Lalali -> RE: Problemi u braku (24.1.2014 13:00:26)
|
E moj strojaru, ti si balav preuzeo vazne obaveze na sebe. Puno si ti razmazen, ne da bih galamila na tebe nego bih ja tebe tukla. Dok ti razmisljas o masi (pazi izraza), definiciji i misicima tvoja zena razmislja kako sve obaveze posloziti, da djetetu bude sve potaman, da je sito, suho, zaigrano, zdravo itd. i jos pri tom kako pospremiti kucu, napraviti rucak itd. A ti se ne mozes javiti iz teretane jer ti je bitniji misic od njenih i djetetovih potreba. Nosao i premijestao bi ti meni ormare po kuci i kad treba i kad ne treba, pa bi onda imao definiciju misica za pozeljeti, a sve bi pitao treba li jos. I dok ti naprdjujes sta da jedes, a da to bude "sportski" ona vjerujem jede sta stigne i kad stigne, a ne razmisljas o tome da je potrebno da kvalitetno jede da bi imala snage brinuti se o djetetu, jos ako doji, posebna prica. I umjesto sto uprazno nosas tegove po teretani, uzmi i nosaj dijete, malo je rastereti, neka ona za promjenu ode na kafu, da ne kazem u teretanu a ti samo jedan cijeli dan provedi s djeteom, odmah ces drugacije razmisljati. I da ne zaboravim, na svakom koraku zahvaljuj Bogu na takvoj zeni, jer ovdje, kao sto vidis, vecina, ukljucujuci i mene bi tebe tukla, a galamu bih ti ostavila za dezert
|
|
|
|