RE: Problemi u braku (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Hanady RR -> RE: Problemi u braku (17.1.2014 20:22:57)

Pa šta više pišete...ovdje nema porblema...rješila žena[sm=bravo.gif]
kikiriba[sm=smiley20.gif]

Galicia -> RE: Problemi u braku (17.1.2014 20:25:29)

Hajde bogati, i varanje je za ljude. [sm=jezicek.gif]

Mirkica -> RE: Problemi u braku (17.1.2014 20:30:14)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

hajd ti ne razbijaj sjelo :)))) hahhahaha

Hanady RR -> RE: Problemi u braku (17.1.2014 20:32:01)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

hajd ti ne razbijaj sjelo :)))) hahhahaha

posmatram Vas...I'm RR, moderator RR [sm=smiley36.gif]
[sm=zz_nerd.png][sm=zz_nerd.png] ( samo za neupućene ljepša sam do ovog smajlija, bar od njega)[sm=jezicek.gif]

KIKIRIBA -> RE: Problemi u braku (18.1.2014 14:57:27)

evo i mene.
vidjela sam mnoge se prave hrabre, ja ne bih ovo ja ne bih ono, al lako je pisati, al da mi je vidjeti sta bi uradile da su na mom mjestu.ja sve sto sam govorila ne bih i necu, a sve me to snaslo.zato od sada za sve govorim hocu [sm=smiley36.gif].nego, jucer sam sa "svojim hairlijom" bila na razgovoru.sve smo karte stavili na sto, ispricali se i sve rekli jedno drugom.na sve pristaje, sto god sam rekla, kaje se, zna da je pogrijesio, i kune se svim na svijetu da nikad prije nije me varao i da nezna zasto je i ovo uradio.cak je otisao danas i stan da nam trazi, ma manji je od makova zrna.postavila sam mu 1000 uslova, pa neka dobro razmisli i kada vidim da se promijenio onda cemo razgovarati da li cu se vratiti ili ne.al rekla sam mu i da sam smjesti stan, sve sto treba da kupi, uradi, i na to je pristao.kaze ako se i ne vratim nece se vise vracati ni u kucu gdje smo prije bili, makar sam zivio.sad idemo po mojim pravilima ili nikako, dosta je bilo po njegovom.

jasmin -> RE: Problemi u braku (18.1.2014 16:28:50)

IZVORNA PORUKA: KIKIRIBA

evo i mene.
vidjela sam mnoge se prave hrabre, ja ne bih ovo ja ne bih ono, al lako je pisati, al da mi je vidjeti sta bi uradile da su na mom mjestu.ja sve sto sam govorila ne bih i necu, a sve me to snaslo.zato od sada za sve govorim hocu [sm=smiley36.gif].nego, jucer sam sa "svojim hairlijom" bila na razgovoru.sve smo karte stavili na sto, ispricali se i sve rekli jedno drugom.na sve pristaje, sto god sam rekla, kaje se, zna da je pogrijesio, i kune se svim na svijetu da nikad prije nije me varao i da nezna zasto je i ovo uradio.cak je otisao danas i stan da nam trazi, ma manji je od makova zrna.postavila sam mu 1000 uslova, pa neka dobro razmisli i kada vidim da se promijenio onda cemo razgovarati da li cu se vratiti ili ne.al rekla sam mu i da sam smjesti stan, sve sto treba da kupi, uradi, i na to je pristao.kaze ako se i ne vratim nece se vise vracati ni u kucu gdje smo prije bili, makar sam zivio.sad idemo po mojim pravilima ili nikako, dosta je bilo po njegovom.

Dakle,prevario te ?
I pristao je na uvjete ?
Ajde sretno.

KIKIRIBA -> RE: Problemi u braku (18.1.2014 18:31:09)

on jeste pristao, al ja jos nisam na cisto sam sa sobom.nisam mu rekla da cu se ni vratiti ni oprostiti, jos je sve svjeze, a neka malo i on sada pati

KIKIRIBA -> RE: Problemi u braku (18.1.2014 18:32:53)

ma jos je sve svjeze, neka malo i on pati i ceka sta cu mu definitivno reci.

Galicia -> RE: Problemi u braku (18.1.2014 18:34:47)

Kiki, pa zar vam je jedna picoka morala otvoriti oci? Mislim zaista?
Zar se tako rijesavaju bracni problemi?

veeseelaa -> RE: Problemi u braku (18.1.2014 18:55:59)

vidjela sam mnoge se prave hrabre, ja ne bih ovo ja ne bih ono, al lako je pisati, al da mi je vidjeti sta bi uradile da su na mom mjestu

ma nije ta prevara nešto najgore što partner može da uradi
ima i gorih stvari
nego ja ne znam šta bi ovisi od mojih tadašnjih interesa na koje bi isključivo mislila u tom času
jel ok da odem? šta dobivam/gubim? gdje će mi djeca u školu, jel mi mrsko pakovati stvarii i sl ...

KIKIRIBA -> RE: Problemi u braku (18.1.2014 19:44:00)

draga galicia vjeruj da sam ga i ja to isto pitala.....

vesela kad se dodje do ovakve situacije nema puno razmisljanja ili se ide ili ne....al i to mora da prepukne u nama....ja sam nekoliko mjeseci vagala i vagala, al kad je doslo pet do dvanest pokupila djecu i bez ikakvog vise vaganja i razmisljanja otisla...i nisam se pokaja pa kako bude da bude

rerica -> RE: Problemi u braku (19.1.2014 12:26:20)

pogresno mjesto za rijesavanja problema....

uz duzno postovanje ostalima..

Galicia -> RE: Problemi u braku (19.1.2014 16:34:38)

Ne rijesava svoje probleme ovdje, nego je zena dosla da se izjada.
A ako ti smeta, produzi dalje. Adios.

rerica -> RE: Problemi u braku (19.1.2014 16:54:54)

sto ova jugovina smara [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Galicia -> RE: Problemi u braku (19.1.2014 17:00:53)

Vjerujem rerice da imas pametnijeg posla nego da raju ismijavas? Zar ne?

rerica -> RE: Problemi u braku (19.1.2014 17:04:07)

molim administratora da reaguje doticnu nisam uzela usta nek me ne uzima....

sloboda govora,misljenja razlicita....

Hanady RR -> RE: Problemi u braku (19.1.2014 18:14:12)

IZVORNA PORUKA: KIKIRIBA

on jeste pristao, al ja jos nisam na cisto sam sa sobom.nisam mu rekla da cu se ni vratiti ni oprostiti, jos je sve svjeze, a neka malo i on sada pati

Sama ćeš donijeti najbolju odluku.
Čovjeka ne poznajem niti tebe...
MOžda je zajednički život uzurpio vaš brak i došlo je do onoga što niko nebi poželio da mu durgi parzner uradi.
Koliko ćeš ti moću preko toga preći a i on sam...dokle ćete stići...to smao ti sojetiti možeš ...znati 100% nikako, al osjetiti u donosu na ono što ste imali i imate možeš.
Sretno što god odlučiš.

Mya_81 RR -> RE: Problemi u braku (19.1.2014 18:49:43)

Kiki, sretno!

Galicia -> RE: Problemi u braku (19.1.2014 19:00:05)

Kiki ti si jaka zena, i ja vam zelim srecu u svemu. [sm=bravo.gif]

KIKIRIBA -> RE: Problemi u braku (19.1.2014 19:17:38)

hvala svima na podrsci, ma kakva ona bila....zahvaljujem se svim curama na savjetima i rjecima utjehe....to mi je bilo potrebno, a ne da neko rjesava moje probleme....slusam savjete svih al ipak slijedim svoju pamet....
mozda opet pokusamo mozda ne, treba vremena, ....al kako god...vise nece biti kao sto je bilo

babybaby -> RE: Problemi u braku (19.1.2014 19:39:14)

Da, da, odmori malo. Ne moras preko noci nista odluciti.

I sretno!!![sm=smiley1.gif]

Strojar -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 15:27:32)

Pozdrav.
Moja supruga i ja smo mladi mama (20god.) i tata(22god), ona često na mene galami (skoro jednom tjedno) ja se ne želim svađati i ne želim da se to ponovi, šta da radim? I to zagalami zbog neke sitnice npr kad beba neće spavati ili nešto zaboravim kupiti ili što se hranim sportski ili što nemogu pričati s njom kad sam u teretani. Što trebam uraditi da se to više ne ponavlja. Ako se samo nastavim odmicati i prelaziti preko toga ponovit će se ko i do sad, a da ju udarim ne želim (imam 85kg mišića, a ona 55) i nebi to dobro prošlo za nju.[sm=smiley13.gif]

Hanady RR -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 15:34:43)

IZVORNA PORUKA: Strojar

Pozdrav.
Moja supruga i ja smo mladi mama (20god.) i tata(22god), ona često na mene galami (skoro jednom tjedno) ja se ne želim svađati i ne želim da se to ponovi, šta da radim? I to zagalami zbog neke sitnice npr kad beba neće spavati ili nešto zaboravim kupiti ili što se hranim sportski ili što nemogu pričati s njom kad sam u teretani. Što trebam uraditi da se to više ne ponavlja. Ako se samo nastavim odmicati i prelaziti preko toga ponovit će se ko i do sad, a da ju udarim ne želim (imam 85kg mišića, a ona 55) i nebi to dobro prošlo za nju.[sm=smiley13.gif]

Možda da pokušaša da je razumiješ.
Mlada je i njen život nije isti...ima bebu o kojoj mora brinuti, no nije ona bebu donjela u džepu...
Šta misliš bil i ona voljela u teretanu sa tobom malo da te stugne u tim mišićima pa poželi da te nalupeta kad zaboraviš da kupiš nešto što njoj koja je sa bebom zatvorena u dom sa 20 godina čeka na to tebe...a tebi očito njene potrebe nisu bitne.
Taj udarac je posljednje što iko poželjeti može...i pomisliti...
zar je žena koja je rodila tebi dijete, koja je tvoja voljena zaslužila takvu vrstu misli od tebe...
zamisli da zna da si na to i pomislio koliko bi je boljelo, a tek nedo Bog da to učiniš...zar zaista želiš ubiti njenu mladu dušu činom koji nije ništa do dokaz tvoga kukavičluka i nesprmensoti da budeš suprug i otac.[sm=hudicek1.gif]

djoisa -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 15:36:56)

kolika je bebica? meni izgleda da je tvoja zena umorna, potrudi se malo vise, kad si kuci preuzmi brigu o djetetu, bolje slusaj kad ti kaze sta joj treba, malo vise pomozi zeni, malo manje teretana [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

nije valjda da bi udario vlastitu zenu?

Skvo RR -> RE: Problemi u braku (20.1.2014 15:37:14)

IZVORNA PORUKA: Strojar

Pozdrav.

da pokusate zajedno vjezbati?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>