RE: Problemi u braku (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

EEDITH -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 15:42:22)

a šta misliš da zamijeniš teretanu nosanjem bebe,uspavljivanjem,pomogneš ženi ,umjesto da razmišljaš o nekim udarcima

hanabanana -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 15:45:06)

Hajde ne palite se na ove postove ko sitno šiblje.

ziki -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 15:46:29)

IZVORNA PORUKA: EEDITH

a šta misliš da zamijeniš teretanu nosanjem bebe,uspavljivanjem,pomogneš ženi ,umjesto da razmišljaš o nekim udarcima

potpis

EEDITH -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 15:50:32)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Hajde ne palite se na ove postove ko sitno šiblje.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ne palimo se samo nam nik interesantan [sm=jezicek.gif]

madam x -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 16:59:28)

IZVORNA PORUKA: Strojar

Pozdrav.
Moja supruga i ja smo mladi mama (20god.) i tata(22god), ona često na mene galami (skoro jednom tjedno) ja se ne želim svađati i ne želim da se to ponovi, šta da radim? I to zagalami zbog neke sitnice npr kad beba neće spavati ili nešto zaboravim kupiti ili što se hranim sportski ili što nemogu pričati s njom kad sam u teretani. Što trebam uraditi da se to više ne ponavlja. Ako se samo nastavim odmicati i prelaziti preko toga ponovit će se ko i do sad, a da ju udarim ne želim (imam 85kg mišića, a ona 55) i nebi to dobro prošlo za nju.[sm=smiley13.gif]

Dobro ti prolaziš, to nije ništa [sm=jezicek.gif]

tinkivinki -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 17:03:32)

IZVORNA PORUKA: madam x

Pozdrav.
Moja supruga i ja smo mladi mama (20god.) i tata(22god), ona često na mene galami (skoro jednom tjedno) ja se ne želim svađati i ne želim da se to ponovi, šta da radim? I to zagalami zbog neke sitnice npr kad beba neće spavati ili nešto zaboravim kupiti ili što se hranim sportski ili što nemogu pričati s njom kad sam u teretani. Što trebam uraditi da se to više ne ponavlja. Ako se samo nastavim odmicati i prelaziti preko toga ponovit će se ko i do sad, a da ju udarim ne želim (imam 85kg mišića, a ona 55) i nebi to dobro prošlo za nju.[sm=smiley13.gif]

[sm=sad.gif]

jasmin -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 17:55:50)

Udri je.
Malo je 85 miški da bi joj nešto opasno bilo.
A kako je ona tek porođena,mislim da ti je sahrana blizu.
Udri.

hatepsut -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 17:56:30)

Pozdrav.

Ja imam vise tjlesne mase od tebe,a opet moj muz vise od mene...pa zamisli kako bi proslo po tebe ako bi te jedno od nas dvoje udarili [sm=zz_devil.png]

No,ja ipak mislim da ti imas premalo godina [sm=zz_giggle.gif]

reallove -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 17:59:22)

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Pozdrav.

Ja imam vise tjlesne mase od tebe,a opet moj muz vise od mene...pa zamisli kako bi proslo po tebe ako bi te jedno od nas dvoje udarili [sm=zz_devil.png]

No,ja ipak mislim da ti imas premalo godina [sm=zz_giggle.gif]
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Zene,savjeti su vam predobri,oplakah[sm=smiley36.gif]

Merylin -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 18:54:00)

Hahahahahaha, ubjedljivo najzanimljiviji bračni problem do sad, udariti ili ne udariti. Čovjek makar ima srce, ipak nas pita kako da izbjegne to da iskoristi teško zarađene mišiće[sm=jezicek.gif]

Medić* -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 20:12:19)

IZVORNA PORUKA: madam x

Pozdrav.

Pala ti kasika u med dragi prijatelju, nego dohavizaj se malo i sa zenom lijepo, a zaboravi na misice u tom smislu koji navodis, iskoristi te misice za nesto konkretno i poztivno, konstruktivno :)

Mlad ste vi bracni par, svaka zena Boga mi ronda, vjeruj mi na rijec [sm=smiley36.gif]
Nego ti fino svojoj hanumi pritekni u pomoc, pomozi, malo pricuvaj bebce neka ona gdje izadje, izadjite zajedno, prosetajte, uzivajte u zivotu :)

Hato oplakah [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

ladyblue RR -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 21:03:19)

dečko dragi, ja imam malo manje kila od tebe ali bih te uzela na iskustvo pošto sam te roditi mogla. modar bi ti meni bio danima.

muaaa -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 21:52:38)

Mišićavi strojar.....pa ne zvuci lose.
samo si se zaHebo...zena nije stroj pa da na njoj treniras mišiće

Medić* -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 21:55:53)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

dečko dragi, ja imam malo manje kila od tebe ali bih te uzela na iskustvo pošto sam te roditi mogla. modar bi ti meni bio danima.

[sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Hanady RR -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 21:57:37)

[sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 22:13:30)

e čuj 85 kg, prelagan si
radi na masi, pitaj u teretani iskusnije kako

Galicia -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 22:42:02)

Seve je to najbolje otpivala.

A on uporan
je l' da bi mogli na kavu ili caj
da ti pokazem sto je muski zagrljaj

(Je pa da mi modrice ostanu)
[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Teddy Bear -> RE: Problemi u braku (21.1.2014 10:54:28)

Ih, da se kojim slucajem mm registruje imao bi i on svasta napisati, pogotovo kad sam u PMS-u, tad ja razmisljam udariti ili ne,,, elem mi zene uvijek nesto galamimo [sm=smiley36.gif]

maja78 RR -> RE: Problemi u braku (21.1.2014 11:06:22)

e pa oplakala sam vam [sm=jezicek.gif]

Nedi -> RE: Problemi u braku (21.1.2014 12:36:50)

hahahaha popravi mi dan

ziki -> RE: Problemi u braku (21.1.2014 13:01:10)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

babybaby -> RE: Problemi u braku (21.1.2014 23:33:16)

Strojar, dobro si nas nasmijao... opravdano mislim da si sve ovo izmislio da zatalasas po zenskom forumu...

Nego, ako nisi... bogu se zahvali i idi negdje sadake daj sto te zena rezili samo jednom sedmicno... [sm=smiley36.gif]

Lalali -> RE: Problemi u braku (24.1.2014 13:00:26)

E moj strojaru, ti si balav preuzeo vazne obaveze na sebe.
Puno si ti razmazen, ne da bih galamila na tebe nego bih ja tebe tukla.
Dok ti razmisljas o masi (pazi izraza), definiciji i misicima tvoja zena razmislja kako sve obaveze posloziti, da djetetu bude sve potaman, da je sito, suho, zaigrano, zdravo itd. i jos pri tom kako pospremiti kucu, napraviti rucak itd. A ti se ne mozes javiti iz teretane jer ti je bitniji misic od njenih i djetetovih potreba.
Nosao i premijestao bi ti meni ormare po kuci i kad treba i kad ne treba, pa bi onda imao definiciju misica za pozeljeti, a sve bi pitao treba li jos.
I dok ti naprdjujes sta da jedes, a da to bude "sportski" ona vjerujem jede sta stigne i kad stigne, a ne razmisljas o tome da je potrebno da kvalitetno jede da bi imala snage brinuti se o djetetu, jos ako doji, posebna prica.
I umjesto sto uprazno nosas tegove po teretani, uzmi i nosaj dijete, malo je rastereti, neka ona za promjenu ode na kafu, da ne kazem u teretanu a ti samo jedan cijeli dan provedi s djeteom, odmah ces drugacije razmisljati.
I da ne zaboravim, na svakom koraku zahvaljuj Bogu na takvoj zeni, jer ovdje, kao sto vidis, vecina, ukljucujuci i mene bi tebe tukla, a galamu bih ti ostavila za dezert

aazra -> RE: Problemi u braku (24.1.2014 13:18:42)

Vi se ovdje napalile da ga bijete a ko vam garantuje da se neka forumašica nije registrovala pod laznim nickom...bas bi muskarac trazio bracni savjet ovdje ili na zenskom forumu pisao da bi "tukao zenu" [sm=smiley36.gif]

selmoni -> RE: Problemi u braku (28.1.2014 10:17:42)

Nadam se da nam je Kikiriba dobro

Stranica: <<   < Prethodna stranica  149 150 [151] 152 153   Sljedeća stranica >   >>