Black Rose -> RE: Problemi u braku (23.3.2013 12:15:09)
|
Pozdravvvvv ..... Iako vec dugo niko nije pisap na ovoj temi nadam se da ce se neko javiti . Moja situacija je veoma kompleksna . Kad sam se udala za mm , drugi dan su dosli moj dajdza, sestre i tetka , ono kao donijeli mi neke stvari, te da vide gdje sam jer sam se udala "daleko " skroz drugi grad, kanton. Niko od muzeve familije nije rekao da je to problem . Sve je bilo u redu . Svekrva i zaova su pripremale rucak a ja i mm smo otisli pred moje jer ne znaju kako doci do kuce . Kad smo stigli , svekrva se eto Boze "odjeednom " razbolila , lezi u sobi nije ih mogla ni docekati . Svekar na poslu . Samo zaova docekala . Al ok. Nije izisla iz sobe niti bi da nisu dosli i njen djever i jetrva . ( Je li vama ovo normalno , ljudski. Meni je cista provokacija. ) Eh sad moj dajdza ima cudan smisao za humor . poceo me zezati na nacin koji je meni sasvim normalan za njega ali oni su to shvatili kao uvredu. Zezanje je bilo tipa :Nioje ti tm rekao da ovdje zivi vec tamo ( da ne navodim nazive grada, mjesta ), zatim tako neke gluposti , ali je tu bila i kcerka od moje zaove i on je iako mu je lijepo zaova rekla ovo je moja kcerka , on pita cije je ovo dijete , da nije od mm . To je bila kap koja im je prelila casu . Odmah su obje se distancirale i vise uopstwe nisu ni sjedile sa mojim a ni ispratile ma nista. Mm i ja smo ih opet malo otpratili , kad smo se vratili kucu njih dvije rone krokodilske suze , one su uvrijedjene, nazvane lopovoma , diroao joj u dijete ma preuvelicano milijom puta . Tad obje, svekrva i zaova kao imoj muz su rekli da im on vise nikad ne smioje doci ni blizu kuce. medjutim prosle sedmice se oni meni najave opet hoce mi doci na zalost jer mi je umro otac i mm kaze da je rekao svoje i da za njega nema bujruma . Nisu ni dosli jer im je mama rekla da ne idu . Moja mama je jako uvrijedjena . I ja sam . Da napomenem da za 3,5 godinae brajka nikad nije mm otisao u njegovu kucu iako mamini roditelji zive zajedno sa dajdzom , iako je moja nene imala mozdani i puno drugih stvari. Takodjer , niko s muzeve strane za svo ovo vrijeme nije otisao mojima samo svekar babi na dzenazu . Cak ni na zalost kad mi je babo umro . Eh sad Nadam se da ce neko imati strpljenja da procita i da svoje misljenje , komentar bilo sta jer ja vise nisam pametna .
|
|
|
|