Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje dobila sam tri verzije naljepnica a mi treba da odlucimo koju da uradim Pa glasajte!!! ... Koja ima najvise glasova ce ici na stampanje... Usput se potpisite tj napravite spisak ko sve zeli i koliko... (cjenu kazem kasnije) tj ovih dana prije nego se pocne stampati
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 6.3.2010 1:22:43
Hanady RR
2.
i želim je 2 komada kad se odštampaju
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 6.3.2010 1:26:29
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady
2.
ona koja dobije najveći br glasova ide na štampanje
ja uvijek pobjeđujem...ova će se štampat 100%...a sad autosugestija
zummmmmmmm zummmmmmmmmmm broj 2 ide na štampanje broj 2 ide na štampenje broj 2 ide na štampanje
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 6.3.2010 1:30:55
frenkoza
2.
ona koja dobije najveći br glasova ide na štampanje
ja uvijek pobjeđujem...ova će se štampat 100%...a sad autosugestija
zummmmmmmm zummmmmmmmmmm broj 2 ide na štampanje broj 2 ide na štampenje broj 2 ide na štampanje
hahahah baš si looodaaaaa ajde onda bodrim te i ja
glas za BR 2.
a i ja zelim 2 komada, koja god pobijedi
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 6.3.2010 9:19:49
scarlett
Meni su sve tri slatke, Višnja upiši i mene u spisak za koju god da se odlučite ( 2 komada). Narednih 10 dana neću biti tu, pa ako se brzo dogovorite oko svega računaj na mene, a ja ti se javim, čim se vratim kući
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 6.3.2010 9:43:06
Atarka
Slatke su skroz. Meni se svidjaju 1.i 2. Ja bih uzela jedan komad br.2. Imam jedan prijedlog, mozda je i kasno, ali tek sad kad sam ih vidjela sam se sjetila: Zasto plava boja? Sto onda ne napravite i verziju u rozoj boji za curice, ili da uzmete skroz neutralnu boju (zelenu, narandzastu..) tako da moze i za i . Ovo je samo ideja, meni svakako treba plava, ali eto..
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 6.3.2010 10:29:53
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Atarka
Slatke su skroz. Meni se svidjaju 1.i 2. Ja bih uzela jedan komad br.2. Imam jedan prijedlog, mozda je i kasno, ali tek sad kad sam ih vidjela sam se sjetila: Zasto plava boja? Sto onda ne napravite i verziju u rozoj boji za curice, ili da uzmete skroz neutralnu boju (zelenu, narandzastu..) tako da moze i za i . Ovo je samo ideja, meni svakako treba plava, ali eto..
Plava je radi bosanske zastave ja mislim, jer ovo ce se lijepiti na auto ;)
RE: Naljepnice RR.ba: Baby on board 6.3.2010 11:38:13
Hanady RR
vidim moja autosugestija je haman upalila.