jasmin -> RE: Problemi u braku (18.1.2014 16:28:50)
|
IZVORNA PORUKA: KIKIRIBA evo i mene. vidjela sam mnoge se prave hrabre, ja ne bih ovo ja ne bih ono, al lako je pisati, al da mi je vidjeti sta bi uradile da su na mom mjestu.ja sve sto sam govorila ne bih i necu, a sve me to snaslo.zato od sada za sve govorim hocu [sm=smiley36.gif].nego, jucer sam sa "svojim hairlijom" bila na razgovoru.sve smo karte stavili na sto, ispricali se i sve rekli jedno drugom.na sve pristaje, sto god sam rekla, kaje se, zna da je pogrijesio, i kune se svim na svijetu da nikad prije nije me varao i da nezna zasto je i ovo uradio.cak je otisao danas i stan da nam trazi, ma manji je od makova zrna.postavila sam mu 1000 uslova, pa neka dobro razmisli i kada vidim da se promijenio onda cemo razgovarati da li cu se vratiti ili ne.al rekla sam mu i da sam smjesti stan, sve sto treba da kupi, uradi, i na to je pristao.kaze ako se i ne vratim nece se vise vracati ni u kucu gdje smo prije bili, makar sam zivio.sad idemo po mojim pravilima ili nikako, dosta je bilo po njegovom. Dakle,prevario te ? I pristao je na uvjete ? Ajde sretno.
|
|
|
|