet.. slagao je za ruke neku glupost, ali mislim da su svi provalili..ili su mislili da se sa nekim tukao. Ja ga tad nisam vrijedjala, a opet je toliko poludio da to uradi. Odmah mi je prisao i kao poceo da me tjesi.. ja nisam mogla da vjerujem, to se desilo mjesec dana posle svadbe, pred novu godinu. I posle toga opet na ljeto, slicna stvar, bacao je stolice..ne znam ni zbog cega. Pa za rodjendan malom pre nekih 2 meseca, bacio je telefon i vikao, dijete se rasplakalo, opet sam ja bila kriva.. i evo sad.. Ja sam zaboravila povode tih svadja, i sta sam mu tom prilikom govorila. Ali priznajem jedno, da nije bilo dana da mu nesto ne prigovorim. Jace je od mene i znam krivi smo oboje. Na kraju je doslo do samara..a on je uvijek govorio da to nikad ne bi uradio zeni :(
|
|
|
|