Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 10.4.2010 9:01:02
Meri29
Ejjjjj dok ja vidim temu vi se vec sve skontale i dogovorile, a ja pravo zakasnila Visnja ima li sanse da meni posaljes preko poste tri naljepnice pa da platim pouzecem posto je danas vec 10-ti
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 10.4.2010 21:27:19
lilith
visnja mogu li doci po naljepnice jedan dan kada ti bude odgovaralo?
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 10.4.2010 21:32:04
frenkoza
ja cu ove sedmice aBd doci u grad da kupim kolica pa ti se javim visnja da pokupim i naljepnice... poslacu ti poruku dan prije da se dogovorimo...
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 10.4.2010 21:44:10
Romali
IZVORNA PORUKA: noaa
mostar jos ceka
Pa bit ce nas samo par s naljepnicama Mada, vidjela si danas kako se tesko prepoznamo Mi smo sada rijetko s kolicima. Jedna ide na auto, jedna na kolica,a jedna na ruksak
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 10.4.2010 21:48:12
noaa
IZVORNA PORUKA: Romali
IZVORNA PORUKA: noaa
mostar jos ceka
Pa bit ce nas samo par s naljepnicama Mada, vidjela si danas kako se tesko prepoznamo Mi smo sada rijetko s kolicima. Jedna ide na auto, jedna na kolica,a jedna na ruksak
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 10.4.2010 22:05:47
Visnja RR
mojbebac lilith dinciii kad god vam bude zgodno iza 13 h svaki dan ... mada cemo imati opet kafcu sljedeci vikend pa kome se ne zuri moze i tada... mislim da smo u subotu (17-i) ako bude lijepo vrijeme kod babinebebe u dvoristu
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 10.4.2010 22:21:24
aya
Ja takodje nisam mogla danas, a moj MM prolazi svaki dan kroz Stup kad ide na posao, je li problem ako on svrati da uzme, s tim sto ne mogu da skontam koje zgrade sarene, nije to na autoputu (vrtovi riverine????- znam da to nije stup, ali mi jedino to pada na pamet kad su u pitanju sarene zgrade)
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 11.4.2010 1:56:44
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: aya
Ja takodje nisam mogla danas, a moj MM prolazi svaki dan kroz Stup kad ide na posao, je li problem ako on svrati da uzme, s tim sto ne mogu da skontam koje zgrade sarene, nije to na autoputu (vrtovi riverine????- znam da to nije stup, ali mi jedino to pada na pamet kad su u pitanju sarene zgrade)
sarene zgrade blizu Wise...preko puta Standarda ...pored Dalasa...kod Stupske petlje