Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 19.4.2010 11:25:26
bebana27
a one koje su srednjebosanskom kantonu sta ce biti sa njima jer je ovdje jako malo zena sa rr pa je to i problem visnja javi mi kako da ti platim na koji nacin
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 20.4.2010 14:08:30
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: bebana27
a one koje su srednjebosanskom kantonu sta ce biti sa njima jer je ovdje jako malo zena sa rr pa je to i problem visnja javi mi kako da ti platim na koji nacin
ako se nekad sretnemo popicemo kaficu
nasa princeza sad fino organizuj kaficu u Tz pa nam javite kako je bilo
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 20.4.2010 14:38:38
bebana27
znaci od moji naljepnica nista nema veze mozda ce nekad biti prilika da se vidimo
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 20.4.2010 22:04:25
mama Nataša
joj ja sam grozna zbog tih naljepnica što nikako da se organizujem pa da ih preuzmem, kako da dođem, gdje da dođem , kad ti odgovara????
sve sam se nadala da bih mogla i ja naići kad bude neki termin za kaficu i druženje al jedva stignem i temu da upratim, često ne mogu ni da je pronađem pa u pretražnik upisujem "naljepnice" bruka i sramota
Help!
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 21.4.2010 11:25:11
bebana27
jos nista nije doslo kad dodje javim ti jedino mi posalje broj na koje da izvrsim uplatu
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 21.4.2010 15:02:02
Visnja RR
za sarajke ...u sibotu od 11 do 14 ispred platoa BBI ce biti potpisivanje peticije "stop djecijem prosjcenju" bice nas sa RR .ba zajedno sa Udruzenjem Djeca ...pa ko hoce naljepnice moze i tada...
za zenickanke Anidla je preuzala analjepnice i rekla da ce ih odnijeti u ZE
bebana27 postoji moj ZR na temi o portalu (ZiroRacuni-i)
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 23.4.2010 11:13:54
aazra
Ja sam u Hrasnom kod Palme, tj kod "Valentina"...Ima li iko da zivi blizu, meni je fakat frka sada jedva sam uspjela doci i na posao, i prije sam slabo imala slobodnog vremena a kamoli sada kad ne mogu racunati na mm
"Skorpija" i ja smo u istoj firmi ali ona jos nije pocela raditi, ne znam ni je li ona narucivala naljepnice....
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 23.4.2010 11:32:11
aya
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
za sarajke ...u sibotu od 11 do 14 ispred platoa BBI ce biti potpisivanje peticije "stop djecijem prosjcenju" bice nas sa RR .ba zajedno sa Udruzenjem Djeca ...pa ko hoce naljepnice moze i tada...
za zenickanke Anidla je preuzala analjepnice i rekla da ce ih odnijeti u ZE
bebana27 postoji moj ZR na temi o portalu (ZiroRacuni-i)
a ako bude padala kisa, gdje cete biti?
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 23.4.2010 11:35:09
bebana27
ok onda cu otici u pon.izvrsiti uplatu nadam se da cu ih ubrzo dobiti jer mi jos nije postar zakucao na vrata